JAG SER RANDIGT


De 2 senaste gångerna jag varit till sthlm letade jag som besatt efter stickade randiga tröjor men fann ingen som jag kunde förena till min samling. För några dagar sedan hittade jag en på ginatricot (då elin tipsade mig) till ett sjukt förmånligt pris så jag var tvungen att slå till.

Idag har jag inte gjort så speciellt mycket, tog en vända till bibblan och hittade en bok om ränder och det randiga tygets historia så jag har i princip läst i den boken fram tills nu. Riktigt intressant att ett mönster kan ha en historia sedan 1200-talet då det förknippades med djävulen, bovar och andra människor som varit påfrestande för samhället, ett sådant mönster som varit nedvärderat är idag under vår tid modets starkaste och säkraste kort. En yta som syns på långt håll och drar till sig uppmärksamhet av alla, drapera något randigt och du är med på banan. Själv älskar jag det randiga mönstret och det gör de flesta tjejer som jag känner, men när en kille bär en randig tröja och har matchat det sådär perfekt som vissa kan göra, kan jag inte släppa blicken för jag tycker att killar i randiga tröjor, åh det är ju bara sååå speciellt, unikt och väldigt sällan man stöter på.


Kommentarer
Postat av: Anonym

är det där gina tricot-tröjan?? vad fin den var på mig. jag testade den för ett tag sen men tyckte att den var helt hemsk. men fasen vad fin den var på dig, som sagt! vad avundsjuk jag blev haha

2010-01-23 @ 22:55:43
URL: http://lifeisap.blogspot.com/
Postat av: ellen

vilken fin blogg du har! :)

2010-01-24 @ 16:50:02
URL: http://ellfi.blogg.se/
Postat av: Sari

Älskar oxå randigt! Brukar faktiskt försöka köpa randiga plagg till killen eller rutigt, just för att det är så snyggt :)

2010-01-24 @ 18:29:02
URL: http://withfashion.blogg.se/
Postat av: Semra

sv: Ja tack så mycket! Den kommer från ginatricot och kostar 199:-

2010-01-24 @ 19:10:06
URL: http://semradedic.blogg.se/
Postat av: Johanna

superfin tröja!

2010-01-25 @ 08:46:54
URL: http://passepartout.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0