HOW TO WEAR: SKINNBRALLAN


Skinnbyxor är ett plagg som förmedlar en fantastisk känska och fin estetik. Många tycker att dom är svårmatchade och därför tänkte jag berätta hur dom kan matchas enkelt på olika sätt. Personligen tycker jag att dom är mer lättmatchade än vad man kan tro och här nedanför kommer tre tips.

-Min absoluta personliga älsklingskombination är att drapera en mjuk, stickad tröja tillsammans med skinnbyxorna. En rock eller en herrkavaj eller pälsjacka till det, ett par sköna converse eller snygga klackar och en väska som sticker ut en aning och du är så smashing och redo för dagens händelser.

-En annan väldans snygg och ytterst enkel outfit att färsta samman är skinnbyxan, tshirten och kavajen. Som jag älskar att matcha med ett par söta ballerinas vilket inte kommer hända än på några månader. Men här kan du hoppa i ett par kängor och du blir minst lika fin under vinter halvåret. Ingen svårighet alls. Väldigt snyggt och väldigt enkelt som sagt.

-Mitt sista matchningstips står skjortan för. Satsa på en herrskjorta i ljusblått eller rutigt mönster eller jeansskjortan och bär den utanför skinnbrallorna på ett lite slarvigt sätt sådär ni vet. Matcha med flera tunna armband och massor med ringar och klackar eller Converse. Sen får du inte heller glömma bort att rulla upp ärmarna på skjortan!



Kommentarer
Postat av: Jill

jag älskar skinnbyxor

2010-11-16 @ 11:42:53
URL: http://jillh.blogg.se/
Postat av: Emma says style, love & rock and roll.

Skitsnyggt. önskar att ja inte hade klippt sönder mina skinnbrallor till shorts!

2010-11-16 @ 13:32:38
URL: http://emmasays.blogg.se/
Postat av: Fani

tack finis :)

snyggt du matchar skinnbyxan! tkr det är snyggt med skinnbyxor men vetefan om det är något jag kommer använda själv. måste fråga, är det bekvämt eller?

puss

2010-11-16 @ 14:18:06
URL: http://glikia.blogg.se/
Postat av: Sissi

så fint!

2010-11-16 @ 14:38:37
URL: http://enligtsissi.blogg.se/
Postat av: Filmskribenten

Hej, läs och följ gärna min blogg www.filmskribenten.blogg.se skriver om filmer, handlingen osv. Lägger upp nya filmer varje dag, Tack på förhand :)

2010-11-16 @ 21:00:01
URL: http://filmskribenten.blogg.se/
Postat av: Karin

sååå fint:)

hehe ja fast grejen är ju att jag jobbar ändå och utforska staden mer än vad vi gör nu är nog inget jag gör på egen hand här,... visst man åker men driverserna hit och dit, men att "ge sig ut själv" är liksom livsfarligt haha... men ska bli nice med lite ensamtid också även om jag kommer sakna ihjäl mig ibland, men nu är det bara två dagar så:p

hoppas allt är bra med dig:)

2010-11-17 @ 07:14:17
URL: http://karinolofsson.se
Postat av: Emma

supersnyggt som vanligt!

2010-11-17 @ 21:20:14
URL: http://modenessa.blogg.se/
Postat av: DAISY

Så himla snyggt ju!!

2010-11-23 @ 17:37:04
URL: http://daisykewk.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0