LEDIGA DAGAR


Jag älskar såna här dagar. När man är ledig och man hinner med massor med saker.

För att kunna känna sig tillfreds i vardagen är det viktigt att kunna utveckla egna mönster av vanor och rutiner. Inte för att jag har något emot förändringar, inte alls. Ibland kan stora som små förändringar, både positiva och negativa förändringar i livet gynna en. Men det jag tror är viktigt är att man behåller goda vanor och rutiner i vardagen och ser till att lyfta dom, ser dom från den positiva sidan. Allt som är jobbigt för stunden lönar sig i framtiden och tvärtom. Bygg ett långvarigt förhållande med dessa jobbiga men bra "sysslor".

Varför ska man betala för saker som man kan klara upp själv? Städning, tvätt, matlagning, disk, träning etc... Allt ingår som en självklar del av det dagliga livet för mig. Tar man bort dessa "rutiner" så tror jag att man förlorar stadga och ett innehåll som känns tryggt. Jag säger inte att jag älskar att genomföra dessa "sysslor" eller jo det gör jag faktiskt, delvis. Men ni vet den där lyckliga känslan man känner när man diskat färdigt Mount Everest berget. När man känner doften av tvättmedel från nytvättade kläderna. Och känslan efter ett träningspass är helt galet obeskrivligt skön, etc. Jag tror helt enkelt inte att jag skulle kunna eliminera dessa känslor ur min vardag. Dagsrutinerna är viktiga.

Allt det här har jag gjort idag och dessutom hunnit med en spontan resa till en fin stad. Mer om det sen men även dagens.

Kommentarer
Postat av: Anonym

en sån dag skulle jag också verkligen vilja ha, älskar också sånna:)

2010-10-13 @ 18:56:31
URL: http://karinolofsson.se
Postat av: sarase

vilka super härliga bilder på dig :)

2010-10-13 @ 19:08:00
URL: http://sarase.blogg.se/
Postat av: SABINA JUHLIN

snyggt! fint med färg på läpparna :)



2010-10-14 @ 00:19:04
URL: http://saaabinas.blogg.se/
Postat av: Fani

VACKER

2010-10-14 @ 17:43:20
URL: http://glikia.blogg.se/
Postat av: stormestaren

Ääääälskar bilderna. Du är hur vacker som helst!

2010-10-14 @ 23:48:22
URL: http://stormestaren.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0