TWINS

God Dag!

Har precis kommit hem efter att ha varit på en ruskigt mysig fika på MIX med tvillingarna. Vi kom fram till det ena och det andra.

Denna veckan har jag, kommer jag att ägna otroligt mycket tid åt min ungdomstrupp (mina och Karins små gymnaster)

Igår hoppad jag in som tränare istället för Karin eftersom hon åkt till Barcelona med sin pojkvän, idag ska jag träna de igen ONSDAGAR är MINA FRISTÅENDETRÄNINGAR.

Och imorgon har mina gymnaster Halloween uppvisning på stan runt 18.oo KOM OCH TITTA PÅ


Ska flytta hem till tvillingarna över helgen. Kommer bli så enormt trevligt.

Nu ska jag ta en macka och dricka lite te, titta på tv, i väntan på att pappa ska komma hem från jobbet och hjälpa mig fixa DEN HÄR PANELGARDINEN SOM SKA HÄNGA's I TAKET.


LOV YU
image160


YOU CAN GO LIMA

image159


NITBÄLTET + 898:- rikstaler...

... GJORDE JAG AV MED idag, men då var jag snäll och köpte jeans till syster Ajla, hon ville ju så gott ha de där svarta med dragkedjor, och de fick HON... jag köpte det ena och det andra till mig!

I Gävle blev det NITBÄLTET som jag gnällt om så länge och ett sött linne. I Valbo en massa grejs till rummet, hann aldrig sätta upp panelgardinen eller (fotografin kanske det heter) eller en panelgardin med ett foto på eller ett konstverk, aja vet inte vad jag ska kalla det. Men kommer att bli skitfint. Pappa orkade helt enkelt inte borra så det får bli imorgon, längtar längtar!

Har velat haft en herrklocka ett tag nu, och då såg jag en fin grej som blinkade till på pappas arm. Och självklart så tjatade jag till mig pappas BLING som han nyligen köpt, hahahaha han var såå rolig! Trodde att jag skulle ge bort den till någon pojkvän eller killkompis, HAN förstod inte alls varför jag skulle ha en herrklocka? MEN NEJ PAPPA, JAG SKA HA DEN SJÄLV =)

image156

NITBÄLTE

Ja nu ska jag ta mig en vända in till Gävle, sen svänger man väl in till Valbo på vägen hem kan tänkas!
Ska investera ett nitskärp, hört & sett att det ska finnas ett outstandingt sådant på H&M så vi får väl se...

Annars blir det UPPSALA igen med tjejerna imorgon (eller torsdag kanske) =) taggad as HELL få se om man HITTAR NÅTT SOM KAN BÄRAS UPP PÅ GOYA ON FRIDAY ;)

image155

DE UTLOVADE BILDERNA

image153


OLSEN KINGS

image140image141image134image135image136image137image138image139

TÄvLiNGen

Kom HEM, ljuva heeeeem för ett tag sedan från HUDIKSVALL. Är hur trött som helst nu, blir sängen tidigt kan jag lova.


Det gick bättre än jag trodde för barnen idag på tävlingen. Utgångspoängen är 9.8 i de tre grenarna, 7.0 Fick de i fristående, med tanke på förra tävlingens ynka 5.9 poäng så var dagens fristående poäng inte väntade. Så jag är en otroligt stolt friståendetränare.
På mattan var de ju bäst som vanligt, det blev dock inte någon grenseger men en andra placering BRA JOBBAT tjejer, en poäng på 8.3
Och på trampetten blev det 7.5 så kanon med tanke på att det bara är deras andra tävling... Nu kan det JUH bara dala uppåt.



Nu äre TV höörs


Trevligt Folk

Är helt död, mår inte prima, skit trött... OCH även om jag inte skulle ha haft gymnastiken imorgon skulle jag inte gå ut ikväll, FÖR SÅ BRA MÅR JAG NU...
Ändå var AFTONEN riktigt, riktigt lyckad, hur kul som helst. Träffade en massa trevligt folk, det var ett tag sedan, hade nästan glömt bort hur kul det kan vara, hahahahaaa! 


Förfestade i Robins lägenhet (saras bror) Jag, Sara, Elina, Maria, Elin, Frida och Johanna... Fick sällskap av lite grabbs sen med trevligt, trevligt =)
Ett tag där fick vi ju inte upp min vinflaska eftersom en viss lökNAVA hade skruvat ner korköppnaren fel, men Robin fick ju upp den till slut. Vart rätt så mkt igår, skäms när man hör grejer från kvällen men inte minns exakt detsamma själv...

tänk så knasigt det kan bli ibland!


Kommer med lite bilder från kvällen senare..


Ps. gillar min hårfärg nu, visst mörk men tkr att den suits me .ds


GULA NAGLAR

Denna fina färgen ska inhandlas imorgon.....
 
orange har jag tröttnat på, rött och svart också... men gult kan bli läckert och är faktiskt inte FULT ;)

image133 

HårET

Blev inte så mkt shopping idag, en vit typ piratskjorta skulle jag vilja kalla det, riktigt fin.


Det är faktiskt höst, och snart vinter nu... Jaaa så då passar det väl med mörkt hår eller ja mörkare än vad jag hade? Jag är chokladbrun i håret nu och inte ljusbrun!  Gillar jag det? Jag vet inte än! Känns bara konstigt, känner mig skitkonstig i håret. Jag vill gilla det, men jag vet faktiskt inte!

Får se hur det känns imorgon, bestämmer mig då vad jag tycker... 


Seki's hush-hush

Imorgon äre SHOPPING i fokus, mkt behövligt, ska en vända in till Gävle sen blire Falun kan jag tänka mig. Ska även handla färg, Amina ska få täcka över utväxten, har inte bestämt mig än om jag ska köra på samma som nu (ljusbrunt) eller om jag ska färga det mörkt? Handlas vin till fredagen skall även det hinnas så att man har allting gjort, för på fredagen orkar jag inte stressa och flanera om kring på stan för att få allt tjafs gjort, då äre SPA som gäller innan vi drar igång.

Trodde ändå att jag kunde köra på lördagen med men NEJ, åh nej så var ej fallet ska åka till Hudiksvall 06.30 och tävla med gymnasterna. Så då orkar man inte svira dagen innan.


Nu äre sex and the city sen äre sleep tight för min del 

   


Josh Hartnett

image129

SKOFROSSA

       

   


FLIPP ELLER FLOPP?

Jäkligt läcker fodralklänning
image111

Älskar den där hårfärgen, finare hårfärg finns det inte
image112

Hela outfiten klockren, spec väskan och blusen, kjolen skulle ha varit mer gul i färgen, och INTE gulgrönSKRIKIG som denna...
image113

BILD 1. Älskar VÄSTEN  BILD 2. Ge MIG KJOLEN     BILD 3. Underbart mönster på klänningen
image114

              
                   VAD TYCKER NI OM DESSA KLACKAR?
image115

NITBÄLTET
image117

KLUVNATOPPAR passar utmärkt på PRADA, och är de enda kluvnatopparna vi tackar JA till
image119

Gó morgon allesammans!

Vaknade för kanske en halv timme sedan, hur pigg som helst. Det var ett jävla bra tag sedan jag var så häääär pigg. Nu ska jag göra havregrynsgröt, koka ett ägg och hälla upp ett glas juice.

Sen så kanske jag tar en morgonpromme om jag orkar vi får se. Annars ska jag slå en pling till tvillingarna (jag lovar de var uppe med tuppen imorse) och höra vad de gör. DE HAR JU REDAN FÅTT HÖSTLOV. Vet att de är själv hemma ska nog åka dit på en kopp kaffe, hmm kanske amina kan färga håret på mig då, har en sådan utväxt nu. Håret på mig växer som ogräs det är helt sjukt!

Lyssnar på lite musik nu, lääääängtar tills fredagen för då äre utgång planerat, fääään vad suuuuurt att jag inte kan vara med på lördan. Men då äre lugna puckar som gäller för min del måste vara fräsch och på topp på söndagen när jag tävlar med gymnasterna.


Annars äre väl traaaäning som gäller idag och lite annat gymnastikgrejs jag ska fixUP.


Haaaäj pó äääääääär
image110


Dagen har...

...varit cool lugn.

Har inte gjort nått speciellt som egentligen behövs nämnas!

Har myst med världens underbaraste syster bara, blev så glad idag när hon kom hem efter träningen och var så otroligt nöjd eftersom träningen varit så lyckad, hon ska ju också tävla på söndag, hoppas det går bra för din trupp Ajla.


Här är hon min älskling

image109


TV3 22.oo

Ikväll vet du väl att du ska sitta bänkad framför tv 22.00 och se på 3: an seriestart för säsong 3 av PrisonBreak.

image105


PALJETTKLÄNNINGAR

Alla dessa skönheter hittar du på http://www.shopintuition.com/category.asp?catid=62&displayCount=96&PageNumber=1&WebCategoryParentID=6

image99image100image101 image102 image103image104
ENJOY, Enjoy

I can't live without it

Dessa skulle jag vilja ha, finns på www.asos.com upp till 75%
 
image90  image91

image92 image93

     image97image98

U-truppen

Åh efter matchen var jag ner till gymnastiken och skulle se hur det gick för mina gymnastikpluttar. De var så gulliga skulle kommentera mina kläder och min halsduk och mina strumpor.

-         Semra varför har du en sån konstig halsduk på dig? Är det där en halsduk, varför ser det ut då som en väst? Har du klippt 2 hål i halsduken Semra? Har du stickat den själv? Varför har du på dig den där? Finns det såna konstiga saker att köpa? Men Semra du passar faktiskt i den där konstiga halsduken.

-         Vilka söta strumpor du har. Jag har faktiskt också såna. Vart har du köpt dom jag vill också ha såna strumpor?


Världens gulligaste gymnaster, hoppas det går vägen för de nästa söndag. Deras andra tävling nu och det är nästan så att jag också är lite nervös, hahaha!


Ne nu ska jag kika tv men see you

image87
image88
image89


SONG FOREVER

Donna lewis - I love you always forever


Nickel Creek - The Lighthouses Tale


MC Soolar - La Belle et le bad boy

Vill ha dessa songs, någon som har lust eller möjligen har de på DATTEN som kan dela med sig lite??

Nu ska jag ner till gympan, sen ska jag hämta strand för att sedan dra oss ner till ALBAmatchen, jävlar vad det har varit innebandy denna helg detta är 3.e matchen som vi går på.
Synd att det gick som det gick idag SARABARA... Men du var juh lätt kingen på plan ;)

seeeeeee youuuh


Here. Swear. Swear on Burberry.

om det är burberry-skorna med nitar du menar så finns det liknande här : http://www.shopintuition.com/product.asp?pid=17306&catid=46&parentid=14&onCategoriesPage=1

cirkus 700+frakt :)

// Hannah!

Jaaa där ser ni alla BURBERRY FAN, if you want these CANDYshoes you can go wild and order them for ONLY 700 kronor, isn't that just FAB FAB FABUuuuu fabulous!?

image86
NE NU FÅR JAG GE MIG
GOOD NIGHT


Just like that, it can go from bad to cute

Kom precis hem efter att ha varit ute på vift hela dagen. Som sagt imorse var det stan och trisslotter med barnen senare drog vi en runda till Jernvallen med tjejerna och killarna. Lirade innebandy och fotboll skoj var det, mkt skratt och det vekade som att det inte var många som gillade mig på plan, fick flera bollar på mig. (VISSA MED FLIT) Kanske var det så att jag bara, allmänt var på fel plats vid fel tidpunkt eller så var jag bara allmänt dålig, hoppas på att det inte var det sist nämnda. Sen var det fort hem hoppa i duschen och kleta på lotion och smink hoppa i piffiga kläder och hem till Strand. Där blev det pizza med Elin, Sara, Elina och Sanne och så självklart Ewelina. Hann med en runda till Centro, det var chill med kortspel och de få ansikten man fick se, men där orkade man inte jäsa allt för länge så JAG, SARA OCH ELIN BESTÄMDE OSS FÖR ATT SAKTA RULLA HEMÅT.


Ne nu ska jag SUSSA men vi ses inne i gävle imorgon på SARA's innebandy match, kom och kolla vettjaaaah ;)


Sov fint och dröm sockersött 

image83  image84 image85


Say it right

Ja igår blev det Idol hos nava, med frida, Twins och Evelina mkt mysigt.

DE HÄR 2 VAR JU BÄST fast Hiding en aning bättre igår faktiskt.



Nu snart, om drygt en timme ska jag iväg till stan och sälja trisslotter med gymnastikbarnen, kommer att frysa till is... Svviiiiinkallt ute.


Antar att vi ska se innebandyn idag och sen hade vi väl tänkt lira innebandy och lite fotboll själv! Kul sport vilket härligt gäng vi är, hm undra om vi hinner pannkakstävlingen där emellan, kanske kan ta den imorgon eftersom vi inte har några planer då eller vad säger ni tjejer!? Ja efter innebandyn hade vi tänkt åkte och käka på nått ställe kanske blir lite röjj idag ändå!? Maybe baby, we'll se


Tjohej på er så länge


MAT MERA MAT

Världens godaste lasagne har jag gjort, inte för att skryta men jag har aldrig gjort den godare än vad den var idag. Och har nog inte heller ätit en godare än vad min var idag. Hahaha man måste vara ärlig mot sig själv ibland.


Nu ska jag iväg till elin hämta upp twins och frida hos david. Ikväll äre IDOL OCH VÄNNER FÖR LIVET SOM GÄLLER...


TJEJER DE SOM ÄR MED PÅ PANNKAKSTÄVLING BRING IT ON HOS MIG IMORGON kl. jaa typ på eftermiddagen någon gång ;) RACE you want to have, race you going to get...

Postat av: Sanne

jävla mes, fyra pannkakor. då ska vi ha race nån gång. saknar dig gumman, måste styras nåt NU! love/Wennas


2007-okt-17 @ 15:49 Postat av: elina
du, snackar ni pannkakatävling får jag i mig 20 minst, så var beredd på kamp!


2007-okt-17 @ 22:12 Postat av: jag själv

det var 4 enormt stora pannkakor.. men äre PANNKAKATÄVLING ni vill ha SÅÅÅ VISST JAG ÄR PÅ ;)


2007-okt-17 @ 23:20
haha jag fattar, enorma:) men vi ska lätt köra tävling nån gång, och då jävlar! haha sötnöt


2007-okt-18 @ 17:35 Postat av: emina

en tävling säger ni?
UTMANA MIG ;)


TYP OBEHÖVLIGT, eller? JAAAAAAA

Trött? JAAAAA... ska sova nu typ eller jaa snart iaf!

Det var ett mkt bra boxersize pass, haha BRA JOBBAT IDA BRISFJORD!

Sen var jag till vidomix och hyrde vänner för livet orkade inte se, får ta tag i det imorgon istället med tjejerna...

Det blir ännu en lugn helg tror jag!? Kanske fira Karlsson, eller vi kan ju ta det nästa helg ELLER??? Aja ne nu sova, sova, eller? Aaaaa sova blire nuuuu :)


GRATTIS TILL KÖRKORTET HUN

Grattis till körkortet Sara ;) ;)
image81

uninteresting

Nee men då blir det bara boxersize med brisfjord idag då.. heh! Elin fjant hade plugg och en massa annat hon skulle fixUP!
Ne nu ska jag försöka få i mig lite lunch har inte ätit nått än =S Och så ska jag göra lite rumpluft på min BOLL=)

haloha good bye

Time pass by quickly

hittade världens sjukaste bild på mig och stina.. hahaha allvarligt det här var typ 1,5år sedan tiden går läskigt foooort =S
image79

NU blir iaf en vända till stan sen ska jag förhoppningsvis träna med PELINNAVA sen har jag ett till pass med Ida =D heh!!


You like pancakes?

Nu är jag smällmätt, pannkakor med sylt, frysta hallon och glass, fick i mig 4 hela pannkakor och magen exploderar snart kan jag lova. Men gott var det mina vänner gott, gott, gott =P

image78

Idag ska jag träna barnen, och det är deras nästsista fristående träning innan tävlingen. De ska få köra stenhårt kan jag lova. Har haft problem med musiken, låten är för lång, måste ringa Olof senare idag efter träningen om musiken. Han ska hjälpa mig med att förkorta låten på nått vis i nått program och grejer (DET ÄR SÅ VIKTIGT, MÅSTE GÖRAS INNAN TÄVLINGEN), jag fattar inget, men han gör... OCH JUST NU ÄR HAN MIN RÄDDARE I NÖDEN. Kommer att bli hur bra som helst.


Nu ska jag lägga mig ner och vila magen, allvarligt hur mätt är jag på en skala 1-10? Jaaaaaaa typ 1000 kanske!?

BYE BYE


JAG GILLAR

          
image76

 Ska man inhandla dessa, hmm!?

Hi, I'd like a coffee, please, a SOLO magazine and a large television.

Ne nu ska jag ta och göra mig en kopp kaffe sätta mig ner och läsa SOLOS nya nummer som jag fick hem i brevlådan, hann aldrig ta mig tid och bläddra igenom den igår.


Imorse blev det ingen vandring men däremot testade jag Pilatesbollen jäkligt kul, lite svårt att hålla balansen men jobbigt som fan. Så den kommer jag att använda, upp till 1000. Inga bortkastade pengar här inte =P

image71

Idag har jag pass på Jernvallen (PUSH) ska försöka få med någon av tjejerna. Men jag tror inte de är så motiverade (NERDS), hm kanske frida!? skulle vara kul om jag kunde få med tvillingarna men kan bli svårt. Min träningskompis är ju bortrest saknar dig KAKA, saknar stina och annika också.

Nu äre iaf solo, kaffe och tv ON som gäller!


SHAPE UP

Blev faktiskt ett par nya dojor (ankelboots) och en träningsboll. Hahaha så nu ska det tränas balans och en massa situps och armhävningar varje kväll och morgon kan jag lova.. SHAPE UP är utlovat.


Nu väntar jag på att tjejerna ska anlända för att sedan dra oss vidare mot jernvallen för att se SIF-GIF matchen.


Höörs då!  
image70


VALBO

Hej hopp!

Nu ska jag åka in till Valbo en sväng, får se om jag hittar nått kul!?

image69


7000:- & 2000:-

Bra ooookej! skorna med nitar som jag vill ha kostar 7000:-

Och klänningen från Cavalli's kollektion för H&M kostar 2000:-

JAG KAN JU BARA STRYKA DEN TANKEN....

image68


Yeah I guess I didn't really give this one my best shot

Igår kunde jag inte alls sova, inte alls. Det var ju tur att världens snällast kille var inne på msn då och jag kunde inte somna förrän halv 7 imorse. Sjukt roliga saker pratade vi om, haha jaa!


Men nu ännu en söndag, en tråkig söndaaaaa som jag vill går fort, man blundar och så VIPS är måndan här, men så funkar det tyvärr inte. Om man ändå kunde resa i tiden, resa tillbaka i tiden, då skulle jag vilja resa tillbaka till 2002. För då skulle jag ändra på en hel del saker kan jag lova. Men på nått vis var det världens bästa år också men ändå även värsta år med.


Hmmmm men vad gör man en dag som denna! Det blir träning kan jag säga iaf, sen ska jag slå en pling till twins, kika tv... åh aaah jag ska göra världens godaste fruktsallad också. Semras'la fruschtsallat ;)





I notify this to you
Girl just be careful with his heart. It's more fragile than you think.  


VÄRLDENS BÄSTA KILLE

image63
image64
image65
image66
image67

Kunde inte sova...
DET HÄR ÄR VÄRLDENS BÄSTA KILLE I ALLA FALL, JAG LOVAR

TOMT

Håller med fullt ut, även fast vi är många så känner man att det saknas nått, känns tomt liksom... SAKNAR DE SÅÅÅ OBESKRIVLIGT MYCKET


Ikväll ska vi slappna hos elin. Ska bestyra dit lite käk och se på fotboll, ytterligare en myskväll. Nu blire lugna skymningar för oss kan jag lova fram tills löningshelgen. Rätt så skönt faktiskt må jag säga =) Inte alls taggad på utgång snarare CYPERN OCH SOL


Haaaa dä gött ;)

   


It's a Halleluja moment

I see trees of green........ red roses too
I see em bloom..... for me and for you
And I think to myself.... what a wonderful world.

I see skies of blue..... clouds of white
Bright blessed days....dark sacred nights
And I think to myself .....what a wonderful world.

The colors of a rainbow.....so pretty ..in the sky
Are also on the faces.....of people ..going by
I see friends shaking hands.....sayin.. how do you do
Theyre really sayin......i love you.

I hear babies cry...... I watch them grow
Theyll learn much more.....than Ill never know
And I think to myself .....what a wonderful world


IT's A HALLELUJA MOMENT CHRISTOFFER

image57


MYSIGT

Ikväll har jag bara ätit en massa onyttigt och blängt på tv hos tvillingarna... Rätt så mysigt faktiskt! Var lite osäker på om jag överhuvudtaget orkade ta mig i kragen och ens gå utanför dörren. (DETTA VÄDER TAR JU KÅL PÅ EN) Med lite peppa och press från Emina var jag ute i regnet på 0 tid och på väg till DOM. En härlig kväll mina raringar, hoppas på att de andra nu nappar på idén att laga mat imorgon alla tillsammans och kika på IDOL.

SLUMRA SÖTT


ELLE, MODETTE OCH KAFFE

Gjorde världens godaste frukost till mig och pappa som vi öste i oss sen var jag ute på en morgonpromenad. Och pappa skulle ut och gå med sina stavar skrattade ihjäl mig! En härlig morgon runda var det, och precis när jag hade gått innanför dörren så ploppade ELLE och även sista numret av modette ner i brevlådan. Så nu brygger jag kaffe och ska lägga mig i soffa och se vad modet är på väg, innan jag tar en runda ner till stan och lunchar med Jenny och snacka gamla gymnastik minnen. Det var ett tag sedan GYMPAPOLAREN


Fasen nu lär vi göra nått kul MINA 12 - 4= 8 alltså tjejer! Ett tag sedan känns det som nu! eller?


Ikväll ska jag nog träna på Jernvallen, blev inge igår eftersom då tränade jag småpluttarna. hmm, undra vad för pass som erbjuds ikväll då?


See you in a little while


Roberto Cavalli

How do you feel?

Wild, pure, rock, glam?

Are you ready?

Are you sure that you are ready?


Roberto Cavalli at H&M

In stores November 8th

Stockholm, Göreborg, Malmö, Uppsala, Västerås, Helsingborg och Kristianstad hittar du CAVALLI AT H&M (dam) (herr)
ENJOY MY FRIENDS
image55
image56


MY second favourite TWINS

MK and Ash's leaving Paris and going to London in their favourite shoes

image49 image50
image51

KOLLA IN ASHLEYS TIGHTS
image53 image54

KYLIGT UTE NU

Nu är jag varm, mätt och belåten. Gick till Push passet innan och det var ganska skönt vandrings väder! haha. MEN efter passet var luften kallare än någonsin så jag var tvungen att jogga hem för att jag inte skulle frysa till döds. Var heeeelt sluuuuut när jag kom hem, frös som satan! Aber efter ett varmt bad och mat mår jag ALLDELES UTMÄRKT och är sjukt nöjd. Nu äre TV ON Desperate housewives, B&S, Seinfeld sen sex and the city och sovande...    

image48


I DAG HAR JAG

Amina ringde tidigt till mig imorse nästan väckte mig, men det var en annan som hann före. Ville att jag skulle ta mig in till stan så vi kunde luncha. Hade lite bestyr på stan så WHY NOT!? Drog till library först och lånade en bok innan jag mötte upp tvillingarna. Vi lunchade på Aldos, världens godaste kräftstjärtsallad. Njöt för varje tugga, så den rekommenderar jag fullt ut. Sen hem la mig i soffan med boken och Marabou apelsinkrokant och har läst sen dess! FAN, FAN missade one tree hill men det är smällar man får ta ibland. Nu ska jag nog kika lite tv och dricka en massa vatten innan träningen, har träningsvärk i armarna men pushen ska väl gå an ändå!

Cao srce   


Ps. Elin kan hon också (you are getting there)


everyday hairstyle

image47

A WOMAN'S RIGHT TO SHOES

Kom precis ut från duschen efter att ha varit på ett jobbigt SPINNING/PUSH pass, mina ben och armar går av snart. KÖRDE SOM EN TOK=) Såg att jag hade ett inlägg som jag inte publicerat så här kommer det, JAG FORTSÄTTER TJATA OM SKORNA, FÖR ATT JAG ÄR IN LOVE, ÄLSKAR DE SÅÅÅåååå MKT


image43    image44 
image45



Maybe our mistakes are what make our fate. Without them, what would shape our lives? Perhaps if we never veered off course, we wouldn't fall in love, or have babies, or be who we are. After all, seasons change. So do cities. People come into your life and people go. But it's comforting to know the ones you love are always in your heart. And if you're very lucky, a plane ride away.

He was like the flesh and blood equivalent of a DKNY dress: you know it's not your style but it's right there, so you try it on anyway.

Carrie: Your girl is lovely, Hubble.
Mr. Big: I don't get it.
Carrie: And you never did.


SÅ SOM BARA VI KAN

Mitt rum, min sköna soffa, min stora underbara tv och vidomix's SHOOTER med AMINA OCH EMINA kan inte ha blivit en bättre söndag än så. Filmen var fabulöst bra, tack för tipset! Säger bara, Mark Wahlberg you are the king, of all the kings. And if somebody kills your dog, you kill the whole FBI agent shitheads.    

image46

Skulle skjutsa hem tvillingarna med min fula Ford, men istället tog vi Passaten och åkte runt lite. Åkte faktiskt så långt så att vi hamnade i gävle, brumma omkring där, lite läskigt när man ser folk ute så sent, hmm! Men i andra hand, de lär ha trott att vi var dumma i huvudet när de hörde den volymen som kom från bilen. Sen var det raka vägen hem till Sandviken. Sååå nice, underbar musik, vi ändrade tonerna lite så istället för Timbaland, Justin, Rihanna och Nicole Scherzinger kom ur högtalarna Seka Aleksic, Aca Lukas och Dino Merlin man kände hur blodet rusa runt i hela kroppen, och hade det varit en lördagkväll hade vi röjt sönder goya som fan, för så taggade var vi. Fasen tjejer vi gör det idag igen fast då kanske Malmö och tillbaka. Hahaha så som bara vi kan. Sjukt underbart, så gör det någon gång, dra ut och köööör bara kööööör och se vart ni hamnar, skön musik and you're ON so absofuckinglutely ON.


Ne nu är jag vrålhungrig ska snart till stan och Luncha med Twins & Elin I hope, sushibuffé på Kharma Lounge


Se you my friends, jag ser att det är många som besöker, kul, släng in en kommentar fegisar =P


VILL HA

image41   image42 
VILL HA DOM SKORNA! OM NÅGON VET VART DE FINNS, TELL ME THEN

Ne nu ska jag chilla med twins, ska se Shooter som 2 grabbar har rekommenderat
PUSS

Känn ingen sorg för Göteborg

Bör verkligen åka dit snart måste bara måste, var dit sist i februari SAKNAR DET SOM FAN

   APAN JAG SJÄLV TYCKER OM ATT KLÄTTRA   SEN HOPPR VI

     


Vad mörkhårig jag var då om man jämför med nu image40 


SHAKE SOME backside for me tonight

Kom precis hem! Bena är döda tyyyyyp.. Vart i Gävle ränt runt med Ida som en tok, tänkte köpa ett par svarta enkla Ankelboots utan klack som man kan springa omkring med (fanns på DINSKO) men så blev inte fallet! Blev istället en halsduk, vantar och 2 par tights på H&M =) Sen en vända till Valbo in på IKEA leta efter den där JÄDRANS MUSMATTAN som Elin ville ha men inte fan hittade jag den inte.. ELIN DIN TÖNT! Haha skämdes som fan när jag fråga expediten om en musmatta... blev nått på IKEA i alla fall en liten pizzabit och lite choklad sen 180km/h hem fort som fan till Ida hon skulle duscha och dona innan vi skulle åka ner till sif matchen. Blev snabba tag där i slutet men vi hann precis i tid! Dålig första halvlek av sif må jag säga men trots det vinst 2-1... BRA JOBBAT GRABBAR (jag och Ida hade våran favorit på plan stålmannen;) hahaha Därefter var det snabba tag hem till mig hämta lite grejer som Ida skulle ha ikväll, det verkar som att det är UTGÅNG som gäller för de flest. EXKLUSIVE MIG, är för utmattad och känner inte för det, sluta tjata ELINNAVA får bli en annan gång älskling. Ne nu ska jag kika tv och chilla såååååå jääävla mycket, trött trött trött kan bero på att jag vakna halv 7 imorse eller vad tror ni?


HA DET SÅ JÄVLA KUL OCH GIRLS PUT ON YOUR FREAKUM DRESS AND SHAKE SOME ASS FOR SEMRA ON THE DANCEFLOOR TONIGHT

       


snygg brud, snygg hårfärg

BEFORE EN BLOND SARA


AFTER en mörk sara, damn girl you look good
image28

KAN inte sova, vaknade för ett tag sedan! Sitter här dricker te och ska nog gå tillbaka till sängen få se om man somnar om!? eller så kanske det blir en dusch, känner att jag inte kommer kunna somna om iaf=(
Senare på dagen ska jag iväg med Ida Brisfjord en vända in till gävle och ikea, får se om man hittar nått nice? Efter det tillbaka in till Sandviken, Jernvallen och titta på SIF!  (se till och spööööa skitEN ur Västeråsarna)
BYE, FAREWELL 

FIRST YOU BECOME FAMOUS THEN I KISS YOUR ASS

Allvarligt vad har det här varit för kväll? En underbar kväll, äntligen alla på ett och samma ställe, haft avskeds mys med tjejerna hos tvillingarna. MYCKET tårar idag också, kommer att sakna de som fan, hoppas bara det går fort nu. Tittade på Idol OCH hur bra OCH snygg är han inte dååå, dååå vaah, vah, Elins kommentar "hur lätt är det inte att bli kär i den där gossen"? (Christoffer Hiding), ja och vi andra höll givetvis med? Christoffer Hiding med Baby I love your way. "Hiding we really LOVE, love, love your way" Man skulle ärligt kunna titta på HIDING 24timmar i sträck utan att tröttna. Men Daniel Karlsson knäcker ändå your voice, han är ju en stjärna den där KALRsson. YOU'RE THE VOICE...

laku noc-sov gott

image26


gillar mycket mycket mycket

image25

KLING'S SKO ett oslagbart rekord

hur snygga som helst, send those shoes to me om du tröttnar
finns på Century 21
image23


DET BLEV INTE ROCK ON THE DANCE FLOOR IGÅR

Avskedsfest skulle vi haft igår med alla 12 tjejerna. Eftersom Stina, Karin och Annika ska fara ifrån oss imorgon och vara borta i 1 månad, lämna oss kvar i den här kylan "schyst". De beger sig till hetare länder, på nyare äventyr för att utforska vad Sandvik har att erbjuda mer än industrin här hemma. Have a good time my friends in South Africa AND Chile. SÅ Gävle, rocka loss på dansgolvet till cheek to cheek med Sahara Hotnights blev det icke.=(Jag kände att mina pocket money låg och spökade. Så istället pallade jag röven till Elin, hämtade upp twins och vi myste där. Det var ruskigt trevligt, en massa chips och en massa godis med te och vatten satt vi fastklistrade framför tv-n som ugglor och tittade på ALPHA DOG (Justin Timberlake) en film värd att se må jag säga (baserad på en verklig händelse). Vi gillade nog inte svordomarna så mkt, fuck, shit, bitch, fick man höra i var tredje mening. Men de sista 15 minuterna kvar av filmen brast vi i gråt, vi lipade och vi snyftade och vi tjöt så jag undrar vad Peter Nava (Elins pappa) tänkte när han hörde oss. Haha!

Nu ska jag ut på en härlig höst promenix, see you later all alligators ;)

Kommer sakna er mina söta
image22

Paljettklänningen

M-K Olsen's paljett (love love love love it)
image15


Min Paljett (love mine to)                                                                                                                     
image18

she's wearing a black
image20

myself in my black
image21  

TWINS, BULLAR & den där jävla kameran!

Kom precis hem efter att ha strosat omkring på stan med de underbaraste tvillingarna i världen. Var tvungen att ta ett kort besök inne på expert eller vad det heter och kika på digitalkameror. Har tappat bort Adelas kamera tror ja, har ingen aning om vart den kan vara. Tror helt ärligt att jag har slängt den (skulle vara typiskt mig). Kul att man måste ersätta en kamera på 1900:- eller jag måste inte, men jag vill! Åh vad drygt, men då får jag ta och skylla mig själv, hur dum i huvudet får man vara, slänga bort en kamera!?? Världens snällaste Adela, det enda hon sa var,
-Semra det gör inget vem som helst kan tappa bort en kamera, och när jag poängtera att jag skulle definitivt ersätta den sa hon -dumheter, inte alls! Fan fan fan faaaan känner mig så jävla slarvig, heeelt jävla ansvarslös, tänker på den där jävla kameran hela tideeeeen....


I alla fall var det kul att träffa mina damer, sist vi sågs var i lördags och skönt att få prata ut lite bara...

Emina var tvungen att gå hem så hon fick skjuts och jag och Amina tog en runda till donken, tog en kaffe och de bjöd på bullar (det är ju 4 oktober, kanelbullens dag) sen åkte vi runt i bilen, lyssnade på skön musik och hade det softish. Sen fick hon skjuts tillbaks to school and jag åkte raka vägen hem. Nu ska jag äta lasagne sen ska jag vända upp och ner på hela rummet och leeeeta efter kameran. Jag kanske inte har slängt den trots allt, hoppas den dyker upp, alla där ute håll tummarna DEN MÅSTE BLI UPPENBARAD gaaaaaaah...





ÄT SÅ MKT BULLAR SOM NI ORKAR, för det tänker jag göra =)
Ajöss så länge
image13


some bonbon från förra weeckan & SGA må vara SEMLAN´s andra hem

Ja somliga sover nu, andra inte. INTE JAAAaaaG

Elin skickade lite figurer från förra veckans roligheter, så jag tänkte dela med mig lite av lustigheterna.


överdel



underdel


     


Men hur som helst, idag har det varit en ganska jobbig, slitig dag. Traskade ner till SGA 2 hela timmar innan jag skulle träna kidsen för att på något sätt koreografera färdigt friståendet "dansen". OCH med mkt möda och kämpigheter blev det bra till slut. Shit vad tid det tog 50 sek koreograferade jag på 2 jävla timmar, tänk vad mycket annat jag kunde ha gjort, hmm!? Klockan slog 17.30 och barnen väntade på att tränaren Semra ...haha fan vad kul det var att skriva det där, (tränaren Semra) hehe... skulle sätta igång träningen. haha

Träningen gick väl bra, hann inte igenom hela friståendet men vad ska man göra, vi är på god väg 1 min och 35 sek, vi har lite kvar... men det fixar vi till tävlingen. Har i alla fall aldrig skrikit på en träning så som jag skrek på ungarna idag, men vadå ibland måste man ta i med hårdhandskarna. Träningen gick trots allt raskt, blev förvånad när Frida skrek

 -Seeeemra klockan är halv 8 snart, hinner vi klart friståendet!?

Haha de är så underbara de där småttingarna ändå=)

Sen var det raka vägen hem och bums in i den efterlängtade duschen. Som nästan må jag säga var dagens höjdpunkt, sen blev det lite käk och topmodel på det och då var dagen, kvällen och snart är början på natten även den avklarad.

Det ser ut som att jag verkar gilla det där med bloggande har redan hunnit med 5 inlägg, eller vad säger ni? Ne nu får jag geeeeeeee MiG...


Gó natt på er & sleep tight


ta en titt på kräftan



http://elinnava.blogg.se en trogen bloggare, KEEP ON THE GOOD WORK... love you kräftan 


SEX AND THE CITY

image1

förväntningarna är stora, och minst lika bra som serien om inte bättre vill vi se den på stora duken den här gången... Carrie Bradshaw, Samantha Jones, Miranda Hobbes, Charlotte York Goldenblatt, jag längtar ihjäl mig!

                           FROM BLONDE
image2image3
                                TO BRUNETTE                                                        

Kan hon? Får hon? Vill vi ha en brown Carrie!?? Carrie may not know men, but fashion she do, and a fashinista goes brunette ;)

hetta!

Jo vars du! SMÄLLHETT, det skulle jag vilja kalla det här, så jag ska väl också kunna få ner nått på "min blogg" hade jag tänkt! Jag kommer nog skriv om allt och inget, eller så blir det bara det här inlägget och sen så kommer det inte mer än så, (skratt) ja vi får väl se! =P 

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0