got me dancing












Vill du se mer? Kika in på facebook my dear...

lot better if you changed that style


Detta sprang jag omkring i igår och uträttade mina ärenden lite här och där, innan det var dags att sadla om till annan drapering. Det kommer blider från gårdagen festligheter soon...
Soffan och SATC hela kvällen, eller en vända in till gävle ska väl kanske hinnas med...

LONDON


Det är så, så hett och jag är så sugen på något vitt...
Och london skulle vara så, så hett i något vitt...
Ne nu ska jag sova, ett tidigt pass väntar imorgon...

SVART ELLER VITT?


JA SVART ELLER VITT, DET ÄR FRÅGAN DET?
Det blir nog svart, eller njaa jag kör nog på vitt imorgon tror ja...
Tänk att kläderna ska vara ett jädrans problem varje gång...

SNO STILEN RAKT AV...


...jag skulle bara ersätta carolines väska med en fransväska.

Ja om ni nu känner mig vid det här laget så begriper ni väl att jag kommer drapera detta så småningom. Snön är gone with the wind snart, men den kommer nog tillbaka lika fort igen ska ni se. Därför vill jag uppmana er att ni ska passa på med det lite lättklädda från topp till tå...
Och jag ser definitivt chanserna där de flesta tror att det är ganska begränsat urval vad det gäller drapering av fina kreationer. Ser på allvar fram emot morgondagens peppande för vi ska väl riva hela taket som Petter en gång i tiden sa.
Nu sitter jag här och väntar in nästa timme i skolan som börjar om 30min ungefär.
Vad händer ikväll gott folks? Jag skulle kanske vilja se en bio? Eller en stjärnfilm bara, de lugna puckarna ikväll...
Hör av er


på lördag vill jag ha en STHLM repris... Passion For Fashion GAAH


Ja jag har varit riktigt dålig med uppdateringarna den senaste tiden, men jag har så fruktansvärt mycket att göra. Jag har verkligen fullt upp...

Men det kommer att bli bättre och jag har en rolig grej på G kan jag meddela. Det kommer komma inom snar framtid lite annorlunda och finare bilder att kolla på.

Jag hoppas ni har lite uthållighet min lilla publik.

I alla fall idag klev jag opp 7 med tuppen alltså och skulle iväg för att jobba på skolan, sen direkt efter det väntade jobbet på sandvik..
Samma sak imorgon, jag ska jobba på skolan, stressa till stan efter det för att hämta ut tårtan eftersom det är min sista dag som operatör och sen stressa till jobbet för att avsluta den sista dagen dårå.
Men sen kommer jag ha mer ti dmed uppdatering och sånt som har med bloggen att göra, vilket ni inte vill missa kan jag lova!
nu måste jag iväg och drömma lite innan jag ska ta mig upp för att fylla magen med frukost och en ny stressdag
sov gott hörs


KANSKE BLIR MINA


Någon av dessa här uppe kanske man ska spara till?
Nu ska jag till ida för att få i mig lite frukost/lunch/efterrätt TYP!
hörs

Kate Lanphear


Nu har jag tråkat ut pappa med alla mina tillvaroproblem, vi har ätit choklad och jag har fått tröst och några kloka ord. Babblat tomt prat om livets meningslösa existens och pappas ungdom. Det är kul när han verkligen försöker vara förstående men egentligen inte fattar alls. Hahaha
AND eftersom jag nu inte kommer kunna blunda på ett tag ska jag se några avsnitt av sex and the city, sen får jag hoppas på det bästa.

“Some people think luxury is the opposite of poverty. It is not. It is the opposite of vulgarity.”



Jag har varit och ränt runt lite på stan. Köpte present till syster, jag brukar vara generös ibland. Men bara när det gäller shopping av presenter till henne. Även en stor, stor frukttårta till fredagen hann jag beställa för då är det fest, jag ska jobba enda fram till så långt som det går att jobba. Komma hem sent, vakna opp och så är det en ny dag, lördag och då är det fest. Fast en annan typ av fest, för då firar jag min förlust, vill du joina?

Nu ska jag till sysselsättningen snart

hörs



"I don't understand how a woman can leave the house without fixing herself up a little - if only out of politeness. And then, you never know, maybe that's the day she has a date with destiny. And it's best to be as pretty as possible for destiny."
by; Coco Chanel


I can live without it?


Uppe med tuppen imorse, och ett tidigt spinningpass och lite solvärme på kroppen har uträttats. Skulle ha haft med mig träningssällskap men min partner ville inte bedra sängen vid en sådan tidpunkt då sängen är som varmast.

Nu har jag spanat skor, skor och återigen skor. Jag är inne i någon sko epok typ jag vet inte själv varför men så är fallet. Så jag tänkte blotta med några snyggingar som jag tråkigt nog med min nuvarande ekonomi inte har råd med. Men jag spar i madrassen och en vacker dag då jag nått upp till den rejäla summan kommer jag slå till.

Nu ska jag äta havregrynsgröt med blåbär, jag vet att du blir sugen

I don't know who invented high heels, but all women owe him a lot


HELT MAKALÖST SNYGGA och snart hoppas jag att dessa snygga är påväg hem till mig. En annan grej som jag såg verkligen hade kommit hem till mig i min inkorg på min mobile var ett sms från en härlig, skön min i din bloggare vid namnet Eldar.
Så då eftersom vi är otroligt bra  vänner tänkte jag länka till den helt sjuka nybyggda BLOGGEN som drivs av fyra skribenter MIN I DIN varsågod jag bjuder på några muskelsammandragningar och det är ju aldrig fel.
Nu lär jag verkligen sova, hörs

LILLA SVARTA


LITE GRÅBLEKT JUST NU


Jag är ganska så trött nu även fast jag sovit i 12timmar, konstigt. Jag ska iväg till arbetet om ett fåtal timmar känns lite tråkigt att det inte är så lång tid kvar men det är som det är.

Har inte hunnit med och bloggat så mycket eftersom jag haft en del att göra.

Men det kommer bli bättre, mycket bättre kan jag lova.
hörs


That was the summer of 1963 - when everybody called me Baby


TRÖTT ÄR BARA FÖRNAMNET
Nu tänker jag ta fram SOMMAREN 1963 och drömma mig bort, hur snygg är inte Baby i filmen? Jag vill ha sommar nu, kunna springa omkring med en rutig skjorta som man knyter för att blotta den solbrända magen. Med ett par avklippta levi's jeans, modellen 501 som blottar dom solbrända bena. Men neej det är snö och kallt och jag har frusit hela dagen på jobbet idag. Mina fingrar är fortfarande stela av köld och lär väl vara så fram till i sommar någon gång.
ha en underbar kväll gott folks

Modevisning, MAKE UP STORE whisper















Här bjuder jag på några backstage bilder.
Helt jävla obeskrivligt roligt har jag haft det idag.
Hoppas ni gillade visningen ni som var där och såg "DE LÄSKIGA VAMPYRERNA".
Imorgon ska jag umgås med mina fabgirls vi ska luncha (HALLÅ JAG VILL HA SUSHI) och sen ska vi på bio i SANDVIKEN, hah för en gångs skull.
Nu ser jag att klockan är alldeles för mycket och jag ska opp tidigt som satan, hur ska jag avstå från att inte komma sent till passet är frågan...
ne nu lär jag drömma sött, hörs imorgon, hope you enjoy our pics

västen jag sytt


Här är den, men den är inte riktigt klar än...
Nu ska jag till ida, det blir en morgonpromenad för att tala om helgen, flickan har ju varit i storstaden. Sen ska vi köra lite centerboll på badhuset.
Sen ska ja även till stan och se om kedjorna finns, tack Elin för tipset.
hörs

lager på lager


En snabb vända till Gävle, lite viktig shopping blev avklarad, nu kan jag pusta ut. Köpte kanske världens finaste textiler på Ohlssons tygaffär, nu ska jag försöka komma på nått som jag skulle kunna sy. Tygaffären hade inga kedjor i någon guldfärgad nyans, eller nått smyckeaktigt överhuvudtaget. Jag som hade tänkt smycka min jeansväst med någon härlig kedjedetalj. Lär ta mig till stan imorgon och leta i varje litet krypin och hoppas på att jag hittar nått krimskrams i någon fin guldfärg. Tänker inte ge upp hoppet om jeansvästen som jag slitit så hårt med nu.

Om det är någon som vet vart jag kan hitta billigt skit, guldfärgade kedjor eller liknande mojänger, hör av er, skulle vara tiptop i så fall.
hade tänkt mig nått i den här stilen

bild://modefeber.se

ÖNSKEOUTFIT


Nu har jag precis varit och kört spinning här på morgonen, tänkte ta och städa lite. Ska avhandlas en fika på stan med sara också innan hon åker tillbaka till sthlm.
hörs

skinndetalj


Nu ska jag fortsätta sy på västen, vilken tid det tar. Men jag blir nog klar ikväll får jag hoppas... Glöm inte fotbollsgalan ikväll även den ska man försöka kika på.
Åker in till gävle imorgon på eftermiddagen med syster ska fixa lite grejer...
Och nu har jag ledig vecka så den som är ledig kan ju höra av sig och ta en fika eller 2 kanske?
later

glöm inte att köpa Sofis Mode idag






Så där ja!
Idag pryder jag läsarmodellens 2 sidor.
Köp tidningen för att se hur det blev...
later

GÖRA OM ETT PAR JEANS




Sprättade upp fickorna först och främst, sedan tog jag bara och sydde in jeansen hur lätt som helst.



nu är det 1tree hill and XOXO Gossip Girl

BIKBOK IS THE SHIT






bild//:BIKBOK
Jag är helt utan innhåll när jag ser dessa bilder. SNYGGT, SNYGGT, SNYGGT är det enda jag får fram...
Måste ta ett allvarligt snack med nathalie som jobbar där och höra när de får in några grejer som jag klibbat fast mig på.
Kläderna verkar droppa in lite då och då...
Som paljettightsen jag gnatat om tidigare, har vistats där bra länge och vissa grejer har jag inte sett överhuvudtaget. De är i alla fall ett perfekt partyknep, köp, köp, köp och köp är my advice...

I should be sleeping, but I'm not tired. I think I might create a Blamain. How stupid is that?


Nu är jag tämligen trött ska jag tala om. Borde egentligen sova, men jag har suttit uppe och sytt in ett par jeans och trixat lite med dom. Blev faktiskt rätt så nöjd, från att inte ha använt till att kunna drapera någon gång då och då. Få se om jag kanske drar på jeansen imorgon ska ni få ta en granskning ni med. Jag har även börjat sy en jeansväst, hittade lite kvarlämnat jeanstyg i lådorna, men den är långt ifrån klar. Få se om jag fortfarande har det här SYsuget kvar imorgon då kanske ni får se den redan på måndag. Måste köpa lite nitar och kedjor som jag ska sy fast på den för att få till coola Blamain känslan.
I think I might need a nap now

DONNAGIRL


Blev en vända in till valbo efter träningen i brist på annat...
Provade de här skorna på wedins och jag var såååå otroligt nära på att ta med mig de hem. Det hände inte, eftersom jag egentligen är sugen på ett par snarlika, fast med snyggare klack och dragkedjor som är mer synliga i silver från DonnaGirl...


BIKBOK klättrar sakta men utan tvivel upp för berget



Här är några gåbitar som jag plockat fram som jag absolut skulle kunna tänka mig.
Även igår fick jag skåda nått fint från BIKBOK på en av mina vänner, ida brisfjord hade på sig ett par paljettights från bikbok de var gööörsnygga.
Har lite brådis nu men visar mer senare
later

Snygging


ALLT, JAG VILL HA ALLT, PRECIS ALLT HON HAR HÄNGT PÅ SIG...

MODEVISNING I GÄVLE, MAKE UP STORE WHISPER

Jag har precis kommit hem efter att ha varit ute och ränt sen 2 idag. Är ganska så slut.

Men i alla fall hittade jag lite fint inne i gävle, lite smycken som är tänkt att ska hängas runt halsen imorgon och en guldfläta som jag ska ha runt skallen. Jag ska bli kvitt luggen nu hade jag tänkt, det är så drygt att hålla på och trimma hela tiden. Nu är den sådär dryglång, kan varken ha lugg eller ha rakbena. Så med flätan försvinner mina hårproblem för en kväll på krogen. Annars provade jag ett par FABULÖSA JEANS FÅN LEVI's som jag gått och sniffat på en lång tid men har varit lite osäker på om det är nått att ha, pga deras utvängda modell. Det är inga stuprör vi snackar om här inte, som alla mina andra jeans. Och man är väl alltid lite labil när man ska välkomna nått utöver det vanliga in i garderoben. Så ni förstår jag köpte de inte, vi får väl se om jag åker tillbaka om några dagar och byter de mot en 1000 lapp.

Sprang även in på MAKE UP STORE och fick veta lite om vad jag ska ha med mig inför modevisningen som äger rum nästa vecka. Torsdag den 20/11 är det modevisning på gallerian nian i gävle kl.20.30. Biljetter kan köpas på MAKE UP STORE och kostar ENDAST 50:- skitbilligt. Så skynda er och köp för det är inte många tryckta. Jag kan nästan lova att det kommer att bjudas på en underhållande föreställning. Och är du en sådan person som inte gillar mode och catwalks tycker jag fan att du ska palla röven dit ändå och vara moraliskt stöd för mig.

Nu ska jag ut och ränna lite till innan jobbet kallar...

later


du är så feg


STAY UP, det är ju så snyggt. Ska man våga sig på det kanske?

HEJ SUSHI! DET VAR LÄNGESEN SIST


Har precis kommit hem nu, blev riktigt trevligt med gänget på Kharma. Lite sushi på det och det var så där perfekt liksom. Imorgon ska jag in till Gävle och köpa mig en lång dragkedja som jag ska sy på mitt nya syprojekt. Idag hörde make up store av sig om nästa veckas händelserika torsdag. Återkommer om modevisningen imorgon när jag vet lite mer detaljerat vad det är som pågår.

Nu ska jag ta mig till SGA och träna de små.

hörs senare


SJP i snygga kängor




Nu ska jag iväg till badhuset och köra ett pass, sen ska jag höras med mina underbara tjejer...
På fredag är det fest hos bästa TWINS, de ska INTE JOBBA, DE SKA MED UT OCH SKAKA RUMPA på kharma...
hörs

SHOPPING IDAG MED


Idag har jag varit riktigt seg människa, vilket innebär att jag inte har gjort ett handtag.
Bara en snabbis till stan, hittade faktiskt en liten grej. En SNYGG T-SHIRT fast dock inte till mig denna gången, utan till den enda mannen i mitt liv som jag älskar sååååå mycket. Han blev otroligt glad, en sen grattis på farsdag present.
Nu ska jag lägga mig i soffan och mysa innan det är jobbTIME
hörs mina vänner

swallowed in the bright blue sea


yup, those are cheap monday


Ja hur snygga är de inte?
Tur att jag fick ett par i söndags..
Nu lär jag rusa iväg till ida sen är det spinning..
later

Fashion is Passion, GAAAA












07.11.08 en fredag hos ida















Sofis mode imorgon


har haft en otroligt bra helg, kommer fler bilder från den senare...
glöm inte bort att köpa sofis mode imorgon
ha det bra så länge

BRODERAT


ÄR NI MED?

Ja nu sitter vi hos ida..
stina, elin, sara, frida, ida och jag självklart....
nu är det gävle som gäller
imorgon är det sthlm som gäller med sara och stina
jag kan lova en massa häliga kort
 från denna helgen
ses folks

Partying like it's 1980 all over again

Imorgon är det rock'n'roll hemma hos ida, idag blev vi tipsade av niklas med en massa låtar som bör laddas ned för att ett party ska vara ett riktigt party...
Nu snart är det spinning sen ska jag hem till ida och hjäpla henne baka lite och lyssna på härlig musik, ikväll ska vi se MTV-gala som äger rum i liverpool och proppa i oss sushi...

Det här är min önskeoutfit till imorgonkväll folks, hoppas på fint väder så jag kan använda skorna


STRUMPBYXAN


Jag har ganska länge gillat och blottat de här hålen i mina strumpisar och NU gillar jag det mer än nånsin. De här  hålen börjar skaffa sig allt fler anhängare och det är kul när de som avskytt hålen börjar digga dom.

Johanna's strumpisar var riktigt snygga, tror de var från lindex? MÅSTE INFÖRSKAFFAS


punk rock sweethearts


://style
lårhöga och magtröja draperade dessa snyggingar på DITA VON TESSE's födelsedag

I'm a puzzle yes in deed




Kvart i fyra gick jag upp i natt, för att jag skulle hinna göra den här oerhörda glassbombtårtan. Ida hatar grädde så det blev ingen gräddtårta som jag hade tänkt först. Väckte henne från drömmarnas värld halv 5, stackaren trodde vi var sena till jobbet. Men nej, det var inte på det viset alls. Utan jag hade fått igång min genomsnälla rush, jag kan fatiskt dyka upp med din älskling till läsk och en glassbomb alldeles utanför dörren halv 5 på morgonen. Så se upp jag kanske står utanför din dörr nästa gång du proppar i dig din ålder.


Nu ska en kort joggingrunda bestyras sen är det SGA som gäller...

later


I wanna live life, never be cruel, I wanna live life, be good to you





Presidentvalet i USA 2008



Vem vinner presidentvalet i USA? Inatt ska jag och ida valvaka, vilket innebär att jag måste piska mig upp ur sängen 4 i natt. Traska iväg till ida med en "kalldusch", jag fick inte väcka henne sa hon. HAHA HA HAHA

Hon vill inte se mig utanför hennes dörr tidigare än 20 över 5, alltså alldeles innan vi ska åka till jobbet. Men det kan hon glömma jag kommer stå där så tidigt jag bara kan. För vi ska titta på tv i natt innan vi åker och rullar stänger.


Det blev i alla fall en fika efter jobbet med Stina och Ida, vi satt på maragoni och pratade meningslöst om jordens undergång och religion och andra små fantastiska saker i vår tillvaro. Hade på mig min miu miu och det nya metallic, indigofärgade nagellacket.


Nu lär jag återgå till min roliga sysselsättning. Åh det kommer att bli så bra det här.

Bjuder på härliga kort imorgon kan jag lova ;-)


little star


Hur söt är inte den här lilla tösen? Jo hur söt som helst, en suverän fashionista...
Jag är precis hemkommen från parkbadet, nu är det en snabb dusch som väntar sen ska jag till twins och mysa.
Annars i veckan ska vi fira Ida som fyller 21 på onsdag. Därför ska vi kalasa loss riktigt ordentligt på fredagen, med bakelser, tårta och mat och ALLT annat som har med kalas att göra. Och utgång i gävle är det på tal om.
Nu lär jag skynda
later

det var dags att rasta leoparden



bra film, SNYGG BOND, vacker bondBRUD
sov gott om ni inte redan gör det kanske 
hörs imorgon

DU ÄR DESPERAT OCH DU VET INTE VAD DU VILL

Jag och Ida har klått upp varandra riktigt ordentligt på boxen idag. Ett underbart pass var det att köra efter en hemsk helg som denna. Men det passet ska jag aldrig i hela mitt liv köra igen. Om jag inte spydde då kommer jag nog aldrig nånsin att spy på ett träningspass.

Nu är det Gävle och BOND, JAMES BOND med en trevlig vän som sällskap som väntar, lär skynda lite nu. Ska bli ett skönt avslut på helgen.


Jag har precis pratat med mina norgejäntor och det var nödvändigt kan jag ju säga. Ni förstår inte hur mycket ni behövs här hemma just nu. Jag saknar er, jag saknar er sååååå oerhört.


sug och blås på den du















ETT PAR PJÄXOR I SNÖN


Hej Alla!

Det var mycket folk ute igår...

Det var en bra kväll folks, fint jobbat!

Dock händer det lite spektakel ikväll med, det är närmare bestämt klassfest som står på schemat. Det ser jag verkligen fram emot, fick träffa några pärlor igår men det ska bli effektfullare ikväll.

Snön ligger på marken och egentligen skulle jag behöva de fantastiska GUCCI inspirerande skorna ovan men jag ska nog kanske få till det ändå.

Nu ska jag ut på en morgonvandring, lägger in bilder från kvällen senare.


OCH ELIN MIN ÄLSKADE VÄN HA EN UNDERBAR RESA, BLI INTE FÖR BRUN NU BARA.

RSS 2.0