min mötley t-shirt today


OKEJ NU SKA JAG FAN SOVA...
gó natt

snygga pjucks är snart mina pjucks


Imorgon ska jag träna tidigt så jag bör nog lägga mig nu, eller jag borde ha lagt mig för längesen om jag ens ska orka mig opp imorgon bitti. Efter träningen ska nog jag och Ida in till Valbo jag ska hämta mina fantastiska skor som självklart är specialbeställda från Susanna the boss. Eftersom de inte har kommit ut i butikerna än, fanns inte i sthlm heller, vilket var lite konstigt. Men jag behöver de imorgon eftersom det troligast blir middag hos Johanna min söta tjej med resten av de söta folksen och sen ska vi ut på Kharma. Jag funderar endast att köra på den ärmlösa kavajen, spets bodyn och tights och de nya skorna naturligtvis. Tkr att det skulle vara så snyggt.

Nått i stilen som fashiontoast på bilden undertill

Var sjukt längesen jag var ut i Sandviken nu, så jag ser fram emot det.

ZEBRAN ÄR HET


Det är väldigt många som har frågat vart den zebramönstrade blusen kommer ifrån.

Och nu berättar jag det en sista gång här och nu.

Den är från Cheap Monday och jag köpte den i somras. Så tyvärr folks den finns inte kvar, men man kan säkert hitta liknande om inte finare eftersom utbudet nu på zebran är lite större än när jag köpte min.

Min fick i alla fall se världen för första gången igår i studion på Sofis mode, vilket jag tycker är lite häftigt faktiskt. Leopardmönstrat har nu börjat komma lite i skymundan och lämnat utrymme åt zebran som jag faktiskt tycker är ett snyggare mönster i sig. Så ut med er och försök finna den rätta ZEBRAN.

MAKE UP STORE WHISPER





Snart ska MAKE UP STORE ha modevisning i gävle. Missa inte kommer bli en fantastisk show, det kan jag lova er.
Nu ska jag steka lite ägg och koka broccoli, en snabbis till banken och sen work.
hörs ikväll

idag var vi i sthlm på sofis mode




Fruktansvärt tidigt fick jag kliva upp imorse, bilresa till sthlm i sällskap med underbara Ida startades 5.30. Vi skulle ta oss in till Aftonbladet på nått vis och jag kan ju säga att vi var en gnutta nervösa för att vi kanske skulle kunna svänga av vid fel avfart och det skulle kanske ta 100år att ta sig tillbaka. Men resan gick hur bra som helst och vi var king där på motorvägen. I alla fall plåtning för Sofis Mode har jag varit på och jag var läsarmodellen. Väl när vi kom fram kändes det hur bra som helst så fort vi klev in i studion. Oerhört kul var det och Linn Gustafsson (stylisten) var fantastiskt grym lika snygg som på bilderna om inte snyggare i verkligheten. Hår-och makeupartisten Anna Göransson var även hon en pärla.
Blev en vända in till stan men fick endast med mig en broderad kjol från MONKI och en Mötley Crüe t-shirt. Fanns inte så mycket kändes det som, eller så var det jag som var alltför trött för att kunna binda mig till nått speciellt plagg. Jag har haft det otroligt trevligt med Ida i STHLM idag.

Gå in på http://www.pause.se/author/linn/ där du kan läsa om fabulöst snygga grejer men även se fler bilder från plåtningen idag, resultatet kommer om 1 och ½  vecka i Sofis Mode.

STOCKHOLM SOM GÄLLER




Kom precis hem ifrån gävle. Och det som fick följa med från butikerna var ett par cheapmonday, 2 silverhalsband och en silver cheap klocka fick även traska med.
Nu ska jag fixa lite grejer innan jobbe sen kommer vi inte ses förän onsdagkväll. (kanske)
Måste lägga mig så fort jag kommer hem ikväll, så jag är utvilad och taggad för fotoblixtarna i sthlm imorgon.
Ha det bra alla där ute

SALUT PARIS


://style
DOM här fabulösa kläderna en vacker dag i Paris skulle jag verkligen inte tacka nej till.
Men jag får nöja mig med en shoppingrunda i gävle imorgon innan jobbe.
Mercredi är snart här och jag är så nervös folks, vissa vet vad det är jag babblar om och ni andra få helt enkelt vänta och se.
sov gott

take your pick


://style
det här är ju bara så rätt, det var nog bara det jag ville dela med mig...

gå och lägg dig

 
Helt orimligt, jag kan inte somna även fast jag var uppe 4.00 igår.
I alla fall en massa godis och popcorn och coca cola och bio självklart blev det i gävle (inte konstigt att jag inte kan somna, måste ha fått världens sockerchock) Men det var det värt fick ett underbart avslut på veckan...
Låt den rätte komma in såg vi, kanske lite mysko konstiga scener ibland och dåligt slut. Men annars var filmen helt OK, en fin film var det som helhet.
Såg även 2 otroligt fina pälsjackor i skyltfönstret inne på CUBUS, så är du ute efter en tkr jag du ska kika in där.
Ne nu ska jag försöka somna igen, få se om jag lyckas eller om jag ligger med golfbollar till ögon hela natten, (SPÄNNANDE) 
go natt

ge mig ett par pistoler


Jag är helt död, precis kommit hem från jobbe....
Men blir nog in till gävle en vända nu iaf, måste få nått gjort. Ska äta en bit god mat och se kanske nått händelserikt på bioduken med tjejerna...
Annars så har min brisfjord varit i sthlm i veckan och då köpte hon en lång ärmlös väst till mig, snällt va? Den är MAKALÖSTSNYGG...
Ha det bra ikväll nu och avsluta denna veckan väl

dagens drapering




Ikväll är det mys med sara och stina och imorgon är det jobb, 24 timmar ska jobbas denna helg...

från TS


Någon av dessa skönheter från topshop skulle vara perfekta med ett par fabulösa skor till, very fine my divine
Sitter och sippar på kaffe med lite kardemumma i. Hur gott som helst. Try it!
Ska till stan en vända nu och fixa lite pappersarbete...
later

Edie Sedgwick


en ganska lustig grej händer snart


Idag var jag in till gävle en vända, hittade lite smått och gott... Sparade på storgrejerna eftersom jag ändå kan shoppa lite när jag väl är i sthlm om en vecka. Åh kan knappt vänta, kommer att bli oerhört underhållande om jag säger så. Ska även passa på och hälsa på Sara och se hur hon har det i storstan.

Nu lär jag rusa ska till amina och emina, vi ska hyra film och ha myspys.

Ha d skönt ni med


Hey Girl I Like Your Style



I Was Looking for Inspiration Today


But find, same old book just a diff'rent page

Vanessa Paradis





Hon pryder Franska Vogue, och hon är helt fantastisk...
Jag älskar att man ser hennes glugg. Det är nått speciellt med den, den för bilden till en helt annan nivå.
Det är så typiskt att man tycker att alla andra är fina i sina gluggar men själv vågar man knappt skratta för att luckan mellan gaddarna ska synas.

fuskpälsmössan




Hej hopp!
Nu har jag precis kommit hem från ida.
Otroligt trevligt har vi haft det. Såg världens sjukaste film, dock obeskrivligt bra doomsday, hyr den.
Nu ska vi iväg till badhuset och svettas lite, men först ska vi hämta ut våra biljetter som kommer leda oss till 1/4 av Mötley Crüe
later

VI MÅSTE ÄLSKA DINSKO


Jag var så trött igår så det var bums i säng så fort jag kom hem från twins.
I ALLA FALL var det i september någon gång jag skrev om dessa sköningar.
OCH JA det var tydligen sant, de kommer till dinsko med full fart, de är inne på lagret och bara väntar på att få komma ut till butikerna. SÅ vill du ha ett par, tycker jag du ska springa en EXTRA vända förbi stan.
Jag ska till STHLM nästa vecka, jag kan knappt vänta. Det händer en sak som även ni kommer att kunna ta del av.
Nu ska jag ut på en joggrunda sen ska jag till ida och äta kladdkaka.
hörs later

alexander wang - trasiga strumpisar


Är precis hemkommen från träning, stenhårt var det idag, hur bra som helst. Imorgon kommer träningsvärken krypa fram ur sitt lilla näste.

Nu är det duschbadet som väntar sen ska jag till twins och mysa...

Det kommer ett par underbara skor till DINSKO snart och de ska jag ha, har bloggat om de tidigare men gör er mer aktuell om det senare...

Nu lär jag kila

Konsten att dansa i 10cm höga klackar


Att göra mina egna skor skulle verkligen vara nått.

Men man kan inte utbilda sig till skomakare nu för tiden. Man kan endast gå som lärling i minst 3 år för att kunna starta en egen liten butik? Tror jag!? Och det är väl ganska så OKEJ. Men iaf jag kanske skulle ta och börja med att klacka om några hos skomakaren som bara ligger i skokartongerna till ingen nytta alls?

Få se vad jag hittar på för märkligt imorgon.


Alexander Wang AND Erin Wasson




running away




Nu ska jag en vända ner till stan och avsluta den "slappa" dagen med lite film och mys.

Jag har ledig vecka nu åh kommer hinna med en massa saker. Bl. a. ska jag kolla upp det här matstället i Gävle som jag blev tipsad om, att kanske hyra en kock och lära mig tillaga sushi med mina andra sushiälskare.

Lägghögt Givenchy


Nu är det en sån här helg då man bara sitter och slappar och inte gör ett handtag nästan. Gillar såna helger.


I alla fall på STYLE hittade jag Givenchy som hade uppvisning med lårhöga stövletter, de skulle jag vilja ha. Men varför ska man bara ha, varför vill man bara ha för att ha?


Nu ska jag ta mig till köket och laga Moussaka, dock skulle jag vilja äta sushi. Men det kan jag inte tillaga än, kanske skulle gå en sushikurs?

Hörs in a while

min apelsin till klocka är INNE, haha



Nu är det så här att biljetterna är bokade och jag ska se Vince Niel...

Sjukt uppladdad är jag nu och kan knappt vänta det kommer att bli så bra. Jag har läst en biograf och föll pladask, visste inte ens vilka de där jävlarna var innan. Och nu är jag så för den här musiken så det finns inte, och att de lever fortfarande är ett underverk. Just därför kommer det att bli oerhört mäktigt att se Vince Niel.

Men det här kanske bara är en liten fas i livet som kommer att försvinna ur min tillvaro så småningom, jag kan inte kontrollera det just nu, jag bara gillar de, verkligen gillar. Så jag förstår om ni skriver lite upprörda kommentarer, jag förstår faktiskt egentligen inte själv. Men jag tycker däremot att det är ganska COOLT, RIKTIGT COOLT ändå och att det är min stil för tillfället, MIN STIL SOM FAN.

Nu ska ja lyssna på lite Mötley Crüe sen ska jag till jobbet

Ha det underbart alla


YOU ARE ALL I NEED

Motley Crue - You're All I Need
Motley Crue - You're All I Need


THE DIRT, JAG TAR DET LUGNT

Har varit på stan och ränt idag igen, fast denna gång var inget shopping inblandat utan finanskrisen. Nu sitter jag här och smuttar på lite kaffe, svart ska det vara, bara svart. Hur kan vissa säga att de dricker kaffe när de har mjölk i, och socker, och en massa annat skit?

Nu när jag nämnde skit tänkte jag bara berätta om den RIKTIGT STORA SKITEN som är på G.

Jag och Ida satt igår vid fika bordet, eller rättare sagt. Ida satt med mobilen i handen på blocket och surfade, och försökte hitta schysta LP skivor med Mötley Crüe. Och jag stod vid diskhorn och städade efter mig. Och då hände den här skitgrej som är en bra skitgrej, hon typ började skrika, och jag trodde först att det var för att hon fått full träff. Hittat någon PL som var bra och billig. Men nej...

MÖTLY CRÜE kommer till Sverige säger hon bara så där liksom.

I DECEMBER, säger hon igen.

Och jag bara står där fattar ingenting först.

SEMRA VI MÅSTE GÅ säger hon igen.

Ni kan ju tänka er chocken jag fick.

Men det visade sig bara vara sångaren Vince Niel som skulle besöka vårat land när det är som kallast tror jag. I december, den 13 december.

Så nu är det snack om att fara till huvudstaden i december och stimulera Mötley Crües musik live, få uppliva ¼ av the dirt, ¼ av Mötley Crüe.


PÄLSEN

När man övernattar eller i mitt fall sover morgonen/förmiddagen på stan och går upp halv 3 på eftermiddagen kan man inte låta bli att bara ta en vända i alla affärer. Inte för att man har så många att välja på men man vet liksom aldrig vad man kan hitta i de få butikerna som vi har. Så det var precis vad jag gjorde, och fick med mig 2 nya jackor skulle man kunna säga. En obeskrivligt snygg kort fuskpäls och en svart kavaj, båda fick jag till priset av en. Och dom båda gömde sig på DAMMODE. Så vill ni fynda lite, bör ni skynda på.

Nu ska jag en vända till tvillingarna, sen är det träning på badhuset med Ida...

Här har ni pälsen


hippie längderna är borta

Har precis kommit hem från träningen har inte stått stilla en endaste sek idag. Känns som att jag har varit och ränt hela tiden och håret fick även bli kvitt längderna idag, så här blev det...


Jag är verkligen nöjd, men saknar ändå de långa hippie trasorna lite, antar att det växer ut till våren.

Nu ska jag sova lite, sen är det natt med maskinerna som väntar...


gårdagen...








jag och ida



JA NU SER NI HUR SJUKT TAGGADE VI ÄR
JAG SOM ALDRIG BRUKAR VISA MINA FULA GADDAR GJORDE DET TOM...
SES PÅ GOLVET I GÄVLE MINA SNYGGINGAR

Öga mot öga med en kobra


Imorgon är det yrkesbröderna man ska släppa loss med. Vi ska först till killen som har de "giftiga" ORMARNA, 16st snackar vi om då. Få se hur det slutar, och jag hoppas verkligen att han har lås på dem där terrariumen han jämt snackar om, annars kommer man att sitta och gnaga på naglarna i tron om att en kobra ska komma och hugga en. Sen om man förhoppningsvis inte har blivit uppäten och kommer därifrån levande är det Valhalla vi ska kalasa på med resten. Det blir ingen Björn utan jag och Ida ska möta upp våra flickor för att traska oss in till Gävle och se vad de har att bjuda på.


Jag tror jag möjligen draperar en french connection riddarutrustning imorgon, men det återstår att se.

REMMAR OCH PUCK PLATÅ



http://ASOS ASOS

I MINA LÄNGDER JUST NU


Schampo

Balsam

Inpackning

Är från EFFEKT jag har brukat de alla väl, funkar rysligt bra om man har slingor, därför kör jag på samma sortiment ett tag till. Eller ja i alla fall fram tills jag blir brunett igen. Jag kan bara tala för mitt hår, man känner sitt hår bäst själv. Egentligen skulle jag kunna använda vilket billigt skit som helst, med tanke på att jag har en ganska bra kalufs, men jag antar att det är lite mildare för håret att unna det med något lite bättre. Om du är osäker och skulle vilja ha lite "finare" produkter bör du gå till frissan så får de rekommendera nått som passar ditt fjun.

Däremot värmesprayen är från ICA KVANTUM, från märket SF och jag tycker den har normal funktion, kostar runt omkring 100 lappen...

Lycka till med produkterna


VITKJOL made by semra







Jobb

Käk kirurgen

Tränade de små

Och fotboll, röd färg utgick som segrare, congratulation guys

it's just what we do to distract ourselves until the real thing comes along


idag bjöd gefle mig på en trenchcoat...
imorgon bjuder gefle på fotboll
annars så har Brisfjord klippt LUGG, och hon är skitsnygg, tyvärr har jag ingen blid men det kommer det med så småningom...

Jude Law

WILL YOU MARRY ME?

SKOMIG



bild://
DE DÄR SKULLE VARA HELT FANTASTISKA

Bang Bang My Baby Shot Me Down


Jag vill ha ett par ut över det vanliga, ett par som är jätte KONSTIGA men jätte SNYGGA. Idag skulle jag och Ida beställa våra klackar från topshop, mina grå skönheter var slut, och det såldes inga harlequins till mig idag. DET ÄR JUH SÅ TYPISKT, jag och ida som hade planerat allting in i minsta detalj.


Det ska ut och shoppas i Gefle hela veckan, vi startar imorgon, ska söka igenom vartenda litet krypin tills vi hittar det vi söker. Jag är tvungen att hitta något som jag ska kunna drapera på SMC-festen (jobbfest) som är på lördag.


two crunchy nacho burgers please

Gårdagen blev obeskrivligt bra, lite skum men bra, skummast av alla blev sanne...

Fjompigast av alla jag och sanne

Språkfantast Johan (hajmo kuci)

Gårdagens dansprinsessa Annika
Händelsefattigt att det inte togs några kort igår bara



Idag hälsade jag på lägenheten på stan, spelades fia med knuff och twister, mycket trevligt en söndag som denna.
Det lär vi göra någon dag i veckan folks...
Nu ska jag iväg och drömma...


färdigsydd


Här är den, lite längre och lite billigare...
Nu ska jag ta mig i kragen, drapera kroppen med något sen steel town en vända, kanske lobby...
ses folks


DE ÄR SÅ SNYGGA


DON DONNA är det och jag vill ha ett par, jag ska köpa ett par, jag måste bara ha DE här också. Sen får det vara nog för denna månad med skor.

Har inte kunnat sova nu, kanske inte är så konstigt med tanke på hur många koppar kaffe det blev idag på jobbet. Så jag har spenderat 4 timmar vid symaskinen och min MiuMiu är äntligen klar, och jag blev riktigt nöjd. Imorgon ska den få se världen och DE snygga kängorna ska få göra sällskap.

Imorgon eller ja Idag är mina brudar prioritering nr.1, vi ska se fotboll och grab a fika. GRAB A BULLE kanske vi ska, det är ju KANELBULLE DAGEN IDAG.


Wannabe Harlequin’s is spinning in my head



Jag vill, jag vill verkligen ha DOM och jag hoppas av hela mitt hjärta att de nu finns inne PÅ TOPSHOP...

Jag väntar med öppna armar, SÅ SNÄLLA RARA KOM TILL MAMMA SEMRA.

Annars får vi väl beställa på hemsidan. Adoptera de från ett annat land helt enkelt.


My friend will possibly buy grey shoes to me in the big city

Spinning och center/boll körde jag och Brisfjord imorse... Det gjorde verkligen sitt, kunde knappt schamponera håret för att armarna värkte så mycket. Och bena ska vi inte ens tala om.. Imorgon kommer jag säkerligen inte kunna gå, men jag ska inte till sthlm och flanera runt på stan en hel dag som en viss Ida ska. Good luck my dear, with your march in the big city.


OCH JAG HAR DE NUUUUU

Fick mina skor idag och jag var tvungen att ta en vända till stan med de...

Nu snart ska jag hämta upp Ida, sen är det jobb till 18.00




den snygga luggen



//style.com

ville ha och fick, ska få..

De här eftermiddagarna på jobbet blir bra och ganska schysta ibland faktiskt. Som igår var jag uppe med tuppen, tränade spinning med min Ida 8 på morgonen och sen kom man hem och var hur pigg som helst. Jag städade ur garderoben så nu vet jag vart jag har allt. OCH HUR SKÖNT KÄNNS INTE DET!?? JO JÄVLIGT SKÖNT. Och då var det hur lätt som helst att åka och jobba 8h lix. För då kändes det inte som att hela dagen gick bort som man annars brukar känna. Idag klev jag dock upp lite senare, men jag hann ändå med träning på parkbadet och nålade även ihop miu miu kjolen som jag ska börja sy imorgon eller på fredag.

Jag och Ida fick flex idag av världens bästa chef också, så vi hann med lite fotboll på kvällen. Men det bästa av allt VAR/ÄR, att kängorna som jag gått och trånat och suktat efter i några veckor nu, trott att de inte ska komma in på din sko här i butikerna i Gävleborg KOMMER till din sko snart. Håll ögonen öppna säger jag bara, jag får mina på fredag det ska bli så skönt. Jag ska säga till världens bästa skochef att hon inte behöver ha så bråttom med att packa upp de andra och skicka kängorna till butikerna än. Jag och Ida vill nog hinna strosa omkring i våra SNYGGA kängor innan alla andra i Gävleborg också inhandlar likadana.

Ne nu ska jag sova men här nere ser ni de snygga kängorna och chics med vett i modesinnet.   





RSS 2.0