kusinvitamin


Här är min kusin ilda, min frisör, min vän och min tvilling kanske?

Tkr ni inte att hon liknar mig?



090831





Inglourious Basterds


Japp jag vill sååå gärna se den filmen. Jag hade ju chansen med sanne och erik igår. Men hallå vem fan vill sitta där som ett 3:e hjul kom igen? Dessutom hostade jag förskräckligt igår, så biopubliken kanske inte skulle uppskatta min hysteriska hosta lika mycket som mitt hysteriska skratt?

Men snart när jag blir frisk då vill jag se den, det var bara det jag ville säga.

Nu ska jag röra på mig och göra lite nytta, hej!



Det är det som jag nästan inte törs som egentligen är roligast!


När jag kommer hem ska jag fixa och trixa med min almanacka. Den ska få en fin baksida och framsida, jag ska göra den mer personlig. Åh den kommer bli hur fin som helst för idag är jag på pysselhumör. Mm någon god maträtt skulle inte heller sitta helt fel, den ska jag klura på. Ni som inte visste så är jag kung på att laga mat, idag kanske jag ska ge mig på något som jag aldrig tidigare lagat? Kan bli intressant!

För varje dag som går så mår jag lite bättre, men fortfarande måste jag förse mig med hostmedicinen dock bara någon dag till för snart är jag fullt kry.

hörs folks



Beauty Lou Doillon + Kate Moss



Den perfekta jackan skulle se ut som på bilderna ovan så till vintern mina damer och herrar ska jag införskaffa en perfekt leopard.

Nu ska jag vila mig, sov gott!

“I don’t give a damn about you. I’m just polite because you’re kind and that’s it”


“When a relationship dies do we ever really give up the ghost or are we forever haunted by the spirits of relationships past.”

“Balls are to men what purses are to women.”



lindeX med stort X.
Jag blir helt till mig, vad är det som händer med lindeX.
Jag vill ha båda dessa snyggingarna!
Men vem vill inte det liksom?
Det bästa av allt är att dom bara kostar nånstans där runt 200 lappen! Ut och och fynda folk innan alla EX är slut.

weekday lookbook








pic.weekday


Evil is always possible, and goodness is eternally difficult


pic.lelove
Det känns riktigt skönt just nu, när man vaknar utav sig själv och inte av alarmljudet.


Dessutom är jag hur pigg som helst, känns som att jag vill ställa mig upp nu och hoppa av lycka. All smärta har blivit minimal, så inte är det någon svininfluensa som sitter och skaver inte. Nu ska jag sätta mig och läsa en bok och dricka mitt kamomillte i min stora mugg i väntan på att resterande familjemedlemmarna ska vakna till liv för att äta en familjefrulle.

ps.klicka på bilden

vanessa traina in givenchy + mcqueen




pic.jak&jill

My boyfriend is a photographer






pic.tfs

Model Edita Vilkeviciute by her boyfriend.

smycken + discokula




ja vill ta dom där lårhöga ifrån dig


när hösten är här på riktigt och när jag blir frisk på riktigt vill jag strosa omkring precis såhääär!

270809





tksitsatnaFFantastiskt



topshop


snyggt från topshop finns inte ute i butik ännu, men de kommer

Kastanjevatten


Kastanjevatten är ett färgat vatten som ger en brun ton med en gång. Man häller ut lite på en bomullstuss och drar tussen över valfritt område på kroppen. Jag provade att ha kastanjevattnet i ansiktet och snacka om att det gav resultat. Man blev verkligen riktigt jättebrun, vilket i det här fallet inte är så jätte positivt. För jag är endas ute efter den här solkyssta looken, så jag har inte riktigt bestämt mig än om jag gillar produkten eller inte.  Man får ta det väldigt försiktigt och inte ta på för mycket. Om du ska använda det i ansiktet, glöm inte att applicera på halsen också. Risk för kanter finns det kan jag garanterat lova, när till och med min far poängterade att jag var så fläckig i ansiktet för en vecka sedan.

Så ta det försiktigt, men jag kan lägga till att mina vänner använder det och de tycker att det är hur bra som helst. Ett försök är produkten garanderat värd, det kanske bara är jag som inte kan använda det. Du hittar den på kicks för ca.90 spänn.

för övrigt go natt alla sjuklingar där ute!



really bad


Imorse när jag klev upp kunde jag knappt svälja. Så ont i halsen över en natt har jag fått och under dagen har jag tydligen samlat på mig en massa hemska bakterier så nu sitter jag med hosta och en fruktansvärd huvudvärk också. Det jobbigaste är att jag verkligen inte har tid med att vara jättesjuk! Jag måste vara med på alla undervisningar och föreläsningar, just nu känns det som att vi har en massa kapitel, stenciler, böcker och uppgifter som ska vara klara till nästa vecka.

Idag tvingade jag kroppen att vara med på rörelse lektionen, vilket kanske inte var det smartaste. Nu mår jag fruktansvärt dåligt, åååååh orkar inte!



/Hannaojohn/


http://pause.se/bloggar/Hannaojohn/
 <->Hannaojohn





Vackert, förtrollande, snyggt!
Du kommer att finna fantastiska bilder på deras blogg.
Nu ska jag lägga mig och läsa och förhoppningsvis somna.



Toni Garrn in Vogue Germany september 09






pic. tfs

are you happy?





En bra dag igår, yes sir!
Precis så som jag skrev igår morse, jag blev kvar i skolan till bra länge och sen satt jag och skådade Gif-Hif med underbara Ida. En otroligt spännande match, Ida fick hålla händerna runt munnen på mig för att inga opassande ord skulle ploppa ut. En annan liten art som var minst lika taggade som hifs gröna fans var getingarna, ett tag trodde jag helt allvarligt att någon i sekt D skulle ställa sig upp och börja skrika av smärta. Men getingarna kanske också bara ville vara där för att åskåda fajten.


Fantastisk dag i skolan det är så skönt att vi endast går förmiddags eller eftermiddags pass! Vi satt och diskuterade och analysera i grupper kring lärande och kultur inom olika sammanhang.

Vi fick även instruktioner om processkrivning för att prova första delen i förloppet, flödesskrivning i 3 minuter om ett specifikt ämne vilket vi repeterade 3 gånger. Därefter välja ett ämne som vi redovisade i grupper. Riktigt berikande att bara skriva av sig utan att behöva tänka utan låta pennan och tankarna flöda på. Och så tokigt mycket man kan skriva på 3min, det var jag inte alls medveten om.
I morgon har vi första rörelse lektionen ska bli intressant att se vad det innebär.




BOW TIE




I was dreaming of the past, and my heart was beating fast...






tfs

it will be better than anything else




Imorron är det skola som gäller och sedan fotboll på kvällen, gefle ska leka boll med bajen. I wish them good luck! Nu har jag precis tvättat bort ansiktsmasken och ska borsta tänderna sedan lägga mig för att läsa en bok tills ögonen domnar bort.

Go natt!



Inga bilder från fredagen!


Nu alldeles strax ska jag ta mig ut för en joggingrunda i skogen med systeryster.


Förresten i fredags glömde jag kameran igen (fy så dålig jag är alltså), det enda jag kan skriva om är Elins fantastiska skor som hon hade på sig då. Hon hittade dom på have2have, otroligt läckra! Det var ju liknande snyggingar som tog slut på topshop i ett bums.
Ne nu ropar träningskläderna och Ajla!



wouldn't that be nice Bitch?


pic. tfs
From time to time I wish that my name was Karl Lagerfeld and that male models would strip down for me in high heels. How cool wouldn't that be?

supermodel Vincent Lacrocq

I first saw this gorgeous male supermodel Vincent Lacrocq in the Alexander Wang video and I fell in love. Is it possible to be that good looking?
All I want for Christmas is you...




Lara Stone goes brunette



pic. french vogue

For the September issue of French Vogue model Lara Stone goes brunette. You like? I've always loved Lara Stone. However, I do fancy this look on her more, it is simply more attractive.

Sienna & Jude in Alfie


















Åh som jag vill se den här filmen, men den finns inte att hyra nånstans här i s-viken! Var helt 100 på att den skulle finnas på hemmakväll, men neeeej! Eller jo hemmakväll i växjö och malmö, någon kanske har den hemma och har lust att dela med sig? Eller tipsa om vart man kan få tag på den?

BikBok


pic.bikbok

streethearts

maria



Fiona


Sophie...

...från streethearts, mkt fint klädda tjejer!



BLÅ VAR JAG IDAG


Hahah, fotbollsmatchen gick väl bra!
Men nu måste jag rusa, ses på kharma folks...

EN TIDIG MORGON…?




...a det kan diskuteras, men en del har jag hunnit med. Frulle med twins och lite annat smått och gått! Sen ringde Kaka och övertalade mig att ikväll är det fotbollsskorna som åker på och den rosa t-shirten för en match i gävle, good luck!


Därefter ska vi hem för att FIRA snyggaste cookie som fyller 20 härliga solvarv.

hej då



D-Mode magazine





D-Mode magazine July 2008


torsdag 2#





Alexander Wang 2010 Menswear

OOOOOH MY GOOOOOOOD! jAG KAN TITTA PÅ DEN FLER GÅNGER, OM OCH OM OCH OM IGEN!


FANtasTISKT OCH VI APOR VANN IGÅR







torsdag

Tröja Monki, Byxa + Väska Gina Tricot, Skor Din Sko.



ParissiraPParissiraPParissiraPParissiraPParissiraP


CLOTILDE COURAU, PRINCESS OF VENICE AND PIEDMONT, WITH PURPLE MAGAZINE'S OLIVIER ZAHM

Jag gillar hennes byxor (skulle verkligen vilja ha ett par såna till ikväll, men lär ju ej hända) och skorna passar utmärkt till dom! Gillar även leopardtröjan otroligt mycket, till en början tyckte jag att den inte passade ihop med hårfärgen. Men när jag tänkte efter lite så är dom ju fantastiska ihop. Oliver Zhams kläder gillar jag inte alls av någon konstig anledning, kanske för att hans jeans är little too tight?


I bakgrunden ser vi dior där carrie föll om ni minns det från serien, haha!


Nu ska jag hoppa i duschen sen ska jag ta mig in till gävle igen, femkamp står på schemat och tältet lilla vall..
En massa bilder kan jag garanterat lova!

ses ute, om inte? så hörs vi!

nervös är typ bara förnamnet!


Okej jag är sjukt nervös, men jag antar att jag inte är den enda. Snart är det Gävle skolan och registrering and that horrible nollning som står på schemat.

Good luck nobody is putting me to shame...



high boots




MKO and bad health




jag mår bajs nu, har druckigt 40 koppar te idag och prpppat ibu metin som en tok, men inte fan mår jag bättre för det? snarare värre, TACK!

give me some coffee






nu är det stan för att fixa lite saker på B sen träffa tjejerna på M!
later

good morning rainy day



I'm doing
nothing today. Nada, ZERO it's raining!

Är näs piercingen tillbaka?


pic.anywho

Det är verkligen inget som jag skulle utföra för jag skulle inte se klok ut. Men visst på rätt person skulle det kunna funka, kanske till och med skulle det se charmigt ut.

klipp hål i strumpbyxorna





japp jag har gjort en överdel av en underdel.
som jag tidigare berättat, jag verkligen älskar att hålla mig sysselsatt genom att skapa saker, omvandlingar. egna idéer ploppar upp och jag provar, ibland blir det en katastrof och det slutar i sopsäcken men ibland som denna gång är det älskvärt.
idag fick det bli NYLON experiment...

i butiken



pic.ginatricot

Markanta axlar och en alexander wang till väska hittar du på ginatricot. Den gråa skulle inte sitta fel och JA TACK till väskan också, så BRA jobbat gina

burberry made for walking



pic. lefashion

These beautiful boots are irresistible and I would like to have them. In October dinsko is producing a copy, perhaps I should invite them to my crow?

pic.dinsko

issue


pic.alexa chung

Jag vaknade upp av att jag var riktigt hungrig 7.30 imorse och fattade inte riktigt varför. Sen slog det mig att jag inte åt mat alls igår, kände inte ens hunger... nee jag åt lite om man ens kan kalla det för lite. Jag drack kaffe till frukost 12.30 eftersom jag inte somnade förrän sent på natten så jag klev upp ganska sent kvart över 12 typ. Sen var jag på ica med pappa, kom hem softade lite innan jag gick till sif-matchen och när jag kom hem efter det åt jag kladdkaka och lite chips med pappa, duschade och sov. That's it liksom! Men vet ni vad jag hunnit proppa i mig nu? Gröt, två mackor, ett äpple och en banan + att jag gått en promenad och klockan är bara 09.00 alldeles strax.
Morgonen har börjat mycket bra

you've got something that I really need

sif vann det var ju kul att se.

nu ska jag göra kladdkaka till mig och pappa Rasim.
det blir mer fotboll för min del, barca spelar mot nått lag athletic bilbaobo eller vad fasen han sa att dom hette...
ha en trevlig söndagkväll



sunday is a good day


jag skulle sova tidigt igår. blev det så undrar ju ni?
neeee så blev det icke, hur kan man gäspa utan att bli trött? istället låg jag med datorn på magen och lyssande på musik, tittade på skit som gick på tv.n och jaaaa, som sagt gäääääspade hela tiden...
nu ska jag  åka och handla fooooooood med pappa och lite senare se på sif med gals, känner på mig att det blir en seger idag.
later

It's called "Morning Coffee"








extra pair of sam edelman zoe 'harness' boots still available



DU VILL HA DOM? Men du vet inte alls vart dom finns att köpa.
Så jag gjorde grovjobbet åt dig. På den här hemsidan kan du förhandla vidare...

heeeey my bad boys


pic.dinsko

hösten 09 på dinsko



Dessa ska ni hålla utkik efter på DinSko. Skorna tillhör som sagt höstkollektionen och finns ute i butikerna i slutet av september och de två första veckorna i oktober. Ni får väl kika in på hemsidan lite då och då ...

Happy birthday to my love!


be with her




pic.lelove

Vinnaren av den 28:e Guldknappen är Carin Wester.


Vinnaren av den 28:e Guldknappen är Carin Wester. En fantastisk kollektion helt enkelt. Helt klart en värdig vinnare!

Motivering Guldknappen 2009:
"Kvinnan är skarp och mannen romantisk. Årets Guldknappen­ vinnare tänjer på traditionella gränser med sin design, något som gett en stor skara fans redan tidigt i karriären. Nu är hon mogen att ta nästa modesteg med kreativitet, en välformulerad affärs­plan, ny vision och framför allt en sammanhållen höstkollek­tion - så oerhört rätt i tiden. Carin Wester är en god rep­resentant för det svenska uttrycket, därför får hon den 28:e Guldknappen."


I juryn:
Mona Johansson, chefredaktör Damernas Värld,
Martina Bonnier, modechef DV,
Tom Hedqvist, rektor Beckmans Designhögskola,
Karina Ericsson Wärn, modeskribent
Daniel Björk, modejournalist.




nu frukost sen åker vi


hörs ikväll...

make me a cake


idag blev det en tidig vända, lite överallt med lilla familjen (pappi & ajlis).
födelsedagspresenter till syster har avklarats i princip (jag vill ha allt du fick). och det hon fortfarande tjatar om är den förbaskade tårtan, men köp en tårta förfan fräser jag åt henne, neeeeej du ska göra en och jag vill ha en med rosa marsipan annars jävlar semra.  snacka om att ställa krav på folk (MIG)


hade jag varit i hennes skor skulle jag tacka och va glad som en kexchoklad.



13cm nu på H&M


-http://H&M.com-
köp dom för jag vet att du tycker att dom ÄR snygga, ett par riktiga hottisar

i went out yesterday and forgot my camera!


Jag, några gamla vänner och några nya satt hos ida och hade en underbar stämning igår. Allting var så perfekt, vi tittade på fotbollen, spelade spel och allting som hör till. Mitt lag var dock sämst på charader dvs. jag och nava. Men det var enbart för att vi fick alla dom svåra.

Det som saknades var resten av dom söta töserna och min kamera som jag hade glömt hemma, annars hade jag bjudit på en många fina bilder. Från och med nu kommer min kamera ligga i min väska 24/7, så får vi se hur det kommer att funka.


Imorgon blir det sthlm, kan knappt vänta!



DET VAR EN GÅNG EN STOR SKÄMTARE




Idag tog vi en kopp kaffe på flanör jag och ida, riktigt trevligt! Vi satt och babblade om det mesta och efter en stund säger ida.


- Semra såg du vem som gick härifrån nyss?

- Ne vadårå?

- Nicklas Bäckström?

- Vem är det?

- Han spelar i NHL, pucko?

- Jaha, vem av dom 4 killarna var han då?

- Han som satt precis bakom dig längst in mot fönstret!

- Aha, men han och killen som satt bredvid stirrade ju som fan när vi kom in, varför sa du inget tidigare hahaha??

- Hahaha, njaaa inget att hänga i julgran direkt!

- Ne kanske inte, men hans pengar är!

- Hahahahahahahahahaha

- Hahahahahahahahahaha



kreativa ringar


Ringar tycker jag jättemycket om. Märkvärdiga former och stora ska dom vara, då är det nästan så att jag häftar fast dom runt mina fingrar och tar aldrig av dom. Tycker att det är så vackert speciellt med mönster som min fjärilsring, den är jämt på.


Så jag undrar om ni har några tips på vart jag skulle kunna hitta ringar med fina mönster eller stora silverringar?



vaknar på topp


vaknade för 1 timme sen!
har ätit mackor med kycklingpastej och tomater, 2 glas kall mjölk. det är som att få karameller till frukost.
nu ska jag vrida på duracell batteriet i rumpan och springa en vända!
hörs

you said it feels good i said i'll give it a try


Ne nu måste jag lägga mig, även om jag inte är trött och vet att det inte finns en chans att jag somnar på några timmar. Men så här kan det inte fortsätta mer, inte alls snällt mot kroppen!

Ses morgon & go natt!



remember the time you drove all night just to meet me in the morning




Jag har hunnit med att måla två tavlor och fixat lite ärenden på banken. Just precis nu sitter jag och dricker alkoholfri cider i vinglas och äter chips och ska precis se en film.

Imorgon drar vi en vända utanför sandvikens trakter och fikar tjejer.

Acne ss 10




"när jag handlar kläder är det förälskelsen som styr - tillfällig eller för evig"




Igår var jag, sanne och ewe och såg på sif, bra match till en början sen gick det utför. Men matchens bollbegåvning var lätt Eldar i mina ögon. Sen gjorde jag lasagne och tränade lite. Dom här shortsen som jag har på mig är kanske mitt bästa köp den här sommaren. Jag skulle kalla dessa för en evig förälskelse helt enkelt eller en sommarförälskelse kanske? Jaja, jag har dom typ jämt. Underbart!



monte negro
















Tror ni jag vill tillbaka??
JAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!

blunden är ett skämt


ja jag har suttit uppe tills nu och det är ett stor skämt. ja e trött men kan inte sova?
idag gick jag hand i hand med min syster Ajla min ögonsten, vi var lite överallt. här har hon en levis kjol som jag imorse, eller igår morse rättare sagt sydde om till shorts!
ganska knepigt var det men riktigt snyggt blev det till slut.
go natt

KVÄLLEN MED LIGAN











GÖR DIG FIN IKVÄLL


Ja precis, gör dig fin ikväll!

Ingen utgång var mitt motto imorse när jag vaknade, övertalad blev jag nyss för ingen vill festa en lördag?



lårhögt helt enkelt




Helst över knäna men dom får gärna täcka halva låren. Topshop har ju dom här fantastiska ovan och jag garanterar att dom kommer ta slut lika snabbt som du hinner säga, dom vill jag ha!



evening show



finns inte så mkt att göra i den här stan.. och när dom säger att jag verkligen inte har missat något under jag har varit borta så håller jag med.
nu ska jag fortsätta med städningen

hayden christensen


en fröjd för ögat är han definitivt

en leopard för 299:-


när jag vandrade idag på stan i dom få butikerna vi har här i sandviken
såg jag en leopard, en riktigt snygg leopard. KÖP KÖP!



crispins balmain kopia





ett par till syster köptes idag, riktigt fina. ska definitivt lånas nån gång.
nu gävle en sväng!
later



vänt på dygnet


Nu är jag hemma igen, känns skönt faktiskt. Jag sitter här och filosoferar hur mycket jag har som måste organiseras snart innan skolan startar. Ska inte sitta och vänta till sista dagen. Kanske skulle ta mig i kragen imorgon?


Jag kan inte alls somna, förstår inte vad det är som händer? Har inte kunnat sova nått överhuvudtaget de senaste dagarna? Veckorna? Månaderna??


Idag blev det en vända till Uppsala också, jag förstår inte hur jag orkar flänga runt så mycket. Men nu är jag hemma och jag ska se till att stanna ett tag innan jag ändrar destination.


Nu ska jag försöka drömma lite? Hoppas!



jer ti si zmija, a ja sam žaba, žaba




jag har hällt i mig för många redbull därav sitter jag uppe nu som en idiot.
sjukt pissigt, (även bokstavligt talat) MEN jag får skylla mig själv...

men helt seriöst hur bäst är inte den här låten dååå? BÄST


höstens bergstoppar på ZARA


nu befinner jag mig i staden som inte har några trafikljus, som min pappa brukar säga.
vi har hängt i stan och haft det riktigt skönt!
HÄR OVAN ser ni ett par snyggingar som garanterat kommer sälja som smör och jag skulle sååå vilja ha dom.

Public Enemies

Public Enemies det var så den hette och jag håller med om att filmen var prima. Men vi har ett dilemma vad gäller slutet? Ni som inte har sett filmen OCH VILL SE DEN fortsätt inte att läsa detta inlägg...







Dör johnny eller är det någon annan?

Jag vet att han dör, men vissa nötter protesterar!

Haha, nu ska jag packa väskan för jag åker ned till vmo blir borta 2 dagar.

Hörs i småland




  


Stephanie



Du hittar säkert en tygbit i garderoben som du kan klippa i. Jag har garanterat eggats av Stephanies kreativitet. Det blir till att göra en copycat av min svarta fodralklänning som bara hänger i garderoben och ruttnar. Ska sätta saxen i den imorgon ni får se då hur det blev. Nu ska jag ta och äta nått sen ska jag hämta emi för att möta upp dom andra tjejerna i Gävle och gå på bio.

hörs

nya med johnny depp




Bio ikväll?

Nya med johnny depp!

VI KÖR PÅ DET, HALV 9

ho ho hoooot




pictures: Costume August 2009. Photo: Dennis Stenild Stylist: Simon Rasmussen

H&M höst


Sasha Pivovarova och Eniko Mihalik skyltar höstens trender hos H&M, som går i svart och neutrala färger med en tydlig 80-talsinfluens. Jag gillar valet av modellerna och kläderna är helt fantastiska, den svartvita klänningen på Pivovarova är riktigt snygg. Jag åker ju till Sthlm snart, man kanske skulle ta och slå till på miraklet då.



hemma bäst




Nu är jag hemma och jag är trött som en få.
Jag har inte sovit på 24h. Så jag tänkte dåsa lite nu. Hörs imon


Ha det kul ute ikväll och go natt



RSS 2.0