2008/2009


HÄR ÄR ETT KORT FRÅN FÖRRA ÅRET, SÅ SKOJ VI HADE. IKVÄLL SKA VI SE TILL SÅ ATT VI FÅR MINST LIKA ROLIGT. (SAKNAR STINA, EWE OCH SANNE)

NU SKA JAG ÅKA TILL IDA, HJÄLPA HENNE MED EN SAK. SEN BÖRJAS DET.



Meet Me Halfway


Jag har varit på en fantastisk middag och jag hade på mig det ni ser här ovan. Nu ska jag sova för imorgon väntar en heldag med stress innan nyårsfirandet sätts igång.

MAN KAN ALDRIG HA FÖR MÅNGA PÄLSAR I DENNA KYLAN


-20 har det varit i natt, usch! nu ska jag sätta på mig träningskläderna för att åka till gymmet och träna lite, här har ni gårdagens.



SONIA RYKIEL FOR H&M PART 2 - LOOKBOOK


För några dagar sedan stötte jag på dessa bilder från Sonia Rykiels lookbook för H&M! Plaggen som ni ser här ovan kommer att finnas tillgängliga i ca.250 H&M-butiker den 20:e februari. Om jag ska vara riktigt ärlig gillar jag bara några enstaka plagg, baskern till exempel är helt fantastisk! Trots den enligt mig inte så fascinerande kollektionen är det trevligt att se att vi kommer att få se starka färger i vår.

The Fashion Spot


pics.tfs

nu ska jag åka och träna i brist på annat skoj!

we’ve had a real’ good time


vi var ju där och jag hittade nada, kändes lite surt faktiskt för ingen nyårsoutfit blev min.

men vet ni vad, idag vandrade jag omkring med emil, ida och annika i gävle. jag kan tala om för er att jag kommer att vara gråklädd på nyår. jag var lite kluven i provrummet men de övertalade mig lite får jag faktiskt medge, och nu har jag provat kläderna för en andra gång och känner mig nöjd för det blev faktiskt en bra outfit. slänger nog in en bild soon så håll utkik.
 

Få bort gula missfärgade naglar


Jag använder nagellack jämt och då får jag faktiskt skylla mig själv när naglarna blir gula. Jag har varit ganska nog med att använda underlack eller baslack dock har det inte hjälpt så mycket även om jag applicerar 2 lager innan jag applicerar den röda färgen, så jag antar att that's only bullshit. Men hur gör man då för att inte få gula naglar? Och hur går man till väga för att få bort det gula på naglarna när man väl fått det?

Det finns whitening att köpa, men jag tycker faktiskt att de är dyra och inte alls speciellt effektiva. Jag har testat några styckna. Därför tänkte jag gnida in naglarna med citronskivor och sedan låta naglarna vila i ett bad med 1 1/2 dl ljummet vatten, 1/2 matsked salt och 1 pressad citron. Ska sitta med det framför tv:n i ca.15-20minuter. Jag har läst att det ska vara väldigt effektivt och sen så är det ju billigt om inte annat. Men det finns faktiskt ett whitening lack från Yves-rocher som ska vara jättebra! Naglarna blir fräscha och fina, tar bort allt gult osv. Har för mig att det också ska vara så där löjligt billigt typ 29:- eller 39:- så jag antar att det får bli gävle senare om jag orkar annars får jag väl åka in till gävle och införskaffa det imorgon.

Men som sagt gnid in naglarna med en citronskiva då och då det hjälper! Ta hand om nagelbanden det är de som är viktigast om naglarna ska kunna växa sig starka och bli långa och fina.

jakandjil



Chanel portfölj


pic.jak&jil

Avundsjuk är vad jag är på alla som bor i de stora städerna. Tänk om jag kunde hitta en härlig vintage Chanel portfölj i en perfekt storlek precis som den konjakfärgade där uppe. Killen ovan kan skratta sig lycklig och jag är inget annat än avis, ja avis är vad jag är.

NAGELLACK FRÅN AMERICAN APPAREL


American Apparel har börjat sälja nagellack i 18 olika färger. Jag gillar färgerna Mouse, Office och Manila.



TOPSHOP 10

 




Vackra bilder från Topshops lookbook för våren 2010, kan knappt vänta faktiskt, ge mig vår nu.



we just like to party, like to party yea...


en sjukt rolig kväll vill jag komma ihåg att det var:-P (har du aldrig sett hela majs i ditt bajs?) internt skämt orkar inte förklara värt att nämna bara, asbra verkligen HAHAHah, SUSANNA VAR KING TYP. ELLER KING KANSKE ANNA VAR OCH IDA HON VAR CHILL, KING OCH ASBARA...

nu åker jag valbo, ikväll ska jag bara chilla läsa en bok typ och sova tidigt. det behövs verkligen
mitt gäng, vi måste planera NYÅR DUDES


REA REA REA in the capital city


har sprungit omkring som en tok och inte hittade jag nått, NADA...
men sthlm är alltid skönt att komma bort till även om man inte kommer hem med shoppingkassar.
nu ska jag sova, go natt.

let's party



WANNA PARTY?


Nu ska jag hoppa in i duschen, sen ska det fixas och donas. Det bär av mot gävle om 2 timmar.
Få se om jag hinner slänga in en bild på "OUTFITEN"

TJUGOFJÄRDE DECEMBER




“Truly great friends are hard to find, difficult to leave, and impossible to forget.”


idag har jag varit uppe med tuppen, läst lite grann, varit och handlat, lagat mat, ätit gott, känt mig som en julklapp med den gröna kjolen (a new thing from the capital H&M), röda väskan och rosetten.
ha en fin kväll



sevärda filmer med brittany murphy


jag skulle vilja se bra filmer som murphy medverkat i.
TIPSA PÅ NU



I ♥ FAKE


jag älskar ALLT, precis exakt ALLT med den här bilden. örhänget, tatueringarna, armbanden och den där frisyren har jag varit förälskad i bra länge. det var bara det jag ville säga typ.

nu måste jag sova innan jag somnar över datorn. usch har precis duschat och håret är blött och är det något jag inte gillar så är det att sova med blött hår. go natt

spice up your life


jag var helt tokig, galet tokig i spice girls när jag var liten. jag kommer ihåg att vi samlade på tidningsbilder, kort, hade tröjor, t-shirtar och muggar med spice girls på, jag kommer ihåg att jag tvingade min mamma att köpa en tidning för att jag endast skulle klippa ut en liten bild på de. jag kommer ihåg att "mitt spice girls gäng" dansade och mimade till deras låtar och sökte in till dåvarande små stjärnorna då vi skickade ett videoband med oss där vi uppträder till låten wannabe och även ett brev där vi skrev hur mycket vi ville uppträda och vara med i TV för vi var helt säkra på att vi skulle vinna. vi skickade brev till självaste "spice girls" i england (trodde vi ja). när jag tänker tillbaka på den tiden blir jag helt lyrisk och lycklig i hela kroppen. det är helt vansinnigt hur en bild kan väcka så många associationer till något som utspelade sig för 10 år sedan. tiden passerar, den rinner iväg det enda som blir kvar är våra minnen. kan ni gissa vem "jag var"? haha ni kommer aldrig gissa rätt...

tisdagens



idag har jag handlat en hel del klappar, har varit både i valbo och gävle men nu ska jag ta mig an träningen
hörs..



I used to be a gymnast

igår pratade vi om juldagens festligheter.
vi blir inte så många eller rättare sagt jag och ida ska ut med susanna i gävle på heartan och den andra skaran som inte är så stor egentligen ska ut på lobby. vi var 16 styckna ute på lobby förra året i år har vi halverats det är helt sjukt. tråkigt att det blir så men vi gör gävle och goya på annandagen hela gänget då och sedan har vi nyår också som väntar. UNDERBART helt enkelt.

nu ska jag iväg och träna i brist på annat...



People say 'Everything happens for a reason'


kom precis hem från gävle nu och hittade NADA, varför måste man vara så kräsen undrar både jag och ida?
nu ska jag ta mig till gymmet och träna lite för sen blir det mys hos bästa twins.



idag vill jag ha ACNE på mig




.acne

alltså de där skorna...
 ...jag får ont i ögonen för att de är sååå läckra.



VITT ÄR DET NYA SVARTA


jag är fortfarande VÄLDIGT osäker på exakt hur detta gick till, men helt plötsligt kom det snö och det blev vinter för exakt 1 vecka sedan idag. fint, ljust, kallt, mysigt och juligt typ. inte riktigt för mig, eller jo lite kanske men jag gillar inte snö, eller rättare sagt jag hatar snön, finns inget positivt med den. eller jo det positiva skulle väl vara att jag är glad för mina nära och käras skulle för jag vet hur mycket vissa uppskattar den. för er skull kan jag acceptera den lite, lite och plågas under några månader. men egentligen skulle jag vilja inget hellre än strosa omkring i ett par shorts och en lätt skjorta och sandaler med solen skinandes i nacken..

nu ska jag iaf dricka mitt kaffe och äta min vanlijbulle och en mumsig bit rockey road för att få en ordentlig sockerkick innan jag sätter mig i bilen för att åka till ida och sedan in till gefle. 




inte för att det här är en matblogg, men...

idag har det bakats en hel del, jag hade lovat Ajla. det blev...


Rocky Road


200g Mjölkchoklad
200g Mörk Choklad
2 nävar Dumlekolor
2 nävar Minimarshmallows
1 näve Salta Jordnötter
1 liten näve Pistagenötter

Gör så här
1. Smält chokladen över vattenbad.
2. Blanda i dumlekolorna, marshmallowsen, jordnötterna
    och pistagenötterna. Häll smeten i en klädd liten form.
3. Låt stelna i rumstemperatur över natten.
    Skär till sist i stora munsbitar!


Lejla's VANILJBULLAR (solbullar eller seglarbullar doppade i strösocker)



--->
RECEPT VANILJBULLAR


Madonna for Dolce & Gabbana


Madonna for Dolce & GabbanaS/S 10

Jag älskar Madonna och jag blir ännu gladare när jag får se henne i en sådan fantastisk kampanj. Dolce & Gabbana har verkligen lyckats göra en obeskrivligt fin kampanj. Frågar man mig kommer man inte närmare Italien än så här. Madonnas utssende, kläderna, miljön, tomaterna, pastan, köket, brödet... Jag älskar att fantastiska Madonna fick pryda denna kampanjen. Kampanjen "FLOPPEN" för Louis Vuitton från i höstas (kändis + retuschering = ingen hit) Men den här är helt fantastisk som sagt.


pics.hotspot.webblogg.se

BEAUTIFUL DOTS





new thing from the capital city (2)

en stickad tröja från moki




jag vill gå på julmarknad...


...men nu ska jag sova, go natt



new thing from the capital city




en kjol från weekday



BAKSMÄLLAN

nu har jag sett den, sjukt rolig film (blir nästan rädd för mig själv när mitt hysteriska skratt tar över) och den tycker jag att ni lätt ska se om ni inte har gjort det.



i onsdags...


bild. augusti någon gång

...hittade jag inte så mycket in the capital city men det som jag hittade kommer jag visa successivt här i bloggen.



god..

..morgon

nu ska jag dra på mig träningskläderna och sätta upp håret för att åka till gymmet och svettas lite.



Life would be much easier if I had the source code.



My mom is a neverending song in my heart of comfort, happiness, and being. I may sometimes forget the words but I always remember the tune


nu ska jag laga mat med syster Ajla, sen ska jag ta en promenad till bästa för att umgås med bästa.
hörs my stalkers


köp hjärtan på Topshop


Det tråkigaste som man kan köpa är ett par strumpbyxor och inte av den anledningen att jag i allmänhet bara köper svarta strumpbyxor och finner de tråkiga pga. detta, för man kan faktiskt köpa strumpbyxor med fina mönster (hur ofta händer det?). Men av något konstigt skäl lyckas jag jämt ha sönder mina, jag drar på mig de och vips jag upptäcker en maska. Och i det ögonblicket vill jag typ ta en sax och klippa sönder de i bitar för att få ut min frustration. Egentligen är det ingen big deal men när det onödiga plagget kostar 100kr och jag inte ens hinner använda de en gång då börjar jag ju fundera varför jag ska fortsätta att köpa dessa tråkiga svarta strumpbyxor. Trots detta medvetande ska jag envisas med att införskaffa ett par till svarta strumpbyxor fast med hjärtan på. Snyggingarna som ni ser i bild kommer från Topshop, kommer att matchas med slappa stickade tröjor, kängor och en läcker väska.



ZARA HÖST / VINTER 2009



ZARA HÖST / VINTER 2009


pics.zara
Otroligt tjusiga och väldigt inspirerande lookbooks ser du alltid hos ZARA. I december har de använt sig av snygga modellen Djordje Bogdanovic.

JAK & JIL



pics.jak and jil

det är otroligt fint med randiga tröjor och ljusa jeans, ska verkligen införskaffa en fin stickad randig tröja snart.



VID DIN SIDA


Pluggat hela dagen har jag gjort, nu film med världens bästa syster Ajla

Ett mål utan en plan är bara en dröm, drömmar går sällan i uppfyllelse.



MinOutfit.se


Kolla in Semras styling.

Det är ju trots allt ni besökare på MinOutfit.se och jeansguiden som är anledningen till att siten utvecklas och blir bättre. Därför tänkte vi låta ett gäng utvalda medlemmar på MinOutfit få styla fram sin favorit outfit från Levi's. Denna vecka ser vi Semra med sin outfit  "Levi's blue edge".


läs med om intervjun här ------>http://www.minoutfit.se/nyheter



fredag..


just nu är det otroligt mycket innan kursen slutar och jag skulle egentligen vilja inget hellre än att bara resa bort till ett land där människor talar ett ljuvligt språk som jag nästan inte förstår ett ord av.

jag vill springa omkring i staden gå i en massa vintage butiker och gå klädd som "jag bryr mig inte vad jag har på mig men jag är fruktansvärt snygg ändå" och kunna vara artig för att säga Bonjour till alla som jag möter och efter att jag handlat något i någon fin butik vill jag kunna säga merci beaucoup och au revoir. jag vill besöka mysiga kaféer och äta god mat på fina resturanger, sitta på balkongen och dricka kaffe med en fransk vogue till sällskap. det är precis exakt det jag vill göra.



Chiffong


Den ultimata klänningen skulle se ut så här. Du kan vara sockersöt men även rockig.

Den ska vara gjord av chiffong, tänk er ett lätt material lite transparant typ. Helt makalöst snygg till vardags med ett par converse och en snygg skinnjacka. Men även partyoutfit med ett par svarta skyhöga rockigare boots. En klänning som både kan användas sommar och vintertid.


Designa din egna klänning här --->http://www.yourmoda.se/hem/




SVART + GRÅTT



klippa lugg?


nu vill jag ha er till hjälp tjejer och killar..

SKA JAG KLIPPA LUGG?


ELLER SKA JAG LÅTA DET VARA SOM DET ÄR?

nu ska jag till valbo en sväng. ikväll väntar en hel del annat som måste slutföras, ååå jag har så mycket "saker" (plugg) att göra vill inte ens tänka på det...



snygga händer?


En sak som är helt sinnessjukt jobbigt med touch screen-telefoner är att varje gång man ska andvända sig utav sin telefon måste ta av sig handskarna. Därför kan det vara schysst med lite snygga handskar som inte täcker fingrarna! Så slipper man allt krångel, dock kan det bli lite kallt om fingrarna men det får man ta.



I love running

Nu ska jag ta mig till gymmet för att springa på rullbandet och jag hoppas att det är lika tomt som det var imorse, sen är det plugg hela kvällen som gäller.
You can't put a limit on anything. The more you dream, the farther you get.


If you always do what interests you, at least one person is pleased.



sov gott


skolan, tränat, mat och myst hela kvällen med bästa. nu ska jag läsa lite för att förhoppningsvis domna bort.

ENringPUSS


pic. ilovewildfox

Hej pussringen du är så fin så. Ska leta tills jag hittar på dig din lilla rackare.

I'm a sucker for yellow shoes


pic.lina di moda

OUTFIT



hittade mina favvojeans från miss sixty nedgrävda långt nere i garderoben och de fick åka på idag.



Christian Louboutin made her


pic. net-a-porter

Japp en BARBIE i svart CATSUIT och skor med röda fantastiska sulor! Christian Louboutin’s Barbie ”Cat Burglar”. Inte något för mig riktigt men skorna är ju så förbaskat söta så jag kan bara inte låta bli att titta på de. Och kartongerna. Good work MAN!


your necklace


pic.cocoo

Halsbanden från cocooo är otroligt fina, fulla med detaljer och bara så där helt perfekta. Jag skulle vilja se någon av dessa pryda min hals.

snake


pic.passepartout

den här ormen hittar ni på JC för 49kr

all the single ladies


jag har träningsvärk i magen, hittade denna inspelning på kameran och nu förstår jag varför jag har så ont... tråkigt nog fick jag inte med så mkt, men kvällen var den bästa på länge. hahahahaha!





igår






lördag



var tvungen att kliva upp tidigt för att ta mig inte till gävle och plugga..
sen har jag tränat och nu ska jag klä på mig för att dra till ida och käka innan vi beger oss till Frida.
ha en fin kväll alla! 

When you're looking like that






If you want my body and you think I'm sexy come on sugar let me know.


Sitter framför IDOL med glögg och lussekatter OCH ALLVARLIGT HUR BRAAAIGA är inte dessa idoler. JÄVLIGT BRAIGA. (heja TTTOVE)

Jag är riktigt taggad inför morgondagen, vi ska fira finaste Frida som fyller 20 år på söndag.

Ha en fortsatt trevligt kväll

freeeedag

 

Modefeber


pic.modefeber
det är bara så enkelt och klockrent, behövs inga fler ord...


ALLA NUMMER ÄR BORTA, (nästan alla)


Nu har jag nästan inte någons nummer på mobilen och jag är så less, kan inte ens förklara min frustration (er som jag sms:a/pratade med igår och i tisdags behöver inte fortsätta läsa). Så ni som har mitt nummer kan ju skicka ett SMS med ert fantastiska namn om ni känner er i behov av min kontakt.

Nu måste jag springa till bussen...



LEOPARDNAGLAR


Nu sitter jag här med te och 1 banan till frukost, (eller förfrukost kanske man kan säga, riktig frukost äter jag efter träningen men en banan och te nu, för att jag ska orka med) ska åka och träna lite innan jag beger mig till skolan för att göra ett grupparbete. Jag tänkte tipsa er om leopardnaglar så här härligt tidigt på morgonen, jag gjorde först ett litet prov igår som ni ser här ovan och sedan ville jag exprimentera på mina naglar och det blev bra. Det blev exakt så här... Nu ska jag njuta av mitt te innan det är dags att börja stressa sig in i verkligheten.




nu sover vi


nästan död efter träningen, helt slutkörd i kroppen... åå vad jag kommer sova gott nu :)



FRÅN ARKIVET



nu blir det valbo för jag är i behov av att hitta en ny...

VAGABOND S/S


Våren ser bra ut och jag har sagt det tidigare, kan knappt vänta. Dessa snyggningar från Vagabond gör inte perioden direkt enklare, när jag tittar ut ser jag frosten ligga på backen och jag vill inte ens tänka på hur kallt det är. Skulle inte vara fel att glida omkring i dessa när solens strålar värmer oss i nacken.



Sonia Rykiel






pic. linn gustafsson

Den 1.a Dec i tisdags visades Sonia Rykiel pour för H&M på Garand Palais i Paris, och utifrån vad bilderna visar ser det ut att ha varit en minst sagt dramatisk visning! Jag gillar en hel del ur kollektionen dock tror jag icke att jag kommer att införskaffa något. Eller kanske, kanske möjligen dock väldigt liten sannolikhet men att det blir den rosa elle svarta grova bh:n som kan vara snygg att ha under något transparant.


 


en superduper snygg grå tshirt

Den grå t-shirten är verkligen ett superduper bra basplagg passar till det mesta. Eller till allt jag använder svarta kavajer, jackor, paljettkavajer, västar och ja allt. Denna är från Hennes&Mau… HERR i samarbete med Jimmy Choo och den kostar 199: - riktigt fin. Skulle jag inte ha en hög med gråa t-shirtar skulle jag definitivt slå till på denna.



she is back


nu mys med bästa men det bästa med de bästa är att en av de bästa är tillbaka i stan. kan knappt vänta tills jag får krams med en av de bästa...


I need a ticket to the capital..


Du hittar allt på TOPI SHOPI.
Jag är förälskad i skorna och klänningarna ska vi inte ens tala om. Hmm..? Komplikationer har redan observerats det kommer bli galna shoppingtimmar, kan knappt väntar.


Hennes & Mauritz SPRING




Vill vi inte växa upp?


Sagor som mamma läste för mig när jag var liten och dyrkade då är de jag grinar åt framför teven i dag just precis nyss framför tv:n. Tösen i prinsessklänningen har vuxit upp och blivit en oberoende kvinna i ett kungarike som kallas Manhattan, men hon är lika beroende som Snövit och Törnrosa och Askungen av att prinsen ska dyka upp och ett lyckligt slut ska fastställas…

Det spelar ingen roll hur många gånger jag har sett den här filmen men scenen då Big står i den stora walk- in garderoben med hennes sko i handen, hon får syn på honom, hon springer fram osv... Big räddar Carrie från ett "olyckligt liv" då sprutar tårarna på mig och jag ligger i soffan som ett litet spädbarn som tjuter efter sin nappflaska. Han har verkligen behandlat henne som en riktig jävla skitstövel i sex säsonger men ändå är han hennes Prins som kommer och räddar henne, den som hon vill spendera alla sina lyckliga dagar med.

Men allvarligt när ska vi (JAG) växa upp? Att en människa en MAN, en Prins gömmer ditt lyckliga kapitlet och att du inte kan bli lycklig tills du fått det? Visst du har dina fantastiska vänner nära och kära men de kan aldrig bli ditt lyckliga slut? Eller ska vi skylla på våra föräldrar som har dunkat in dessa figurer i våra hjärnor sedan vi var små drömprinsen, sagornas rival, räddare i nöden. Det är hypotesen till ett lyckligt slut. That’s it liksom. Är det därför vi inte kan komma ifrån det? Dessa sagor har lästs högt vid läggdags, vi har sett tecknade filmer i hundratals exemplar, men när vi blir äldre inbillar vi oss att vi inte behöver de nå mer? Men i själva verket ligger de där långt inombords och gnager trånar efter sitt lyckliga slut? Växer vi (JAG) någon gång upp?

good game girls


Bra jobbat Ajla och Aston och även Alba. BRA MATCH TJEJER...

Tisdag


en otroligt lång och dryg dag i skolan kom precis hem...
nu ska jag åka och träna och efter det ska jag titta på innebandy HeJA AJLA:)



Bacon is good for me


hahaha, nu har jag suttit och skrattat lite för mig själv här i mörkret så jag var bara tvungen att dela med mig... nu hörni ska jag cykla till gymmet för att svettas lite inna jag åker in till skolan..

RSS 2.0