2fina





igårkväll var gossip ON


Nu är det promenix som gäller sen ska jag till sandbackapark och dansa.
hörs

SNYGGOT ERIN#%@¤¤





En djävulsk natt



Jag har inte kunnat sova på hela natten, jag har mått SKIT. Först frös jag och låg och skakade, var tvungen att ha 2 täcken men det hjälpte inte. Låg och vred och vände på mig minst 50 gånger. Kunde inte ligga på magen, ryggen inte på sidan heller, kändes som att skelettet i kroppen skulle gå sönder. Jag har aldrig i mitt liv varit med om en sådan konstig händelse. Kände mig helt avtrubbad, nerdrogad, okontrollerad typ.

Och imorse när jag vaknade mådde jag prima liksom?

Men det verkar vara fler som har mått så här knepigt den senaste tiden, sjuk över en natt och sedan på morgonen när dom vaknar är dom friska som en lärka.


Aja, jag kom iaf hem för ett tag sedan, inspelningen gick bra. Nu tänkte jag ta en spatsertur och sedan hoppa i duschen för att sedan börja "fixatrixa" lite smått.



JAG KÄNNER MIG GRÅ





sjuk kanske?

Jag är så sjukt trött just nu. Blev typ helt plötsligt jättesjuk hos tvillingarna när jag anlände efter work. Ont i ryggen, magen, huvudet typ ont i skelettet. Väldigt konstigt, känns som att om någon skulle ta på mig, skulle jag gå sönder i bitar.

Men imorgon är det fest? Eller är det? Ja för min del får vi väl se, Elin retades med mig och sa att jag skulle bli sjuk, inte kunna joina och sedan tvingade hon mig att ta i trä för att undvika det "förutspådda" enligt henne.

Jag har faktiskt inte en susning om vad jag ska drapera.

Imorgon ska jag först och främst på inspelning tidigt, tidigt sen får vi se om jag drar mig in till gävle i hopp om att hitta nått fräscht.

Denna söta grej från topshop skulle inte sitta fel, vilken tur att man far ditåt snart.

grå päls + färgrikt


Hah, såg nyss på mobilen att en brud vid namnet Ida vill sitta på pub inne i gävle ikväll och se champions league.. lite komiskt lär jag ju säga! vi får väl se om jag orkar ta tag i mig.


Annars ska jag gå till stan en snabbis nu, kommer nog komma hem med några böcker ska passa på när det är bok-REA.

Jaaaa för övrigt skulle ja vilja vanka omkring i jackan ovan och härliga klackar från harlequin.

om ni ska ut


Jag sitter med en kopp kaffe och är nöjd över träningslägret. Hur skojigt som helst har vi haft det och tjejerna var/är så oerhört söta och duktiga, dubbelvolter har körts av den större skaran och jag är imponerad av varje liten gymnast. En smula rädd var dom igår när vi skulle bädda för att sova, men det gick bra och alla somnade till slut. Ikväll är jag ledig, inget jobb och ingen gympa. Ska försöka träna lite själv och träffa mina bästa tjejer som inte är gymnaster för nu var det ett tag sedan, och alla ska ju inte ut på fredag. (Laschka svikare)

Skulle jag få nått konstigt hugskott, få för mig att gå ut och "svira" ikväll skulle definitivt något i stilen ovan draperas. Jag skulle dansa hela natten lång till kanye west. (klicka på bilden hörrni)


GAMLA GODINGAR

Jag sitter och försöker bränna musik till dagens övernattningsläger som vi tränare ska ha med gymnasterna. Jenny och Elin kommer att köra lite volter och jag ska dansa med dom till gamla godingar samt köra fristående.

Väntar på att någon ska komma hem som kan steka köttfärsen åt mig, jag är lite handikappad idag skulle man kunna säga. Det ska bli tacos ikväll med småtjejerna och en "massa" läsk och godis efter att all träning slutförts. Det är härligt när man får ta del av det ljuvliga sportlovet som småbarnen har denna vecka.


Just nu njuter jag av gamla godingar från denna grupp och denna Olsen bruden hur fina
fotografier är det inte i Tank Magazine...



hörs imorgon

SE UT SOM EN GLADIATOR



MOSS inspiration





skinnbrallan igår igen


Började på arbetet 11 imorse och innan det blev det en lång morgonpromenad, obeskrivligt skönt var det.

Nu är jag hemma efter att ha varit på stan och ätit pizza. Ska ta och kladda i mig några bullar med mjölk och titta på nått bra som tv:n visar.

Bullarna som jag gjorde igår var sjukt goda och väldigt uppskattande när jag anlände hos Nava ganska sent på kvällen i hopp om att få träffa Stina och ta ajöss för en tid. Men den farvälen var en annan visa.

Hoppas den sköningen får det sjuuukt skööönt i USA.



fagra ting




Träning och Valbo har genomförts än så länge och nu funderar jag på att plocka fram bakningskunskaperna. Tänkte göra bullar eller morotskaka som vi kan glufsa i oss ikväll. Vi ska bara mysa vi tjejer, Stina våran söta tös lämnar oss i några veckor för att besöka USA.

hörs


SINNBRALLAN PÅ


Har varit och tränat, fått i mig en rejäl frukost och nu åker skinnbrallorna på. Nu blir det en vända till bibblan, ska se efter om mina böcker jag beställt anlänt. Ska även köpa busskort och ta bussen in till Gävle för att se efter vad budgetkedjorna serverar till mig en dag som denna!

You wanna be my wolf?


Ikväll blir det så lugnt så, men om jag skulle ha varit ut och svirat skulle jag definitivt ha svept mig i en den ovan WOLF uppsättningen.

MINIMARKET YOU GO!


://dessa fina kommer från minimarket ochjag säger bara, JA TACK!
Jag kom hem för ett tag sedan från arbetet och är såååå sjukt trött, somnade typ inte förän, aa men seeeeent igår. Drömde om en solig strand och bungalow och en massa annat underbart. Jag vill bort BOOOORT långt bort ifrån denna hemska kyla!
Ne nu sover vi, imorgon ska jag förbi biblioteket och gävle en snabbis.
sov gott

iKVÄLL


iväg till twins NU, blir kharma med G:s and B:s ses där antar jag väl!
nu lär jag skynda!

masa er till Borlänge i sommar! Peace & Love


Jag tänker definitivt befinna mig på plats, om jag so whatever får åka själv. Men ska ta ett snack med brudarna ikväll. Ida är taggad, Mötley Crüe dyker upp och Doherty spektaklet vill man ju inte missa. Men kan man verkligen lita på att dom dyker upp i Borlänge i sommar?

Boom over here, boom over there, boom everywhere


YouloveiLove:\\

Take care of all your memories. For you cannot relive them. (BD)





That man is the richest whose pleasures are the cheapest


://WhatAstrangePowerThereIsIInClothing

DEN SPRÄTTADE JEANSVÄSTEN IDAG


Nu ska jag packa ihop några grejer som sak med, sen är det inspelning som gäller hela kvällen lång.
Berättar mer om vad som hänt när jag kommer hem, ha det sååå bra folks!

SVINGA DIG I RINGAR


://nutränarvilite

hotstuff


Jag kan bara inte låta bli dessa 2, så otroligt HOT.

Jag sitter här stoppar i mig vaniljyoghurt med müsli och funderar på om jag ska iväg och träna lite även fast än jag är lite smått krank. Mår dock bättre idag än vad gårdagen bjöd på.
Detta gjorde jag igår i brist på annat, klippte sönder skiten, eller jag kunde inte hitta en sax så jag i princip sprättade bort ärmarna TYP!
visar helheten senare...

förlänger drömmandet



(Loska ut 40tusen och skit ut 20tusen till och köp en uppsättning att älska)

Christopher Kane är den färska dress kungen, ville bara säga det!
gó natt

konstiga klackar och chai latte


Jag sitter här med en chai latte och drömmer om konstiga klackar. Jag mår inte alls bra, har fruktansvärt ont i halsen och börjar sakta med säkert gå mot krank hållet. Jag har kurerat hela dagen och tagit hand om min hals. Nu dricker jag min sista varma hemmagjorda drink och ska snart bädda ned mig. Imorgon har jag en hel del saker jag måste bestyra.


Här har ni receptet

Till två glas:
3 dl vatten
ca 1 tsk hela kardemummakärnor
ca 1 tsk kanel (eller en kanelstång)
en bit färsk ingefära
2 tsk te
2 tsk honung
2 dl mjölk


Koka vattnet och kryddor i en kastrull med lock, ca 5min. Tillsätt teet och låt det dra i ca 5min. Värm mjöklen försiktigt i en kastrull tills det ryker lite smått, vispa sedan till ett mjukt skum. Sila teet och häll i glas. Smaksätt med honung och häll på mjölken och skeda på skummet.

Mary Kate in Interview Magazine march issue


Läs mer om intervjun där Interview Magazine

gårdagens få bilder








PÄLS DIG


En pälsväst har jag letat efter länge, bra länge! När jag väl funnit en nästan identisk från Ellos för 249 spänn, (skitbilligt) hade jag ju tänkt slå till, men jag ville ändå fundera över det i hopp om att hitta någon snyggare i sthlm. Nyss när jag var in på ELLOS.SE för att ta en titt på älsklingen stod det RABATT med stora röda bokstäver, 149kr. Jag jublade kan jag ju lova. Men, men när jag väl skulle välja storlek, NEJ då fanns det inga västar kvar.
HUR LYCKAS JAG MED DETTA ÄR JU FRÅGAN?
Jag får helt enkelt dra slutsatsen att det inte var meningen.

så ser jag ut ikväll


Middag på kharma sen får vi se vart vi tar vägen...
ses folks

DARIA IS FAB


Diamantörhängena skulle ju va nått att hänga i öronsnibbarna och även vilddjuret runt halsen.


Ikväll har man ju några utvägar att bestämma sig för, antigen så kör jag på middag eller middag utgång...
Känner inget extas i kroppen för nått än så länge, men jag hinner nog tagga till.

I am the candy gal

Helt opassligt mycket godis har det handlats idag, 1kg minst fick vi med oss från affären och det värsta av allt är, att det snart är slut men det är inte kvällen. Finns inget större eller smaskigare än godis, candy is the big obsession.

Ne nu ska jag fortsätta med mitt tv maraton och äta mer godis i think och imorgon ska jag bara inte göra ett skvatt. Ska sova till 4 och sen ska jag bara ligga i soffan och softa som en stor säck potatis, jag ska typ lotsas vara sjuk, så kanske man till och med blir serverad. Som sagt det är ju alla hjärtans dag lite betjäning tkr jag man kan förse mig med, dessutom skulle det verkligen behövs efter min hårda vecka, har fart och flängt som jag vet inte vad? Ibland skulle ju inte en butler sitta helt fel. Någon som känner sig benägen?

addicted candy gal



13.02.09 THE GAL GALA





idag bar jag


FREDAG imorgon, och sen är det helg! Gud vad helt sinnessjukt fort den här veckan har gått. Det äju så att man nästan blir rädd, tiden bara flyger förbi en. PÅ lördag är det alla hjärtans dag också, herrejösses, undra vad man får då, eller inte får då?
Imorgon väntar en hel förmiddag med jobb på skolan, sen skulle jag nog vilja ta en vända till gävle hör av er sötisar så styr vi ihop nått.
puss och go natt

skulle ja ha, skulle jag drapera


://JEANS AND BLACK IS ON FIRE

Nu ska jag faktiskt ut en sväng, promenad med pappi ska avskaffas och sen en fika med ida och elin på stan.

Chloë Sevigny






osminkad och skönaste drapering ever




Mys med annika och twins en stund på marangoni, sen var jag och lånade några böcker.
Nu tänker jag mysa ned mig i soffan och läsa en stund innan jag ska iväg för att träna kidsen...
ikväll ses vi at twins brudar, TOPMODEL OCH TE

johnny depp AND kate moss IS GREAT


Nu ska jag iväg på en promenad till stan för att fika med underbaraste jäntorna...
Därefter vänar en massa träning och annat tjafs!
://hörs

1# ERIN THE FAB GAL




harlequin det fantastiska mönstret




Ja det är ett fenomenalt mönster i mina ögon, jag skulle typ göra vad som helst för detta mönster, men det skulle jag göra för alla värdefulla saker i mitt liv så det var inget nytt. Aber, det var inte alls det här fenomenala mönstret eller vad andra fenomenala ting betyder i mitt liv jag tänkte prata om. Men jag stötte på harlequin när jag letade efter ett par tighta midjehöga shorts från TOPSHOP som ni ser här nedan. Jag tänkte berätta att jag idag hade ett par dylika på mig under inspelningen fast mycket, mycket snyggare, dom var svarta och dekorerade med volanger, ruskigt fina. Så jag funderar på att införskaffa nått i den stilen. Dock skulle problemet vara, när skulle man drapera detta svårburna plagg? TYP 1 gång eller kanske ALDRIG?

softa bananer




Jag har haft en toppen morgon, och känner att dagen kommer att fortsätta i samma anda. Hur pigg som helst åkte jag till stan imorse för att sätta igång med inspelningen av "modellfilmen" och det var bara så kul allting och kläderna höll verkligen standarden. Dom var lika perfekta i verkligheten som på korten, och ännu snyggare på. Dessvärre kan jag inte dela med mig av kläderna och diverse, men i mars kommer ni kunna se första "skådespelet" på Kharma Lounge.

Efter några timmars arbete, en massa klädbyten fram och tillbaka kände sig alla nöjd och glada, nästa vecka fortsätter filmningen med resten av modellerna också. Ska bli intressant och se hur det urartar sig, vi ska ju gå omkring på stan spexa, leka bästa vänner och bara ha allmänt roligt, softa bananer liksom.


Jag sitter här med Vogue och lunch och kaffe, tänker sitta här i någon timme till sen ska jag ut på en promenad.

Ha det bra folks


odmoriti se


så förbaskat trött är jag nu, måste sova för att jag ska orka mig opp i ottan imorgon, och jag är alldeles för trött att ens sladdra om vad som passerat mitt liv idag. vi byter några fler ord imorgon
gó natt


på H&M är det SOL hos oss SNÖ




På H&M ser det ljust ut i vår och detta skulle verkligen inte sitta helt fel.

Skorna är fasansfullt felfria helt, helt klockrena alltså! Jag kan inte beskriva med ord hur mycket jag ser fram emot våren. Det här förbaskade vädret lämpar sig till absolut NOTHING. Varför så här mycket kokain på marken, vi behöver inte alls det vita pulvret som ligger och är i vägen för oss hela tiden. Man måste ju skotta sig fram för att komma någonvart, det är ju så förbaskat odugligt så det finns inte.

Varför besöker du oss inte SOL?

WHYRED


Kom hem från jobbet för ett tag sedan, har jobbat hela dagen lång, och när jag kom hem fortsatte jag arbeta lite fast med roligare stuff kan man säga. Jag har tittat bland lite plagg som 2 begåvade personer som går textil/design har sytt.  Den stora skaran av kläderna är avsedda för det manliga könet så jag har varit verksam stylist i någon timme, försökt kombinera ihop feminina uppsättningar. Alla plaggen är så bedårade jag skulle vilja ha precis vartenda ett eftersom dom är så bra utförda och till ett par högklackade funkar nästan allt, bara du har lite sinne för stil och vågar sticka ut lite.
Efter mitt möte med 3 gossar i fredags kom vi fram till att inspelningen till deras UF-företag skulle börja lite smått på tisdagmorgon så det ser jag verkligen fram emot.

Då blir det till att ta fram alla skyhöga skor för oj som det ska kalasas loss, dansas i snygga kläder och snacka om ett bra sätt att fördriva tiden på. 

at ida


sitter hos Ida och väntar in festivalen med elina och elin w..
snart är det mat och chips i lass, stora lass...
ha en skön kväll

SVART + JEANS





cobrasnake\\:http

Inspiration från 1990


Det är fredag, jag behöver inte säga mer än så.
Nu är det möte på mix som väntar, ikväll är det pizza och godis lugna puckar framför tv:n

I'll be back, som Schwarzenegger en gång i tiden sa

SKÄRP DIG



här är mina nya sköna snyggingar från vagabond, nu tänkte jag glo lite TV

DARIA




Just nu inspireras jag av Daria Werbowy hur snygg är inte denna dam, hur fint namn har hon inte?

Tokigt snygg och vackert namn har hon för den delen min damer och herrar.


Idag blev en lång dag, men kul har jag haft, dock lite ont i fötterna eftersom nya skor alltid skaver.

Haha, pratade nyss med stumpan Elin som ringde, dom har ju satt igång festandet där uppe, hade precis bastat och knäppt några onyttigheter snacka om avundsjuk JAG ÄR. JAAAAAAAA, SÅÅÅ HÄÄÄÄÄÄR MYCKEEEET.

MEN HOPPAS DOM FÅR EN FANTASTISKT BRA LITEN SKIDSEMESTER I ÅRE NU DÅ, FÖR DET ÄR ÄLSKLINGARNA VÄRD.

Imorgon ska jag försöka hinna träna innan jag ska iväg på det så kallade "modell mötet"

Berättar mer imorgon när jag vet mer som sagt.

Hörs folks


GÖR VAD SOM HELST


ne nu ringer jag och väcker ida orka inte vänta mer, rastlös som fan!
hörs

Your work is to discover your world and then with all your heart give yourself to it.


Jag sitter och tittar lite på topmodel, känns lite värdelöst eftersom jag redan vet vem som vinner. Det var någon som inte kunde hålla käften igår när vi tittade hos twins, haha! Och Stina höll på att smälla av, för hon följer det här programmet med hela sitt hjärta.


Idag har jag sysslat med möten, möten och träning, träning.


Fick lite presenter idag också

Nya skor, jag älskar dom

En snygg GRÅ t-shirt och en mörkblå stor lång kofta

Tack ska du ha min rara, det är bra att ha dig ibland.

  

Imorgon är jag fullbokad, det ska promeneras, tränas lite yoga. När Ida vaknar någon gång runt 2 ska vi in till Gävle och undersöka staden lite, därefter ska jag ta mig till jobbet.


If money were not an issue


Ja dessa skönheter från acne skulle inte sitta helt fel just nu med tanke på min bitterhet, skulle ha slagit till om jag hade fickorna fyllda med mynt...

Tjejerna åker till Åre imorgon, dock inte alla men dom flesta, den stora skaran av dom i alla fall. OCH jag kan inte beskriva min avundsjuka. Själv måste man arbeta, omöjligt att ta ledigt så det blir ingen skidbacke och partajande för min del, inte i Åre iaf. Undra vad vi resterande ska hitta på för att på något sätt besegra den långtråkiga helgen som väntar?

hej mitt nya fina under från lindex





shortsdressen...


...kommer att bli en hit vår/sommar iaf hos mig, det kan du ta och skriva opp. Hoppas bara budgetkedjorna nappar och jag får se en massa snygga sådana i affärerna som jag faktiskt har råd med. Ska försöka hålla utkik efter snygga byxdressar också, sjukt skönt att bara dra på sig när som sagt våren/sommaren är här med ett par gladiatorsandaler eller ett par skyhöga till fest. Finns några alternativ att välja mellan på asos.com och är inte alls dyra.
Man kanske ska slå till?

VÄST OCH FRANSVÄSKA PÅ LINDEX






Här har ni den oerhört propra västen som nu finns på lindex för bara 200 spänn och fransväskan som alla tjatar om som också kan bli din för endast 200 spänn. Snacka om KAP


Ne nu ska jag proppa i mig vofflor med björnbärssylt och grädde, för jag håller på och lider av hunger...

Ses på gymmet imorgon


LINDEX OJ OJ



Så här strosade jag omkring idag, hittade inget grått men dock LINDEX oj oj oj, bjöd på fantastiska saker. Visar senare ikväll vad jag funnit, ni kommer att ramla av stolen kan jag lova...

Nu sticker jag till work


Always do whatever's next

En BRA morgonträning blev det för min del, jag sov till halv 12 och träningen skulle börja kvart i 12. Det sjukt konstiga var att jag inte kom sent, det mer pinsamma var att jag måste ha sett ut som en zombie när jag väl anlände till träningscykeln.
Nu har jag städat ur min garderob på typ 30min, okej inte hela med halva nästan. Jag har letat efter mina grå t-shirts men dom är spårlöst försvunna, måste efterlysas definitivt. Så nu tänkte jag palla mig in till valbo lite snabbt och försöka hitta något snyggt grått.

Sen antar jag väl att jag måste skynda mig hem för att skynda mig till jobbet.

Men få se om jag hinner slänga in en dagens där emellan.  

ps. den jäveln som väckte mig runt 2 och sen runt 4 inatt SUG * A * * E det var inte alls kul. SKITSTÖVEL 


If we could just find out who's in charge, we could kill him


:// jil sander


här är mina flare från filippa K


Underbar film, underbar historia, Benjamin Buttons otroliga liv. Berättelsen om den rika Button har jag läst, verkar ha inspirerats av Mark Twains kommentar att det är synd att det bästa i livet kommer först och det sämsta sist.

Jag är glad att jag inte gick ut och lät mig definitivt inte förföras av kvällens "enda" alternativ enligt vissa, dvs. Sandvikens lobby.

"The most unfair thing about life is the way it ends. I mean, life is tough. It takes up a lot of your time. What do you get at the end of it? A Death! What's that, a bonus? I think the life cycle is all backwards. You should die first, get it out of the way. Then you live in an old age home. You get kicked out when you're too young, you get a gold watch, you go to work. You work forty years until you're young enough to enjoy your retirement. You do drugs, alcohol, you party, you get ready for high school. You go to grade school, you become a kid, you play, you have no responsibilities, you become a little baby, you go back into the womb, you spend your last nine months floating..."
by George Carlin




RSS 2.0