a kick-ass red lipstick.




Nu blir det en vända in till gävle, fika och bio blir det med den bästa...
Ha en fin kväll folket!



Live For Today...Plan For Tomorrow...Party Tonight...?








dagens inspiration://cobrasnake .com



The Row: by Mary Kate and Ashley Olsen


Nu har jag precis pratat lite med en härlig gosse som vill att jag ska ställa upp på ett modellprojekt. Ni kommer att kunna ta del av detta projekt om ni befinner er på rätt plats vid rätt tidpunkt. Jag tänker inte berätta mer än så här än så länge. Förutom att det första jag tänkte på när jag fick höra om idén var definitivt THE ROW och deras underbara holidays collection. Visst är den så klockren som den bara kan bli? Jag älskar den, och det bästa av allt är tjejerna som står bakom märket, mina älsklingar.


Ne nu ska jag transportera lillsyster och hennes kompis till nån fest.
hörs folket

Don't Think Twice, It's All Right


 Yesterday blev det världens vardagligaste klädsel, fler kort på facebook jag lovade ju dj:n det ;-)

Sitter och lyssnar på BOB och tittar på HILLS


a monkey needs to dance so do you


Otrolig kväll igår, sushi hos twins, och oj som jag ÅT, det var typ min frukost, lunch och middag. AVGUDAR SUSHI, åt mig propp, proppmätt verkligen. Sen raka vägen till gävle med galsen, där det var makalöst helt enkelt. Finns inte så mycket mer att säga. Eller jo klart det finns för kvällen spåååårade totalt för någon. Skulle kunna sitta här hela dagen och dra världens längsta, roligaste, pinsammaste historia men tyvärr, jag skulle nog bli skjuten av en viss människa, så jag avstår. hahaha hah!
Ikväll får vi väl se vad som händer, bio skulle jag vilja gå på.
Imorgon verkar det luta åt kalas på natten men jag är lite tveksam, eller jag är mycket tveksam vill inte alls egentligen. Få se om dom lyckas övertalad mig...

social gathering today???

Samma sak som igår jag är inte alls trött, har försökt sova, läst oändligt många sidor i min bok. Men jag blir liksom inte sömnig och det sjuka är att jag var uppe tidigt imorse, för jag kan tydligen inte sova ut på morgonen heller. Hoppas jag sover en god stund in på eftermiddagen imorgon och inte vaknar vid 8 tiden pigg som en lärka. Vad är det för jävla fel, det här är inte normalt beteende, det här brukar vara Elin eller typ Stinas problem att inte kunna sova om nätterna. Är det fullmåne kanske? Vet att dom brukar tjata om den där förbaskade fullmånen, att man tydligen har svårt att sova då, något som jag tidigare aldrig upplevt. Det kanske är någon elaking som köpt en voodoo dock och experimenterar lite med den, här borta på mig och försöker göra mig helt galen. Haha hah, aja!

Det var egentligen inte det där jag skulle berätta, utan imorgon är jag ledig och på fredag och även på lördag. Så imorgon kanske vi ska till Gävle alla brudarna och avklara natten där bland folket. Eller så kanske jag ska passa på och åka till sthlm OCH HÄLSA PÅ DIG en gång för alla, nu när jag är ledig liksom, kommer typ inte hända på ett tag. Eller så ska jag gå på bio och se alla dom här filmerna som jag har tjatat så mycket om? Det är liksom 4 stycken mina ögon vill belastas med.


Ne nu får jag allt ge mig, ta tag i mig själv och försöka domna bort typ. Kommer aldrig att funka men I hope soon.

Hörs imorgon folket, nu ska den här saken stängas av.


Ps. Och du stockholm, allas näsborrar är olika stora, du är inte unik jag lovar, du är precis som alla andra...


KASST

Ne nu vill jag ha det mörkare igen, jag har idag flängt runt och pratat med några frisörer tidigare innan jag skulle iväg till jobbet, försökt få lite upplysning om bra produkter och lite tips om det slitna håret jag har på huvudet what so ever.


Som sagt jag funderar på att dra i mörkbruna slingor. Men måste nog vänta tills jag fått lite utväxt på det här jag har nu. Mitt hår har blivit kasst i jämförelse till hur det var tidigare. Även om det inte syns och folk poängterar att det inte alls verkar vara så slitet med tanke på hur mycket jag har färgat och överbehandlat med dåliga produkter. Så har jag märkt en drastisk skillnad på kvalitén, vilket inte alls är bra. Men nu tror jag faktiskt att jag har bestämt mig, mitt hår ska tillbaka till den mörka färgen. Jag vill ha det nästan exakt som brudarna här nere här på bilderna.




tiden rinner iväg



Jag har suttit här bra länge nu och klockan har hunnit blivit mycket. Det konstiga är att jag inte alls är trött, vilket jag egentligen borde var med tanke på att jag var uppe med tuppen och gal imorse skulle man nästan kunna säga. Jag kommer troligen inte kunna somna på ett tag även fast den här apparaten snart ska stängs av så kommer säkerligen en annan som heter tv:n att åka på. Imorgon har jag en lika exalterad dag som väntar, dom här två dagarna har gått så otroligt fort nu, jag förstår inte riktigt varför tiden bara måste rusa iväg på det här sättet när man väl gör nånting?

Ne nu ska jag stänga av



Marloes Horst in Flair by Jem Mitchell






GE MIG VÅR, eller varför inte sommar?

Hur snygg är hon inte i påklädningen? Jo det gör ont i mina ögon bara jag tittar på Erin. Därför vill jag ha VÅR, helst av allt sommar. Man kanske ska planera in en resa till solens land för att bli lite gyllenbrun och fräsch?

Jaha idag iaf, eller rättare sagt imorse var vi 3 pers på spinning passet. Vilka morgonpigga människor det verkar bo i Sandviken? NEJ! Snacka om tomt i lokalen, men det var ändå ganska skönt, eftersom det aldrig blev så där äckligt varmt och fuktigt som det brukar bli när alla är där och svettas. Jag har precis duschat och ska nu göra mig en kopp kaffe, sätta mig framför tv och bara softa i flera timmar, tills det är dags att slira in till den lilla bygden för att arbeta lite.



topshop ss09





Now it's work and work


Ska dricka upp mitt kaffe sen beger jag mig mot mindre trakter.

Hervé Léger - JA TACK!






BOTTEGA VENETA


bild:// net-a-porter.com



Jag draperade den vita



Så här blev det igår...

Alla galsen är i Gävle nu och skådar något bra på bioduken, själv har man varit och tränat gymnasterna och som belöning får man stanna hemma och se på TV. Schysst! 
Undra vad för film dom ska se?
Nästa vecka kommer Revolutionary road och Valkyria, kan tänka mig att det är riktiga höjdarfilmer. VILL SE!
Aja, nu ska jag återgå till tv:n



EN LÖRDAG

En relativt lugn start




Sen var det dags för Ewe's djungeldans




MARIA ville också göra den vilda gruppen sällskap,

så det var bara att svepa och sen köra en dirty-dance med NAVA





Emil och jag föredrog att posera framför kameran


Andra buggade och kände kvällens glädje





Emil och jag, som sagt och en halv Karin höll oss bakom bordet


You are stunning BALMAIN


Den vita eller den svarta, vad ska man drapera?


dagens drapering



Nu ska jag åka och hämta karin sen blir det en massa onyttigheter framför tv.n hemma hos ida...
ha en trevligt fredag, så ses vi imorgon!

en fredag

En perfekt dag, träning på förmiddagen spinning och centerboll, sen valbo med töserna. Blev lite shopping för min del trots allt. Fanns en massa fint i Valbo som jag ville ha men jag var tvungen att exkludera vissa grejer eftersom jag måste spara pengar, THAT'S IT. Alla var nog nöjda och glada när vi skulle åka hem, ALLA förutom Maria... haha stackaren som tappade bort sitt fina armband i provhytten inne på H&M. När hon gick tillbaka för att hämta det, i hopp om att det skulle vara kvar hade någon JÄVEL TAGIT DET. SÅ JAG EFTERLYSER ETT svart armband med vita blommor, i trä eller det kanske var plast?, ungefär 2cm tjockt och fruktansvärt fint. Hon fick till och med komplimang för det efterlysta armbandet av en kille inne på JC. HAHAHA...


Ne nu ska jag laga lite food, käka lite sen blir det nog en vända hem till brisfjord, hon ska ju som sagt inte ut imorgon...

en nitväst på ginatricot, hur fin som helst.. finns en liknande på BIKBOK


Klänning från H&M med volanger übersöt,
som maria och elina testade,
tyvärr fick ingen av dom med sig den hem, 249:-


den här fick följa med mig hem


och den här söta kjolen, liknar den från topshop som stina och ida har ;-)

My mother is a poem I'll never be able to write.


Nu blir det lite SATC, var ett tag sedan därefter sleep tight people!

not for the public, not for fashion, not for men, but for yourself

Idag snackade jag lite med Annika om nästa veckas aktiviteter. Åre skulle sitta fint och skulle vara otroligt kul. Jag blev helt extas, sjukt glad att vi för en gångs skull ska åka någonstans tillsammans. Men sen slog det mig, att jag inte alls skulle kunna följa med till Åre nästa vecka, för nästa vecka börjar jag jobba. Det är så typiskt att sånt här händer mig, nu är jag bara så jävla less, fruktansvärt less.


Imorgon blir det iaf en vända in till Valbo med laschka och söderberg, dom ska handla någon fräsig outfit till lördagen och jag ska försöka hålla fingrarna i styr.


Nu är det träning som gäller, träning som aldrig förr

Träning är roligt, visst?

Nu har jag övervägt att köpa ett till träningskort på, sandbacka park. Annika har i princip tvingat mig, nästan, men bara nästan. Vi har bestämt oss nu, 1månad riktigt intensiv träning och vi ska försöka få med dom andra också, mycket roligare när vi är fler. 299: - för 1månad och då finns det en massa möjliga pass att välja på + gym, om man vill. Sjukt billigt egentligen, nu ska allt gäddhäng, saggig rumpa och bullmagen bort? Här ska det verkställas oj som det ska verkställas.

Nu ska jag sova imorgon väntar ett tidigt yoga pass, sen ska jag umgås med dom bästa


GRABBAR SE OCH STUDERA


bild://filippa K- KkkkkKAN DOM

Filippa K? JA TACK!



En bra men lång dag med syster har avslutats här och nu. Hennes hela process med tandställningen är igång, tkr så synd om tösen min, stackars liten.


Men iaf på second fann jag den vita kavajen, HUR FIN SOM HELST lär jag betona.

En snabb omgång inne på fico blev det, där hittade jag något som fick mina ögon att ploppa ur. Vårens kanske snyggaste flared jeans från Fillipa K, jag kommer typ att leva i dom. Därefter traskade vi vidare, blev lite annat smått och gott också. SEMROR, eller nee jag menar ju självklart SEMLOR.


Ska drapera flared jeansen här någon dag framöver. Så ska ni få se...

Nu ska jag dricka te sen ska jag träna, hööörs

The best thing about me is you.


Vogue Germany 
love 2009

En vit lång kavaj


Idag var jag uppe skit tidigt, åkte till badhuset och spinnade. SJUKT SKÖNT!
Blev en vända in till valbo i hopp om att jag skulle råka på en lång vit kavaj, men inte fanns det någon sådan tjusig grej där.
Imorgon ska jag träna lika tidigt, jag hade tänkt gå på vattengympa, hahaha! Det kommer ju bara vara jag med en massa gubbar och gummor, men man lär variera träningen ibland. Du kan ju komma ned till 7 och göra mig sällskap?
Sen ska jag till gävle, sjukhuset ska hälsas på, sen ska jag förbi några secondhand butiker, hoppas jag hittar det jag söker där, annars blir jag fruktansvärt irriterad.
Det blir troligtvis lite partaj till helgen, jag förutser att alla är taggade.



ELLEs designtävling vann


Detta är Maja Milisavljevic's egna design, hon vann Elles designtävling och H&Ms designteam har sytt upp den fina klänningen åt henne.

i SOMMAR






Hand over those shoes and no one will get hurt


Imorgon lär det blir lite träning sen är jag ledig i 2 veckor till innan jag börjar worka lite...
Förresten lär det bli en resa till sthlm snart, egentligen skulle jag vilja flytta till den där staden.

Ikväll är det fest?



Jag är bara så sjukt trött på allt, precis allt, jag orkar inte riktigt ta tag i festandet. Egentligen har jag alla anledningar i världen till att KALASA LOSS men det är en spärr som tar emot. Måhända om någon kunde trolla fram min drömoutfit, dessa fantastiska höga styltor och den här klänningen som varenda jävla modebloggare vill ha (jag är in love), så skulle jag tänka om. Men det lär ju inte hända.

Yulia Leontieva


Linda Vojtova




Radikala klimatförändringar sa vi inte så Ami?


En isig dag har det varit rent allmänt om man jämför med gårdagens skinande klimat. Och ännu isigare blev det idag under skridskoåkningen när en arm gick av. Skridskoåkning är väldigt farligt och om du skulle ramla så försök att inte ta emot dig med armarna, eller låt bli att ramla överhuvudtaget. Egentligen vore det ju enklast om du inte alls utsatte dig själv för liknande osäkerheter. Som sagt du kan bryta armen eller nått annat obehagligt.


MINA INDIANSKOR kommer användas titt som tätt framöver



Changeling och The Curious Case of Benjamin Button


Jag vill helt enkelt se båda.
För jag är övertygad om att dessa två filmrullar är superduper BRA.

good work


Jag sitter här helt slutkörd, har träningsvärk i hela kroppen redan. Vill inte ens tänka på hur det kommer att kännas imorgon. Har aldrig i hela mitt liv skänkt så mycket tid åt idrott som jag gjort idag. Nu snart ska jag ha sista rörlighetspasset, det skänker jag till gymnastik tjejerna och sen får det vara nog.


DÖD.COM är min kropp när jag kommer hem... GAH!
hörs later


IMORGON STÅR DET IDROTT PÅ SCHEMAT


Nu ska jag ta och gotta i mig te och sen ska jag faktiskt sova.
Imorgon väntar en tidig morgon, och fullt ös på både isen i gympahallen och badhuset.
ha det bra folks

nått kul



Min sista lediga dag den här veckan, så något kul bör man kunna ställa till med innan allvaret tar över.

Sen så har jag varit skit seg när det gäller kommentarerna, men svarar på dom senaste här och nu.


Postat av: hej!!

Hej.. vad använder du för hårprodukter, schampo+balsam och leave in kräm? och när du plattar/fönar, vad använder du? svara gärna :) kram


Postat av: Emma

Är det en korsett? Vart har du köpt den? Vill ha :D


Postat av: Carmen

Älskar ditt hår! Åhh, jag vill också ha lång, halvlockigt hår, á la dig!


Hej på dig HEJ och CARMEN!

Det sjuka är att jag i princip kommer att säga exakt det som alla andra tjatar om. Tvätta inte håret för ofta var tredje dag typ. Just nu använder jag ett schampo Matrix "so silver" kostar runt 180 spänn om jag minns rätt. Finns att köpa hos massa olika frisörer. Det använder jag för att få bort dom gula färgskiftningarna. Balsamen är oerhört viktig, i princip din bästa vän, jag använder jättemycket balsam MEN ALDRIG I HÅRBOTTEN. Borsta håret endas när det är torrt och då med en träborste inte plast, har du lockigt hår helst med en kam. Gör inpackningar en till två gånger i veckan. En Leave-in kräm som kommer från Redkens Smooth-serie är riktigt bra som även den finns hos frissan att köpa. Men den är ganska dyr. Fönen och plattången är onda mot ditt hår, dom ska du undvika så mycket som möjligt. Jag är jättesvår när det gäller den biten, men då skyddar jag det. Jag använder värmespray från SCANDINAVIAN FORMULA, 100:- mycket bra, luktar gott och den räcker länge också.

Och sen ni som vill ha långt hår. Hår växer ungefär 1 cm i månaden som dom flesta vet, går du till frisören varje-varannan månad och klipper av 3-4 cm så kommer håret inte att bli längre. Så enkelt är det. Mitt tips är att inte klippa det alls. Eller jo om du verkligen inte kan låta bli att göra av med pengar, men endast 1-2cm och då kanske max var femte månad. Säg Hej till hår som gå ned till halva ryggen.

För att verkligen få håret friskt är det jätte viktigt att äta nyttigt och varierat, särskilt b-vitaminer och e-vitaminer är hejare för att få det friska håret du vill ha.

  

Hej Emma!

Korsetten köpte jag för 1 eller 2 år sedan på REA till och med. Tror den kostade 50 spänn eller nått. Men du kan hitta liknande på någon second hand butik tror jag säkert. Åkt till Beyond Retro...

Ne nu ska jag nog ut på en promenad lycka till hörrni


klockrent i köpenhamn


bild://facehunter

i lördags




fler bilder på facebook

livet är en fest ikväll


Har varit ute och flanerat med Sanne och Annika, blev till slut en ruskigt lång promenad och en massa kacklande och ditten och datten...

Nu snart är det Strand sedan vidare in till Gävle

Spring the Beautiful flowers bees wet grass the air full of joy





Heidi Mount 2008


Hedi Slimane for V Magazine August 08

EN NY GRÖN


Riktigt trevlig med twins idag. Ännu trevligare blev det när jag hittade en grön fin ring.
Gillar den här gröna färgen. Grönt är skönt.

UNDRA VAD SOM SKA HITTAS PÅ MED GALSEN MINA IMORGON, UT I GÄVLE?

tidig morgon som sagt


Jag sitter här med mitt te, och dricker mig full på en massa nyttiga antioxidanter eller vad FAN det nu innehåller. Och på tal om FULL, PACKAD, DRUNK = Grammisgalan, behöver jag ens säga mer? Jag tror ni fattar. Dom måste ha fått i sig jävligt mycket "nyttiga antioxidanter" igår alltså, sure indeed. För varje kotte var drunk wasted, det belv lite roligare TV lär jag ju erkänna. Men pinsamt var det, en gnutta pinsamt kanske.

How much alcohol can you handle?


Nü är jä düd


Imorgon blir det en vända in till Gävle skulle jag tro. En så kallad DATE med BÄSTA ska fixas, sen ska jag träna. Nu har jag lyssnat noga på människor som vill mig väl, jag har vilat mig, hållit mig långt borta ifrån träningskläderna några dagar. Jag har istället druckit te, oj så mycket te jag fått i mig. Ätit citroner och alla andra C-vitaminrika saker kiwi, äpplen, druvor, avokado, paprika, you name it.  OCH JA okej ni hade rätt, jag hade fel, det hjälper att vila. BRA VAH? Aa jag vet. NU ÄR JAG FULLT KRY

Därför kör vi järnet imorgon, HEJ TRÄNINGSDRÄKT.


Natti natt

Ulica voli ritam tvojih koraka


Hello 2009 jeans


I love when shit like this happens



I ett inlägg tidigare, för ett tag sedan nämnde jag ett par bootcut Levi's från JC som jag i princip nästan blev kär i. Men visste inte riktigt då om jag skulle slå till, så jag lät bli DOM. Igår som ni säkert vet var jag förbi Gävle och svängde in på gallerian BARA FÖR ATT LISKOM. Svischade förbi några affärer, men väl inne på JC blev jag lite långvarig. Hittade SNYGG skjorta på herravdelningen och sen lite längre bort stod JEANSEN i en hög nedsatta var dom till och med. OCH det var som att jag blev kär på nytt och dom fick följa med hem.


Jag tänker: bootcut, vita converse, randig tröja och svart gubbväst
hörs


DET ÄR ONSDAG NU


hem kom jag föööör sent, mötet blev lite långt och sen tog det ännu länge tid för mig att komma hem. fastnade på stan och åt choklad som flugit hit enda ifrån tyskland.
internet krånglar, 100 år att ladda upp en bild, lägger upp jeansplaggen imorgon istället
nu är det sova som gäller
natti natt

HOT RED


BILD://www.feedshion.com/

Har ni sett vilken snygging, can you party like her? YES I WILL
Nu ska jag iväg på möte, nya tag inför gympastarten. Många tävlingar och mycket skoj har vi framför oss.
later

DET VAR EN GÅNG EN MÅNDAG





Det blev en trevlig runda igår. I steelSTADEN en måndag...
Vi som inte joina in till gävle får ju faktiskt skylla oss själv. Men butter, sååå butter var man när man kom hem...

Idag blev det en vända in till Gävle iaf, dock skulle annat bestyras, viktiga grejer.
Fick med mig  JEANS underdel + JEANS överdel, lägger upp någon bild ikväll


MÖRKA FINA HÅR



hittade OLIVIA OCH GARRETT bland mina 1000-tals bilder, vet inte riktigt va dom kommer ifrån...

SKINN+mussepigg+kavaj


En söndag har man inte mycket att göra, inte jag iaf, och förutom min lilla joggingtur som jag avklarade i brist på annat.(Vilket jag absolut inte ska syssla med i den här kylan, OCH speciellt INTE när jag är sjuk) SÅ har jag sysslat med mina kläder, jag lovade ju er här för ett tag sedan att jag skulle drapera mitt senaste köp skinnbrallorna och visa upp. Så då tänkte jag vara extra snäll och visa er att JAAA ungefär så vill jag klä mig TYP VARJE DAG NU. Eller inte varje dag men typ nästan så...
Vi får se om den här snällheten håller i sig imorgon med, jag kanske bjuder på nått hissande jag sydde idag?
Återstår att se...


Tshirt Store


Till Uppsala behöver du endast ta dig nu för att ta en titt på dessa små verk.
Snart lär ju en tripp verkställas med tjejerna.


Lanvin heart Acne



Ett samarbete? hell yeah, why not liksom OCH DET BLEV SÅ BRAAA.
http://www.acnestudios.com/lanvin

fint rosa från TOPSHOP wannabe ACNE..

OCH JAG WANNAHAVE, DET HÄR ROSA FINA FRÅN TOPSHOP SOM WANNABE ACNE

klädde MIG i det här på helt enkelt


Var in till Gävle käkade på helt enkelt med Ida och Susanna. Hur trevligt som helst har vi haft det. Sedan blev det även en fika innan det var dags att stapla hemåt. Nu sitter jag här och är fortfarande mätt som en flodhäst, känns som att jag ätit för en hel vecka. Sådana mysiga grejer måste vi besvära oss med lite oftare. Bara ta en sväng, käka lite mat och avnjuta en/några goda drink/drinkar och sen trava hem, mer behöver man liksom inte utsätta sig för.


GOTT NYTT ÅR, ett litet smakprov






RSS 2.0