det blev kharma med gals


"vi drar till kharma istället softare där"

så twins, elin, karin och sanne och jag förstås, vi har hängt på kharma och haft det riktigt trevligt.
imorgon åker hela högen till hedåsen eftersom det inte genomfördes idag och sen på kvällen blir det fullt ös. för dåååå uppvaktar vi nava som idag fyller 20.



Right now


Så här såg jag ut idag när jag bestyrde mina ärenden på stan. Nu har myskläder draperats för precis nu eller inte riktigt nu, men om ca.5 min ska jag ta cykeln och spinna på med pedalerna för att träffa gals nere på stan. Vi ska hyra film och bara ha det riktigt mysigt.



olsen









It's complicated



Jag är hemma nu och jag är trött som få, åkte buss hem och som tur var hade jag Emina som sällskap.
När jag kom hem hann jag typ lämna kofferten innanför dörren och sen ville syster gå på fotbollsmatch, så det var raka vägen till Jernvallen. SIF spöade skiten ur Västerås 4-0 det var riktigt kul att se.
Imorgon blir det antagligen en tripp till gävles bremmen och om det inte blir av, kvarstår hederliga hedåsen.


-vill du ha kladdkaka med jordgubbar och glass Semra?
-JAAAAAaaaa, sålt

kate moss för love magazine



på tropicana


för hit ska vi, ja det ska vi...

långholmen du var svår att hitta





Idag har vi softat i solen och bara haft det underbart. Jag ser ut som en jaaaaa, jag vet inte vad. Hela baksidan är rööööööööd och framsidan vit vad annars liksom? Jag är en vandrande flagga som företräder Danmark.

Nu sitter jag här och har tråkigt, jag skulle ha följt med grabbarna och tittat på fotboll. Kan tänka mig att Sam från göteborg kommer vara evigt besviken. Men jag har haft så mycket att göra nu på kvällen, packat och ringt till cheferna, bokat resa hem och en massa annat. Det blev ändrade planer jag kommer hem iImorgon istället. Men först kommer världens bästa vän och hälsar på sen kommer vi sticka tillbaka tillsammans.

Hörs grabbar



vi tänker sällan på vad vi har, men alltid på vad vi saknar


Idag har jag fördrivit min tid på stan och jag gick från hornstull till gamlastan och vidare in till centrum där jag träffade Dan. Vi gick omkring precis överallt, och även om jag just nu hittar riktigt bra fick jag mig en rejäl guidetur eftersom jag tidigare inte fått en sådan.  Under tiden vi promenerad och babblade på slank det ned ett glas och även en mjukglass. Nu ska jag faktiskt sussa är sjukt trött.

Imorgon, måndag och tisdag kvar på jobbet, sen kommer jag hem. Riktigt skönt ska det bli, lite sorligt kanske. Kommer sakna sthlm och gänget här. Men jag kanske kommer tillbaka till augusti få se vad jag känner för när jag kommer hem från semestern.

Go natt på er



SKÅL FÖR FREDAG











systeryster


ajla jag saknar dig jag med, men vi ses ju snart
nästan lite för snart
det blir en resa i sommar trots allt
vi ses nästa vecka strand och hav 

torsdag i sthlm

jobb
en vända på stan
Jag draperade ett köp från gårdagen, ni kanske ser själva.
Jag blev så glad när jag såg att den eftertraktade röda 
t-shirten hade kommit tillbaka. Och jag lovar NEW YORK
är lika skön som den ser ut att vara.
Nu har jag byxdressen från H&M på mig, looove it. Gjorde ett kap på den.
Ni får ha det så kul ni som ska ut, för nu ska jag draaaaa
-förresten så är min väska från friis & company för dig som undrar. Köpte den för längesen och kommer inte ihåg vad den kostade. Skulle bara ljuga om jag sa en summa-






en onsdag i sthlm

en fantastisk dag är det varje dag i sthlm.
många har skrivit och undar vad jag gör om dagarna i sthlm? eftersom jag tydligen inte berättar tillräckligt mkt...
ungefär så här ser mina dagar ut...

stan, shopping
provade ett par jeansshorts från levi's, vet inte riktigt om jag ska slå till på dom.
weekday REAREAREA, så jag slog till på stort. ni får se imorgon vad det blev :P
sen var jag på chokladprovning för Marabous nya smak som kommer att komma i höst, åh jag hoppas att det blir den smaken jag röstade på. vi fick prova 3 olika smaker
sen lite mer stadsvandring
jobb


















lady be nice


Jag är sjukt trött nu och tänker slumra alldeles strax, ska bara först krypa ned med elle och plaza för att inspireras lite för imorgon ska det shoppas. Men först och främst ska jag försöka kliva upp med tuppen för att kunna ta mig till kontoret i tid. 
nee gó natt på er nu

influence




dream big, work it from there





she doesn't need approval from anyone or anything


Nu är jag tillbaka i Sthlm igen. Just nu sitter jag inne på mitt rum och magen kurrar, så jag funderar på att gå ner till 7eleven. Det blir nog wook, skulle sitta bra efter en hård arbetsdag.


stylesightings

 


Midsommarafton


Igår morse var jag och handlade 4liter jordgubbar (min och idas uppg.) som vi skulle ha till världens godaste kladdkaka och cheesecake som FRIDA AHNLÉN hade gjort, det var den smakligaste efterrätten på bra länge (måste ha recept). En fantastisk midsommar med dom bästa och med allt bra som hör sommaren till, ni kan ju tänka er. Alla har varit jätte duktiga och hjälpt till att fixat fram mat och andra nödvändiga saker. Men vi har ju några stjärnor i laget som tog på sig en större del av arrangemanget fy tusan vad ni har varit bra, slitit med tältet och alla andra saker. Kvällen bjöd på ALLT + lite till som bröst, rumpor, smiskning och en massa annat sjukt snuskigt roligt.

Kommer bilder från midsommarfirandet senare ikväll, även på facebook för er andra.



baby its raining more than ever

Jag blir förtvivlad och jävligt less på allting. Ne okej inte ALLT men det mesta är uselt just nu och på tal om uselt jävligt obekvämt är vädret. Sommar 2009 vart har du tagit vägen??? Juni har passerat oss snart.

Förra helgen när jag var hem och hälsade på då det regnade, gick jag omkring i klänning och stövlar och skinnjacka och var sjukt förbannad och less över vädret...



Nu har jag kommit hem från sthlm igen och det regnar fortfarande, inte ser jag solen? Just därför har jag till och med tagit fram min trenchcoat med en varm tjocktröja under och varma byxor och en sjal till mössa för att inte frysa gumpen av mig.





Så snälla om det nu finns något övernaturligt väsen uppe i himmelriket skulle du inte kunna låta solen titta fram imorgon? Vill verkligen inte anpassa mig efter ordspråket "det finns inget dåligt väder, bara dåliga kläder"




Burberry (Emma Watson)




imorgon kör jag hem


japp ni läste rätt, imorgon ska jag köra hem från sthlm...
ser verkligen fram emot stora midsommarfesten som vi ska fira alla bästa tillsammans.
jag blir hemma över helgen sen kör jag tillbaka till sthlm på måndag.
hörs

acityacityacity


Idag har jag suttit och tittat på the city maraton hela eftermiddan nästan, så dagens visdomsord får bli från Diane von Furstenberg "The most important relationship you have in your life, is the one you have with your self" Imorgon säger jag adjö till Sandviken och åker tillbaka till Stockholm. Nu ska jag ta och packa väskan och efter det försöka ta mig till hemmakväll för att hyra en film.



Helmut Lang Resort 2010


Basplagg är det bästa som finns egentligen, tråkigt nog dras man inte till dom lika mycket som en färgglad blommig klänning. Men när dom ser ut så här kan man inget annat än att tycka om resort kollektionen 2010 för Helmut Lang. En lovat skön mix av olika material, jag skulle minsann inte dra ett rött streck över det här.



Scoretts höst-och vinterkollektion


Här är mina favoriter, ysl kopiorna. kostar ca.750:-

Saturday Night












bice ti zivot kao san medeni mesec svaki dan



Baby


Igår träffade jag Emi en stund, vi fikade och hade det riktigt mys. På kvällen blev det middag med familjen innan vi åkte till Enisa och Suad för att hälsa på deras nyfödda baby och hon var det sockersötaste jag sett.


Sen träffade jag tjejerna på kvällen vilket slutade med utgång i Gävle? Eller neee, det blev Sandviken till slut.



dagens tråkiga väder med tråkiga kläder







VINN EN RESA TILL STOCKHOLM


Det enda du behöver göra är skriva ditt namn och mail och varför just du ska ha biljetten, underlättar om du bor i närheten av Gävle.
Imorgon fram till kl.18.00 har du på dig.
Tåget avgår från Gävle tågstation Söndag 06.30



TÄVLING


Nu är det som så att jag tänkte vara lite generös och lotta ut en trevlig sak.
Jag återkommer senare om vad det är och hur du ska gå till väga för att vinna.

regnar i sthlm


Pratade nyss med Ida som är i Sthlm där det tydligen ösregnar. Men hon kommer hem ikväll så nått festligt ska vi försöka styra.
Här regnar det inte, men fortfarande det är juni den svenska sommaren är ingen hitt.
En resa utomlands skulle inte sitta fel familjen. Pappa hör du det?

EXPRESSEN FREDAG



Glöm förresten inte bort att köpa Fredagsbilagan.
Katrin Z berättar om den NYA kärleken BINGO.
Och inspireras av modelejonen Elin Kling korat.
Jag är en av dom.

På tåget från Stockholm...








Det var den segaste, tråkigaste resan jag varit med om. Fyfan, usch och blää. Jag har nog kommit på att jag inte är personen som gillar att åka tåg. Ni vet dom där utdragna, rektangulära grejerna med 6 hjul som kallas för bussar? Dom är nog mer min grej alltså.

Men nu är jag hemma och jag har hunnit proppa magen mätt med pannkakor, åhhh älskade pannkakor med nutella och mjölk. Kan ni tänka er att jag inte har druckit mjölk på 4 jädrans veckor? Jag kan inte beskriva hur mycket jag njöt utav dom 4 glasen som jag hällde i mig.

Ne nu ska jag titta på Film och imorgon ska jag umgås med min Familj.

TJEJERNA OCH EMIL VI HÖRS IMORGON OCH SES FRAM MOT KVÄLLEN FÖÖÖÖÖR DEN HÄR HELGEN SATSAR JAG PÅ ATT LEVA UTAN ALLA MINA SYNDER (enligt horoskopet)

IMORGON KÖÖÖÖÖÖR VI HÅÅÅÅÅRT


Sov gott allesammans



mördad på tunnelbanan


Imorse vaknade jag av att jag precis blivit mördad på tunnelbanan, har aldrig i hela mitt liv vaknat ur en dröm av att jag varit så svettig och rädd, aldrig någonsin. Så jag gav mig själv en klapp på axeln, att jag jämt ska lyckas skrämma upp mig själv för saker som knappast skulle kunna hända. Men nu vet ni vad min största mardröm har varit under tiden jag bott i Sthlm.
Sen somnade jag om och drömde om "framtiden" typ, hahaha sjukt äckligt. Vad jag dock drömde behåller jag för mig själv. haha! :-D Men nu tänker jag gå vidare och vi går vidare, bäst så.
Jag har packat allt och imorgon efter jobbet lämnar jag tunnelbanan alla mördare, tjuvar och sthlm för ett tag. Ska bli riktigt skönt att få komma hem och få ordning på saker och ting, även om det bara är över helgen så ska det bli skönt.
ne nu ska jag lägga mig och sova...

hörs hemma

ses sooooooooon



gó môrgón


imorse tog jag mig upp tidigt för att göra av med lite fett under en jogging/powerwalk tur.
när jag sedan kom tillbaka till hotellet, duschade jag och la mig i sängen för att "vila en stund"
JAG VILADE INTE, jag sov i 3 timmar till.
BRA JOBBAT SEMRA, nooooooot!

jag ska om ett tag försöka ta mig ut till jobbet helt själv. linnéa har lämnat mig, som dom flesta kanske vet. hon har åkt hem den sista veckan för att åka till Kroatien med familjen. jag har bott helt själv från lördagen fram tills nu och har ytterligare 2 dagar kvar här i sthlm. sen är jag på hemmaplan igen.
 

åker till sandviken på torsdag








prada, chanel, dior


gala gonzales

Jag tog mig till hornstull för att besöka några skattkistor och jag lovar på ROST (secondhand butik) finns det hur mycket som helst. Jag fick dock inte med mig nått men i veckan ska jag slå till tänkte jag, kanske blir en väska som jag blev heeeeelt förälskad i. Men måste sova på saken, är ändå en del rikstaler man måste byta den mot.

Puppy Lover







love the sparkle








(sophia kokosalaki & davidelfin)

bläää väääder

hello!
idag har jag och linnea jobbat och inte alls gjort så mycker mer efter det, slappat på rummet tyyyp.
imorgon blir det också jobb, jag undrar dock vad kvällen kommer att bjuda på?

när jag och linnea slappade på rummet, läste en massa tidningar kom vi på att IKVÄLL, PRECIS IKVÄLL DEN 4/6 18.00hade veckorevyn bjudit oss på förhandsvisning av filmen BAKSMÄLLAN. vilket vi heeeelt glömt bort.
så istället för att inte ha gjort nått en tråkig kväll med tråkigt väder, kunde vi ha gått på bio.
MEN NEEEEEEJ DEEEET BLEEEEEV INTE AAAAAV, FÖR VI ÄR SÅÅÅÅÅÅ OOOOOOTROLIGT SEEEEEGA OCH GLÖMMER HEEEELA TIIIIIIIIDEN BOOOOORT SAAAAAAKEEEEEEER.

en annan lite rolig grej som hände när jag läste mina mail var att emma elwin (expressen fredag) hade skrivit.
ni ser mig i tidningen snart igen där ni kan inspireras av ännu en outfit.
ne nu ska jag sova
hööööörs

en helg med Ajla

Min sötaste, världens bästa lillasyster Ajla var och hälsade på i helgen. Vi hade det underbart, hängde på gamla stan och söder hela söndagen. Shoppade en del, eller snarare Ajla shoppade och jag var smakråd. Vi softade i solen med en massa mat och hon ville verkligen inte åka hem på kvällen, hon älskade den lilla delen av sthlm som hon fick se. 


Så nu sitter jag här vid datorn och har fått några bilder skickade från henne vilket gör att jag längtar som satan i gatan efter världens bästa lillasyster.


Jag har idag vandrat på stan helt själv (köpte endast en skjorta på beyond åt ajla) eftersom mina och linneas planer sprack. Vi hade tänkt gå på gratis träning och se ett fåtal gratis koncerter. Men nej, hon skulle iväg och vara barnvakt åt hennes söta kusin Elsa.


Neeee nuuuu ska jag ta mitt pick och pack ringa till LELLE och höra vad kvällen bjuder på.

hörs





ALEXA CHUNG FÖR JALOUSE JUNI 2009






Det här gillar jag, precis allting.
Sjukt snygg stil.


jobb, jobb

nu ska jag och linnea se på jack and jill VS the world
imorgon är vi lediga heeeeeeeeela daaaaaaaaagen
hörs mer då
uppdaterat 23.28
imorgon är jag och linnea lediga som sagt.
vi ska försöka göra så mycket gratis saker som möjligt, hittade en hel del på gratisistockholm.se kan bli riktigt skoj.
kvällen/natten kommer bjuda på utgång

OCH PÅ LÖRDAG BLIR DET FÖRHOPPNINGSVIS FOTBOLL, SVERIGE-DANMAKR, YEZZZZ

RSS 2.0