ring ring ring


pic.fashionsquad

ring: H&M, den på långfingret. jag vill ha denna snygga metallbit..



Fall fritt



2010 din sko

pax för de längs ned till höger, mina, mina, mina...



TILL VILKEN JÄVLA NYTTA?

jag har läst idag. och egentligen har jag läst precis allting som jag inte bör läsa. långt ifrån vad som krävs för att du ska bli en god lärare i framtiden, jag har hållit mig borta från all kurslitteratur för att jag tycker att den är tråkig, trist, värdelös vid det här laget helt enkelt, får man tycka så? jag är så trött på det här nu. det finns en anledning till varför alkoholister skriver som bäst när de precis hällt i sig sjätte ölen och tar fram ett glas för att fylla på mer whiskey. det finns en anledning till att många av de största kreativa människorna i vår värld, oavsett om de är konstnärer, musiker eller författare tar sitt eget liv. eller att ungdomar fulla av ångest som vill förändra världen då de visar detta genom att demonstrerar och protesterar mot orättvisor här i världen och tror att folk verkligen lyssnar på de. visst de kanske förstår att livet är meningslöst. därför tror de att det ännu finns hopp för vårt liv. men finns det verkligen hopp, vart är vi på väg?

våra liv är meningslösa egentligen och har aldrig varit mer meningslösa än just nu faktiskt, och om DU skulle försvinna eller om JAG skulle försvinna eller om någon ANNAN liten som stor själ på vår jord skulle försvinna, gör det faktiskt ingen jävla skillnad för du glöms bort, det är som att du aldrig ens existerat. någon annan kommer få ditt jobb, din respektive kommer snart skaffa ny älskare, dina föräldrar såg du sist för nästan exakt ett år sedan då ni firade jul ihop så för dem gör det ingen större skillnad, och alla dina vänner har nu för tiden massa med andra vänner som de kan träffa eller facebooka med. och då undrar jag varför finns vi? till vilken nytta? jag var på min mamma grav idag och jag kan inte låta bli att tänka så som jag gör just nu. man kanske till och med gör världen en tjänst genom att inte finnas till, genom att ens missbruk av koldioxiden försvinner för resten av framtidens existens.



LAKRITS + VIT CHOKLAD FÖR MINA ÖGON

shoes Topshop



fotboll och bullar


Vem vill du spela när du lagt alla kort?
Och hur vill du leva när tiden går för fort?
Du vill att jag ska känna för något som aldrig känts som mitt
Men ska jag känna ja då ska det finnas tid att känna fritt...



Angels



Pictures:Tommy Ton


 

 


FLAWS AND ALL



Jag har verkligen gått och total förälskat mig i helheten kring Beyonces låt precis just nu, några år senare liksom. Videon, musiken, melodin, texten, frisyren, sminkningen och kläderna. Första gången jag hörde den här låten var i Göteborg, jag vet inte hur många år sedan det var, men många känns det som. Tiden går så fort...


Jag älskar mitt morgonte



Jag sitter här med mitt morgonte och funderade för ett tag sedan att ringa till någon av donnorna som var ut igår för att höra lite skvaller. Bl a. ida som var och svirade i norrköping men även barbados fansen som gick ut här hemma i viken (haha) Men å andra sidan tror jag inte dessa donnor har klivit upp ännu så jag väntar iaf till 12.

På tal om vänner... så saknar jag mina 3 som befinner sig i australien och även söta annika som är i usa och jag kan garantera att alla vi här hemma kommer KRAMA sönder varje liten kroppsdel när hon når svensk mark igen på onsdag, kan knappt vänta. Och lördag den 5.e ska det firas med BIG TIME PARTY för då kommer tjejerna från öret också hem och kaka från sundsvall.
försökte få kontakt med ewelina imorse via msn men det gick som det gick det. skit skt..
olika sorters kommunikations skavanker existerar överallt...



första symptom


just nu: stickningar och en arm som reagerar i slow motion. känner mig frusen, hängig och har huvudvärk...



Maybe she's just not that into you.

Hahahahahaha.
Man kan inte göra nått annat än, hahahahahahahahaaa!
>>> http://melodymaker.posterous.com/the-reason-some-girls-stay-single-very-funny <<<


torsdags inspiration


pics. lina di moda



vaccinerat dig?


just nu sitter jag med min macka och ett glas mjölk och funderar på hur jag egentligen kommer att må om 2 timmar då jag om ca. 1timme ska cykla till hälsocentralen för att ta sprutan.

egentligen hade jag tänkt att inte ta vaccinet, istället har jag hånat och tyckt det verkade BIG TIME onödigt med tanke på konsekvenserna man kan drabbas av i framtiden. men egentligen har jag inga riktigt bra konkreta argument till varför man inte ska ta sprutan de argumenten jag har är ganska svaga till skillnad från vad som kan hända om man inte tar sprutan. därför tkr jag synd om sjuksköterskan som kommer få handskas med mig, för ca.100 frågor kommer jag att ställa innan nålen spetsas in i min arm. det ryktas om att det inte ska göra så ont dock är biverkningarna hemska för vissa och jag verkligen tror att jag är den här enstaka personen som kommer drabbas för något hemskt efteråt. ungefär var fjärde dansk ska/har fått vaccin mot svininfluensan till skillnad från Sverige där hela befolkningen ska vaccineras helst, det tkr jag också är lite skumt, men jag har hört att Sverige har köpt in för mycket vaccin och att de därför uppmanar alla att ta sprutan.

jag är helt säker på att jag kommer få en hjärtinfarkt, eller så kommer jag bjuda på krokodiltårar (skiträdd för sprutor) eller så kommer jag på något vis att reagera negativt och få typ stora problem med hela kroppen (bara kunna prata när jag springer baklänges).

så just därför blir det ingen new moon med tjejerna senare ikväll, jag vet inte hur jag kommer må efter eländet.
fan, fan, fan, jag som ville se den, alla säger att den är superduper bra... 
ha en trevlig biokväll mina bästa..

Mötley Crüe och pärlor


Å vad jag vill härifrån NU, NU, NU. Åka bort till en annan stad OCH helst till ett annat land, ett land där kulturen, invånarna, maten, kläderna ect. är helt förtrollande. Åka bort till något ställe som är för bra för att vara sant. Jag vill bort från denna dystra grå vardagen som jag just nu befinner mig i. Jag vill till France.
Men istället ska jag cykla till träningen nu, usch så tråkigt! hörs



LITE FÄRG SKULLE VARA BRA


pic. emsedge

De kommer från H&M och du kan få dina alldeles egna för 399:-
Lite färg på fossingarna skulle aldrig skada, tvärtom..



JUST NU?


En kopp te, fotboll men även lite plugg.



H&M Trend SS (herr)

(Jag brukar inte blogga om herr modet, men detta får bli ett undantag.)

Till och med jag har en del favoriter bland dessa fantastiska plagg som jag skulle kunna tänka mig att drapera. OCH jag verkligen hoppas att killar börjar slå upp ögonen för H&M. Jag ser verkligen fram emot våren/sommaren jätte, jätte mycket och förhoppningsvis får jag se någon pryda kroppen med trendsäkra kläder från H&M trend.




white fur



pics. Lina di moda & hanneli

Å åh åååå...



WHYRED SPRING



pics. vanilla scented

Bättre, finare, snyggare skor existerar inte just nu men även så är pengar nått som inte heller existerar just nu. Jag kunde bara inte låta bli att inte blogga om detta, fantastiska skor helt enkelt och vissa skall redan finnas ute i butiken. Skynda köp för jag tror inte dessa snyggingar kommer till butiken för att stå på någon hylla och damma utan för att bäras ooch visas upp.
Hm? till december måste de säkert ha fått in fler, vad ska jag göra?



ALEXANDER WANG S/S 2010


Oootroligt läckra, jag vill ha, ha, ha!
Tänk er en solig sommardag i stan med dessa snyggingar på fossingarna i en vit fin klänning och självklart en röd väska.
Jag kan alltid drömma och önska.


Cause it's too far gone



icanteachyouhowtodoit






Lykke Li..






morgonens inpiration
nu ska jag iväg och röra på mig lite grann...



H&M vet hur man jobbar

Välklätt och mycket bohemiskt ser vi hos h&m i vår, guldiga byxor, coola solglasögon och snygga kavajer. Det ser superbra ut det här och jag kan inget annat än bara vänta tills trädens knoppar börjar slå ut och solen tittar fram. GE MIG VÅR NU..


Don't call me up on some rainy night cos I might let you down


Igår blev det bio, flickan som lekte med elden skådades. En riktigt, riktigt rå film var det. Brutal och fruktansvärt otäck men oerhört bra också. Förstår inte att jag kunde ha väntat så här länge innan jag gick och såg den. Kan knappt vänta tills vi ska se Luftslottet som sprängdes den tredje och avslutande delen i Millenniumserien.
Nu ska jag iväg till gymmet och "pumpa" haha och därefter på en date med bästa.
Ha en fortsatt trevlig helg!

Daul Kim - R.I.P


Modellen Daul Kim blev endast 20 år, hittades död i sin lägenhet i Paris. Medier säger ”självmord” men man vet inte. I hennes blogg kan du se hennes sista inlägg ”Say hi to forever” där hon länkat till låten ”I go deep” av Jim Rivers.

En fredag



Dagen har spenderats på Bessemergym. och jag är ganska kraftlös när jag kommer hem kl:17.00. Det är efter sådana dagar det är skönt att komma hem och finna en varm soppa med breda mackor som står på bordet och bara väntar på att försvinna i någons mage. Men mer ro än så blev det inte för min del. Jag var illa kvickt tvungen att hoppa i tärningskläderna och skjutsa syster till träningen för att köra vidare till gymmet och göra mig av med mina offensiva känslor som man lätt kan få en dag som denna.

Men ikväll har jag äntligen varit lite avslappnad, umgåtts och avnjutit god middag med familjen och kan förhoppningsvis få en fridfull natt.
Imorgon väntar en ny (icke)stressande dag.



torsdag den 19/11



Krystal rock and I visit her every day



pic. whatisrealityanyway.com

She is a woman with style, the jacket with black dots is very hot.
But really, NOW?
I have to leave this computer



people's wants... to know...


...where I work out

Jag har blivit tillfrågad tidigare och jag har svarat på det, om du är så intresserad får du leta bland kommentarerna annars kan du ta personlig kontakt med mig om du har fler funderingar.
Nu ska jag kila vidare..


 


på min ÖNSKELISTA


chloe sevigny x opening ceremony, chanel, h&m, acne



FRIEND OF MINE


pic.friendofmine.swappler.com

Snyggt är det men kallt är det också vid den här tiden på året, jag önskar mig en varm vårdag imorron.
Nu är fotbollen slut och det blev förlust för SWE och det är dags för mig att försöka stänga av dessa tekniska apparater.
now it's good night for me, sleep well



Find inspiration



pic. jakandjil, tfs



jag har fått ganska långt hår, när hände det?


dagens, dagens!

jag har nu suttit och planerat fredagens lektioner, det kommer bli musik, teater, film. rolig inlärning helt enkelt (skoj, skoj).
målat naglarna har jag också hunnit med. ska glo lite tv nu.

ps. I'm in love with my new scarf..
 ni kommer se den en hel del framöver :)



18-11-09


oj vad jag är uppe tidigt med tanke på att jag kunde ha tagit sovmorgon, kan verkligen inte sova så då tänkte jag åka till nått ställe och känna mig fånig (gymma) nån timme. För att sedan ta mig vidare med bussen till skolan och göra nytta...


MIN TISDAG


Kom hem för ett tag sedan för jag missade 41:an så jag fick vänta en evighet till nästa buss. En positiv sak med 41:an nu är att den har fått en hållplats i Valbo. Nu slipper man åka genom forsbacka för att kunna komma till Valbo, det är ju kanon. Nackdelen är väl kanske att det kommer ta längre tid att åka in till Gävle från Sandviken men det handlar bara om 3-4min längre. Ne nu ska jag äta en lätt middag för att byta om till träningskläderna och dra vidare till gymmet.



modekungen is fashionking


JAG HAR HITTAT DEN BORTTAPPADE TVILLINGEN

Du kan byta ut 799kr mot denna skönhet, jag skulle vilja göra det här bytet. Men det är ganska många kronor så vi får se hur jag gör det visar väl sig snart. Men visst är den snygg?


 



SVART OCH VITT SKA DET VARA


Skjorta från Monki för 400kr

Nu ska jag åka in till gävle och gå på föreläsning, later



diorbackstage


Precis exakt just nu dricker jag kaffe, läser och letar efter snygga saker på nätet. Jag skulle vilja ha alexander wangs coco men den är så jävla dyr så jag hoppas att någon billig kedja gör en snarlik snart.



ett smakprov av Levi's


Ni kommer väl ihåg mitt lilla uppdrag som jag berättade om, där jag skulle styla en levi's outfit. Ja nu sitter jag med Linn Asplunds frågor och försöker komma med mina ståndpunkter vad gäller höst/vinter modet. 
Ni kommer kunna se min styling på minoutfit.se snarast...



en superduper söndag


en underbar söndag har passerat förbi...

Jag har varit på en fantastisk middag hos en bekant med min pappa och syster. Magnifikt helt enkelt, det har serverats förrätt, varmrätt (jugoslaviska rätter) och dessutom så har jag kanske ätit världens godaste efterrätt, en äppelpaj som var så välsmakande att jag kunde ha slickat tallriken ren. Lilla Ajla som hade varit ganska tyst under kvällen uttalade sig: Skulle jag kunna få receptet till den här fantastiska äppelpajen. ha ha! 
Fantastiskt vin, english ale och hemmagjord vinbärs saft. Fantastiska berättelser, livshistorier och lite politik däremellan, en behaglig och väldigt roande kväll.

OCH NU SKA JAG SOVA.


 


these early days


pic.mode.feber

jag önskar att jag kunde pryda min kropp med dessa kläder ikväll. vi får se vad jag draperar, ska på middag med mycket trevliga människor..

nu har jag träningskläderna på mig och ska cykla iväg för att gymma lite och efter det ska jag försöka ta mig in till valbo. men jag vet inte riktigt om gymmet är min grej för jag känner mig bara så fånig varje gång jag tränar där. hmm? dilemma, dilemma!


ps. inte utan min syster en FANTASTISK FILM som vi såg i torsdags. tårarna och slemmet från näsborrarna rann som aldrig förr, (tänk er spöregn, fast tårar och snor i den mängden) och jag minns verkligen inte när jag grät så mycket sist? det var tur att jag hade min kramgoa vän som sällskap. titta på den filmen folks, you will not regret it, I promise..
hörs




Crazy Gaga McQueen!


Nu har jag städat lite änd pluggat lite så jag tyckte att jag var värd a little break. Jag har suttit med kaffe och modemagasin + nätet of course. Alexander McQueen's galna shoes har återigen hamnat i rampluset och denna gång av ingen mindre än Crazy Lady Gaga. 
Då ställer jag frågan: Är det någon som passar i Alexander McQueen's crazy shoes? Jaaa Lady Gaga, hon är lika crazy...

Walk, walk fashion baby
Work it
Move that bitch crazy

Walk, walk fashion baby
Work it
I'm a freak bitch, baby


Jag är helt slut...



...ja helt slut och träningsvärk har jag också!

Jag tänkte iaf se på lite tv och sedan ska jag sova tidigt, imorron blir det plugghuggruggtugg, haha orka!



Sam Edelman boots, or?


pic.emsedge

Nja det är tyvärr inte ett par Sam Edelman boots men de skulle kunna vara, för de är nästan identiska.
Dessa skönheter hittar du på Scorett för 1000 lappen.



I enjoy it so much and I have to create some time for this shit that I love.



All by myself, inte en kotte på gymmet, bara jag och det var skönt faktiskt.
Jag är lite förvånad över att jag orkade ta tag i träningen imorse. Men egentligen var det inte så svårt det gäller bara att man är lite hård mot sig själv och verkligen kliver upp när alarmet kallar. If you snooze you lose...

men nu hörni ska jag äta frukost för att sedan cykla till bessemer.
ikväll: umgås med tjejer, gävle och bio!



I wish you all the best


Tidigt är det och väldigt, väldigt mörkt där utanför men NEJ nu attans tänker jag röra på mig. Jag tar cykeln till gymmet och tänker träna tills man kan vrida ur svett från träningskläderna. (tänk er en disktrasa, usch så äckligt men japp thääät's me). Vill du göra mig sällskap? Sluta sov till lunchdags, lägg dig tidigt på kvällen så formar vi kroppen och hälsan tillsammans..

I wonder if my friend Maria is at the gym?
She said: every day before work

I wonder whether if someone is in the gym at this time?

11.11.09


vitt och svart, so easy.

har precis suttit och rättat en bunt med prov och nu tänkte jag mysa ned mig i soffan för att läsa vladimir nabokov (lolita)



If you're going to San Francisco




Nu för tiden hinner jag inte med ett skvatt för jag kliver upp tidigt och befinner mig i skolan hela dagen fram tills klockan 17.oo men även senare vissa dagar. Det är en sådan trist period just för att det är becksvart hela tiden jag vet ju knappt hur det ser ut när det är dagsljus nu. Usch, hjälp, fruktansvärt är det ju! Man blir själv en så otroligt deprimerad och tråkig männsika när denna årstiden startar. Om det ändå kunde vara lite snö skulle det vara ljusare ute men NEJ inte någon snö har vi heller fått.

Jag hittade mitt favorithalsband som jag trodde var helt spårlöst försvunnet men icke sa nicke. Idag fick det pryda min hals och I lOVE it so much.

Jag var så sugen på glass när jag kom hem och kom på att jag kunde steka äpplen i kanel som jag kunde avnjuta med vaniljglass. Men denna gången bytte jag ut äpplena mot päron och oj mumsfilibabba vad GOTT, hur lätt som helst att tillaga dessutom.


Klicka på bilden (San Francisco) vettja!



london fashion week


Fashion week in london på svt men jag zappar även till fotbollsgalan då och då. Ikväll sover jag tidigt för imorron ska jag upp very early...



Let's have a picnic on this floor and you'll show me how to play the guitar



OLSENOLSENOLSEN


Tvillingarna Mary-Kate och Ashley Olsen expanderar sig. Det räckte inte med The Row och Elisabeth & James de har växt till sig och skapat märket Olsenboye vilket inriktar sig på yngre tjejer i tonåren. Märket är ett samarbete med varuhuset JC Penny och kommer att börja säljas i februari nästa år.

www.olsenboye.com



idas birthday party #part2#


 


Ynklig och lite sjuk...


...Ja det är ungerfär så jag mår eller så är det inbillning? Jag befarar att jag drar på mig något lotsas sjukligt virus som kommer och hälsar på mig under varje helg. Eller så är det min konstiga intuition som får mig att tro det. Jag vaknade upp ganska tidigt och egentligen ville jag bara ligga kvar och vila mig hela dagen lång. Men istället klev jag upp och tog en tidig promenad. Nu måste jag åka till Årsunda för att hämta min lilla syster och efter det får vi väl se.



idas birthday #part1#





Let's have some fun...




let's get a pink blazer


Fantastisk outfit har hon den där mary-k och jag skulle sno den om jag kunde.

Nu ska jag dricka te och vila mig en stund innan det bär av till ida för lite festligheter.
Grattis ännu en gång stumpan, ikväll ser vi till att du får en fabulös kväll:)



Bittersweet I could taste in my mouth

Jag sitter och försöker plugga. Lätt är det definitivt inte med huvudvärken och magvärken som existerar i min kropp just nu. Känns inte alls så stimulerande att försöka finna den här fokusen som behövs för att detta ska ge något bra resultat. Usch och blä nu vill jag ha fredag och helg och en näve full med tabletter som kan få smärtan att försvinna skulle inte skada, eller skulle det?

Ne nu måste jag försöka gräva fram den här eggelsen, later 



that's amore





Nu sitter jag med en kopp te och lite plugg och skön musik lite lågt sådär. Det tar liksom aldrig slut när man kommer hem man vill fortsätta jobba...
Jag började kl.8 i morse och kom hem kvart i 6 och kände mig så känslosam och medlidande över saker som hände under dagen. Härligt när man blir påverkad och får sig en riktig funderare jag känner mig heeeelt död nu ändå sitter jag här nu med böcker och annat material. Jag håller på för fullt och planerar nästa veckas lektioner, vill att allting ska gå galant.

har ni tråkigt?
 klicka på bilderna, that's amore



What Difference A Day Makes


tröjaginatricot,transperantlinnemonki,jeansfilippa K,converse



This is my new color



My morning sprint

Jag ska ta mina fötter ut på ett tidigt äventyr. Jag tänkte ta de ut på en jogging vända för att sedan komma hem och laga obeskrivligt god frukost.

Och på tal om fötter, mina fötter behöver verkligen ett nytt förhållande, frågan är bara vilken typ av förhållande jag ska välja, ett kort, ett långt, ett högt eller ett lågt?

Jag har funderat på ett ganska långt förhållande och vill redan införskaffa det inom loppet av denna vecka. För på fredag behövs skorna. För då, ja då ska en underbar vän firas och jag kan nästan se framför mig hur roligt det kommer att bli och jag är oerhört taggad av ingen specifik anledning alls. Hm jag vet, jag undrar jag med hur jag kan vara så uppjagad på en tisdag morgon när detta inte äger rum förrän på fredag? Men ja vad ska man säga, som Zlatan skulle ha sagt. Nee nu vill mina fötter springa ifrån min kropp, hörs senare golddiggers


 


snövit


Jag blev nöjd, mer än nöjd så jag tänkte ta och stänga detta lock för att få lite sömn nu faktist, sov gott!



MONKI BABY


Den här ihåliga lakrits saken vill jag ha, vill, vill ha! Men nu tänkte jag ta tag i hårfärgen och jag hoppas det blir bra. Ni får se hur det blev sen nån gång!



hitta den där ingrediensen som ska få de att förstår...


Nu ska jag iväg och praktisera på gymnasiet. Det ska verkligen bli kul att komma tillbaka och den här gången som lärare för att se allting ur ett annat perspektiv.

Vissa av er kanske inte har klivit upp ännu, men hoppas ni sovit gott och ha en bra måndag hörrni!



dagen har spenderats i gävle


jag behöver en ny hårfärg och det ska ordnas i morgon.
men vilken färg?



when I get old I will dress exactly like you


pic.thesartorialist



RSS 2.0