when your eyes shed into dust



Idag har jag varit lite överallt med familjen tidig morgon promanad, valbo och middag ute. Nu ska jag kila vidare till vännerna och mysa.
Ha en fin kväll alla



huge inspiration source



pic. jakandjil


It's not unusual to have fun with anyone

blå plyschkavaj + purse
här ser ni kavajen och väskan som jag fyndade på myrorna, jag har faktiskt gjort om kavajen lite. sytt på snygga guldknappar och satt fast guldfärgade säkerhetsnålar på ena sidan. innan var knapparna plastiga i en blå ful färg som inte alls passade. kavajen fick jag för 85 ynka kronor och väskan för 50:-
 
kavaj och purse myrorna, klänning monki, leggings ginatricot, skor topshop



berättelsen om John Lennon...

...hans barndom och uppväxt i Liverpool. Nowhere Boy
den skulle jag vilja se




that gorgeous alexa chung

Ooojhooj vilken fantastisk kväll det var med classmates igår, helt underbara varendaste en av dem. Jag har tyvärr inga bilder, tog dock med mig kameran fast batteriet å andra sidan var på ett helt annat ställe än där det skulle sitta. Känner att jag måste leta och är tvungen att hitta det annars är det ganska kört. Idag måste jag spåna vidare på Levi’s outfiten, kanske dra mig in till gävle för att snacka med den trevliga kille inne på Carlings som var beredd att beställa some stuff for me. Men först lite mat och kaffe.
later



om du är rik kommer du bli rik, och är du fattig kommer du bli fattig...

men om du är rik så behöver det inte betyda att du blir rik, allting handlar om dina val du gör och om du utnyttjar dina förutsättningar du har fått.

om du är fattig så behöver det inte betyda att du blir fattig, därav att du måste kämpa dig fram för att få en bra utbildning, eller når dina mål med hårt arbete och inte låter det förutspådda leda till en ond cirkel. du skapar dina möjligheter, du kan bli vad du än önskar dig att bli. Bara du verkligen, verkligen vill det.

VAD GÖR DIG LYCKLIG?



nu ska jag ta bussen in till gävle för att umgås resten av kvällen med min klass, hörs

Det blir ingen visning av Levi's kollektion för mig...



Idag har vi haft seminariet om VFU:n på förmiddagen, kändes som att det var rätt så onödigt och bara slöseri med vår dyrbara tid, fick inte veta nått nytt överhuvudtaget. På eftermiddagen har jag sprungit omkring i Gävle för att hitta en Levi’s uppsättning. Gick inte så bra med tanke på det dåliga utbudet det positiva var personalen. OJ som de hjälpte mig inne på JC, Carlings och Blå. De var helt fantastiska. En eloge till er grabbar, så himla trevliga och hjälpsamma. SYND ATT UTBUDET INTE HÖLL DENSAMMA STANDARD.

När jag kom hem vilket var runt halv 4 tiden så läste jag mejlen då jag såg att inbjudan till kvällens mingel (en förhandsvisning till levi’s collection Fall/Winter 09 men även en sneak peek på Spring/Summer 10) med alla stylister skickats ut till mig. Jag blev helt paff när 2 inbjudningar hade ploppat in dels från minoutfit men även Levi’s hemsida. Trevligt värre MEN tråkigt nog hade jag ingen bil hemma så jag kunde inte ta mig in till sthlm i tid för att mingla runt med alla stylister och sedan även se vad Levi’s erbjuder. Det får bli en annan gång helt enkelt. Jag ska i stället göra mig en kopp kaffe och gräva mig ned i böckerna och vara på dåligt humör.

Detta hade jag på mig idag och under tiden jag sprang runt i affärerna hann jag med världens fynd inne på MYRORNA, imorgon får ni se vad det blev för imorgon kväll kommer det att draperas. Vi ska nämligen ut och äta på helt enkelt med klassen för att sedan dra oss vidare till interpool och andra trevligheter.

Ha en skön onsdag folks



min tisdag del 2 (Levi Strauss)


JAG stylar en Levi's outfit
Det hade som sagt kommit ett mejl i min inkorg där det stod att jag fick välja valfri butik där de erbjuder Levi’s kläder för att styla en Levi’s outfit som sedan kommer att publiceras som ett litet reportage, en kort intervju på minoutfits hemsidan som Elin Kling är huvudansvarig för . Så i veckan ska jag strosa omkring i Gävle för att få lite inspiration. Jag är otroligt motiverad till det här, kommer bli kul! Så följ mig mer denna vecka för att se vad jag hittar på.



min tisdag del 1

Hej folks!

Morgondagen var inte så lyckad då jag vaknade med både feber och kände mig alldeles spyfärdig. Jag har proppat tabletter och druckit te och ätit citroner för att bli bättre under dagen då jag hade som mål att kunna plugga lite och organisera mig själv. Vilket jag har lyckats med trots mina svagheter.

Förresten så fick jag ett riktigt trevligt mejl av en specifik hemsida, ett styligprojekt som jag ska göra! Berättar mer om det senare.

Nu blir det lite tv hörs later


pics. mode.feber.se



love and a great outfit, beat that loser

SASHA KNEZEVIC AND ANJA RUBIK


The vampire needs to survive



Jag kunde inte somna igår vilket jag inte alls begriper, vad är de för fel på mig??  Så vad gör man klockan 2 på natten när alla andra själar sover??  Jo jag tog fram mina böcker och satt fram tills 4 på natten och pluggade som en rutten vampyr som behöver blod för att överleva fast i mitt fall suktade jag efter trötthet för att få min sömn som belöning. Ögonen domnade väl till nån gång runt halv 5 vilket var värdelöst eftersom jag skulle opp i ottan så det blev totalt 3timmars sömn för min del. Applåder för ett uselt beteende, för tror ni att jag har varit pigg eller? Nej folks, jag har suttit som en zombie på seminariet suktat efter sömn och varje gång jag skulle öppna käften för att dela med mig av mina inlärningsfärdigheter för vad motorisk träning och utveckling betyder för eleverna så lät jag som en jävla japan som druckit alldeles för mycket saké. Jah ni kan ju tänka er!

Det värsta är att jag inte kan sova nu heller, för då hamnar jag i den här onda cirkeln och förblir en nattmänniska resten av veckan. Just därför tänkte jag dra till det nya gymmet som öppnar idag för att svettas lite och förhoppningsvis somnar jag inte på spinning cykeln eller i brist på reaktionsförmågan tappar en vikt och bryter en tå eller upplever nått annat obehag!?

Men jag ska försöka slita som ett djur för att bli ännu tröttare, komma hem och duscha och lägga mig för att sova tidigt, tidigt, tidigt…



yes please

En bra helg har det varit och jag har gjort en massa, massa. Mer you do not need to know!
Nu är jag mest trött och vill sova, typ gå i ide och vakna upp någon gång i maj! Tänk om? Det skulle ju vara GREJT.

hörs



♥ ♥ ♥



all you need is pictures




igårkvälligårnatt

Det här hade jag igår fast i sista sekunden bytte jag till mycket tunnare strumpbyxor vilket jag önskade ogjort med tanke på hur kallt det var när vi skulle ta oss hem från gävle. Ja ja! Nu ska jag äta sedan dra mig vidare till Stina för fortsätta kväll/natt nummer 2.

Bilder från gårdagens spektakel kommer imorron.
Puss och ha en trevlig kväll alla 


 


Jimmy Choo for H&M


pic.afashiontale.dk/

dessa finheter kommer att ta plats i H&M's butiker och jag kan inget annat än längta!
vad säger ni, vad är er favorit?


 


american apparel


denna bodyn skulle ju vara helt underbar att ha ikväll, men njaaa! jag får nog tänka om lite...


fredagkväll



IMORGONKVÄLL ska vi ut i gävle! Ja men vi alla brudarna och emil såklart. JAG HAR INGEN ANING OM VAD JAG SKALL DRAPERA. Men känner att jag kan finna inspiration hos brüüüdarna här ovan. Nått ska jag kunna fixa ihop. Men nu hörrni ska jag stänga av och försöka sova på riktigt.



fina kläder...


...har denna pernille från DK och jag skulle vilja gå klädd så här imorron. skolan börjar 10.00 imorron och jag undrar om jag inte kanske hinner sy ett par grönasköna aladinbrallor innan dess???
då är det nog på tiden att jag lägger mig och sussar för att jag ska kunna ta mig upp i tid.
sov gott



This is the pretty girl amanda


pic.tfs



HEJ NATTEN DU ÄR VÄLKOMMEN MEN JAG SKA SOVA

Jag sitter här i mörkret och är så, sååå trött och har skit ont, verkligen skit ont i munnen. Eller ja ni vet när man har skrattat så där hysteriskt alldeles för mycket och kan knappt flina för att det bara gör så förskräckligt ont i käkbenen. Så känns det. USCH! Kul har jag verkligen haft med mina classmates, måste göras om och då vill vi att de med de rätta måtten också sällskapar, internt skämt, inget personligt! (Typ nästa vecka? Vi käkar och spelar biljard, interpool i gävle? Det måste ju passa alla juuh! SPRID) Men jag bör nog stänga av här nu, ska ta mig upp tidigt i morron. Jag har en massa plugg framför mig hela dagen lång på högskolan. Ännu ett USCH, vill inte alls tänka på det!

Go natt



4thandbleekeragency


pic.4thandbleekeragency

Var tvungen att lägga in dessa bilder, HUR SNYGG?
Men nu ska jag kila iväg till Enmark, trevlig kväll folks!



PLAY GAMES


I intend to go out for a short walk to collect some fresh air. Tonight I'll hang out a bit with my classmates, we are planning to play some games. Have a nice evening everybody



my Tuesday



We are Prada SS 10



pic.tfs
absolutely gorgeous and I love the hair, for some strange reason :D



dagens inspiration


pic. tfs



magtröja + svart + transparant

nu blir det te och the hills för min del, hoppas ni haft en trevlig måndag folks!



CANCER


It is hard for me to write up this post with out getting emotional. It’s only been three months since my Mom passed away from cancer and the wounds are still very deep. It is also hard because Hilary is one of my dearest friends and I love her so much, She lost her Dad to cancer a few years ago and it breaks my heart to see her and her Mother go through this. Kristi is Hilary’s beautiful Mother. She and my Mom used to dance together at Ricks College. Which is neat, because Hilary and I both also went to Ricks College:) I have so many awesome and funny memories of Hilary and her Mom. Before I started shooting Kristi, she told me something that I have been thinking about a lot. She said that God carries us through the hard times, then when he thinks we can handle it better on our own he will let go a bit and let us learn what we need to out of each experience.

Im pretty sure he is still carrying me through.

Kristi was diagnosed with cancer a few months ago. She has the most incredible faith and attitude. It was a blessing and I am so grateful they allowed me to come capture these moments as a Mother and Daughter. We also brought Hilary’s kids along to play and read with Grandma:o)

Oh and Kristi has the cutest house on the planet:o)

inlägg ifrån http://sloanphotographers.info/


Jag har aldrig tidigare blivit så här berörd av ett inlägg och det var en slump att jag gick in på hemsidan denna morgon. Att en sådan fantastisk känsla och kärlek kan fångas på bild!? Alltså jag blir träffad mitt i hjärtat av sånt här.

Ne nu måste jag torka tårarna och traska mig vidare denna tidiga morgon, det känns dock ändå som att det här kommer bli en bra dag.




dina ögon ja dem ändrar färg i ljuset

 

Idag har jag bara legat i soffan och bara varit liksom, läst lite grann och låtit mina trumhinnor ansträngas med alldeles för ljuva toner…
Jag har besatt mig i en Melissa Horn period just nu, lyssnar endast på hennes fantastiska låtar. Gamla som nya hon är grym helt enkelt.

Men nu ska jag stänga ned den här maskinen och sova för jag är trött as hell!!!

Hörs morgen



close your eyes clear your heart let it go




Melissa Horn - Jag kan inte skilja på



Wide Collar Faux Fur Coat at VILA



I tried this FAB fur yesterday what do you think,  a catch maybe?



MY BLACK THURSDAY


 
Skola, skola, skola, skola som jag tidigare sagt! Men det kommer bli bättre så småningom.
Nu ska jag se på tv och försöka sova ganska tidigt för imorron ska jag vara inne i gävle halv 7 för att träna på SATS med grabbarna, spinning och yoga. Därefter väntar en föreläsning om Utveckling, mys på kvällen, bio kanske?

Hörs folks

black shoes, you like?


alexander wang 2010 shoe


scorett shoe in stores soon



14 10 2009




Idag har det varit alldeles fööör kyligt, fryser bara jag tänker på det därför blir det en kopp te och mys.



TRANSPARANT


weekday


lindex

Dessa snyggingar finns ute i butikerna nu!
KÖPA, KÖPA, KÖPA?



JUST NU


MQ


MONKI


WEEKDAY
pics.Linn

Jag sitter i skolan och präntar det sista och finjusterar innan uppsatsen skall skickas in. Kommer att sitta här fram tills halv 4 sen kommer lilla tösen in för att ta en fika på stan med mig. 

Här har ni några snyggingar som snart kommer ut i butikerna och jag längtar.

Vi hörs later



That's my goal



Spinning Inside My Head



letar, inspireras, letar, inspireras, letar



MONDAY 121009





Zanita - A girl with a fabulous style



En fantastisk blogg jag vill dela med mig av, följ Zanita och häpnas av de fantastiska bilderna. Själv ska jag läsa lite nu sen väntar sängen. sov gott




Fake it till you make it



De som fallit handlöst för Louboutins fantastiska leopard boots, där plånboken inte klarar av att kasta ut 895 dollar finns dessa kopior på asos ca.700:-. Vill ni sedan fake it ytterligare kan ni ta fram den röda färgen och experimentera med sulan. (skoja hah!)



Black Sunday Dream



te med honung + 2 stora mackor



10 10 09


Jag har tyvärr inte hunnit med några outfitbilder eftersom jag haft så mycket denna vecka. Skolan + jobb + jättemycket plugg. Men jag ska försöka bli bättre eftersom det verkar vara tilldragande här på bloggen. Idag blev det inte heller någon bild på mina kläder, syster är ej hemma och jag okade inte krångla själv.

Gud saknar lilla tösen såg henne sist i torsdags, hon ska vara borta hela helgen så jag bjuder på hennes drapering istället…

Nu ska jag löp vidare ska åka och hämta johanna för att ha det najs med bästa, ha en fin kväll alla!



2day


Denna eftermiddag har jag myst med mina bästa. Vi har suttit på fiket vilket var underbart eftersom nästan alla var samlade trodde inte att så många av oss kunde vara på ett och samma ställe, det brukar vara ett helt projekt att bestyra annars. LYSANDE

Ikväll?
Japp ikväll blir det fotboll med hela gänget.



You give me the warmest heart attack


pic. Opening Ceremony

Saturday I’m in love. Yes I am.



wild cat



yeeeah!
damn she's hot in her amazing clothing...

Thank God It's Friday


Nu sitter jag och ser på idol med padre. Heja Tove!



Det kommer snö på söndag



pic. fuskpäls H&M, boots skopunkten



Detaljer by Alexander McQueen




pic.style

Mönster bortom detta universum! Alla dessa fantastiska detaljer det är fulländat jag har inga ord.

It’s pure fashion magic.



Skor från planeten Alexander McQueen har landat



pic.tfs

Nja jag vet inte riktigt vad jag ska säga om detta mer än att det spinner i huvudet på mig när jag tittar på skorna som när man mår efter att ha åkt karusell. Men av någon konstig anledning uppskattar jag utomjordingarna just för att ett par Alexander McQueen shoes ändå är ett par Alexander McQueen shoes.

Mer från visningen senare nu ska jag göra lite nytta.



antonio andrade






(Photographer: Antonio Andrade)

Han kommer från Brasilien och är en känd modefotograf. Jag är häpen över att jag inte varit medveten om hans existens för han har fotat fantastiska bilder och det kan du se HÄR.



mina favoriter 2009




Jag kunde helt enkelt inte bestämma mig för en så det fick bli Linnea, Kerstin och Karolina mina absoluta top 3 favoriter. Ser ni vilka vackra färger det är på klänningarna, underbart. Dessa skulle även passa perfekt till en vinterbal med en snygg päls över;)

ne nu ska jag sova go natt



ring ring ring



jag är kär i den här ringen har letat så länge efter någon metallbit som ska täcka halva fingret men det finns ju inte så jag slog till på den här silverringen. ni hittar den på kicks.



Min egna design är fortfarande modern




Ja det var början på maj 2007 som balen för människorna födda 1988 stod i fokus. Jag kommer ihåg att jag var jättenervös över vad folk skulle tycka om min klänning, hur den skulle framstå bland alla andra hederliga tubklänningarna. Precis så tror jag nog de flesta tyckte och kände som drog sig lite grann från mängden när det kommer till design av klänning. Det var hur som helst riktigt kul och jag är riktigt glad över att jag vågade följa mitt egna mönster när det gäller formgivningen. Det såg ut som att jag kommit från en Oscarsgala kunde man höra lite från alla håll och kanter. Varje år därefter har tjejer ivriga och nervösa frågat mig om min balklänning och tyckt att den var så otroligt fin. Detta år ska utgående elever ha vinterbal (tänk vad spännande) och min klänning är fortfarande tilldragande.

KÄNNER MIG BRA NÖJD FAKTISKT

Ne nu ska jag röra på mig sen väntar plugg. Vi är lediga från skolan imorron men jag jobbar därför måste en hel del göras klart ikväll. Lite senare tänker jag lägga upp bilder från balen som hölls för 90:orna, vilken klänning jag tycker var den vackraste och bäst stylade tös utan tvekan. later



glitzy


tröja med glitter på axlarna från glitzy.se skulle jag inte tacka nej till. kolla in sidan de har massvis med snyggt.


 


önskeoutfit


byxor & topp monki, jacka & skor acne

Har varit i skolan som vanligt på förmiddagen och därefter stressat vidare till jobbet. Dagen har tagit musten ur mig och nu känner jag mig ännu tröttare efter att ha slumrat i någon timme, konstigt! Men jag antar att kroppen och psyket taggar till när det väl är dags att sova igen. Usch fy vad jobbigt!



Die schöne junge


Contributor är en ny sajt med inriktning på mode som kommer skrivas och produceras till största del från Paris. Bakom projektet ligger bland annat skribenten Antonia Nessen och fotografen Magnus Magnusson tillsammans med stylisten Robert Rydberg. Spana in sajten contributor.


 


GIVENCHY SS 2010

Det går inte att inte gilla det man ser här ovan. Snyggaste draperingarna hit tills OCH skorna? Jag behöver inte säga så mycket mer ni har ju ögonen till att beskåda och betygsätta.



Balmain ss 2010 + Twenty8Twelve ss 2010



London Calling

vi befinner oss i valbo och jobbar på med vårat grupparbeta, detta kommer bli en lång dag.



YIHA COWBOY!


Snyggingarna hittar du på topshop och kostar ca.800:-



kommer snart till butiken nära dig


JAPP i oktober är det sagt så håll ögonen öppna för dessa snyggingar vill du inte missa!



black all over




You are the only one, you're my everything


Jag klev upp tidigt imorse och har gjort en superduper frulle till tjejen ovan. Det blev havregrynsgröt som hon älskar att dränka med sylt och mjölk men för min del blir det kanel och mjölk givetvis. Jag har även gjort bambastora mackor som ligger här och väntar på henne med ett glas juice till. (Och nu tänker ni hur fan orkar den där Semra?) Men det är nämligen så att denna tjej ska åka till Falun om 2timmar för att spela innebandy-SM så jag har till och med packat matsäcken full med energi. (Fan vilken snäll syster tänker ni nu, ellerhur?) Ne nu ska jag väcka Ajla och göra henne sällskap vid frukosten därefter blir det väl en morgonpromenad för min del.



I said that's the way we get by




Don't play that song for me cause it brings back memories




2 8 9 9 : -


Höstens snyggaste klackar från topshop



Flush it all away, go an' spit it down the drain. Bad habits, Bad habits


Förra veckan var jag och tog en kopp kaffe med en vän och vi diskuterade både ditten och datten. Men bland annat kom sömn och våra dåliga vanor på tal. En sak som slog mig imorse när jag vaknade utvilad och pigg som aldrig förr, jag blev nästan förvånad och började verkligen fundera vad det berodde på eftersom det inte hör till vardagen egentligen.(inte min vardag iaf) Men jag kom på att självdisciplinen nu har tagit över, hela den här veckan har varit helt fantastisk, igår kväll då jag stängde av datorn i tid och somnade med en bok i min famn som jag imorse hittade på golvet. 
Varför ska man envisas med att sitta framför datorn innan läggdags? Varför ligger man och glor på tv innan läggdags? Varför lägger man sig inte i tid med en trevlig bok framför fejset och läser istället? Det var ungefär dessa frågor som studsade fram och tillbaka i huvudet på mig. För man känner sig verkligen så mycket bättre, eller jag gör det i alla fall när jag kan kliva upp helt, helt utvilad som jag är nu. Har tagit ett seriöst beslut gällandes detta, jag har bestämt mig att sova i tid och läsa en bok om jag inte kan somna istället för att sitta med nyllet framför dataskärmen.

Nu tar jag mitt pick och pack och sticker till ungdomarna på skolan för att planera lite angående kommande veckorna hur mycket av den lediga tiden jag kan vistas i rollen som vikarie. Efter det ska jag ta mig in till högskolan i Gävle för att förse hjärnan med klokheter och därefter tillbaka till sandviken för ännu mer arbete på skolan. Efter det ska jag väl hem och plugga, jag har inget annat liv förutom böcker just nu. Kanske en fika senare mot kvällen om intagningsförmågan tillåter. Hör av er och övertala mig, skulle vara mysigt att umgås lite.

Ha en trevlig fredag varenda en utav er.



Coca-Cola och jobb i massor



Jag har en hel del pluggande i skolan just nu!
När jag inte är i skolan hela dagarna jobbar jag på skolan och när jag kommer hem är jag i princip nästan död, halvt kall och somnar tidigt om kvällarna vilket isäg är väldigt skönt och har sina fördelar när man vaknar upp pigg och glad nästa morgon.

Idag har jag suttit och hävt i mig Coca-Cola av någon konstig anledning och just nu sitter jag och skriver ett roligt och väldigt intressant men ganska tidskrävande arbete. Så här kommer mina dagar att se ut här fram över. Men jag ska försöka bli bättre med att lägga ut dagens utstyrslar, har ju fått några missnöjen om detta.



Miroslava Mikheeva-Duma




  • Miroslava Mikheeva-Duma är hennes namn.
    Hon är tjugofem år gammal, gift och är redaktör för Ryska Harper’s Bazaar. Hon är en person som är en del av en fashionabel hög samhällsklass, deltar aktivt vid sociala tillställningar och ofta använder sina kontakter till att ge olika hjälporganisationer extra uppmärksamhet och dyker ofta upp på Fashion Weeks. Därav syns hon en hel del och är otroligt uppmärksammad hos The Sartoralist och Garance Doré och är väldigt omtalad på en stor mängd modebloggar världen över.

    Jag kan inget annat än älska det mina ögon ser.


RSS 2.0