Din sol har landat i mitt knä och gått sönder.


Här har ni en skinnjacka som jag har fyndat för så lite som 150 spänn i Uppsala, idag var det en perfekt dag att ta fram den för att värma kroppen i kylan. Inte för varmt och inte för kallt ca. 14 grader har det varit i Gävle idag. Sjalen är från H&M finns i butik just nu och den fick också följa med hem igår.
Jag fyndade en kavaj på myrorna men den låg blöt i tvättmaskinen imorse då jag glömde hänga den på tork igår. Ni ska få se en bild på den senare nån gång.

MIN ÖNSKEHÖST


Burberry Prorsum: Dom överdimensionerade skinnjackorna är en drömjacka för alla. Eller har jag fel?


Dries Van Noten: Allt. Precis så vill jag strosa omkring på stan.


Michael Kors: Den svarta klänningen eller långa kjolen ska du fortsätta använda i höst. Dra på dig den snygga beiga kavajen eller så kanske det är dags att investera i den där överdimensionerade kamelkappan till hösten/vintern.

Det här är morgonens och den framtida höstens inspiration. Läder, långa kjolar/klänningar, sköna byxor, mjuka stickade material och överdimensionerade jackor. 

Nu ska jag dra på Melissa Horn på högsta volym och gå en lång, riktigt lång promenad. Ska vara på skolan tolv efter det väntar träning på badhuset.

Vi ses ikväll!


Såna som vi med lyckan mitt i sorgen.


cardigan-pappas, blus-h&m, byxor och skärp-gina tricot, skor-scorett, påsväska ett fynd som jag gjorde tidigare i veckan på en väskshop i gävle.

Flätan håller inte en hel dag på mig eftersom att mitt hår är så tjockt, riktigt tjockt och då kryddar jag faktiskt inte. Mina vänner vet vad jag snackar om och tyvärr är det inte till en fördel alla gånger. Därför blev det bara enkelt, utsläppt med mittbena. En hel dag i Gävle har jag gjort. En massa, massa saker har ordnats (känns bra). Kvällen avslutades med en runda på stan med fina Stina då hon fick med sig ett par riktigt snygga skor från scorett som hon verkligen kommer trivas i.

Träffade två söta tjejer på bikbok;) Ni får gärna lämna ett avstamp i bloggen så jag kan besöka era bloggar också. Tycker om att ha en dialog med dom besökarna som har bloggar. Lycka till på modevisningen Linnéa, tråkigt att att den inte är öppen för allmänheten annars skulle jag sitta bänkad på front row kan jag lova.

Nej nu är jag trött. Imorgon ska jag visa er ett av mina fynd som jag gjorde idag.
Ha en fin kväll alla där ute!



EN HALV REPRIS


Det blev en repris idag på halva outfiten som jag hade för en vecka sedan typ. Jag diggar flätan runt huve som modevärlden snappat upp från det tidiga 1900-talet och den svarta rosetten runt halsen är klockren. Vad jag bär nedtill får ni se senare idag. Nu åker jag in till gävle.
Hörs senare!



DET BLEV EN SAGA OM KLINGS JUMPSUIT


Jag var nyss inne på Elin Klings blogg och läste den stora nyheten och förhoppningsvis avslutet på den omtalade dräkten. Under modeveckan bar Elin en "hudfärgad" jumpsuit designad av Erin Wasson. Så här skrev hon själv den 18 Augusti: "Igår vågade jag mig i min, ah, vad det nu är. Hur som den är signerad av Erin Wasson och jag bar den tillsammans med kavaj från Acne och skor från Alexander Wang. Så hit me! Jag kan ana att det råder delade meningar om denna looken, men det är bara bra! Så det händer lite!

Och ja visst kan man säga att det hände lite, hon har nämligen uppmärksammats i USA och av ingen mindre är självaste Erin Wasson som har uttalat sig "Jag älskar hur hon använder den"

Ett bra avslut på något som blev en saga om Elin Klings jumpsuit.

NÄR SISTA BUSSEN GÅTT OCH VI SAGT GOD NATT.


Nu bjuder jag på lite bilder från gårdagens fantastiskt roliga födelsedagsfirande. Det var en dag för Karin och Anna.

Nu blir det en promenad för min del och sedan bär det av till gävle då matchen mellan gefle och häcken skall ses. Hoppas på vinnst nu då!

Ha en fin söndag alla!

Att bara älska någon utan att våga berätta det för personen är den största förlusten av alla.


FREDAGENS KHAKI TOUCH



Idag blev ännu en dag i Gävle. Jag hann med att bestyra ett och annat. Blev även en mysig sushi lunch med mr M. Idag har jag på mig mina skinnshorts från cubus, blus och kavaj från second hand, skor från scorett och den khaki färgade väskan fyndade jag på H&M igår.

SILVER PÅ KNÄNA


Idag har det varit en bra dag. En dag i gävle då viktiga saker fastställdes. En mysig lunch har avnjutits med fina Büsra och lite shopping. Torsdagens outfit blev en trenchcoat och t-shirt från H&M jeans från cheap monday och skor från scorett.



CHANEL


Chanels senaste kampanj kunde ju inte ha varit finare. Den pryds av snygga Crystal Renn (ser ut som att hon rasat i vikt, synd att man inte får se hennes kropp) tillsammans med Baptiste Giabiconi även han väldigt snygg. Denna vackra bild har ingen mindre än Karl Lagerfeld fotat.

Nu blir det en morgonpromenad för min del sen ska jag in till gävle och ikväll väntar ett träningspass.


Allt som vi verkligen älskar är oersättligt, och allt som vi kunnat tänka oss ersätta har vi aldrig i sanning älskat.
 

PÅKLÄDD MED NAKNA TANKAR



Skinnjacka & leggings-gina tricot, skjorta & halsband-H&M, shorts-levi's, skor-scorett.

Jag pratade med en väldigt klok person idag. Vi pratade om livet och vad det har att erbjuda, vad vi vill få ut av livet.

Drömmar är till för att drömma. Varför kallas dom annars för drömmar? Livet är till för att leva, göra misstag och kunna utvecklas, livet är inte perfekt. Men en dröm är faktiskt det, utan några som helst bekymmer. Skulle man leva en dröm skulle väl livet bli tråkigt efter ett tag och man skulle börja fantisera och tråna efter nått bättre? (ja drömma) 
Är det möjligt att i själva verket leva sina drömmar, drömma om livet och vakna upp till dem båda som en och samma verklighet på nått konstigt vis.

Tänk om det är möjligt säger jag bara, tänkt om!



you can hang with me forever and always



Jag har på mig skjorta från H&M, jeansen är från Filippa K och converse.

Nu väntar jag bara på att Ida ska sluta sen åker vi in till Valbo. See you later alligator!

DAGENS ANDRA OUTFIT


När jag kom hem efter powerwalken var det tänkt att jag skulle köra ett corepass. Men det sket jag i, åkte in till Gävle istället och träffade en fin filur som är tillbaka från huvudstaden för att fortsätta sina studier här. Jag hade det riktigt trevligt må jag säga. I alla fall så var jag tvungen att sätta på mig lite kortare och lite svalare kläder eftersom sensommaren visade sig från sin bästa sida idag. Kavajen är ett fynd som jag gjorde på judits second hand förra året i Stockholm, den vita byxdressen kommer från topshop, skor från scorett och den rosa turbanen är en sjal från H&M.



ACNE


Japp jag vet! Äckligt snygga. Precis alla vill ha dessa snyggingar och jag förstår varför. Själv sitter jag här med kvällsfikat och dreglar (nästan) över skärmen. Undra om dom ens är bekväma, kanske svåra att gå i?

DAGENS



Så här har jag sett ut idag. Kavaj-second hand, tröja-H&M, jeans-cheap monday.

Nu blir det en promenad med ida och ikväll väntar ett träningspass. HÖRS!

Sometimes we talk over dinner like old, very old friends and I like it.


Kavaj från second hand, klänning från H&M, converse.

Idag har jag fördrivit tiden på jobbet men även hunnit med träning och avnjutit en god middag. Just nu sitter jag och äter på en söt, väldigt god nektarin. Funderar på att måla naglarna gröna och ta fram en gammal ELLE tidning för att få lite inspiration innan jag försvinner på kudden.

LOVE MAGAZINE


Jag bara måste köpa mig en tidning. Någon av dem ska jag ha. Frågan är bara vilken? Love magazine har inte snåla med omslagen direkt (OBS! finns ännu fler) och alla står de under samma siffra LOVE magazine #4. Förresten, det sista omslaget? Ser ni vem det är? Nej, jag tänkte väl det. Om det inte vore för signaturen på omslaget hade jag inte ens i min vildaste fantasi gissat på Sienna Miller. Men JA, det är faktiskt hon. Nu ska jag försöka få lite sömn. Gonatt.

MODeELITEN KLÄR FINT I SVART




Med undantag för snövitt, midnattsblått och dom här grå-görna lite disiga nyanserna så är korpsvart den färgen som varit mest framträdande. Om modeeliten får bestämma så skall du förbereda dig inför hösten och dom mörka färgerna redan nu. Under modeveckan i Stockholm har den svarta färgen dominerat helt klart och vunnit med hästlängder över alla andra färger.



Livet är kort och man måste vara sann.


Den stickade tröjan kommer från gina tricot, shortsen är från levi's, väskan från second hand och converse.

Hon frågade mig vad jag skulle säga om jag visste att du hörde mig. Jag sa att jag inte visste.
"Jag älskar dig."
"Gud, vad jag saknar dig."
"Och jag förlåter dig."

Vad man än gör i livet så är det meningslöst. Men det är jätteviktigt att man gör det, för...
...ingen annan gör det just du gör, på det sättet som du gör det. Och just det du har gjort kommer betyda någonting för någon när du inte finns mer.

Mercedes-Benz Fashion Week


s/s Filippa K



s/s Ida Sjöstedt


s/s Carin Wester


s/s WHYRED


s/s tiger of sweden

pictures:stureplan/mode.feber/freshnet

Nu har dom visat upp vår- och sommarkollektionerna för 2011 i Stockholm. Här har ni min första del, en sammanfattning av modeveckan som gått. FINT men jag är tråkigt nog inte alls carried away, känner inget särskillt. Sen är det intensiv bevakning på style.om och TFS som gäller.

New York 9-16 September

London 17-22 September

Milano 22-29 September

Paris 28-7 September/Oktober



SKINN I ALLA DESS FORMER


GÅRDAGENS: Jeansskjorta gammal som gatan från levi's, skinnshorts från cubus, skorna kan väl ingen ha missat dom är från scorett och halsbandet från H&M.

För vissa infinner sig stora bekymmer när vi går från den ena årstiden till den andra. För mig är det ett mycket kärt besvär om man kan kalla det så. Det är intressant att se vart man hamnar och i vilken riktning man kommer gå med sin garderob. Om jag får bestämma mig nu vill jag springa omkring i den minimalistiska silhuetten. Minimal ansträngning, enkla plagg med väldigt få dekorationer. Det ska helst vara så enkelt som möjligt, känslan av att plaggen talar för sig själva. Skinn/Läder skulle kunna vara ett sådant plagg, enkelt, simpla linjer och inga dekorationer eller whatsoever. Det kan aldrig bli för mycket skinn om man matchar rätt, så är det bara. Skinnshortsen känns som ett måste till hösten och skinnshortsen är precis som skinnjackan, dom passar till det mesta.
Dom finns i alla butiker, olika passformer och olika priser. Just nu hittar du skinnshortsen hos MONKI, gina tricot, MQ, cubus och H&M har säkerligen nån variant. Här är priserna väldigt förmånliga då jag själv köpt mina på cubus för några få hundralappar.

Even If It Kills Me Deep Inside, I'm Gonna Smile.


Här har ni en gårdagens. Det var en soft dag igår.
JUST PRECIS NU: Jag tänkte laga bläckfiskpasta med ris och kycklingwook. Senare väntar ett träningspass och därefter tänker jag ha en kväll framför tv:n känns som att det var hundra år sedan jag satt och tittade på TV en kväll bara liksom.  



JAG VILL ÄGA EN KAMEL TILL HÖSTEN.


Chloé höst/vinter 2010/2011
Kamelfärgad, överdimensionerad och en lätt touch av det maskulina. Ett ytterplagg jag drömmer om är KAMELKAPPAN och det är en investering som jag garanterat kommer göra. Det här är verkligen en kappa som har sil och som ger dig självförtroendehöjning du inte ens är medveten om att du besitter. Jag provade en från Dagmar sist jag var i Stockholm och kors i taket vad den var snygg, men lite för dyr för min plånbok. Hur som heslt kommer jag hålla ögonen öppna för när den riktigt perfekta KAMELKAPPAN dyker upp kommer jag inte tveka en sekund.

beautiful people come into your life and sometimes you are afraid to lose them because you can't imagine a life without them.

 
T-shirt-gina tricot, shorts-H&M, träskor-scorett

Jag har jobbat och tränat och läst lite fast helst av allt skulle jag mer än gärna ha befunnit mig i Stockholm för modeveckans första dag. Planen var att jag skulle befinna mig in the big city imorgon för att se några visningar, vandra omkring och njuta av allt härligt som staden har att erbjuda. Men nu finns det viktigare saker att göra här hemma, saker som är omöjliga att skjuta upp. Jobb, träningspass och en sista fika tillsammans med verkligen alla brudarna och fina, söta Annika som åker långt bort här ifrån, ifrån oss då hon åker långt ned i landet för studier. (kommer sakna dig fruktansvärt mycket)  JUST NU: Känner på mig att jag kommer slockna snart, somna som ett litet barn kommer jag göra och det behövs för batterierna måste laddas. Gonatt!

Green is the colour.


Givetvis hade jag tänkt visa er gårdagens drapering så här har ni en bättre bild då jag har fått en del förfrågningar. Jag älskar den där vita blusen den kommer från lindex och är makalöst skön men även fin. Den har lite djupare urringning i ryggen och skulle framhävas ännu mer om jag hade haft uppsatt hår. Den gröna kjolen är ett av mina bästa köp. Jag köpten den på H&M i Stockholm i december förra året och jag älskar, bara älskar färgen (dessutom är det min favorit färg). Skärpet kommer från MONKI och den mintgröna färgen passar perfekt med kjolen, skärpet har jag knutit ihop runt midjan, tycker faktiskt att det nästan kan vara lite snyggare ibland. Skorna kommer från scorett och dem rekommenderar jag starkt.

EN DAG FÖR AJLIS.


Ja en super mysig dag har det varit precis som Ajla ville ha den. Gävle, lunch, presenter, tårta, kakor... Som nu har avslutats med en fin film och chips. Jag är så äckligt mätt att jag inte vet vart jag ska ta vägen. Eller jo förresten det vet jag visst, jag ska krypa mig ned under täcket för imorn är det en ny dag och en tidig morgon väntar. Gonatt!

Your birthday is a special time to celebrate the gift of YOU to the world.


Grattis till min söta lillasyster Ajla som fyller 15 år idag.

Life isn't about finding yourself. Life is about creating yourself.


Det här ska jag ha på mig ikväll: skjorta från H&M, skinnshorts från cubus, halsband från gina tricot. Jag kommer dock att byta skor eftersom vi ska ta oss ut till Långbo till en stuga för en liten (ganska så stor) kräftsika med underbart sällskap. Kan vara ganska oskönt med för höga klackar då. Nu väntar jag bara på att Elin ska komma och hämta upp mig. Ha en trevlig lördag!



DRAMATISK SKÖNHET, VATTEN OCH OLJA


Vogue Italia August 2010 photo: Steven Meisel

På tal om min tidiga morgon och nyheter och gamla nyheter som binds samman med modevärlden.

Jag förmodar att jag är sist på tåget då det kommer till att skåda dessa bilder. Även om min första reaktion var "det här är så fel" handlar det om något helt annat egentligen. Steven Meisel tvingar oss att ge detta ännu ett par sekunder. Det här är inte ett vanligt modereportage. Det som slår mig härnäst "Steven Meisel är ett geni" De första reaktionerna från min sida var usch vad detta är äckligt, stötande och fruktansvärt hemskt men det är väl vad vi bör känna om ämnet till hands, det är väl hela poängen, ja, nej, eller?

Det här är helt genialiskt enligt min mening de använder mode för mer än något som ska se bra ut, här snackar vi inte ytlighet och någon vag tanke bakom ett simpelt modereportage. Det här påverkar oss, får mig att tänka "tänk om denna typ av katastrof hade påverkat oss människor, skulle vi få mer förståelse för den typ av katastrofer som vi skapar genom våra handlingar varje dag..." Men samtidigt som de har lyckats fånga någon typ av dramatisk skönhet. GENIALISKT!

COFFEE MACHINE IN AN OUTFIT


Klänning från WHYRED och skor från scorett. Jag gillar att ge läpparna lite färg speciellt när man inte sminkar resten av fejset så mycket.

Efter vändan i skogen och efter en skön lång dusch har jag strosat omkring så här och hällt i mig för många koppar kaffe. Nu ska jag packa matlådan och kila till work!
Ha en fin torsdag!



I'll hold yesterday in my heart.


Gårdagens kläder: Kavaj från second hand, buister från lindex, shorts från h&m, halsband från gina tricot och converse. Igår spenderade jag större delen av min förmiddag i Gävle. Jag fick lite trevliga besked igår vad gäller min blogg. Tänkte faktiskt inte säga mer än så, men ni kommer märka. Nu ska jag gå och handla och försöka laga lite mat. Lägger in en dagens innan jag kilar iväg till jobbet.

NASTY GAL


pictures:nasty gal

Som vanligt sitter jag framför nyheterna med datorn och en kopp te och tidningen på bordet. Jag tror faktiskt att jag inte behöver skriva det mer för imorgon kan ni nog lista ut på egen hand vad jag gör vid den här tiden. Det har typ blivit som en vana nu. Jag kliver upp, kokar te, startar igång datorn och knäpper på tv:n, kolla mailen kikar runt bland bloggar, titta på nyheterna, läser tidningen och går ut för att få lite frisk luft. 

Denna torsdagsmorgonen har jag inspirerats otroligt mycket av bilderna ovan och jag verkligen älskar nasty gal, en fantastisk webshop är det. Jag har inte hunnit visa alla mina fina köp som jag gjorde i fina staden Uppsala men jag kommer med uppdatering. Ni ska få gårdagens och en dagens lite senare.

Det är viktigt att du gör det som känns rätt i hjärtat även om människor runt omkring dig tvivlar. OCH kom ihåg om man tänker och gör som man alltid har gjort får man samma resultat jämt...

CARIN WESTER's DOJJOR


Men seriöst hur äckligt snygga är inte dom här dojjorna? Det är en skapelse som Carin Wester står för och jag skulle slå till om det inte vore så att jag (försöker) spara pengar till "vettigare" prylar. (FAN!) Hur som helst sitter jag i soffan med te och datorn i knät framför nyheterna (vilken sjuk värd vi lever i alltså, men det visste ni väl redan) ja, ja alldeles strax ska jag ta mig ut för lite frisk luft. Hörs senare.

DEN HÄR FINA FRÅN MONKI


Tänkte visa er den här fina klänningen som kommer från monki. Jag matchar den precis som ovan men även med en lite längre svart kavaj över.


MORGONENS INSPIRATION


pictures:jak and jil

God morgon fina läsare! Jag sitter i köket med min smoothie som vanligt som jag smuttar på och ska alldeles strax bege mig ut här på morgonkvisten för en lång promenad. Men innan det tänkte jag bara visa er fina kläder på fashionabla människor.

Have you ever had a dream that seemed so real, you didn't know what to believe?



Här har ni gårdagens drapering. orkesterjacka-h&m, grå t-shirt-gina tricot, shorts-levi's, skor-scorett. Nu ska jag dricka upp min smoothie och bege mig ut på en joggingrunda.



CARIN WESTER BJUDER IN DIG



Just precis Carin Wester bjuder in alla till hennes modevisning som kommer äga rum i Kungsträdgården den 17 augusti 20.00. ”Be there in good time!” hälsar Carin (klicka på bilden för att komma till hennes blogg)

FINA DAGAR


kavaj fån second hand, t-shirt från h&m, byxor från monki och skor från zara

Min lördag lite snabbt då! En tidig biltur till arlanda och sen hem igen. Efter lite sömn åkte jag samma väg igen till en vacker stad med lite shopping. Kvällen avslutades på hemmaplan och då återigen med pizza och fint sällskap hos Stina. Det var väl det. Nu ska jag sova och imorgon ska jag ha en dag då jag endast umgås med mig själv. Jag kliver upp då jag kliver upp och jag hoppas på en lång, härlig sovmorgon. Sen går jag en lång, lång promenad i skogen, fixar ihop en god smoothie, surfar runt på nätet, gör en mumsig fruktsallad och läser en bra bok.

SPEND A FRIDAY IN A GOOD WAY


skjorta och väska-h&m, kjol-monki, skor-scorett

Vilken fin fredag det har varit! Jag började den tidiga morgonen men ett glas nyponsoppa och två mackor sedan följde en cykeltur till jobbet. En biltur till gävle där jag spenderade eftermiddagen med mr M, sen blev det en god pizza och filmkväll. Nu ska jag sova.

I morgon åker jag till Stockholm.

Who knows where life will take you, the road is long and in the end the journey is the destination.


I like the sense of you, maybe you like me too.


Jag har på mig: blå skjorta och blå ring från H&M, jeans från cheap monday, träskor från scorett och väska från second hand.

Just nu sitter jag här i soffan kikar lite på tv:n, knappar lite på datorn och emellanåt pumpar jag ut boddylotion i min handflata och smörjer in hela kroppen. Det här en oemotståndlig produkt det här, för jag kan inte låta bli den. Det är en flaska på 400ml som kommer från yves rocher (Les Plaisirs Nature) finns i en massa olika dofter som luktar bedårande. Själv har jag den i vanilj, kokos och oliv. Ikväll ska jag sova tidigt så nu ska jag faktiskt stänga av tv:n stänga av datorn och lägga mig för att läsa innan jag domnar bort och kommer till drömmarnas land.



Do not look back and grieve over the past, for it is gone; and do not be troubled about the future, for it has not yet come. Live in the present, and make it so beautiful that it will be worth remembering.

SKISSER FÖR SOMMAREN


Jag har sagt det förr men jag säger det igen. Jag är fruktansvärt dålig på att visa er nya fina saker som jag shoppar. Men idag har jag tvättat och gjort om i garderoben så jag passade på att prova lite kläder. Skjortan är från h&m fick den endast för 99:- och jag älskar den för den är helt perfekt precis så som jag vill ha den. Shortsen är från levi's och har varit ett par byxor som jag kapat. Skorna är från dinsko. Nu ska jag koppla av i soffan med en skön bok jag har en fruktansvärd träningsvärk.

Miu Miu Look-a-likes hos Topshop


Snyggingar kommer från TOPSHOP och kostar 1099:- Jag skulle matcha dessa med röda tå- och fingernaglar ett par svarta levi's shorts och en svart transparent blus med en svart spets bh under.



Som i en gammal sång där allt blir bra


klänning-lindex, bolero i spets-h&m, skor-scorett



RSS 2.0