GALA GONZÁLES


Som Gala vill jag kunna springa omkring ute och bara njuta av en sol som värmer lite lätt. Men snöovädret vägrar ge upp och verkar tycka om att retas med mitt humör. Men vadå det här är bara mina små i- landsproblem som en annan skulle kalla det. Inte mycket jag kan göra helt enkelt, bara konstatera att jag bor på fel sida av denna planet. Nu ska jag kila till bussen som ska ta mig till skolan och medans snön omvandlar mig till en snögubbe kommer jag drömma mig bort till varmare breddgrader.

I feel frozen



Idag har det varit snökaos ute på vägarna och bussen hem från högskolan körde typ 30km/h på motorvägen, jag trodde jag skulle tuppa av för jag kände hur paniken kröp inom mig. Det kändes som att jag skulle ha tagit mig hem fortare om jag hade gått. (vilket inte är så troligt men iaf) Nu ska jag fortsätta plugga, have a nice evening guys.

Street Couture


Morgonens inspiration fann jag på style.com nu ska jag kila iväg till skolan ha en fin onsdag allesammans.



SPETS


När man nästan är ledig kan man rota sig långt in i garderoben och ta fram kläder som inte har sett dagsljuset på evigheter. Nu sitter jag och väntar på att ida skall höra av sig, blir mys där i sällskap med Mollstedt och Grunning

GOLDWELL ULTRA VOLUME



Eftersom människor mailar och undrar hur jag går till väga för att få mitt hår så fint tänkte jag passa på och tipsa om ett gelshampoo och gelconditioner från märket GOLDWELL som jag har andvänt flitigt nu den senaste tiden. Jag har provat många shampoon genom de gångna åren som har utlovat bättre glans, spänst och mjukhet, en superduper volume har man blivit utlovad flertal gånger, styla ditt hår som proffsen. Men besvikelsen tar över varje gång man kliver ur duschen och märker att håret precis är som vanligt bara lite blötare och doftar en aning fräschare än annars. Men nu äntligen kan jag lova er att jag har hittat ett shampoo och balsam som jag i hög grad kan tipsa om, och det håller vad det lovar. Det är absolut den perfekta lösningen för att ge dig maximal volym i håret. Det ger känslan av att ha mer hår, det ger även en härlig doft med en lätt sammansättning bestående av vattenmelon, bambuvatten med en anings mango, mysk och magnolia. Egentligen vet jag inte varför jag köpte det här, för jag har så mycket hår på huvudet redan, men det var väl nyfikenhet om det verkligen skulle funka. Så innan du plågar håret med några slingor löshår tycker jag att du ska testa GOLDWELL ULTRA VOLUME som utlovar att ge känslan av "mer" hår. Jag lovar er att ni inte kommer att bli besvikna, en dröm kan bli sann.

Jag tänker fortsätta att använda märket GOLDWELL men nästa köp kommer bli ett shampoo och balsam som tillför fukt och spänst i lockigt och vågigt hår. Dessutom ska det ge en lätt doft av lime, clementin och päron med ett uns av fresia, gardenia och jasmin. Lät som en spännande doft tkr jag. Nu kan jag knappt vänta tills mina nuvarande flaskor är slut.



It's just another monday



Somethin' in your eyes makes me wanna lose myself in your arms.



Ibland vaknar jag på morgonen och känner mig på topp och då vet jag  att dagen kommer bli super. Promenad, handlat mat, lagat mat, bakat och målat. Tänk om jag kunde vara så kreativ varje dag? Nu ska jag fortsätta att se tv och imorgon väntar skolan...

Vad har ni gjort en söndag som denna?



JAG SER RANDIGT


De 2 senaste gångerna jag varit till sthlm letade jag som besatt efter stickade randiga tröjor men fann ingen som jag kunde förena till min samling. För några dagar sedan hittade jag en på ginatricot (då elin tipsade mig) till ett sjukt förmånligt pris så jag var tvungen att slå till.

Idag har jag inte gjort så speciellt mycket, tog en vända till bibblan och hittade en bok om ränder och det randiga tygets historia så jag har i princip läst i den boken fram tills nu. Riktigt intressant att ett mönster kan ha en historia sedan 1200-talet då det förknippades med djävulen, bovar och andra människor som varit påfrestande för samhället, ett sådant mönster som varit nedvärderat är idag under vår tid modets starkaste och säkraste kort. En yta som syns på långt håll och drar till sig uppmärksamhet av alla, drapera något randigt och du är med på banan. Själv älskar jag det randiga mönstret och det gör de flesta tjejer som jag känner, men när en kille bär en randig tröja och har matchat det sådär perfekt som vissa kan göra, kan jag inte släppa blicken för jag tycker att killar i randiga tröjor, åh det är ju bara sååå speciellt, unikt och väldigt sällan man stöter på.


Got some brown eyes, brown, brown, eyes


Den här skjortan är hur skön som helst och sådär underbart slapp ni vet. Den kommer från herravdelningen på CARLINGS och jag passade på att låna den av min syster då hon inte är hemma. lite skäll kommer jag väl få ta när hon ser det här inlägget...

Nu är det dags för en promenad i naturen och senare blir det nog en liten fika med tjejerna. Jag ska försöka lägga in en outfitbild senare också det var ju ett tag sedan.

Men ni får ha en trevlig dag sweethearts!


drink a coke and be happy


Nu ska jag ta bilen till elin för att umgås med mina vänner och onyttigheterna som hör till framför let's dance.
have a nice friday!

FilippaK vår och sommaren 2010


pic.mode.feber

Något som jag är riktigt svag för är Filippa K och deras fantastiska kampanjer när de ser ut så här. Älskade deras förra höst och vinter 2009 kampanj och nu denna fantastiska Paris Love story som de valt att kalla den. Bättre kan det liksom inte bli. Jag blir så lycklig av att titta på bilderna. PERFEKTION ÄR VAD DET ÄR

Givenchy Fall 2010


pic.emsedge

Det här är ju så fängslande vackert det ni ser ovan, kläderna häftar sig fast på min näthinna och jag kan inget annat än bara älska det. Givenchy håller sig till klassiskt, enkelt, rent och SÅÅ SNYGGT kan det bli då! De lårhöga stövlarna är något som jag definitivt kommer använda till våren, sommar och hösten, jag tror verkligen inte att vi kommer släppa taget om dessa stövlar så lätt. De kommer hänga med ett bra tag och det är jag inget annat än överlycklig för. Det är svart och vitt som dominerar till hösten om Givenchy får bestämma som ni kanske ser. Om jag fick bestämma så är svart i olika material och former den snyggaste och säkraste outfiten ett par ögon kan skåda oavsett årstid. Mitt nästa köp kommer absolut vara en svart skinnkjol. Har redan en figurformad som jag dessvärre inte är så förtjust i eftersom passformen inte är den bästa. Nu har jag spanat in en skinnkjol som är lite voluminös, lite påsig sådär, den kommer från Åhléns och är en VeraWang skapelse om jag inte minns fel och det liksom skriker perfektion om den. Lägger in en bild senare så ska ni få se hur den ser ut.

Nu ska jag plugga i evigheter känns det som.

ALEXANDER WANG PÅ ginatricot


Jag tycker verkligen om Alexander Wangs resortkollektion men priserna är kanske inte de rätta för min del. Egentligen tycker jag inte att det spelar så stor roll om man har en liten eller full plånbok, man kan fortfarande hitta sin rätta stil. Det väsentliga är att man trivs i sina kläder. Idag var jag förbi ginatricot och hittade denna fina jackan, den kostar 349:- och är identisk med den från Alexander Wang.

Fashion Drawing Summer School


Jag är ju så makalöst glad nu kan jag försäkra er om. För nu har jag äntligen bestämt mig när det kommer till saker och ting motsvarandes min framtid. Det känns skönt att ha något riktigt roligt att se fram emot då sommaren börjar. Kan knappt vänta för nu vill jag att månaderna ska passera fort kan jag lova men medans man befinner sig i nuet får man för tillfället satsa allt och ge allt för att nå bästa resultat möjligt för stunden.

Nu ska jag ta och äta lite lunch sen fotsätter jag med lite plugg till innan det blir dags att bege sig hemåt.



I VÅR VILL JAG SPRINGA OMKRING I ETT PAR FRÅN TOPSHOP


pic. columbine

Jag vill klä mig i ett par svarta levi's shorts, ett vitt linne, en svart kavaj och dessa rosa snyggingar.



ett, två och tre


pic.linadimoda

Du får dessa tre ringar för 149:- på H&M och jag skulle verkligen vilja ha dessa tre.



i went searching for my heart the other day and found that it was gone...




maybe i hid it away so well that it disappeared to another place where lost things go...

You're everything I need and more


Nu är jag hemma och tittar på let's dance, heja elin, riktigt duktig var hon nyss på dansgolvet:)

Innan var jag till J-vallen med några brudar och såg några matcher. Och de få matcherna vi såg var helt, heelt sjuka matcher... GALNA KILLAR!

lookbook + skola + outfit + fotboll


Hej söta läsare!
Idag har jag, ja som jag berättade igår varit i skolan till sent, sent. Men som tur var lunchen på samma nivå som igår helt underbar. Halva klassen drog till stan och vi proppade oss mätta, det blev tacos och pizza.. MUMMA.
Imorgon kan jag utlova en härlig outfitbild, ska bli bättre på att lägga ut de. LOVAR...
Förresten så är det ju jernvallen man ska vistas på efter skolan, har ju lovat göteborgaren eller ABAS som jag kallar honom att jag ska sitta spikad på läktaren med mina tjejer för att skåda deras första match mot SIF 18.00, så vi ses väl där allesammans.



ETT PAR SVARTA


pic.ndotter

Här har ni ett par fina som kostar 499:- de har kommit till de flesta dinsko butikerna, jag undrar när de kommer till valbo eller gävle? någon som vet?

Vinden ryter. Luften tryter. Det kalla vädret stryper och nyper.


Idag har det varit en otroligt lång skoldag och det kommer att fortsätta i samma spår veckan ut, halv 9 till halv 5. Det är tur att man har snälla killar i klassen som bjuder hem en och lagar spagetti och köttfärssås åt en och delar med sig av sina filmer. Den långa lunchen kunde inte ha spenderats på ett bättre sätt än så som den spenderades idag.



CHEAP SHIT = GOOD SHIT


H&M. hjärtan 69.50:- salta remmar 199:- hoodie 199:- BILLIGT&BRA







ellos. chanel wannabe 399:- en leopard för 249:- alexander wang wannabe ca.299:-




TOPSHOP. armband to LOVE ca.100:- lakrits till sko ca.900:- flower sugerDRESS ca.400:-



SWEETHEART RUBY


SWEETHEART RUBY 2010, EN OTROLIGT VACKER LOOKBOOK.
Men säg om ni inte längtar efter våren och sommaren när ni ser den här lookbooken? Jo för det vet jag att ni gör.



TEATEROMBUD



Igår var jag på ett ombudsmöte på tetern i gävle där vi fick ta del av förhandsinformationen om de kommande programen för terminen, mumsig fika och ett pjässpel innan hemgång blev det också. Denna termin kommer de att bjuda på fantastiska föreställningar och jag har redan bokat in mig på några som jag skulle vilja se, bla. Cullbergsbaletten och en pjäs vid namnet NOUROUZ/NEWROZ 2010 där Özz Nûjen kommer att vara kvällens konferencier. Nu ska jag försöka övertala mina vänner att göra mig sällskap och ta del av dessa fantastiska föreställningar.




ROMEO & JULIET


Nu ska jag faktiskt in till gävle och se på teater, ska bli så oerhört trevligt. Ska verkligen börja engagera mig för det här nu har jag bestämt. Jag har dessutom en hel del förmåner så jag bör verkligen utnyttja och utvecklas lite inom den genren.

CHANEL VS MAKE UP STORE


Chanel visade gröna naglar på sina visningar. Hur fin är inte denna pastellgröna nyans? Idag var jag förbi MAKE UP STORE då jag upptäckte att de inte ville vara sämre och hade en liknande färg på hyllan. Så även du har råd att följa denna trend det enda som behövs är ett besök på make up store. Färgen heter PAULA och kostar ca.100kr.


SOMMAREN 2010


pic.elle.se

Jag vet att sommaren just nu är så långt bort som den bara kan komma, men jag kunde bara inte låta bli att tipsa er om denna bikinin som kommer att finnas på H&M till våren. Helt bedårande mönster och färgerna ska vi inte ens tala om, jag är kär i den gröna färgen. Jag älskar verkligen just den där nyansen på grönt.

Nu kan du designa för H&M tillsammans med André Lorenz Stock


pic.H&M


Nu är jag vaken och piggare än tuppen. På tal om pigg och uppmärksam jag har redan hunnit surfa runt lite, så ser ni här ovan vad H&M och killen STOCK erbjuder er. Ta chansen vetja, vem vet du kanske är sveriges nya alexander wang? 


2009 PART 2



NU åker jag och tränar lite, sen blir det bandy och en massa plugg när jag kommer hem. Imon börjar de dagliga bussresorna till gävle och skolan...

HELLO SUPERMODEL JUDITH BEDARD



mum


Hon är den som tar mig till och från sjukhuset.
Hon är den som tröstar mig när jag har ont.
Hon är den jag berättar allt för.
Hon är den som tror på mig och aldrig tvivlar.
Hon är den som ger världens bästa kramar och alltid säger att jag är världens bästa dotter.
Hon är alltid där för mig när än jag behöver henne.
Hon är min bästa vän i hela världen.

Jag älskar henne för mycket och det gör så ont.

Du har inte insett hur otroligt lycklig du är, köp henne en ros idag och säg att du älskar henne tillbaka.


2009 PART 1



LOOKBOOK



håller mig varm med thé och let's dance


nu sitter jag här hemma helt själv och väntar på att let's dance ska börja, hittade dessa bilder så jag var tvungen att dela med mig.

i can't because he understood me. he just got me, right from the start. and i don't find that often. not often at all.



BIO


Igår när jag kom hem efter att ha varit med ida en hel eftermiddag i valbo och sedan suttit framför Pippilotta Viktualia Rullgardina Krusmynta Efraimsdotter Långstrump och vi skrattade bokstavligen ihjäl oss i ca.1,5timme, bestämde jag mig för att åka hem och plugga. Men så blev icke fallet, det blev Jensas med syster och sen åkte vi in till gävle där vi skådade AVATAR och den var BRA. Synd att de inte sålde chanel popcorn då hade jag lätt proppat magen full ytterligare, men NEJ så blev det inte kan jag tala om.

HELLO SUPERMODEL Jacquelyn Jablonski



i valbo med ida




good morning toni garrn


Toni Garrn
by David Vasiljevic Numéro Tokyo #31 November 2009

Fantastiska bilder, jag tror inte att jag har lagt upp de tidigare. Men jag blir fascinerad och häpen och lyrisk och glad och hur ofta stöter man på bilder en tidig morgon som denna och man inspireras av det man ser. Ja, jag BLIR helt enkelt allt av dessa bilder, ALLT.

Nu ska jag dricka kaffe med kanel i eftersom kanel bidrar till att minska sötsuget (det behövs) har jag läst någonstans och även stabiliserar blodsockret. Perfekt som en tillsats till morgonkaffet så här dags innan en ordentlig bamsefrulle ska avnjutas för sen ska jag sätta klorna i böckerna för att plugga hela dagen, nästan. Eller det blir nog en vända till Valbo med ida runt lunch men sen fortsätter jag nöta sida efter sida. 

Dolce & Gabbana vår -och sommaren 2010


Vi är och hälsar på Italiens miljö och kök. Steven Klein står för det fashionabla fotot som bara skriker ITALIA, ITALIA. Det är modellerna Adam Senn, Noah Mills, David Gandy och Sam Webb som sitter och avnjuter en typisk italiensk middag.

Nu ska jag laga en god pastarätt till syster och mig själv och sedan fortsätta med det eviga pluggandet.

uppdaterat: 19.30. ne jag sticker till ida och myser istället tar en STOR break i allt pluggande.

4:a fina från MODEKUNGEN


Gillar dessa 4.a otroligt mycket de kostar ca.599:- modekungen.se har en hel del ünderbara ting och jag tror säkert att du skulle hitta något fint där.



GOOD MORNING SUPERMODEL


Natasha Poly
for Vogue Russia January 2010
Fantastiska bilder tagna av fotografen Daniel Jackson

FRUKOST. Jag älskar frukost det är den bästa måltiden utan tvekan. Kaffe med kanel eller smoothies eller thé med honung och en citronklyfta. Fil och müsli, gröt, fullkornspannkakor med björnbärssylt, crunchy med yoghurtbitar i med iskall mjölk. Fullkornsmackor oftast med smör, ost och tomat, paprika och gurka. Det finns verkligen inget godare än frukost och det är den viktigaste måltiden. Så långt tillbaka som jag kan minnas har alltid frukost varit min favoritmåltid.

Nu ska jag göra en riktigt vitaminbomb till smoothie just för att de är så världslätta och snabba och världensgodaste. Jag behöver bli fullproppad med vitaminer nu med tanke på min "tidiga" läggning. Det känns som att alla bakterier i halsen försvinner efter ett glas, jag vet inte det kanske bara är inbillning med då får det vara så. Ibland funkar saker och ting bara man intalar sig själv att de gör det. Aja strunt samma, viktigast att jag inte blir jättesjuk nu efter en CPnatt.



MÅ BRA? DET VILL JA!


Tjo och hej alla nattugglor där ute! Jag har försökt att somna i 3 timmar nu. Som ni märker gick ju det inte så bra. Jag vet inte vad som tagit åt mig och jag hoppas att detta bara är EN konstig, klurig natt då jag tänker och vrider och vänder på saker och ting som är lite oväsentliga men som inte kan motstås att överanalyseras. Jag förstår inte varför man har en tendens till att överanalysera precis allt och då menar jag verkligen allting mellan himmel och jord, (jag slår vad om att jag hunnit tänka på dig också under dessa timmar). Det går åt så mycket tid till sådant trams, och tid är något vi inte har på denna planet. Ett nytt år har börjat och man kanske bör vara lite mer självisk unna sig, sin hälsa sånt som får dig att må bra. För vem tänker på DIG om du inte gör det? Jag ska verkligen börja göra mer av sånt som jag själv mår bra av. Det är nog ett steg i rätt riktning på det nya året och jag tror att alla kan ta ett litet steg i sitt liv som får ens vardag att förändras till något nyttigt och positivt. För jag tror att man mår bra av det, eller vad säger ni? Jag ska börja ta tag i saker och ting, ägna ännu mer tid åt min hälsa för jag vet hur viktigt det är med en god hälsa det är den som räknas i slutändan. Nej nu ska jag lägga mig och läsa, hoppas att jag får nån timmes sömn för jag har en hel del att göra imorgon eller ska jag kanske säga idag.



MORGONLÄSNING,LITEPLUGG, PROMENAD,FIKA,HANDLATMAT, TRÄNING,OCHNUMYS HOSIDAMEDBÄSTA.


 
Ja men precis exakt allt det ovan har jag hunnit med idag, eller ja det sist ska jag åka till snart. Här har ni dagens osminkade mindre glansfulla bilder så att säga. Jag har lovat mig själv att sluta använda smink, typ, OKEJ TYP!

Ne skojar bara, men använda mindre än annars.
Nu ska jag hoppa i duschen sen mys people...

H&M THE GARDEN COLLECTION


Miljövänliga kollektionen pryds av Natacha Poly, kläderna kommer ut i butikerna den 25:e mars. Plaggen är inspirerade av trädgården som man ser klart och tydligt och återigen till våren är det färgerna som reglerar och de svarta kläderna kan ni gräva långt ned i garderoben. Priserna kommer anpassas till M&H:s vanliga priser mellan 149-399:- så jag ser verkligen fram emot varmare tider som jag nu nästan skriver i varje inlägg. Förresten så är min favorit, eller rättare sagt mina favoriter den röda skönheten högst upp och den glamorösa färgklicken med stora ärmar ett måste.



“So, your idea of a good night is to go to bed early with a book and a milky drink, is it?"





En tidig morgon har det varit. Igår somnade jag med boken över huvudet och i morse vaknade jag i precis samma position. Så jag antar att det är sant när folk säger att de tror att jag är död när jag sover. De måste sätta örat mot min mun och en hand på min mage för att känna efter att jag verkligen andas (creepy). Ne nu ska jag klä mig varmt. Jag ska till högbo med ida för en skön promenad i solen och sen blir det nog en fika.

Alexander Wang and Miu Miu


pic.corousel.no
De vill se flätor i vårt hår, det vill jag med. Och jag kan knappt vänta tills mitt hår blir längre då jag kan ha en fin fläta på sned som tjejerna ovan.



“We don't really have favorite positions. Its mostly just playing the game that we love.”




Can’t wait for spring to arrive!


pic.wildfox ss10

beautiful couple


pic.jakandjil
NATALIA VODIANOVA I EN VALENTINO KLÄNNING MED HENNES MAN, JUSTIN PORTMAN

ÅRETS ANDRA DAG


2010 kommer bli det bästa året någonsin? Alltså jag önskar verkligen att jag kunde som alla andra utlova att det här kommer bli världens bästa år, jag önskar att jag hade någon form av magisk kraft att jag kunde se in i framtiden som tydligen alla andra verkar kunna. Det enda jag har förutspått kommer att hända är att om 1månad kommer tre efterlängtade tjejer hem och min födelsedag i mars. Det är den andra dagen på 2010 och jag har inte gjort ett skvatt idag. Jag har suttit framför tv:n som en förlamad firre och visst kan det vara skönt ibland, men kan man inte förutspå ett bra år så måste man helt enkelt se till så att det blir ett bra år och då kan man inte ligga i soffan och kasta bort en dag hur som helst.

den 31 december 2009 - den 1 januari 2010




HAPPY NEW YEAR


så här såg jag ut igår. fler bilder får ni senare..
nu sitter jag hos elin och vi väntar på att emil ska komma med pizzorna från viking för att vi ska stilla vår obeskrivliga hunger. mumma så gott det ska bli

RSS 2.0