gotta give u a last little compliment on ur style...


Jag får en hel del mail av människor där ute vilket gör mig glad. Jag läser gärna och tar åt mig av era åsikter och tankar. Har du känt någon gång att du skulle vilja skicka iväg ett mail men inte gjort det? Ja men då tycker jag att du ska göra det, fråga vad som helst eller berätta något om dig i ett mail. 

Tack så otroligt mycket till er andra som tar er tid och skriver till mig.

Men hur som helst, här om kvällen hittade jag ett speciellt mail och blev så glad för komplimangerna som jag fick. Därför tänkte jag lägga ut dessa två bilder just för att de är så oehört fantastiska och det får bli dagens inspiration. (tyvärr har han ingen blogg/hemsida, vad jag vet)


ha en fin morgon alla!



Say you need me, then write it in a letter form


skinn kjol-åhléns, t-shirt-weekday

Så här såg jag ut idag. Den här skinnkjolen köpte jag igår och den kommer användas flitigt kan jag lova er. I sommar kommer jag bära den med en vit transparent blus och ett par skyhöga med träklack.



EN ROSA KJOL


rosa kjol-åhléns

Den här kjolen är några månader gammal, har inte använt eller visat den för er. Men när sommaren kommer ska jag bära den ungefär så här. Nu ska jag ta mig in till gävle och plugget.


 


BLAZER


I vår känns ljusa kavajer mest rätt och då är det tur att jag har en beige och vit i garderoben. Men om du inte äger en svart så tycker jag absolut att du ska börja med att inhandla en sådan. Annars skulle jag föreslå en beige, grå eller vit. När det gäller modell så favoriserar jag helt klart den raka, lite mer herrinspirerade modellen och det är väl den trendigaste varianten skulle jag säga. Men det är upp till var och en. Föredrar du den lite mer figursydda så kör på den looken i så fall.



EN FIN BLOMMIG KLÄNNING


klänning-H&M

Nu alldeles strax ska jag till skolan och jag är knappas klädd så här. Så därför har jag en ganska enkel önskan som jag vet att jag inte är själv om att önska. Att det någon gång ska bli vår - vår som i solsken och många plusgrader.  Men snart så får vi hoppas och då vänta ni bara...

Nu ska jag hur som helst äta lite frukost och sen väntar skolan och en massa plugga.



EN BLOMMIG SAK


Här är en klänning som jag har glömt att visa, från ginatricot.



And in the end, it's not the years in your life that count. It's the life in your years.

Så här har ser jag ut idag och nu ska jag hjälpa till med maten här hemma. Ikväll skall en fantastisk trerätters middag avnjutas med goda drycker och med kloka lite äldre människor. Men jag tror att i varje äldre människa finns en yngre människa som väntar på att få dela några meningar med ungdomen idag. God mat, rött vin och pensionärer=behövs ibland.



EN FREDAG I GÄVLE


Idag har jag befunnit mig i Gävle hela dagen. Pluggat, ätit god mat, umgåtts och gått på bio.



Bianca Balti kan jag inte få nog av.


Bianca Balti är min torsdagsinspiration. Det här är fantastiskt, så otroligt enkelt but it takes my breath away. Jag vet inte ens om jag behöver säga mer, men jag måste. Titta på pälsen, de röda läpparna, det röda nagellacket och väskan är underbar. Väskan är en Miu Miu som jag skulle vilja ha!



lace


spets:ginatricot, haremsbyxa:h&m, skor:dinsko



Den där italienska modellen Bianca Balti


Den här tjejen är så vacker, eller vänta FEL, vacker är bara förnamnet. Under modeveckorna har hon gjort en fantastisk comeback på catwalken. Som om det inte vore nog med det är hon dessutom en fantastisk inspiration utanför jobbet. Min inspiration just idag.

Bild på dagens får ni imorgon. Jag har haft fullt upp med plugg och träning. Både igår och idag har jag fått stress från skolan, stressa vidare till mina spinningpass och som om det inte vore nog med det har jag haft en massa plugg. Som tur är har jag sovmorgon imorgon och ska inte befinna mig i skolan förrän tolv. Men efter lektionen blir jag tvungen att stressa vidare till badhuset en sista gång den här veckan för att köra ett vattengympapass. Kom och träna på parkbadet i sandviken vetja, 17.00 börjar vi svettas i vattnet.



VISSA ANSER ATT MAN HÖR HEMMA I KATEGORIN GRYM/PERSONLIG/EGEN/UNIK. DET HÄR ÄR ETT SÅNT FALL.

Jag fick ett mail av fantastiska fotografen Johan Larsson som driver sajten doepicturstuff med en annan fotograf vid namnet Johan Svensson. Han skrev så artigt och berättade att de har startat en ny sektion på hemsidan vid namnet (Epic Yourself) där sköna människor visar upp hem/prylar/sig själva med sina egna bilder och ord och han vill att jag ska ta del av detta. Otroligt kul och trevligt, jag tackar så mycket för den fina bemärkelsen. Jag vill även berätta att dessa killar blev bjudna att plåta behind the scenes på NK under fashion show den 13 mars, fantastiska bilder måste jag poängtera. Inom kort kommer ni kunna hitta mig och mina saker som jag håller varmt om hjärtat på deras hemsida.



I LOVE JEANS



iNSPIRATION



crazy fur


Carolines päls är ju helt underbar! Den skulle verkligen inte sitta fel över en skinnjacka. Gå in på mode.feber.se och inspireras av hennes fantastiska stil.



I WANT.



pictures:lelove



He who has health, has hope. And he who has hope, has everything.


Ja kära läsare nu kan jag försäkra er om att jag är frisk som en lärka så jag tänker återgå till mina ordinära aktiviteter. Tänkte börja med kaffe eftersom det var fyra dagar sedan jag kände smaken av koffein och lite sex and the city innan jag gräver ned ansiktet i böckerna. Förresten så hittade jag också min "bortglömda" sandfärgade skinnjacka när jag städade igår. Jag ska nog börja använda den nu när solen äntligen har börjat kika fram.


 


STÄDA GARDEROBEN


Idag har jag pluggat, hällt i mig te och städat. Under städningen av garderoben hittades en ljusblå blus från acne och mina jeans från levi's. Nu vill jag bara ha sol och varma sommarkvällar så man kan strosa omkring så här.



LÅNGKLÄNNING

Klänningarna kommer från monki och kostar ca:250:-

Matcha:Långklänning+skinnjacka+snygga klackar eller converse.



A sister is a gift to the heart, a friend to the spirit, a golden thread to the meaning of life.



Early to bed, early to rise, makes a man healthy, wealthy and wise.


pictures:jak&jil, modefeber

Jag har stoppat i mig citroner, apelsiner, bananer, kiwisar och mandarinisar. Jag har även druckit te och vatten i massor och proppat tabletter i fulla kassor. Nu mår jag bättre med tanke på omständigheterna och hoppas på de bästa tillfriksnings(heterna?). Med dessa bilder vill jag dig inspirera så kanske vi i gävle på bion ikväll ses för att kela? NOOOT! haha...

OBS! Jag antar att det är tabletterna och överkonsumtionen av allting som jag har stoppat i mig som talar eller så är jag baraaaa uttråkad? HATAR ATT VARA KRASSLIG.. Skulle egentligen på bio men det blev ändrande planer och jag skulle följa med in till gävle för att avnjuta en god middag på church street med bästa vänner men det klarar jag inte heller av för att jag är lite för sjuk för det också. Bättre mår jag som sagt men inte tillräckligt bra än så jag fortsätter med min kur ikväll och håller tummarna att jag vaknar upp frisk som en nötkärna imorgon.



The only way to keep your health is to eat what you don't want, drink what you don't like, and do what you'd rather not.

Jag har lyckats blivit lite sjuk och just därför är jag uppe ännu tidigare än vad jag brukar vara för jag får helt enkelt ingen luft. Det är ju fullkomligt omöjligt att sova när man är täppt i näsan. I den här stunden ligger jag på magen här i soffan med kurslitteraturen i ena handen och datorn på andra sidan. Vilket kanske är lite olämpligt eftersom snoret forsar och jag nyser mer än vad jag andas och jag förstår inte riktigt varifrån snoret kommer, hur kommer det sig att näsan kan producera denna mängd snor? En nässpray skulle sitta alldeles utmärkt annars kommer jag kvävas till döds. Hur som helst så försöker jag blogga samtidigt som jag försöker få in nyttig information i skallen, vilket inte alls går så bra. Men även att jag då och då försöker sörpla i mig kokhett te och äta några tuggor av fruktsalladen går inte heller riktigt ihop. Jag måste försöka komma på en bättre arbetsposition för nu har jag konstaterat att det här inte alls funkar. Nej nu ska jag lägga ifrån mig datorn, har i alla fall hunnit inspireras av fantastiska bilder och jag delar självfallet med mig av de senare. Nu ska jag ta tag i min kurering, tänkte ta en överdos av c-vitamin vilket innefattar CITRONER, måste äta några sådana och dricka citronvatten och äta ännu mer frukt för det känns som att det borde hjälpa. Återkommer senare. Gör jag inte det kommer ni läsa på löpseden att en 22-årig kvinna kvävdes till döds av sina egna snor(?). Ha en fin morgon allesammans.



ÖNSKEOUTFIT FRÅN TOPSHOP


jacket, dress, shoes: topshop

Det här är en jäkligt snygg outfit och hade inte min symaskin varit sönder skulle jag genast sätta mig ned för att sy en likadan klänning och jacka. Alltså klänningen är helt fantastisk, enkel men ack så snygg. Tror den kostar ca:500:-



Ah, summer - what power you have to make us suffer and like it


Hade det varit en varm sommardag skulle jag ha gått omkring så här.

Men nu var jag tvungen att sätta på mig svarta tjocka tights, svarta kängor på fötterna och min päls över kavajen.
En varm, solig och rolig dag är vad jag vill ha.



The way to love anything is to realize that it might be lost.


kavaj-h&m, tröja-ginatricot, jeans-cheapmonday



BLACKBLACKBLACK



Idag är jag black lady. Är bäcksvart från topp till tå, men det behöver ju inte vara tråkigt. Blanda olika svarta material och outfiten kan vara riktigt härlig att titta på. Nu ska jag in till skolan och efter skolan åker jag direkt till parkbadet har ett vattengympapass idag.

Vi hörs senare fina läsare



The best and most beautiful things in the world cannot be seen or even touched. They must be felt with the heart.


dagens:kavaj-secondhand, blus, halsband-h&m, kjol-ginatricot

Nu ska jag lägga mig och läsa lite, har ont i hela kroppen men trots det är jag super glad eftersom mitt spinningpasset var så uppskattat, jag trodde på största allvar att en kille skulle tuppa av under passet men som tur var gjorde han inte det...

NU:vila kroppen



BASGARDEROB


En bra basgarderob klarar man sig långt på och det är även bra om man investerar några extra kronor på den, just för att det oftast är bättre kvalité när kläderna är lite dyrare. Jag tror att man anpassar basgarderoben efter årstiderna. Jag går inte ständigt omkring med svarta jeans, randig tröja och svart kavaj men har man plaggen ovan kan man alltid addera med lite trendigare kläder och då välja de billigare märkena för att kunna hänga med modevärlden om man nu vill det. Men som sagt det är alltid bra att kunna utgå från en bra basgarderob. En kavaj, ett par välsittande jeans, ett gäng snygga bas-shirts, några koftor i varierande färger, en svart klänning och några söta blusar är något som jag alltid har framme oavsett årstid. Sen adderar jag lite andra kläder beroende på vad det är för årstid och det som jag tycker är trendigt och snyggt just för det tillfället.



BANDY


dagens:trenchcoat, halsband, halsduk-H&M, t-shirt-ginatricot, jeans-cheap monday, skor-dinsko.

Nu ska jag dricka en kopp kaffe och sen blir det SAIK-Bollnäs med sara, johanna, elin, sanne och ewe



So happy I could die.Be your best friend.Yeah I'll love you forever.Up in the clouds.


Här har ni gårdagens drapering. päls-bikbok, blus-lindex, byxor-monki, skor-dinsko, väska-ginatricot, blått nagellack-H&M

Det är kul att läsa bloggar och jag har kollat igenom alla som har kommenterat mina inlägg idag och igår. Det är lite extra skojigt när jag hittar andra som skriver om mig och lägger upp bilder på mig som illustration. En extra kram till er söta människor. Nu ska jag dricka en kopp te och planera de kommande träningarna för imorgon ska jag upp halv 6 vilket är galet tidigt för ett vattengympapass på badhuset innan jag beger mig in till Gävle och skolan. Efter skolan väntar ett spinningpass, förstår inte hur jag ska orka men jag kämpar på.

Men hur som helst vi tar en dag i taget, inte stressa, eller vad säger ni...


People fear what they don't know


pictures:style.com

Nu har jag suttit här och druckit mina 2 koppar kaffe ätit frukost som blev gröt med kanel och mjölk och undertiden har jag spanat runt bland modebloggar, inspirerats av bilderna på style.com och läst ELLE har jag även hunnit. Av någon konstig anledning läser jag horoskopet alltid först och det stod att aprilmånad kommer vara en bra period för min del. Men att jag ska akta mig för att ta på mig för mycket jobb och hålla mig till det som jag tycker är kul. Jag tycker att ståndpunkterna stämmer in bra på den här månaden och då är den här månaden inte slut än, vem vet jag kanske hinner bränna ut mig innan jag ens nått aprilmånad. Nej nu ska jag faktiskt ta och klä på mig och åka till skolan. När jag kommer hem skriver jag ett inlägg om vad den perfekta basgarderoben måste innehålla. Jag lägger upp gårdagens också hann aldrig det igår!

Ha en fin morgon mina vänner.



SICK

Idag skulle jag ha tränat styrka 11:00 och just precis nu skulle jag egentligen befinna mig på spinningcykeln för att träna. Men eftersom jag känt mig hängig och lite slö har jag tagit en dag off jag har bara varit hemma idag och pluggat galet mycket. Pappa kom in för ett tag sedan med kaffe och kakor under tiden som jag målade naglarna. Nu ska jag faktiskt ut en sväng för att få lite frisk luft och efteråt väntar mer plugg. Slänger in en dagens om jag hinner.
Kram på er fina läsare



FROSSA MED SMYCKEN


Igår var jag på middag hos en bekant och vi hade det super trevligt. Vi åt god mat och till efterrätt kanske världens godaste äppelpaj med hemmagjord glass. Jag rullade hem för jag var så propppmätt. Det var en fantastisk kväll som definitivt måste göras om snart igen.



Gold cannot be pure, and people cannot be perfect.


halsband, örhängen, armband och ring hittar du på Topshop



I left my head and my heart on the dance floor.


Tack för en fantastisk kväll alla underbara



önskeoutfit


shorts-levi's, jacka-bikbok, t-shirt-topshop, solglasögon-H&M, converse

Jag verkligen önskar att jag kunde ha strosat omkring så här på stan för en fika och sedan sitta med tjejerna i gräset på jernvallen och titta på fotboll. Men jag får vänta ett tag till innan den önskan kan uppfyllas. Nu ska jag hoppa i duschen och börja göra mig iordning.

Ses på dansgolvet i gävle folks.



EN BASEBALL TREND


Den här snygga kommer från Bikbok och kostar 500:- jag är lite sugen, skulle vara en perfekt vårjacka att bära någon gång men vet inte riktigt om jag ska slå till. Få klura lite på det där, ska ta mig in till gävle imon för att ta en närmare titt.



TACK FÖR EN FIN KVÄLL

Idag har jag pluggat hela förmiddagen sen blev det en snabbis in till valbo innan det var dags att köra vattengympa med de äldre damerna, äldre herrarna och två söta unga töser som skulle prova på för första gången. Så jag tänkte passa på och tipsa er att komma igång med träningen (om ni inte har gjort det) och köra vattengympa med mig på Parkbadet, torsdagar 17.00.

Under kvällen har jag haft tjejerna och emil här på födelsedagsfika. Tack för en underbar kväll och för de fina presenterna. På lördag fortsätter vi.

JUST NU: håller jag på och dör av trötthet så vad passar inte bättre än SÖÖÖMN då?



MY PERFECT DAY


En fantastisk dag har det varit med många fina presenter och gratulationer, tack så mycket alla underbara vänner. Dagen har spenderats i högbo med mina älsklingar där vi grillade och tog en promenad runt sjön. Jag har även avnjutit en fantastisk middag och efterrätt med min familj.

Imorgon kommer mina söta tjejer och emil på födelsedagsfika och på lördag fortsätter firandet då vi kommer kalasa loss med FEST och utgång i Gävle.



HAPPY BDAY!


Today is my birthday, weehoooo!!


clouds are far behind me



I might steal your clothes and wear them if they fit me


Klicka på bilden och lyssna på en otroligt fin låt och se en otroligt fin video...



blogg.se


Jag var med på blogg.se igår, kul!
Nu ska jag ta och svara på några mail och plugga lite innan jag beger mig till badhuset för att köra första vattengympapasset med "pensionärerna" som pappa skulle säga. Lägger in en dagens senare...



WISHLIST

Egentligen önskar jag mig inte något alls eller jo jag vill bara se glada människor den här dagen. Men till min familj som vill förutom leenden och BAMSEKRAMAR och PUSSAR ge mig något extra har jag gjort ett litet inspirerande collage.

NU SKA JAG VILA MIG OCH DET BEHÖVS VERKLIGEN FÖR JAG HAR VÄRLDENS KONSTIGASTE TRÄNINGSVÄRK DET GÖR AS ONT PÅ SJUKT KONSTIGA STÄLLEN, MEN DET ÄR EN ANNAN VISA...

TACK FÖR ALLA FINA KOMMENTARER, NI ÄR BÄST



Internationella kvinnodagen


EN RIKTIGT STOR ELOGE TILL ALLA KVINNOR OCH SPECIELLT ALLA MAMMOR IDAG. Förutom min mamma som gick bort i cancer för 8 år sedan som är min förebild vill jag tacka alla andra fantastiska kvinnor i min omgivning som jag inspireras av som för goda handlingar i dagens samhälle vilket jag tycker att alla människor borde sträva efter. Att göra bra saker i livet och göra en bättre plats här på jorden för sina medmänniskor, hjälpa så mycket som man själv kan är den bästa bedriften här i livet. Tänk vad mycket bättre denna planet skulle bli om alla tänkte så

Men hur som helst EN EXTRA STOR MEDALJ TILL ALLA MAMMOR DÄR UTE.



GOOD MORNING MONDAY, I WISH I HAD...


Just nu sitter jag med mitt morgonkaffe och önskar, önskar att jag hade en specifik tatuering på min vänstra handled, förutom det har jag en massa andra tankar som snurrar i huvudet. Idag är jag ledig från plugget i Gävle och kommer vara det nästan hela veckan. Vilket passar mig ypperligt eftersom jag ska jobba lite extra på en av grundskolorna här i Sandviken, alldeles strax ska jag kila iväg dit för att planera vilka dagar som skulle vara passande för lite vikariat. Efter det ska jag ta mig in till Gävle för att kolla upp ett par skor åt syster och på kvällen väntar träning och lite plugg ska jag väl förhoppningsvis också hinna med.

Ha en bra måndag!



I'm your biggest fan


Kom precis hem efter att ha umgåtts en hel dag med min söta syster. Just nu förbereder hon träningskläder för att jag snart ska skjutsa henne till fotbollsträningen men innan det ska jag skicka mail till de 3 lyckliga vinnarna av vantarna från Muchis och Erica Laurell för Chiquita Smoothies.



HELGEN HAR BJUDIT PÅ BESÖK FRÅN SMÅLAND


Min sötnöt ilda har varit på besök och det har varit supertrevligt. Nu ska jag åka till valbo och peka på sånt som jag skulle vilja ha i födelsedagspresent för den 10:de mars blir jag 1 år äldre. Ses i valbo folks!



RING RING RING


Ring H&M 49:-



nu finns dessa efterlängtade solglasögon på H&M



nu finns de på H&M:s hemsida och kostar 99:-



BALMAIN SPRING 2010 AND BALMAIN FALL 2010


pictures:style.com
Balmain spring 2010


pictures:style.com
Balmain fall 2010. Nu har vi fått se samma sak de senaste säsongerna fast det gör mig inget alls för att axlarna och det fantastiska glittriga mönstret är helt bedårande.



F/W 2010 Dries Van Noten


pictures:style.com



den 4 mars 2010



PERFEKTION.


pictures:jak&jil
Jag sitter nu efter träningspasset och har helt seriöst kramper i mina muskler. Så mycket som jag har ränt omkring fram och tillbaka både genom gävle och sandviken, det har jag inte gjort på riktigt länge och sen en träning på det, ibland undrar jag hur jag orkar? Just nu önskar jag mest av allt att jag kunde få lite massage, det känns som att baksida lår fortfarande pumpar. Jag undrar om jag kanske ska önska mig det i födelsedagspresent skulle ju sitta underbart. Under tiden jag väntar på att Ajla ska komma hem ska jag göra en önskelista faktiskt. När Ajla kommer hem ska vi baka scones. Kan ni tänka er vad gott med varma scones med smör och ost och apelsinmarmelad på till ett glas kall mjölk, mumsigt värre det saftas i munnen på mig.

Egentligen var det inte alls det här jag skulle berätta men nu blev det så iaf. Utan de fantastiska bilderna som får mig att längta galet mycket till våren. Vilka fantastiska färgkombinationer det är sånt som man kan kalla perfektion. SE OCH LÄR



Hey ya'll, how ya doin?

Kom hem precis från skolan, här är de andra sakerna som jag fick hem igår och gjorde mig en aning lyckligare för stunden. Eller för stunden kanske jag inte ska säga egentligen. För jag är fortfarande väldigt tacksam och glad. Nu ska jag sätta mig ned för att äta innan jag tar mitt pick och pack för att strosa ned till badhuset. Det blir resterna från igår gjorde rätt så mycket mat faktiskt, supergott var det så det gör inge. Skulle kunna äta det här hela veckan utan tvekan.






picture.emsedge

Hur fin är inte den här ringen, endast 49:- på H&M. JAG VILL HA DEN!


 


MINA NYA VANTAR MATCHAR JAG SÅ HÄR....


vantar-Muchis och Erica Laurell för Chiquita Smoothies, pälsjacka-second hand, jeans-cheap monday, skor-dinsko, väska-second hand

Igår hade jag fullt upp med plugg men även en massa träningar på Badhuset.

Idag har jag fått hem tre paket :D Bland annat vantarna som jag har på min från Muchis och Erica Laurell för Chiquita Smoothies, hur praktiska och sköna som helst och dessutom är de SNYGGA, precis vad jag behöver i denna kylan som aldrig tar slut. De andra två paketen får ni se ikväll. Nu ska jag plugga lite och sen ska jag laga oxfilé och potatisklyftor som ska avnjutas med en god sallad och bea, mumsfilibabba. Och efter det väntar ett spinningpass på badhuset.




TÄVLING: VINN SNYGGA BLOGGVANTAR


Jag och Chiquita Smoothies tävlar ut tre par vantar här i bloggen. Vantarna är framtagna av Muchis och Erica Laurell för Chiquita Smoothies och kallas för bloggvantar. Just för att de är så praktiska då man kan vika bort delen över fingrarna för att lätt kunna knappa på tangentbordet när man bloggar. Och under dessa kyliga tider vad passar inte bättre då än ett par sådana vantar.

Muchis är ett företag som producerar s.k. knit kits som man kan köpa om man vill sticka mössor, vantar, halsdukar eller annat. Erica Laurell är en svensk designer som säljer sina fantastiska kreationer på bland annat NK i Stockholm.

Nu kan du alltså vinna dessa snygga vantar och det enda du behöver göra är att kommentera detta inlägget med vad just din smoothie skulle innehålla om du fick framta en egen smak som skulle säljas ute i butikerna. På fredag 00.00 kommer tre personer med (vad enligt mig) är de godaste smakerna att vinna.

Lycka till!



RSS 2.0