I just want you to know that I'll always be here for you.


Klänning, halsduk, strumpbyxor-h&m, kavaj-second hand, skor-scorett

hejsan alla söta! Nu har jag tagit en liten paus i pluggandet. Jag sitter med ett äpple i munnen och till höger om mig på bordet står ett glas med färskpressad apelsinsaft. Det gäller att jag får i mig en hel del vitaminer då jag pluggar som mest annars orkar jag inte helt enkelt. 

Idag hade jag misstolkat vädret helt och hållet. Solen stekte på och himlen var klarblå och jag gick omkring och hade svettattacker till och från.



MTOTFLS


Precis så här vill jag gå klädd dag för dag denna veckan. Pixiemarket är en helt fantastisk webshop. Vilken genial styling, som sagt jag har hittat min inspiration för hela veckan.

Nu ska jag ta tag i hemtentan och presentationen som vi ska ha imorgon, lägger in dagens lite senare.



SULAN F/W 2010

Scorett F/W 2010

Det kan bli en riktigt fin höst om jag får springa omkring i dessa snyggingar. Traktorsulan är riktigt vass. Jag gillar den.



GRILLNING


Nu alldeles strax ska jag ta mig till stina för lite grillning. Så här ser jag ut ikväll det var bara det jag ville visa lite snabbt. Nu ska jag slänga på mig kavajen och sätta på mig mina gula skyhöga klackar. Ha en fin kväll!



GÅRDAGENS


kavaj, tröja, sjal-h&m, byxa-åhlens, skor-scorett

Hur kommer det sig att regnet bara öser ner när lördagen är min enda lediga dag på långt framöver. Igår satt jag och min kalsskompis och pluggade flera timmar i sträck tills vi blev klar med vår presentation som ska redovisas på tisdag. Just därför bestämde vi att vi skulle få en dag off från plugget, vilket är IDAG. Kul att vädret visar sig från sin bästa sida då? Jag som ska grilla med mina underbaraste ikväll!!! Det finns verkligen ingen rättvisa här i världen. Trots det förbaskade regnet ska det bli hur trevligt som helst att få träffa alla fina och speciellt Elina, min söta tjej som jag inte har sett på hur länge som helst.



You gotta love this city



EN HÄRLIG TORSDAG KVÄLL VÄNTAR


Så här söt var min klasskompis Büsra idag. Hennes fina prickiga blus hade hon på sig som hon shoppade i Sthlm i sista sekunden innan hemgång.

Så här så jag ut idag: Klänning-H&M, Sjal-H&M fashion against aids, Kavaj-second hand, Skor-scorett.

Jag har precis duschat och innan det var jag på badhuset och hade ett jobbigt vattengympapass med min träningsnarkomaner till kunder. Nu ska jag dricka en kopp gott kaffe för sen ska jag börja göra mig i ordning. Strax efter åtta kommer sanne och hämtar upp mig för att ta oss in till Gävle där vi ska se sex and the city 2. Det kommer bli en underbar kväll med alla min tjejer och Emil. Ha en trevlig kväll min finaste läsare!



Have you ever heard the expression the best things in life are free? Well, that expression's true.



fler bilder får ni imorgon

Nu är jag trött. Jag kan inte ens beskriva hur trött jag är men dagen har varit så underbar och det är det viktigaste. Imorgon väntar en hel dag i skolan och efter det ska jag ta mig till badhuset för att köra ett träningspass. Nu ska jag faktiskt sova, som jag ska sussa sött.



Cause I been missing you like crazy


kavaj:second hand, byxor:h&m(jag har sytt på gulddragkedja längst ned), tröja:gina tricot, skor:dinsko

Hej hopp! Nu alldeles strax ska jag ta bilen till badhuset för att köra vattengympa. Jag fick ett sms att jag skulle hämta ut mina biljetter till förhandsvisningen av sex and the city 2 som äger rum i sthlm imorgonkväll. Tråkigt nog ska jag inte gå på den utan jag blir bara där över dagen. Det blir i alla fall biopremiär med mina underbara vänner i Gävle på torsdag istället, vilket inte är helt fel, nästan mycket bättre. Sen kanske även en sväng på bocken för en god cosmopolitan. KRAM



KÄNNER MIG LITE GRÅ OCH SÅDÄR DU VET

Jag fick ett mail från en dam som kommer från England, hon skall inom en snar framtid lansera en hemsida där du kan klicka hem fina UGGS i en massa olika modeller och hon ville göra ett litet samarbete. Dessvärre är det sommar nu och erbjudandet passar inte riktigt till årstiden. Jag bad henne återkomma senare till hösten/vintern om det fortfarande är aktuellt då. Vi får se om det blir ett samarbete som sagt. Hur som helst så känner jag mig lite grå, trött och nedstämd just nu, vad ska jag göra för att rycka upp mig själv? Hm?

SPORTEN TENNIS UTÖVADE JAG OCH MINA VÄNNER EN HEL DEL FÖR NÅGRA ÅR SEDAN. KÄNNER ATT VI SKULLE BEHÖVA ÅTERGÅ TILL TENNISBANORNA PÅ JERNVALLEN FÖR ATT SE OM DET FORTFARANDE ÄR JAG SOM HAR KORTAST STUBIN. ISTÄLLET FÖR EN TENNISBOLL SÅ KAN ETT TENNISRAKERT FLYGA ÖVER NÄTET. (INTE BRA)


Inte för att jag skulle hinna spela tennis nu men tennis måste vi börja spela snart mina fina vänner. Ne nu ska jag lägga mig i soffan och vila kroppen, idag blev det tre träningspass på badhuset. Tjing!



The Local Firm för Weekday


Weekday fortsätter att samarbeta med olika designers och nu är det The Local Firm som står på tur. Designerna bakom The Local Firm, Richard Hutchinson och Alex Nyhage inspiraras till stor del av konst och arkitektur.

Kollektionen som kommer ut i butik den 29 maj kommer innehålla kepsar, joggingsoveraller, nylonväskor och bland annat ett halsband med visselpipa. Richard berättar att de har inspirerats av Östeuropa och deras träningsoveraller under 80-talet. Priserna kommer ligga mellan 150-600 kr.

Jag har en resa inbokad till stora staden på onsdag vilket innebär att jag kommer missa kollektionen som släpps tre dagar därefter på lördag den 29 maj alltså. Jag som mer än gärna skulle vilja klämma och känna på kläderna lite.



I've got a sick obsession, I'm seeing it in my dreams


klänning och kavaj:h&m, skor:converse

Vilket skitväder det har varit idag. Igår sol och idag spöregn!?? Jag förstår verkligen inte! Man blir så deprimerad när man vaknar och regnet bara öser ned från skyn. Under helgerna när man är ledig från skolan vill man ha sol så man kan vara ute och promenera, fika på uteserveringar med sina underbara vänner eller titta på fotboll med en glass i handen. Det känns som att vi är så långt ifrån just de företeelserna som vi bara kan komma. I min depression har jag bara pluggat en hel del idag men även lagat god mat med min lillasyster ajla och hon har lyckats med att bakat en fantastiskt god vit kladdchokladtårta som hon hittade på sin favorit bakhemsida. Så jag antar väl att det alltid finns något positivt i det negativa!

I alla fall så hade vi det riktigt trevligt hos annika igår. Mina underbara tjejer (tråkigt att alla inte var med) och självklart bästa emil, vi hade det riktigt, riktigt mysigt. Alldeles innan fotbollen skulle börja så kom sötaste josse med anders. Så, så trevligt som sagt!



Maybe I need some rehab, or maybe just need some sleep



kavaj:second hand, byxor:gina tricot, t-shirt:bikbok, skor:dinsko

En lång dag har det varit. Blev en vända in till gävle, lite plugg och träning på eftermiddagen. Nu ska jag ta mig till min söta Annika för att mysa lite med brudarna.



I wrote a song about your eyes


batik tunika:lindex, trenchcoat och kavaj: h&m, skor:scorett

Kom hem för ett tag sedan. Jag är galet trött nu känner verkligen på mig att jag kommer somna tidigt ikväll.



DAGENS INSPIRATION: OLIVIA PALERMO


God morgon! I morse var jag på badhuset halv sju och förberedde inför vattengympan. Det var 17 personer där som ville träna med mig. Fantastiskt! Ja nu ska jag dricka lite kaffe (inte bra med tanke på min dåliga mage) det är ju så gott, sen blir det lite plugg och efter det iväg till gävle för mer plugg. Jag vill gå klädd som Olivia Palermo idag, tyvärr så tillåter inte vädret det men vi få se vad jag hittar på för outfit, ni får en bild senare. Ha en superfin dag alla=)



Ibland är får man känna sig GRYM helt enkelt.


Det här var ju kul, såg det nu för bara några minuter sedan!
Jag har hur som helst strosat omkring i gävle idag, skolan och stan. Ikväll har jag spenderat en massa tid på badhuset körde vattengympa 45minuter, spinning 45 minuter och core 30 minuter. Jag är sjukt nöjd över dagens träning. Nu ska jag kika lite tv och sedan sova för imorgon väntar ett vattengympapass klockan kvart i sju på morgonen. Så här såg jag ut idag.

byxor:gina tricot, tunika:h&m, jeansjacka:wrangler



VELOUR + ACNE + H&M - för män


Sist jag skrev om hur jag tycker en kille ska klä sig fick jag en hel del kritik. Men när ni ber om det igen kan jag nästan inte låta bli att berätta vad jag tycker än en gång, det är bra trevligt att analysera vad killar har på sig ibland. Men hur som helst inte för att det riktigt är min avdelning men jag ger det ett försök, alla vi tycker ju att olika saker är snyggt på killar inte sant? Jag håller fortfarande kvar vid det jag sa tidigare LESS IS MORE helt enkelt. Men egentligen alla killar som klarar av att bära upp vad de har på sig kan man inte klaga på. Ibland så hamnar jag på olika bloggar olika sajter och inspireras och för någon vecka sedan då hände just precis det här. Jag surfade runt lite och hittade fantastiska grejer så då tänkte jag passa på och dela med mig av det. Som tex. Velours kläder är helt fantastiska, jag diggar dom något grymt som ni ser här ovan. Ett par enkla chinos och en rutig skjorta, sandaler till eller converse. Svårare än så behöver det inte vara. Sen har jag alltid gillat acnes känsla för stil det svarta enkla. Matcha en svart kavaj till en randig tröja, ett par svarta byxor till som du rullar upp nedtill två-tre gånger så lite av ankeln blottas och ett par converse och du har halva inne hos mig. Även att blanda jeans överdel och underdel i olika nyanser är snyggt. 
H&M-HERR tycker jag killar borde öppna upp ögonen för mer. Här nere hittar ni nya kollektionen som kommer ut idag FAA-Fashion against aids. Ni kan hitta fantastiska grejer till budgetpris och matcha det med er egna personliga stil. Bara för att det är billigt behöver det inte vara dåligt, snarare tvärtom.



It is health that is real wealth and not pieces of gold and silver


Hej på er! Vilken fantastisk dag jag haft hittills. Tidig promenad, världens godaste frukost och plugg har jag hunnit med och handlat en massa frukt och honung. Nu ska jag bara ta det lugnt, dricka en kopp te, lägga mig i soffan och vila kroppen, vilket jag behöver göra. Ikväll hade jag inga träningspass som skulle utföras på badhuset därför tänkte jag ta mig ut i Trebo för en lång, jobbig, flåsig joggingrunda. Men sen blev det ändrade planer jag skulle köra Sofis spinningpass så mina planer var jag tyungen att radera. Sen blev det ändrade planer igen det visade sig att ingen hade bokat spinningen så då kan jag återgå till plan A igen. Ne nu vilar vi en stund först. Tjingeling!



PRIDE

LuShae är ett Australiskt företag med sin bas i Tasmanien de tillverkar och exporterar sina smycken från Kalifornien i USA. Företaget ägs och drivs av bland annat Sarah och hennes kollega som även hon är från Australien. För de är inte smycken värdefulla för att de kostar en förmögenhet, de är värdefulla på grund av den unika stil och minnen från speciella tillfällen de medför. Jag föll direkt för den här skönheten ovan som stolt kan bära namnet Pride. Omslukad av guld och silver med 14k guld och vit guld. Hela tre centimeter i diametern vilket kommer göra att den sitter perfekt och kommer att täcka halva långfingret. En ring som du kan matcha till både vardag och fest. Du kan stolt visa upp den och känna dig bedårande vacker i en enkel svart outfit. Så vad väntar du på, det är ett måste! Klicka in dig på hemsidan genom att klicka på bilden och beställ din egen favorit med detsamma. När ringen anlänt ska ni få en närmare titt.



If you're walking down the right path and you're willing to keep walking, eventually you'll make progress


Hallå där! Jag är trött i hela kroppen och mellangärdet gör ont då och då. När jag kom hem idag från den hetsiga världen vilade jag hela eftermiddagen nu snart ska jag iväg för att köra ett vattengympapass. Senare ikväll ska ni få se mitt fina smycke som jag har valt och ska få hem om några dagar. KRAM


Why does it hurt so bad? Why do I feel so sad?

Igår kväll när jag kom hem efter att ha varit på en tripp i gävle fick jag ont i mellangärdet för andra gången i mitt liv. Det började med att jag mådde illa och sen började magen låta konstigt och därefter började det göra extremt ont i mellangärdet, en obehaglig känsla och det kändes som att en stor, svart klump skulle utvecklas och ta över hela min kropp. Jag kunde knappt gå, sitta, ligga. Jag grät som en bebis för det gjorde så fruktansvärt ont, jag trodde på största allvar att jag skulle dö. Men inte ville jag åka till sjukhuset inte... Jag får skylla mig själv ibland.

I morse när jag klev upp mådde jag prima, det kändes som allting bara var en mardröm och då var jag bara tvungen att sätta igång med en massa ärenden. Bankbesök, plugg och annan skitgöra. Nu ska jag dricka en kopp te och lägga mig för att vila lite sen måste jag iväg till badhuset för att köra ett vattengympapass och ikväll väntar plugg. Tjing!



GÅRDAGENS


Jag har inte uppdaterat er på ett tag. SORRY! Det har hunnit hänt en del saker faktiskt, bland annat har jag förnyat min hårfärg, dessvärre gör inte bilden hårfärgen någon rättvisa utan håret ser kolsvart ut, det är det inte egentligen. Men mörkare än annars? Ja det är det. Mina snyggingar och sötisar till vänner som har hunnit träffa mig tycker att jag passar i det, men vad tycker ni?
Här kommer gårdagens i alla fall. Det blev lite vinmys med alla underbara vänner i Karin och Anders lya. SUPER TREVLIGT HELT ENKLET.



I'm not a waiter I like to make things happen.



Memories don't leave like people do.


skinnjacka, byxor, tröja-ginatricot,jeansskjorta-levi's,skor-scorett


Jag blev så glad när jag kollade mailen då jag hittade ett trevligt, specifikt mail gällande min blogg och lite andra saker, hur som helst så ska jag få hem valfria smycken från en viss hemsida tänker inte avslöja mer utan ni får följa med mig här i bloggen en tid framöver och se vad det gäller. Nu ska jag laga mat det blir klyftpotatis med tandoorispett och en supergod sallad till. Sen väntar en massa plugg.



I can't eat, I can't sleep anymore


God morgon! Jag har sovit precis ingenting, men det var väl inget nytt... I väntan på bussen till skolan tänkte jag passa på att skriva om gårdagen. Jag satt knappt vid den här maskinen för det fanns helt enkelt nada tid för det. Hur som helst igår var jag uppe med tuppen en joggingtur och även ett besök på sjukhuset. (Jag hatar doktorer, de är sämst och jag kommer bli döv om några år i det högra örat ingen tvivel om det enligt mig då. Men enligt två doktorer så har de inte sett finare öron än mina. SKITSNACK DE ORKAR BARA INTE TA TAG I SINA PATIENTER) Jag hatar verkligen sjukhus det finns inget värre, usch blir deprimerad bara av att tänka på de. Nog med tjat om sjukhus, efter det deprimerade stället blev det en vända till gävle och när jag kom hem läste jag i princip tills mina ögon ploppade ut sen åkte jag och körde ett vattengympapass och när jag kom hem läste jag ännu mer. Har kanske sovit max två timmar i natt men som sagt det var ingen ny nyhet. Neej usch mina ögon gör ont nu, nu ska jag slå igen det här locket men ha en fin onsdag.
Vi ses senare!



10 maj 2010


Why would you say things that you really didn't mean?

Kom just precis hem, har varit och handlat mat och joggat i trebo med pappa. Fy sjutton så skönt det är att jogga, jag älskar det. Tidigare idag var jag och tittade på fotboll med några söta vänner på Jernvallen. Men nu ska jag faktiskt lägga den här datorn åt sidan för att ta fram min bok och läsa några sidor. Imorgon blir det fortsatt plugg men jag ska även ta mig in till gävle för att träffa en söt vän. Ha en fortsatt trevlig söndag hörs imorgon. Tjing!



ÖNSKEOUTFIT


Det här får bli dagens önskeoutfit.
kavaj, byxor, skjorta-MONKI, halsband-H&M, en alexander wang inspirerad BH-LINDEX, skor-SCORETT och en jumbo väska från chanel.



My head and my heart can never seem to come to an agreement.


Ha en fin lördag alla söta där ute! Kram



Veckans inspirationsbloggare


Tack så otroligt mycket Beata! Gå in och läs vad Beata skrev HÄR<--



Take the power to choose what you want to do and do it well. Take the power to love what you want in life and love it honestly.


Jag klev upp väldigt tidigt i morse, tog en lång, härlig promenad i skogen och sen har jag pluggat hela dagen. Blev en snabb vända till valbo men hittade inte något alls i affärerna. Nu sitter jag här och ska läsa några sidor till innan det är dags att åka till badhuset för att köra ett vattengympapass. Dessvärre känner jag mig lite illamående och klen i hela kroppen, vet inte vad det skulle kunna bero på.



PÅ BLOGG.SE


Det här var ju kul=) Tack bästa Karin!



If you think my eyes are beautiful it´s because they are looking at you.

 
God morgon! Jag har fått en del kommentarer om mina ögon, hår och läppar! TACK SÅ MYCEKT ni är bara för söta ni. Det var några som ville veta vad det var för läppstift. Så ovan har ni det som jag använder just nu.

JUST NU I DENNA STUND: Göra nytta av mitt liv, vad gör jag annars uppe så här tidigt???



H&M Fall 2010


pictures:fashionbitsandbobs

Jag längtar inte till hösten än, det gör jag verkligen inte. Men höstens kläder som kommer droppa in på H&M är helt fantastiska. Jackorna var det finaste jag sett på jävligt länge likaså de bruna ankelbootsen med skaftet.



If ever you may have a big problem, don't say, 'God I have a big problem!', but instead; 'Hey Problem, I have a big God and everything will be okay!


Dagens: svart klänning från h&m, kavaj från secondhand och pjuks från vagabond.

Tjenixen! Det gamla vanliga händer i mitt liv just nu, skolan och plugg. Vi har löjligt mycket just nu jag vill bara gå och gräva ned huvudet i sanden som en struts. Hur ska man hinna med allt, det är för fan mindre än en månad kvar. PPPANIK! På vägen hem idag köpte jag ELLE UK. Vilken fantastisk tidning det är jag har fått så mycket inspiration. Läste även en intervju med Olivia Palermo
 den människan kan klä sig hon.



Somewhere there's someone who dreams of your smile, and finds in your presence that life is worthwhile. So, when you are lonely remember it's true: somebody, somewhere is thinking of you.


kavaj-secondhand, tunika och halsduk-h&m, leggings-ginatricot, shoes-dinsko
Tunikan är ett kap, finns på H&M blir din för endast 49:-


Har varit och kört spinning och styrka och är sjukt trött nu. Tänkte att jag skulle ta och äta nått lätt sen väntar en kväll men böckerna.



Style is a magic wand, and turns everything to gold that it touches


Man ska alltid vara tipptopp oavsett ålder. Här är bildbevis och därav får denna fina blid bli dagens inspiration. Mannen är så gammal och grå men han har en stil som heter duga. Jag blir nästan avundsjuk. Ja på en gammal man!?

Jag vaknade väldans tidigt i morse och var super utvilad och sprallig. Bestämde mig för att ta en promenad och det gjorde jag också, en lång morgonpromenad blev det och jag har just precis nu klivit ur duschen. Några personer har under min morgonpromenad gjort mig så glad, tänk vad några sms och ett samtal kan göra för att få upp ditt humör ännu mer. Äsch då, jag blir så generad bara jag tänker på det. Nu ska jag faktiskt göra mig i ordning för att åka in till Gävle.

Dagens tips: Fixa till dig lite extra innan du kliver utanför dörren, man kan alltid vara proper, stilig, snygg etc. oavsett ålder.



it's sweet when someone knows every single detail about you. not because you constantly remind them, but because they pay attention.



jeansskjorta-levi's, blus-h&m, jeanskjol-monki, skärp och väska-second hand



Säg ingenting till mig jag hör och förstår allting ändå, det hörs på stegen när du går.


wow! vilken härlig morgon solen skiner och jag är så glaaaad! kom precis hem efter att ha varit och hämtat lillasyster i årsunda nu ska jag avnjuta en god frukost, plugga lite också. klockan elva ska jag titta på fotboll på jernvallen, lillasyster ska spela. vilket fantastiskt fotbollsväder!

ni får en dagens senare, tjing!



RSS 2.0