FOREVER AND EVER


TACK FÖR EN FANTASTISK KVÄLL ALLA FINA!

IKVÄLL GÖR VI OSS FINA


En tidig morgonpromenix, ätit en god frukost och städat i garderoben. Provade lite kläder inför ikväll och mitt val blev det ni ser ovan. Korsett- jag har ingen aning vad den kommer ifrån, skinnbyxor- från gina tricot och dom är hur sköna som helst, skor- från nelly och det fina halsbandet är från h&m.

Ikväll ska vi mysa hos min fina ida en stund innan vi åker in till gävle och bocken där vi tänkte äta en bit god mat, sen får vi se vad kvällen bjuder på.



FREDAGENS


päls-bikbok (förra årets), halsduk, halsband och väska-h&m, kavaj-ida sjöstedt, jeans-cheap monday, skor-nelly

Jag har en känsla i mig som säger att allting ordnar sig till slut. En jobbig vecka har det varit men det känns så jävla skönt nu i efterhand. Vi har haft mycket plugg men har fått belöning för det hårda arbetet. Äntligen kan man pusta ut lite. Helgen började perfekt, direkt efter dagens långa redovisning, sådär alldeles innan man skulle ta sina stora kliv ut från högskolan blev man bjuden på kaffe av fotbollskillar, gott kaffe till och med! Nu ska jag softa ett tag, någon fin själ kanske hör av sig och vill hitta på nått ikväll? PUSS OCH KRAM PÅ ER.

Kul med alla nya besökare. Ni är så omtänksamma och söta som kommer fram och säger att ni gillar bloggen på stan, i skolan, osv! Jag blir faktiskt lite, men bara lite generad men självfallet jätteglad. Kul att den uppskattas, ja ville bara att ni skulle veta det.

TORSDAGENS


Kappa-second hand, väska-h&m, jeans-cheap monday, skor-dinsko

Idag har det varit fullt upp vilket det annars också är. En hel dag i skolan, sen träffade jag en snygging myspys som alltid. OCH JA, förlåt för den dåliga uppdateringen hörni, men det blir så ibland. Man prioriterar annat när man har mycket att stå i. =)

NU:Träning till att börja med sedan väntar en kväll full med en massa plugg.


DEN HÄR KVINNAN ÄR GALET VACKER...


...och har en sjukt vacker stil. Ni bara måste kolla in hennes blogg!
klicka här--->http://intriguemenow.blogspot.com/



EXTREME DEL 2


Efter repetitionen var det dags att byta tillbaka till våra kläder. Då klockan var åtta var det även dags för middag (pizza) och slutförandet av det sista sminket innan "scenkläderna" skulle på igen klockan tio en timme innan hela modevisningen började. Make up store EXTREME's modevisning var helgrym som ni kanske förstår.

Jag vill avsluta med att säga att ni som inte var där missade årets show.


EN DISIG TISDAG


päls-bikbok, tröja-beyond retro, skinnbyxor-ginatricot, väska-h&m, converse


Nu ska jag laga MAT. Det blir kyckling och ris. Till det tänkte jag steka lite broccoli, aubergine, squash och krydda med salt och peppar. Och dricka riktigt kall mjölk till. Mums!

Ni ska absolut få fortsättningsbilderna från modevisningen, kika in senare.


EXTREME DEL 1


Här kommer den första delen. Vissa av modellerna blev klar med både håruppsättningar och sminket ganska tidigt innan lunchen, som serverades klockan tre. Andra fick vänta lite längre med det och fick träna på koriografin under tiden. Jag var en av dom som blev klar med sminket runt klockan nio två timmar innan visningen skulle börja. Den sista bilden är tagen runt klockan sex då vi står och lyssnar på kreatören Ellen som berättar hur vi ska ta oss fram på "catwalken"...

fortsättning följer...

EN MÅNDAG


jacka-second hand, mönstrad kort kavaj, svart skjorta, väska och halsduk-h&m, skinnbyxor-ginatricot, skor-nelly

Jag har varit i skolan hela dagen, avverkat en hel del plugg. Därefter blev det en sen lunch på stan med Büsra på café PAZZO då jag hälsade på min lilla Ajla som är på prao hela veckan.

NU: Mer plugg.

OCH BILDER FRÅN MODEVISNINGEN KOMMER. DET ÄR BARA SÅ MÅNGA OCH JAG VET INTE RIKTIGT HUR JAG SKA STRUKTURERA DET HELA. MEN KIKA IN SENARE.

EXTREMES SLUT, NI VET DEN DÄR FANTASTISKA FINALEN? DÅ MAN KAN GÅ UT OCH VARA CRAZY


Åh det var så, så bra och obeskrivligt kul. Visningen igår var fantastisk, helt fenomenal. Alla, precis alla var så briljanta. Jag fick äran att öppna showen OCH jag kan inte ens beskriva känslan som jag kände. Känslan är omöjlig att beskriva. 

Jag tänkte ge er fyra bilder till att börja med från FINALEN av MAKE UP STORES EXTREME visning som verkligen höll vad den utlovade. Bilderna är suddiga eftersom det är en inspelning. Självklart kommer jag slänga upp den här senare men även på facebook, så att ni får ta del av det fantastiska slutet i alla fall, ni som inte var där. Kommer publicera fina backstage bilder plus lite till. Ni får helt enkelt hålla utkik.

Sen vill jag bara tacka er alla fina läsare som går in och läser min blogg och även er fina som kom fram igår med sådana fina ord om bloggen och dom fina synpunkterna. Kul att ni gillar det jag delar med mig av.



MAKE UP STORE


(höstvisning whisper 2008)

Nu åker jag in till gävle och goya. Vi ses på höstvisningen på goya ikväll!



SOMETIMES I NEED DISTANCE AND TIME


Dom här jeansen från cheap monday köpte jag på weekday sist jag var i sthlm och fy sjutton vad skön dom är. Jag rekommenderar dom starkt. Annars har jag skinnjacka från second hand, skjorta från dressman, sjal och väska från h&m och skor från scorett.

Nu ska jag dricka "kanelkaffe" och vila mina stackars vader, dom verkligen värker, sjukt ont gör det! Imorgon väntar spinning och core innan jag åker in till skolan. Ha en fin kväll alla!


PS. Senare ikväll mailar jag en lycklig vinnare som kommer få två biljetter till MAKE UP STORES MODEVISNING SOM ÄGER RUM PÅ GOYA PÅ LÖRDAG.

DEN HÄR KÄRLEKEN ÄR SPECIELL


Jag häller i mig kaffe med kanelsmak, ett genialiskt kaffe från indiska som passar mig perfekt, det är som gjort för mig. Då jag annars brukar krydda mitt "vanliga" kaffe med kanel och kardemumma.

Som ni ser äger jag nu äntligen den perfekta kappan, en speciell kärlek skänker jag den. Så skön och stor och mysig, precis så som den ska vara. Ett second hand fynd. Stickad tröja-monki, shorts-levi's, skor-scorett, väska-h&m.

DAGENS DETALJER


Dagens outfit detaljer (ni ska få hela outfiten senare).
Sen var jag tvungen att ta en bild på fina Büsra, då den khakifärgade kavajen är fantastisk ihop med det konjakfärgade skärpet.
 

A little less conversation, a little more action please.


halsduk, jacka, väska-h&m, jeans-cheap monday, skor-nelly.

I'm waiting on the world to change but nothing happened this Tuesday


Pluggat hela dagen. Och nu sitter jag här med mitt chai tea och surfar runt lite bland fina bloggar. Ska alldeles strax plugga lite till men först tänkte jag ge er en titt från min förmiddag/eftermiddag. Plugg och fika på wayne's sen hämtade jag en fin grej på kemtvätten som jag gömmer lite nonchalant bakom ryggen, förlåt. Men jag lovar att ni kommer få en bättre titt på min uttjatade kemelkappa imorgon. Senare ikväll ska ni få en bättre dagens och en närmare titt på mina fina skor från nelly. NU:plugg.

DET VAR SÅ STORMIGT HELA DAN.


skinnjacka-second hand, blus-bikbok, byxor-monki, skor-dinsko, väska-h&m

Sania Claus



Alltså den här tjejen är en stor inspiration. Sania Claus vilken pärla hon är! Jag vet inte vart jag ska ta vägen, eller vad jag ska skriva för att få er att förstå hur fantastisk stil och grym hon verkar vara. Jag har följt hennes blogg under en längre period och fascinerats av hennes väldigt unika, egna stil. Hur hon genom sitt sätt och draperingar skapar liv i varje litet plagg. Jag har precis suttit och kollat igenom hennes arkiv, bilderna kommer där ifrån. Jag kan inget annat än applådera.

Jag läste en intervju med henne där hon uppgav nått förträffligt: Jag gillar att ha roligt med mode, vilket jag tycker fler ska våga ha!

kika in på: http://www.saniaclaus.se



TÄVLING: VINN TVÅ BILJETTER TILL MAKE UP STORES MODEVISNING


Make Up Store arrangerar en inspirerande skönhetsvisning vid namnet EXTREME. Det är en visningen som är spektakulär och oerhört dramatisk som kommer ta dig till en plats du aldrig sett förut.

Nu har du möjlighet att vinna två biljetter till denna modevisning som kommer äga rum i Gävle på Goya lördag den 23 oktober. Med biljetten är du en "VIP" gäst då du självfallet kommer in gratis men även slipper köa. Blir du dessutom en av dom 100 första gästerna som anländer väntar en goodiebag fullproppad med fina saker.

Det du ska göra: Skriva en kommentar i detta inlägg där du motiverar vem du skulle ta med dig om du vann och varför. (självklart kan man vara anonym om man så vill)

OBS! 20 års åldersgräns, precis som det brukar vara en lördag på Goya.
Lycka till!

PS. Glöm inte och lämna din mail så jag kan kontakta dig om du vunnit!



JAG BLANDAR SVARTA PLAGG I OLIKA MATERIAL


skinnjacka och kavaj-h&m, spetstopp-vila, jeans-cheap monday, skor-scorett

Jag somnade som en stock igår. Vaknade riktigt tidigt imorse läste tidningen, tog en promenad, en skön dusch och begav mig till skolan där jag tillbirngade några timmar.


Kika in här imorgon en tävling väntar.

Nej nu ska jag fortsätta lyssna på Elvis "King of Rock and Roll" innan jag beger mig iväg för lite mys. Hörs!


SKINN, PÄLS OCH BEYOND RETRO


Dagens: päls-gammal som gatan, ny stickad tröja-beyond retor, skinnbyxa-gina tricot, skor-dinsko

Dagen har gått otroligt snabbt. Jag har pluggat, ätit sushi med en fining och kört tre träningspass på badhuset. Ni kan ju tänka er hur makalöst trött jag är...



DEN EFTERLÄNGTADE KAMELKAPPAN


picture: columbine

Jag letade igenom halva shtlm då jag var där, för att hitta en kamelkappa som passar mig. Bland annat var den ovan ett alternativ som inte existerade på ett enda H&M. Jag gick omkring och muttrade och sa "NEEEEJ DET ÄR HELT ENKELT INTE MIN DAG IDAG, DET ÄR INTE MENINGEN ATT JAG SKA KOMMA HEM MED EN KAMELKAPPA IDAG" Och jag hade så rätt så. 

Men vet ni vad? Min spontana tripp till Uppsala igår visade sig från sin ljusaste sida. Jag kollade igenom varje litet gömställe. Till slut hittade jag en kappa så perfekt att jag inte ens i min vildaste fantasi skulle kunna skapa en sådan snygg design. Den bara hängde där och jag såg hur den skrek -Semra ta hem mig, ta hem mig! 

Den befinner sig på kemtvätten just nu, ni får en bild längre fram nån gång. Håll er uppdaterade.


NEVER SAY NEVER


Det här har jag haft på mig i Uppsala. Ja ni läste rätt! Det blev en spontan resa till Uppsala. Berättar mer senare ikväll vad jag gjorde och hittade där.

kavaj-second hand, prickig skjorta-vila, shorts-cubus, skor-scorett

LEDIGA DAGAR


Jag älskar såna här dagar. När man är ledig och man hinner med massor med saker.

För att kunna känna sig tillfreds i vardagen är det viktigt att kunna utveckla egna mönster av vanor och rutiner. Inte för att jag har något emot förändringar, inte alls. Ibland kan stora som små förändringar, både positiva och negativa förändringar i livet gynna en. Men det jag tror är viktigt är att man behåller goda vanor och rutiner i vardagen och ser till att lyfta dom, ser dom från den positiva sidan. Allt som är jobbigt för stunden lönar sig i framtiden och tvärtom. Bygg ett långvarigt förhållande med dessa jobbiga men bra "sysslor".

Varför ska man betala för saker som man kan klara upp själv? Städning, tvätt, matlagning, disk, träning etc... Allt ingår som en självklar del av det dagliga livet för mig. Tar man bort dessa "rutiner" så tror jag att man förlorar stadga och ett innehåll som känns tryggt. Jag säger inte att jag älskar att genomföra dessa "sysslor" eller jo det gör jag faktiskt, delvis. Men ni vet den där lyckliga känslan man känner när man diskat färdigt Mount Everest berget. När man känner doften av tvättmedel från nytvättade kläderna. Och känslan efter ett träningspass är helt galet obeskrivligt skön, etc. Jag tror helt enkelt inte att jag skulle kunna eliminera dessa känslor ur min vardag. Dagsrutinerna är viktiga.

Allt det här har jag gjort idag och dessutom hunnit med en spontan resa till en fin stad. Mer om det sen men även dagens.

I EN KLÄNNING FRÅN WEEKDAY


Kom hem för en liten stund sedan. En riktig myskväll har jag haft.
I den här fina klänningen från weekday har jag strosat omkring i denna tisdagen. Den är så fin och så skön och är helt klart en favorit i garderoben just nu. Vi tycker mycket om varandra. Nu ska jag borsta tänderna och sova för imorgon bitti väntar träning.

jacka och väska-h&m, klänning-weekday, skärp-?, skor-dinsko


EN FIN KOFTA FRÅN BEYOND RETRO


Tjingeling!
Hösten är vacker. Tycker ni inte det? Om jag inte var kär i hösten tidigare är jag helt galet förälskad nu.

Den stickade koftan är ett fynd från beyond retro. Blusen kommer från bikbok, skinnkjolen från åhlens, kavajen från second hand och skorna från scorett.

DU SKULLE SÄLJA DIN SJÄL FÖR ATT FÅ STANNA DÄR


jacka-second hand, byxor-acne, skjorta, sjal,väska-h&m, skor-dinsko


LOVE YOU TILL THE END


Pictures: carolins mode. Det här får bli dagens inspiration.
Igår när jag kom hem efter att ha haft en enastående dag i s thlm satte jag mig i soffan och tittade på P.S... I LOVE YOU som gick på 4:an. Det existerar ingen bättre film, då jag verkligen grät mig till sömns.

Nu ska jag äta ett ägg, en avokado och lite fil sen blir det en långpromenad med ida. 

ÅKER TILL CAPITAL CITY


Jag ska försöka ta massor med kort. Vi hörs på söndag hörni!

TORSDAGENS INSPIRATION


pictures:style.com, carolins mode

SAY HELLO TO GOODBYE


Här har ni nya mig. Mörkbrunt.

LIKE AND DISLIKE



Fendi (LIKE), Vivienne Westwood (DISLIKE), Maison Martin Margiela (DISLIKE), Stella McCartney (LIKE)

MY LOOK THIS MONDAY


idag: skinnjacka, skjorta, väska-h&m, stickad tröja-gina tricot, byxor-cheap monday, skor-scorett

Kom precis hem. Nu tänkte jag svira om till träningskläderna, spinning och styrka står på schemat. Jag har hunnit kika lite snabbt på style.com och vogue och tfs, Paris har verkligen bjudit på fantastiska visningar och det är några dagar kvar av modeveckan nere i Paris. Men mer om min inspiration därifrån senare ikväll.

HÄR HAR NI SCHEMAT

Monday, October 4th, 2010
10:00 am STELLA MCCARTNEY  
11:00 am EMANUEL UNGARO  
12:00 pm LÉONARD  
1:30 pm GIAMBATTISTA VALLI  
3:00 pm ZUCCA  
4:00 pm CHLOE  
5:00 pm COMMUUN  
6:00 pm VANESSA BRUNO  
7:30 pm YVES SAINT LAURENT  
 
Tuesday, October 5th, 2010
9:30 am MARIE BISHARA  
10:30 am CHANEL  
11:30 am COLLETTE DINNIGAN  
12:30 pm JEAN-CHARLES DE CASTELBAJAC  
1:30 pm INGRID VLASOV  
2:30 pm MARITHÉ & FRANCOIS GIRBAUD  
3:30 pm JUNKO SHIMADA  
4:30 pm VALENTINO  
5:30 pm SHIATZY CHEN  
6:30 pm THIERRY COLSON  
7:30 pm ALEXANDER MCQUEEN  
8:30 pm KENZO  
 
Wednesday, October 6th, 2010
9:30 am TALBOT RUNHOF  
10:30 am ELIE SAAB  
11:30 am WUNDERKIND  
12:30 pm VALENTIN YUDASHKIN  
2:30 pm LOUIS VUITTON  
4:30 pm HERMÈS  
5:30 pm PAUL & JOE  
7:00 pm MIU MIU



I VÅR ÄR DET SILVER SOM STÅR PÅ ÖNSKELISTAN


pictures:style.com -balmain spring 2011, burberry prorsum spring 2011 

80 -och 90-talets hysteriska clubdansare är tillbaka på ett nytt och fräschare sätt. Det här är fantastiskt. Åh jag har verkligen gått och blivit tok-kär i METALLIC byxorna.

Jag kommer drapera mina så fort jag hittar rätt tillfälle.



FOTOGRAFISKA


Fotografiska museets nya utställning Fashion med över 200 verk från 1920-talet fram till idag. Skapade av världens 51 bästa modefotografer.

Om mindre än en vecka då får jag se den fantastiska fotokonsten med egna ögon. Jag längtar åh som jag längtar.

Did I say that I loathe you?


Nu är 10cm kapade. Frågan är bara om jag ska färga eller låta lite av dom ljusa topparna vara kvar?


skinnjacka-gina tricot, jeansskjorta-levis, jeansshorts-levis, t-shirt-H&M, skor-scorett

burberry prorsum ss11


Jag hade glömt att publicera det här inlägget.

Jag älskar detaljerna det mjuka i kontrast till det hårdare. Burberry har verkligen lyckats ta det här till en helt annan nivå. Det vilar en riktigt härlig biker chic över det här. Me like=)


 


NÄR ACNE GÖR SOM DOM GÖR


När ACNE ser ut så här då vet jag inte riktigt vart jag ska ta vägen. Jag vill bara hoppa, skutta av lycka... typ! Faktiskt så har jag kramats med dessa byxor nu i några timmar och jag tänker fortsätta kramas med dom några timmat till och några dagar till för jag är IN LOVE. DOM ÄR SÅ BRA. SÅ, SÅ BRA. Dom är helt perfekt.

I wanna explore


SNART SKA JAG FÄRGA, FÄRGA OCH KLIPPA, KLIPPA



DET VAR ETT SKÖNT SPINNING OCH COREPASS. NU BLIR DET TE, TE, TE, TE OCH INGET ANNAT.

Fina Amra


Den här snyggingen lunchade jag med i onsdags på bocken. Super trevligt och supergott var det.
Ser ni hennes fina halsband? Det kommer från ASOS, och jag dog lite när jag såg det för det är så förbaskat fint.

Sometimes, you have to forget what you want to remember what you deserve.


Förlåt för den dåliga uppdateringen men jag har så enormt mycket att göra, plugga, träna, jobba. Igår bar jag bara skjorta och jeans, simpelt.


Du väntar inte länge, du tröttnar ganska snabbt?

Hur länge ska man vänta på vissa saker? Ska man vänta? Vänta tills man inser att det verkligen aldrig(?) antagligen kommer inträffa?

En dag? En vecka? En månad? Ett år? Flera år?

Följdfrågan(orna): Var det för lite? Var det kanske för mycket? Var man för oseriös för man ville inte vara för seriös, fast man egentligen innerst inne var JÄTTEseriös?

Jag vet inte, men jag fortsätter vänta!!?

(att vissa saker, egentligen kanske oväsentliga saker(?) kan låta dig bli knäpp ibland. men sån är jag)

JUST NU: Pigg fast egentligen jättetrött! Jag är typ SJUK(?) igen :( Det värsta av allt är att jag måste ta mig till badhuset för att köra morgonträningen, spinning och core...... 



RSS 2.0