Hej min älskade vän Sanne...

...som ligger och fräser på Thailands stekigaste stränder dagarna lång!

Jag hoppas att du har det bra och inte längtar efter oss allt för mycket. För när du läser det här sitter du troligen i ett par kort korta shorts och ett tunt linne med en glass i handen och svettas medan vi här hemma sitter och fryser under filtarna med tekopparna i händerna och längtar efter sommaren. Så sakna oss inte allt för mycket, för så snart som du blinkar är du hemma igen, och fryser med oss under filtarna. Och det vill du inte göra än stumpan.

Men igår kväll var vi ute och härja igen och det var helt okej, alla vara klädda i deras stiligaste dressar, tillfilat hår så som det bara ska vara på juldagen och stämningen på topp. Jag talar bara för (våra tjejer) och det/den enda som saknades var våran Sanne. Så därför var min kväll inte mer än bara helt okej, så du vet wennas.

Nu sitter jag hemma har legat i sängen hela dagen eftersom magen inte mått prima och fötterna fulla med blåmärken och det ska jag väl tacka gårdagens roligheter för. Här har du lite bilder som du kan titta på och med det hoppas jag att längtan efter oss lägger sig lite, och inte gör det motsatta, att du längtar ännu mer.

Pussar och världens största kram, du får gärna ligga ute en extra timme i solen för mig med och gå på någon extra kroppsmassage och tänka på oss här hemma som går omkring med rynkiga äckliga kroppar... hahahahahha



Julen är här...


...och vad är väl bättre sätt att fira julledigheten på än att frossa i film? Och det är precis vad jag gör nu, har tittat på film hela dagen lång, återstår fler att se.

I fredags var det födelsedagsfest på Kharma och det var riktigt kul och lyckad kväll ska ni veta tjejer, TACK FÖR DET=)

Har inga pennys på mobilen, och affärerna stängde i prencip när jag klev upp från sängen idag så jag har inte kunnat önska alla en god jul men GOD JUL PÅ ER MIN BÄSTA TJEJER och tack för de härliga sms:en

Loja och vila upp er så mycket som ni är kapabla till, för att imorgon är det en späckad kväll som väntar på Kharma Lounge och då vill jag inte att någon lämnar lokalen pga. trötthet eller to much alcohol eller nått annat fjantigt imorgon ska vi hålla oss i kragen och gotta oss i måttliga mängder.


Lite bilder från kvällen och en massa jul hälsningar     

seé yoú





TWINS OCH FRIDAS FEST, då kör vi

Nu är jag taggad SOOOM FAAAN, kul som satan kommer det vara!

Går på tabletter och hostmedicin mår inte prima men NU KÖÖÖÖR JAAAG I ALLA FALL =D


SES PÅ KHARMA

image211


Hello, my name is cough

host, ho ho hoooost, host, host, host, hoooost!

Igår natt somnade jag inte alls hostade hela natten lång, låg och vred på mig hela tiden usch, och fruktansvärt var det att kliva upp imorse...

Men klunkade i mig hostmedicinen sen var halsen bedövad hela för och eftermiddagen... Och när det avtog så kom hostHELVETET tillbaka, är fan orolig imorgon ska jag nog trots all motvilja boka tid hos doktorn... kanske får nå starkare drog!

Vill verkligen inte missa fredagen...


Men imorgon vill jag iaf mysa med mina tjejer, så kom och hälsa på "patienten Semra", det skulle pigga upp mig lite...

Nu är det TV för min del och te en massa te och citron och medicin innan sängen så jag åtminstone kan få en lugn och skön natt...

image210


EMINA, AMINA & FRIDA

Först ska jag börja med att berätta att jag är fruktansvärt sjuk, hostar och har ont i halsen som aldrig förr. Fattar inte hur jag kan vara så här sjuk, har typ varit krasslig i 1 månad nu, mitt immunförsvar är nog rubbat, eller snarare verkar som att jag inte har något överhuvudtaget.


Jag har ju inte aktualiserat er på ett tag här, men iaf i lördags blev det som sagt Uppsala för mig, twins och frida... jag mådde piss då, hostade typ konstant, är förvånad över att vi inte slutade i någon SNÖHÖG. Annars var det sjukt kul, förutom att jag absolut inte hittade nått spec, en svart jacka och skinnhandskar och hårklämma. Men jag kanske ska vara nöjd till skillnad från emina som inte hittade nått.

Sen igår var det luciauppvisning på jernvallen, den gick mkt bra och det bjöds på en massa volter kan jag lova, ni som inte var där missade årets bästa luciashow.


Idag har mina underbaraste töser ÄNTLIGEN FÅR JAG SÄGA fyllt sina 18 år. Så jag kom jag fram till att jag skulle baka prinsesstårta åt de, den var inte bara snygg på utsidan utan sjukt god dessutom, så applåder till mig.

På fredag ska dagens 18 åringar och frida firas upp till tusen och jag verkligen längtar, känner på mig att det kommer bli årets fest ;) mohahahahhaha hahaha hahah hahahah


Imorgon ska jag till bj och reprisera förra veckans tisdag och jag VERKLIGEN undrar hur det kommer gå, barnen kommer inte att höra ett ord av vad jag säger, för så dålig är jag i halsen, skulle kanske sjukanmäla mig eller nått, men det återstår att se.


Oj klockan är visst mycket nu, ska försöka somna så fort det bara går om då HOSTAN TILLÅTER DET.


C YA

image209


Om du bara ska köpa en skolåda i år så kan du köpa denna till mig...

Hela serien samlad i en liten skolåda kan bli din för bara 679:- på elgiganten!

Förstår inte varför jag inte har köpt boxen än, men det är väl ganska bra att önska sig den nu så kanske den står under julgranen snart=D=D
image208

MEN UPPSALA PÅ LÖRDAG OM DET BLIR SOM VI TÄNKT BRUDAR och huvudstaden nästa vecka, på onsdag =)=)
Ska lägga mig i stora, sköööna sängen nu och försöka få i mig lite sömn, imorgon ska det vankas iväg på en morgon promenix, brrrrr kallt men skönt sen när det väl är gjort.... 

FRÖKEN SEMRA

Nu har jag precis kommit hem för att få i mig lite lunch innan jag åter igen traskar iväg tillbaka till Björksätraskolan för att ha de 2 sista Eng lektionerna med 5B och 5A.


Imorse var jag uppe med tuppen, duschen väntade och sedan bjöd jag mig själv på en fantastisk frukost. Därefter var det på med kläderna och sedan vankade jag iväg till skolan för att ha första lektionen med 6B och jag vet inte vem av lärarna och eleverna som var lyckligast över att se, att ingen mindre än Semra skulle vara vikarie för Karin, och under hela lektionen var det ingen som tilltalade mig Semra, utan jag fick stå ut med att kallas för Ajlas syster, "Ajlas syster vill du komma och hjälpa mig" "Ajlas syster jag behöver hjälp nu"

Lektionen gick förmått men en viss lilla syster Ajla var röd som en tomat under hela tiden jag var där.


Lektionen med 6A gick lika bra den med och visst var det några kända ansikten som annars brukar kalla mig för tränare i gymnastikhallen men nu var det fröken Semra istället.


Nu ska jag till stan och äta lunch med mina gals

image207


GYMNASTIK QUEEN

Ja nu är det gymnastik tävling i Gävle på treffen, har nyss fått i mig frukost och packat det mesta, det som återstår att göra är att dricka en kopp kaffe och hämta gårdagens sällskap som ska med in och sitta på läktaren och HEJJA PÅ SANDVIKENS GYMNASTER... Roligt ni som ska med tycker jag....


Tänkte dela med mig en strålande låt som en fantastisk vän skickade igår, jaaa men annars ses vi väl på treffen idag BOYS AND GIRLS



yeah, yeah, you are my african queen, oooh lord, oooh lord

just like the sun, lights up the earth, you light up my life
the only one, I've ever seen with a smile so bright
and just yesterday, you came around my way
and changed my whole scenery with your astonishing beauty

ah, you coulda make a brother sing,
you ordinary thing, a supernatural being,

I know you are just brighter than the moon
Brighter than the star, I love you just the way you are.

CHORUS
and you are my African Queen, the girl of my dreams.
you take me where I've never been
you make my heart go ting-a-ling-a-ling, oh ahh
you are my African Queen, the girl of my dreams
and you remind me of a thing
and that is the African beauty yahhh

yahh oooo you are my african queen, oh lord, oo lord hmm
out of a million you stand as one
the outstanding one
I look into your eyes, girl what I see is paradise,

yeah you captivated my soul, now everyday I want you more o o oo
How can I deny this feeling I'm feeling inside
ey oh no one can never take your place,
can never take your space,
thats a fact I cannot erase

and you, you are the one that makes me smile
make me float like a boat upon the nile.

oooo ooooo yaahhh yahhh oooo

you are my african queen and I know, oh yes I know hhn
you are my african queen and I know, see I know
See I know what I am feeling in my heart and in my soul
oh I know that it is love
And I know that this love was surely sent from up above
Cause you're the only one I think of

you are my african queen
and I know that this means that you're the only one that I will serve
I'll give you my heart, my love, my body and my money
Every other thing you think of
Who could think of anything better than you
Who could think of ever hurting you

Sacrifice my all, I'll give it all to you
cause you ar my african queen
for REAL

So black, so beautiful
I love you, I love you, I love you, munyemo, I love you, I love you, I love
you, munyemo, I love you, I love you, ooohhh yeah, my African Queen, I
love you, I love you.

den 21:a dec

hmm, vad ska jag skriva?
hmm, har egentligen inget att berätta, eller jo fast inget som är lämpligt att dela med sig  =P
hmm, ska nog lägga mig i sängen snart och sussa sött

har nämnt att jag vill åka till UPPSALA OCH STHLM INNAN DEN 21:a.....
.....spenderade kvällen med A och den individen lät lite tveksam när jag nämnde det, men jag måste verkligen åka, MÅSTE ÅKA

FIN CLOTHING ÄR DET SOM GÄLLER DEN 21:a för då ska de firas =D


image206


ska till valbo / gävle men helst av allt skulle jag vilja besöka uppsala / sthlm

nu ska jag en vända in till gävle och se om butikerna har nått att erbjuda, sen blir det väl en vända in till valbo på vägen hem!

wonderful fellow

image205


RSS 2.0