Jag har alltid varit svag för MIU MIU



Så långt tillbaka jag kan minnas har jag älskat miu miu. Jag blir lika såld på varje kollektion och hittar alltid en detalj som jag måste införa på ett eller annat sätt i min garderob. Då jag för några år sedan sydde den populära vippiga kjolen som alla suktade efter som var i färgerna vit, röd och marinblå. Men nu är det dessa tjusiga skor som jag inte kan sluta tänka på, de rosa är helt fantastiska. Men när de kostar lika mycket som en bil måste jag tänka om och hitta en enklare variant. Som tur är har vi våra kära budgetkedjor som tappert försöker producera det senaste och snyggaste från visningarna. Jag var lyckligast då jag fick tag på mina wannabe miu miu strumpor på ginatricot.

Idag har varit en fantastisk dag, då jag åt lunch på stan med Emina, Karin, Annika och Sanne. Sen blev det en vända i Gävle där jag mötte upp min syster för en fika och shopping.

Ha en fin valborg alla, nu ska jag byta om till mjukisar och krypa ned i soffan framför en film. Tjing!



Dreams will get you nowhere, a good kick in the pants will take you a long way.


Emmanuelle Alt med sin söta dotter.

God morgon alla söta!
Jag är förvånad över att jag ens kan kläcka ur mig något så generöst som "söta". För jag är ganska arg och fruktansvärt irriterad, jag har sovit ungefär jaaa ingenting... Som en kratta, högst två timmar. Egentligen är det inget konstigt med det eftersom jag har en tendens att hamna i denna typ av svackor. Men jag förstår inte varför det blir så? Ibland sover jag som en kung, åtta timmar och är pigg som lärka dagen efter. Andra perioder är det som att jag dött och hamnat i helvete hundra gånger om? Är det någon annan som är likadan?

Men äsch, nu ska jag inte gnälla mer om det, utan den här dagen ska bli en bra dag. Jag har skapat mig en drömdag i mitt huvud. Så ja, det är väl ingen idé att jag längre sitter kvar här, jag kan ju fortsätta drömma om den perfekta dagen men varför ska man drömma om man inte tar tag i drömmarna. Nu ska jag dra på mig joggingskorna och knyta skosnörena riktigt hårt och ge den här morgonen en ordentlig kick. Senare ska jag ta mig in till Gävle med en sötnos men jag ska låta Törnrosa sova några timmar till för hon har en jobbig natt framför sig i baren.

Nu joggar vi, all träning är bra träning... kom ihåg det!



I don't design clothes, I design dreams.

Jag kan inte somna. Jag är dödstrött och har huvudvärk, känner oro. Det känns som att mitt huvud ska explodera som en atombomb. Min jobbiga, knäppa hjärna har stora problem den vill inte sova.

Hm vad ska jag berätta? Jo en ganska konstig grej hände idag nrä jag var ute och jogga. Eller ja under den här stunden då den här konstiga grejen hände så gick jag förstås för att jag hade sprungit för lång åt ett håll och orkade inte springa tillbaka hem igen. Men ja det är en annan visa. Tillbaka till den här lite "spontana" händelsen eller vad man ska kalla det. När jag går vid jernvallskolan, går förbi statoil och närmar mig konstgräsplan hör jag att någon ropar...

-SEMRAAAA, SEMRAAAAAA!!!!

Väldigt snabbt hör jag att det kommer från konstgräsplanen och ser några röda gubbar som skjuter skott mot ett fotbollsmål utan målvakt (och de missar dessutom!??). Jag ser väldigt snabbt att det är en annan färg, svart som natten från topp till tå som inte passar in bland de rödfärgade gubbarna som står mellan målet och punkten som dessa röda gubbar skjuter från. Den svarta gubben höjer armarna och vinkar och ropar mitt namn en sista gång i hopp om att jag ska se vem han är. Då jag vid det här laget kommit några meter närmare ser jag att det är ingen mindre än Modigh som av någon konstig anledning hamnat på en fotbollsplan med fel "OUTFIT" typ eller vad man ska kalla det. På vägen hem funderade jag en stund om han kanske fått sig en tankeställare, satsa på fotbollen i hopp om att få sig en ordinarie plats i Arsenals startelva, vem vet? Ne skämt åsido jag tänkte inte alls så där utan jag är allmänt trött och min hjärna dividerar/subtraherat/målar och planerar och sänder ut signaler till mina fingrar som ska skriva trams på samma gång.

Ne nu är det bara tramstramstrams här, jag bara måstemåstemåste sova nu.



Live For Today...Plan For Tomorrow...Party Tonight!!?


Ikväll ska jag egentligen befinna mig i Stockholm på minoutfits stora sommarfest. Men tyvärr kan man ju inte vända upp och ned på hela sin vardag bara för att man vill gå på en fest som man är bjuden till även om jag nu trots allt skulle vilja det och min hjärna på något sätt skriker ”klart du hinner till Stockholm efter träningen” så funkar det inte riktigt i praktiken. Jag har i alla fall varit och fikat på marangoni med mina vänner och ikväll blir det en vända in till gävle för att sitta och bara mysa på brända bocken. Men först nu måste jag byta om för att ta tag i ett vattengympapass på badhuset. Ha en fin kväll alla så kanske vi ses!



Vackra Emmanuelle Alt


Vogue Paris modechef Emmanuelle Alt har stil hon. En stil som präglas av så enkla men ack så snygga plagg, jeans, kavajer, skinnjacka, höga klackar och bara svart, svart svart. Idag ska jag vara svart, svart, svart.


SMYCKA DIG


Om Alexander McQueen fick bestämma skulle vi gå omkring som egyptiska drottningar. Dessa fina örhängen hittar du på topshop. Själv är jag lite sugen på fjädrarna. 



distance and time


Det behöver bara bli lite varmare, sen ska jag strosa omkring så här.

skor-nelly, nylonstrumpor och hatt-h&m, jeans-levis, linne-lindex, kavaj-secondhand



Tavi endast 14 år och domare i modetävling


tavis blogg:thestylerookie.com

Kan man vara svartsjuk på en 14-åring? Ja det kan man...
Som 11-åring skapade Tavi Gevinson en modeblogg och blev snabbt ett känt namn i den amerikanska bloggosfären. Efter ett reportage i New York Times, där hennes kreativa stilkänsla uppmärksammades, fick hon en rejäl skjuts i karriären. I dag har hon världens mest besökta modeblogg med fyra miljoner läsare i veckan. Hon bjuds in till att sitta på front-row under modeveckorna tillsammans med bland andra Anna Wintour och sätter trender med sin oförutsägbara stil. Hon får även hem kläder från vårkollektionerna då jag hittade bilden ovan i hennes blogg. Den här tjejen gör så att jag tappar hakan. Hon är helt enastående.

Som om det inte vore nog med det är det nu dags för hennes första sommarjobb som innebär att Tavi nämligen ska agera domare på en film- och modetävling. Bredvid henne i jurypanelen sitter bland annat den kända modeprofilen Diane Pernet.

Tävlingen heter "A Shaded View on Fashion Film 2010" och är arrangerad av TalentHouse.com. Den vänder sig till alla producenter av filmer inom mode- och skönhet och med i domarpanelen är alltså den unga tonåringen Tavi.

Den här tjejen har en lång karriär framför sig.
Ja det var väl bara det jag ville berätta. Tjingeling!



Sometimes it's gonna feel like it will never be right, but something so strong, keeps you holdin on.


skor-dinsko, tights-lindex, stickadtröja-ginatricot, kavaj-secod hand, hatt-h&m

Hallå där söta ni! Så här såg jag ut idag, kanske lite opassande med tanke på vilket strålande väder vi haft men jag kände för att vara becksvart när jag klev upp den här måndags morgonen. Min dag har varit fantastisk då jag hunnit med massor och min kropp känner sig trött, trött vilket betyder att jag kommer somna när som helst snart.
Hörs!



OCH SÅ VAR DET MÅNDAG IGEN


De här två bilderna får stå för dagens inspiration.

Jag har mest vistats framför böckerna under morgonen men nu surfar jag runt lite och har hittat en massa fint som jag vill ha och en massa annat som jag vill ta del av. Jag skulle vilja se Tom Fords mästerverk "A single man" som jag helt och hållet har missat av någon konstig anledning. Jag vill även äga "the september issue" måste se till att köpa den inom en snar framtid. För nån dag sedan fick jag ett sms där det stod att jag var bjuden till förhandsvisningen om Pippa Lees hemliga liv, den äger visst rum i de stora städerna så det blir väl inget (suck). Nu blev det  en hel del film snack men så blir det ibland.
Hörs senare tjing!



Black And White Memories



DANSA


Nu ska vi åka och hämta ida sen bär det av till gävle och festligheterna, ses ute folks!



HEJ LÖRDAG


Sitter och väntar på att ida ska komma och hämta mig. En vända in till gävle med henne och karin blir det för att fixa det sista inför kvällens festligheter.
hörs!



necklace


Oj vilken fin dag jag har haft. Beställt böcker med en klasskompis till att börja med. Sen har vi strosat på stan, varit lite onyttiga men även shoppat lite. Här är ett fint halsband som jag fick med mig hem från h&m. Det blev mitt för 49 riksdaler.

Nu ska jag ta cykeln till min vackra vän ida. Vi ska se på film och mysa med gosaker. Skulle vara gott om vi kunde laga mat eller baka någon mumsig kaka. Eller varför inte fruktsallad med glass. Eller både mat och efterrätt, kanske? Äsch kommer ju ingenstans om jag ska fortsätta analysera här för mig själv. Ja ja nu ska jag kila. Ha en fin kväll alla, tjing!



DET ÄR FREDAG


Nu ska jag ta mig till badhuset och köra veckans sista vettengympapass, helt underbart! Varje dag har jag vistats på badhuset och kört pass så jag är helt slutkörd.

Sen ska jag ta mig in till gävle och skolan och jag hinner nog med en shoppingvända också.



H&M FASHION AGAINST AIDS


H&M:s kollektion Fashion against aids kommer den 20:e maj och är minst sagt efterlängtad av de flesta modebloggarna. Jag har tre favoriter som ni ser högst upp och jag tycker att det vilar en gnutta Alexander McQueen vibbar över de. Den blå färgen och kreativa mönstret har kanske något med det att göra. Men hur som helst jag längtar tills jag kan dansa natten lång i den fantastiska jeansklänningen.



i've been told you only find it once in a lifetime


klänning och halsduk-h&m, jeansjacka-wrangler, skinnjacka-ginatricot, converse



DAGENS


Idag blev det en snabb vända i skolan och sedan avnjöts en lunch med en klasskompis på Java, mums. Nu väntar ett vattengympapass. Tjing!


inspiration


Det här får bli dagens inspiration. Gala Gonzalez och Emma Elwin.



hur vill du leva när tiden går för fort...


Träning, träning, träning. Usch vill inte ens veta hur min kropp kommer må imorgon. Men hur som helst även lite plugg har jag hunnit med och en sväng in till gävle, det är nästan så att jag ångrar det sistnämda, vilken hemsk match. Nu ska jag sova go natt!



My religion is very simple. My religion is kindness.


Bild:Ajla

Tjingeling! Jag har precis klivit ur duschen efter att ha varit ute på en promenad men även ett styrkepass på badhuset har jag hunnit med. Nu är verkligen träningen och kosten i topp och det ska den förbli ett bra tag framöver. Till sommaren skall ingen rumpa hänga nere vid knävecken, en smidig och fast kropp ser jag fram emot. Nu ska jag och min söta lilla syster göra egna köttbullar med potatis, koka ihop en god sås och en smaklig sallad till det.

Imorgon är jag ledig och ska försöka hinna med yoga, core och spinning och lite plugg som ligger och väntar som ska avverkas. På kvällen nämnde Ajla att hon ville åka in till Gävle och se på fotboll. Vi får väl se hur det blir med det!

 


 


från fashion gone rogue


Fotograf: Henrik Adamsen
Den halvsvenska modellen Sophie Edenhoeg gör hennes första modejobb, hon är fantastisk. Så snygg att jag ramlar av stolen. Och det helt sinnessjuka är att hon endast är 14 år! Henne kan ni räkna med att se en hel del av i framtiden.



VARFÖR GÖR DU SÅ HÄR?


attans också jag förstår inte vad det är som händer. jag kan inte sova, vaknar tidigt om morgnarna vilket kan klassas som skönt men inte när man somnar mitt i den sena natten. inatt kunde jag inte somna så jag låg med boken i min famn och somnade läsandes. jaja nu har jag varit uppe nån timme och läst färdigt boken som ska redovisas på torsdag vilket känns hur skönt som helst.

igår var jag väldans dålig med uppdateringen men jag har bara varit så trött och nere vad gäller saker och ting men även träningsvärk har jag haft då jag gått omkring som en uppstoppad anka, kunde knappt ta på mig kläderna igår morse. jobbigt och skönt på samma gång, typ! jaja, later sweet people!



Time is free, but it's priceless. You can't own it, but you can use it. You can't keep it, but you can spend it. Once you've lost it you can never get it back.



en fantastisk dag har det varit. i morse var jag uppe halv sju. då jag hunnit med att träna på badhuset gå en promenad och då jag även hunnit med en vända i gävle med pappi.

nu blir det grillning med tjejerna och emil.



Yesterday is but today's memory, tomorrow is today's dream.


Här är min nya orkesterjacka-H&M



himlen är oskyldigt blå

Kom precis innanför dörren. Vilken dag det har varit. Efter skolan tog jag en vända på stan i gävle och hittade super fina örhängen för 15kr. När jag satt på bussen in till Sandviken ringde pappa och ville veta vart jag var och om jag hade tid och lust att ta en fika på stan och hälsa på Ajla på hennes praktik. Den där tjejen tycker ju om att baka så hon har praktik på det ganska så nyöppnade cafét 5 sensi där gamla catét MIX var. Hur som helst när jag mötte upp pappa sa han precis så här.

”Men min vackra dotter vad har du på dig? Du ser ut som en rysk soldat. Vart har du köpt den där jackan?” Fast då på Serbiska såklart.
Och jag svarade ”vadå tycker du att den är ful?”
”Nej absolut inte, annorlunda men du passar i den”

Hahaha, han är bra tokig ibland men sån är han!
Nu sitter jag här i soffan och är proppmätt för vi körde på stort idag. Blev både italiensk kaka, pannacotta och två koppar kaffe.

Tack för fikat pappa men nu ska jag ut och ta en springrunda i den fina solen.

Jag visar min ”ryska” soldatjacka senare.
Hörs senare som sagt!



Every day each of us wakes up, reaches into drawers and closets, pulls out a costume for the day.


God morgon sockersöta! Bara så att ni vet är min kropp öm och mina muskler skriker träningsvärk. Jag älskar den känslan faktiskt för då vet man att man har tränat hårt. När klockan slog 06.45 befann jag mig på badhuset och körde ett vattengympapass nu är jag hemma och har precis duschat ska dra på mig kläderna för att ta en vända in till gävle och skolan. VILKEN SOL VI HAR IDAG OCH HIMLEN ÄR OSKYLDIGT BLÅ, SOM ÖGON NÄR BARNEN ÄR SMÅ.....

Ovan har ni ett par bilder på några av mina skor och några favoritplagg som hänger på hästen.
Tjing!



DAGENS


halsband&kavaj-h&m, leotröja-ginatricot, skärp-second hand

God natt nu ska jag sova för imorgon väntar en tidig morgon.



All women become like their mothers.


Jag blir såååå hääääääär glad när jag hittar såna här bilder. Ja ja, nåväl det var nog bara det jag ville säga. Nu ska jag återgå till min läsning ska nog också dricka lite vatten med pressad lime i, hur uppfriskande som helst.

Ni får en dagen senare. Tjing!



If you're bored with life - you don't get up every morning with a burning desire to do things - you don't have enough goals.


kjol-weekday, kavaj-second hand, tröja-h&m, skor-nelly

God morgon världen och underbara sol! Igår var jag galet trött på allt som hade med livet att göra och just nu har jag vaknat upp och livet känns för gott för att vara sant. Tänk vad några timmars sömn kan göra för attityden. Solen skiner och det kryper i kroppen på mig för nu väntar löparskorna och träningskläderna. Jag tänkte ta en joggrunda innan det bär av till gävle och skolan. Snart, snart kommer jag kunna strosa omkring så här. De som känner mig vet huuuuur galet mycket jag längtar till sommaren.

Hoppas ni får en superfin morgon!

 Hejdå vackraste, vi ses snart igen.



experience that lasts a lifetime.


Nu är jag helt slut, snurrig och känner mig helt död för jag går omkring som ett lik. Herregud kan man vara så här trött? Nu ska ska jag besöka kudden några timmar det här går inte. Hörs imorgon!


blå ringar-ginatricot, silver ring-glitter, skjorta-levi's, halsband-h&m



After all, things change, so do cities, people come into your life and they go. But it's comforting to know that the ones you love are always in your heart... and if you're very lucky, a plane ride away.

 
Efter att ha pluggat i någon timme tänkte jag ta en promenad i solen och fundera över min framtid, Borås är jag sugen på och det skulle faktiskt inte sitta helt fel.

"lägger in en bild så ni får se outfiten i färg om jag hinner"



I think we dream so we don't have to be apart so long. If we're in each other's dreams, we can be together all the time.


jag är kär i dessa skor från nelly och som jag önskar att jag kunde strosa omkring så här. klänning från h&m



En dag kommer du vakna upp och inse hur mycket du älskade henne och hon kommer vakna upp bredvid en kille som redan visste det.



En underbar kväll, en massa fotbollssnack har pappa proppat mitt huvud med så nu klarar jag mig ett år framöver utan denna typ av killsnack. Kanske låter knäppt men jag visste inte att Messi endast var 22 år trodde lätt han typ var omkring 30? Vi pratade även om Maradona då pappa berättade att han gjort mål med handen i ett VM-kval om jag nu minns rätt? Då även denna händelse blev kallad för "guds hand". Han berätta även om några andra händelser som jag inte visste om men det tänker jag inte dela med mig av för då tror ni säkert att jag inte kan ett skit vad gäller fotboll, men jag kan mer än vad ni tror. Jag tycker att fotboll är en underbar sport, det är typ som konst. Öh, haha det här kanske ni också tycker låter lite knäppt och inte förstår men fotboll är konst. Det är vackert när det bara ser sådär lätt ut, allting är så utförligt utan minsta ansträngning ser det ut som, fast i och för sig så tycker jag att alla sporter ser vackra ut när de ser lätta ut. När en idrottare kan förmedla sitt yrke på ett lätt sätt och låta dig under tidens lopp denna sport utförs påverka dig med både glädje, häpnad, sorg etc. ja då skapas konst. VACKERT HELT ENKELT. Nu tänkte jag tacka för mig för imorgon väntar ett tidigt styrkepass som jag ska hålla i och efter det, om nu vädret tillåter så kommer vi åka in till gävle och se på fotboll. Ajla är på innebandyläger i Örebro och kommer bli oerhört besviken att hon inte kunnat göra oss sällskap men det kommer fler matcher. HEJA, HEJA GIF, spöa skiten ur AIK nu.

och jo förresten jag glömde...
varför vann BARCELONA? Jo för att MESSI är KKKUNG. Varför förlorade REAL MADRID? För att RAMOS är sämst den där mannen borde inte få sparka boll helt allvarligt talat! I och för sig så sparkade han inte på fotbollen heller utan hans uppgift var enbart att sparka sönder barcelonas fantastiska spelare vilket han inte lyckades med;P

nee godnatt hörni


 


that's how strong my love is



God morgon fina läsare! Jag har precis kommit hem efter en morgonpromenad och om nån timme ska jag ta mig in till Gävle för att fika och när jag kommer hem väntar ett träningspass. Men ikväll kommer jag och pappa spendera lite värdefull quality time, nämligen sitta bänkade framför fotbollen med en påse chips, dipp och corona. Pappa håller på real madrid och jag på barcelona. Känner på mig att Messi kommer bjuda på en repris. MÅÅÅÅÅÅÅL.

hörs



It's really hard to walk in a single woman's shoes and that's why you sometimes need really special shoes.

Här är mina fina saker som tog plats i de svarta påsarna. Mina skor var högre än jag trodde men det gör inget för jag gillart. Nu vill ja ha sommar så jag kan strosa omkring så här. Helst i Paris då jag kan springa från olika caféer och dricka så mycket gott kaffe som jag vill. Men är man inte i Paris får man försöka njuta av det man har i sin stad. Så nu ska jag iväg och ta en fika med bästa. Sen ska jag ta mig in till gävle och hämta ut en bok som ska läsas under helgen. Kanske jag även hinner med en fika i gävle om jag träffar på något bekant ansikte.



JAG FICK HEM TVÅ SVARTA PÅSAR...


...i en kartong och det kändes väldigt exklusivt. Dessutom var inte detta ett paket som skulle hämtas på posten utan levererades alldeles utanför dörren av en postgubbe som var gladare än gladast när jag öppnade dörren. Just nu är jag också gladare än gladast, sen ska ni få se vad som fanns i detta exklusiva paket.



fyra favoriter från MAKE UP STORE


HÄR  ÄR FYRA FAVORITER SOM JAG ANVÄNDER

Cover all mix
Cover all Mix är fungerar som neutraliserare vilket betyder att den dels döljer genom att täcker, men framför allt döljer genom de neutraliserade pigmenten.
Gul neutraliserar röda partier såsom ytliga blodkärl, blemmor etc.
Orange neutraliserar blåa toner i ansiktet som t ex under ögonen.
Beige används för att ljusa upp de båda färgerna och som bas på t ex ögonlocken. Kan även användas som high lighter under exempelvis ögonbrynet. Det här är en fantastisk produkt som jag inte kan leva utan.

MIKA
Make Up Stores nagellack finns i många olika typer och i oändligt många färger. Fungerar lika bra på konstnaglar som på äkta naglar. Den här färgen älskar jag och mina naglar har i princip levt i Mika färgen hela hösten/vintern. Nu till våren sommaren tänker jag byta ut den svarta favoriten till en annan ljusare korall färg vid namnet Elin och den ljusgröna färgen Paula.

TREATMENT
Treatment Mascara är som balsam till fransarna. Att vårda fransarna är mycket viktigt, då vi dagligen sliter på dem. Treatment Maskara ska alltid appliceras innan mascara för att skydda, mjuka upp och göra fransen mer följsam. Används med fördel även under natten. Innehåller ett flertal skyddande och vårdande ämnen. Mascarna ger även ökad volym. Jag har använt den under en period nu och vad den utlovar står den för.

Micronized Compact Powder CREAMY
Ett tunt och fint puder som mattar ner huden utan att torka ut. Pudret är transparent. Jämnar till huden utan att se pudrig ut. Även den här produkten har jag använt under en längre period och den ger känslan av ett perfekt lagom matt resultat.



Don't you want to stand still with me?


kavajochhalsduk-h&m, jeansskjorta-wrangler, klänning-ginatricot, skor-dinsko

Varit i skolan, promenerat, pluggat, ätit och pluggat igen. Nu ska jag äta GINO (varm frukt under ett täcke av vit choklad) som Ajla har gjort. JAG ÄLSKAR VIT CHOKLAD



KLUMPIGA OCH GALET SNYGGA


Dessa galna skor kommer från MODEKUNGEN och på hemsidan står varken något datum för när man skall kunna beställa snyggingarna eller vad de kommer att kosta.



there’s just one time with you I want to remember for eternity, eternity


Så här ser jag ut idag. skjorta&byxor-ginatricot, kavaj-h&m, spetsponcho-monki(den har jag över kavajen, syns dåligt) skor-dinsko



When the wind is blowing in your face sometimes in life you don't see straight.


päls-bikbok, klänning-h&m, converse, väska-friis&co



Mustig tomat- och linssoppa


Ok, nu kör vi. Det här är nyttigt och jävligt gott tycker jag nu! Men jag kommer ihåg att jag avskydde linssoppa när jag var pytteliten då mamma brukade servera soppan och sa hela tiden hur nyttigt och bra det är. Nu står jag själv åtta år senare vid spisen och gör mig linssoppa och tänker tillbaka på den tiden, det trodde jag aldrig skulle hända då.

Här är en goding som jag lagar och det dåliga eller bra kanske också är att jag aldrig mäter hur mycket jag ska ha av ingredienserna när jag lagar mat. Utan jag häller i så mycket utav allt som jag tycker verkar OK!

Så börja med att koka upp rejält med vatten och häll i röda linser, salta lite. I en annan kastrull häller du i mycket olivolja, en hackad gul lök, tomatpuré och alla möjliga kryddor (DET SKA VARA STARKT), en grönsaksbuljong och så vatten självklart. Du låter det stå och puttra under några minuter och häll sedan i plommontomater och låt det stå och sjuda under ytterligare några minuter. När linserna har blivit mjuka silar ni av de och häller ner de i soppan och rör om. Servera med en klick turkisk yoghurt och bre en knäckamacka med smör, en ostbit och paprika, voila!

nu ska jag äta innan det blir kallt och sen väntar träning



I hope it stays and lasts forever.


Åh-hej god morgon världen! Jag har vaknat hundraelva gånger under nattens gång, förstår ingenting. Eller jo egentligen så gör jag ju det. Fulla människor som har varit ute och härjat passar på att dryga under berusat tillstånd, så delvis kanske det är acceptabelt fast njaa jag är inte så förtjust i det. Ring när du är nykter, då jag inte sover, då vi kan prata som människor och även förstå varandra. Men trots allt så är det ju bättre att höra av sig än att inte höra av sig alls. Ja ja nu ska jag hoppa upp och hoppa vidare till och in i duschen, ska nog ta mig in till gävle och kolla på fina kläder och ta en sväng på biblioteket. På eftermiddagen väntar spinning och styrka och några andra sysslor.

Jag fick ett roligt mail om mat så innan träningen idag ska jag laga något gott och dela med mig av det här i bloggen. Det här är ingen matblogg jag vet det men ibland så vill ju människor veta vad man stoppar i sig.
Vi ses lite senare fina ni!

 



leaves you on your knees


skjorta-ginatricot, kjol-jc, skor-topshop, påsväska med paljetter-ginatricot

Nu är det så här att gårdagen men även den större delen av fredagen har spenderats med min familj då vi bakat pizza, kollat på film och spelat spel i massor. Tråkigt nog är jag en dålig förlorare och kan inte behärska mina tävlingsnerver och vill typ slå sönder något när det inte går så som jag skulle vilja att det gick. Nu på morgonen vid frukosten har de retats med mig. INTE OK, med tanke på att jag vaknade tidigt och serverade världens godaste "PÅSK FRUKOST". Ja ja ikväll skulle jag vilja gå på bio för att komma ut och göra något annat, tyvärr så ska den större skaran av mina vackra vänner ut på lobby och några underbara är tvungna att jobba och jag känner att min kropp verkligen inte pallar med fiesta en dag som denna (måste lyssna mer på kroppen har en klok person sagt och ja det är aldrig fel att börja nu) Imorgon väntar en lista med 100 saker som måste göras...

Nu skulle jag vilja åka till stockholm och gå på bio med coolingen som är villig att göra mig sällskap för i den här staden existerar inga coolongar FAN att jag är fast i den här lilla staden, för VEM ÅKER TILL STOCKHOLM BARA FÖR ATT GÅ PÅ BIO?



Jag vaknade och insåg att jag drömde...


Ja, jag drömde om en underbar sommar. Jag låg ute i solen och somnade för en stund och vaknade av att jag var riktigt varm i fejset. Vädergudarna har varit snälla idag och låtit den fantastiska vårsolen förmedla lite glädje.



MIN ÖNSKEOUTFIT


klänning-topshop, halsband-h&m, skyhöga kilklackar-nelly, nagellack-essie

Denna outfit till lite rufsigt, buslockigt långt hårsvall och en naturlig sminkning med rosaröda läppar.



I am thankful for the mess to clean after a party because it means I have been surrounded by friends.



FÖRST TRÄNING OCH SENARE VÄNTAR EN LUGN KVÄLL...


det här skulle jag vilja ha på mig nu, men icke sa nicke... SNÄLLA GE MIG SOMMAR NU SNART. SNÄLLA, SNÄLLA!


nu har jag precis kommit hem efter en lång promenad. lite senare väntar träning och kvällen kommer bli så lugn så. lägger in bilder från gårdagen lite senare, vi hade det fantstiskt roligt kan jag berätta för er som inte gjorde oss sällskap på goyas dansgolv.



ROSETTER


Så här såg överdelen ut igår.

Nu sitter jag och klurar på en outfit till ikväll, skulle vara fint med en långklänning eller långkjol...



RSS 2.0