as happy as I can be

Dagen i ära har spenderats med Amina och Emina i Valbo där jag hittade en hel del fina grejer bland annat ett URSNYGGT armband från TIAMO... Tvillingarna satte stopp för min shopping idag lite för tidigt känns det som. Märker nu att jag skulle ha behövt köpa de där extra grejerna som de förbjöd mig att köpa. Men blev i alla fall en fika i slutet och det var riktigt trivsamt, fick äntligen prata ut om allt, var bra länge nu, deras lilla tripp i Mallorca verkar ha varit kanon, även om vädret inte var topp, vill UTOMLANDS JAG OCKSÅ...
När vi tre är tillsammans är vi oslagbara, och lite oseriösa men det är då vi är som bäst och har som skojigast...


Imorgon blir det Valbo igen och shopping med Ida den sötnöten, för att dra igång kvällen lite lagom soft med ansiktsmask för att sedan sakta men säkert vanka uppåt mot målet.




snabbspola 2 dagar

Igår gjorde jag inte så mycket, eller jo med tanke på att jag SOV bra länge hann jag faktiskt med en del. Tränade sötungarna, vilket var sista träningen för terminen, uppehåll it izz, vilket även jag tycker ska bli skönt. Därefter drog jag direkt hem till Ida för att sedan dra oss till Jernvallen och möta upp Luuke där vi skådade en fantastisk match SIF-Västerås, där sif hade övertaget, skapade fantastiska chanser med taggade spelare som framförde HETA anfall så som Ida kallade det, vilket även visades på slutresultatet, BRA JOBBAT GRABBAR. OCH, OCH IDAG...




...Idag har jag vandrat runt på stan en vända, hittade ypperliga underwear...

Lite för varmt var det i kläderna då jag misstolka värmetillståndet, som sedan fick revansch på stranden och det var underbart. Nu ska jag ta och sy lite på min gula kjol som förhoppningsvis ska få se världen på lördag då jag och Ida ska försöka få den bästa dagen på länge med sushi, glassig chokladtårta och DRICKA i massor för att sedan om möjligt dingla iväg till stan och möta människor med öppna armar.

Det har varit too long no seen för våran del och nu är det dags att ta igen missad tid för att få en alldeles, alldeles strålande helg och bra avslut på denna veckan på Råsunda då vi ska skåda Sverige-Ukraina.


min hårfärg

Här har du produkterna som gör det möjligt

  

Som sagt berättade jag tidigare hur jag har gjort för att få den hårfärgen jag har, men Maria ville att jag skulle berätta mer ingående så här kommer det.


Jag använder mig utav Schwarzkopf serien Natural & Easy den ljusa nr.530 och den som är lite mörkare nr.550


Jag färgar håret på (lortigt hår) det vill säga INTE TVÄTTA håret på 3 dagar för att resultatet blir bättre då. Borsta ut håret ordentligt innan du först har den ljusa hårfärgen nr.530 på topparna inte för mycket hårfärg utan massera lite lätt för att få ett ljusare resultat på topparna. Sedan har du blandat resten av nr.530 och nr.550 i en skål för att massera in ordentligt i hela håret, även topparna. Sen är det bara att vänta och iaktta resultatet, jag höll mitt i 30 minuter. Men sedan kan det bero på vilket hår du har och vilken klass det är på håret, det är kanske inte alls är säkert att du får den hårfärgen som jag fick när du använder dig av den här metoden.

Sen är det bara att skölja med balsamen som du får med i hårfärgerna. Jag brukar aldrig använda schampo vid sköljning av hårfärgen bara balsam, men schampo funkar säkert bra det också, jag vill bara ha den här lena känslan i håret efter tvättningen.

3 dagar efter färgningen använde jag mig utav BLOND spray som finns att köpa i de flesta affärerna. Vilket jag har hört inte alls är bra att använda i håret, sliter oerhört mycket på det, men det skiter jag FAKTISKT i. Jag älskar den här stranddoften efter att jag sprayat några sprut på önskade områden där jag vill att håret ska bli någon nyans ljusare, sen fönar du håret för att få ett glansigare och bättre resultat.


Mitt hår är ganska lockigt, jag använder ingen jätte speciell produkt som jag håller mig till hela tiden utan varierar ganska mycket, både schampo, balsam, inpackningar och efter behandlingar. Just nu när sommaren är här och vädret är på topp så brukar jag spraya håret med saltvatten SCANDINAVIAN FORMULA som det heter, för att få den här strävheten i håret som jag får när jag badar i saltvatten under sommaren.


Lycka till nu då!


min DAG VAR UNDERBAR

JAG ÄR SÅ GLAD, SÅ GLAD, ÅKER TILL JOBBET MED MUNGIPORNA VID ÖRONEN:-)
FÖÖÖÖR ATT PÅ SÖNDAG BÄR DET AV TILL RÅSUNDA, weeehoooo heeey






jag vill se fotboll på söndag

Ja nu kom jag precis hem för ett tag sedan och jag är lite trött faktiskt...

Ska snart hoppa i säng men tänkte berätta att det kanske blir STHLM på SÖNDAG med IDA BRISFJORD för att titta på när Sverige spelar...

Hoppas det finns biljetter nu då, och att Ida inte glömmer att gå upp och ringa kl: 08.00 till receptionen, för annars är risken att det är slutsålt och det blir ingen tripp.

Ne nu ska jag sova, ska opp om några timmar för att ta mig ned till stan och sedan luncha med brudarna i stadsparken:-) jag ska även kolla upp nr. på hårfärgen åt dig Maria...

image523


good hair means curls and waves

image522
SVAR TILL MARIA

Sist jag färgade mig blandade jag 2 olika färger från Schwarzkopf serien Natural&Easy. Den ena var ljusbrun nr.550, och den andra var blond kommer inte ihåg vilket nummer.

Jag hade den ljusare, (BLONDA) på topparna först innan jag blandade de båda för att ha massera in hårfärgen i hela håret. Jag lät det verka i 30minuter ungefär sen var det bara att skölja av. Men jag har även sprayat håret 1 gång med Blondspray som även den är från Schwarzkopf serien Natural&Easy.

Jag hoppas du får den färg du önskar och lyckas med det lilla hårprojektet.


MÅNDAG VAR EN UNDERBAR DAG?

Hej mina söta blogg läsare!

Jag vaknade klockan 15.00 idag, och fick panik
när jag såg vad klockan var.
Hela dagen hade i princip gått bort, så min
dag har bara genomgånget
sovande och en snabb cykelvända på
stan och nu då lite fotboll på tv Sverige-Slovenien.

Nu snart ska jag iväg och jobba natt...


Imorgon är det lunch med alla brudarna I PARKEN, eller ja de som inte jobbar då vill säga...

vi uppfångas imorgon mina bästa.
image519
image521


kiss my hand honey

image518

wake Up round 1 o'clock

image513
image514

Klänning - Lindex

Sko - vagabond

Jeansjacka - wrangler

Pilotisar - prestige


Affärerna i Gävle föreslog mig ett par flätade snyggingar i svart och en skjorta i vitt, jag nappade.
Hela dagen/kvällen tillbringades i Gävle vilket var strålande, my ooh my.


Tvillingarna kommer hem imorgon, vill höra allt om deras lilla tripp och jag hoppas de bringar min tippade vinnare till doft moschino love.
Ja ni, annars jobbar jag natt denna vecka, hur skönt som helst och kommer definitivt att tillbringa dagarna i parken med tjejerna.


vi ses pal


Everywhere we go, people want to know? how we are.... RAMSOR PÅ HÖG NIVÅ I STHLM


jag skulle också vilja vara på gymnastiktävling nu och sjunga en massa ramsor och hoppas på de bästa poängen från domarna efter varje uppvisad gren... men nej jag har jobbat hela dagen, slutade 18.00 och bussen begav sig till gymnastiktävlingen i STHLM 13.00 så det var omöjligt, annars hade jag fjäskat till mig en plats hos Frida, Jenny och Madde och följt med och tittat på en massa fantastiska fristående och volter, men som sagt NEEEJ HEMMA ÄR JAG!



Har varit bosatt på Sandvik hela den här veckan, känns det som nu. Så fort jag kom hem idag tog jag på mig nått svalare och åkte till Högbo, underbart väder har det varit. Igår tillagade jag en massa gott som kom ut från ugnen med en härlig doft, olika kakor och pajer. Så vi packade ned bakelserna gjorde en sallad, gjorde bland saft, tog bilen upp och hade picknick, riktigt mysigt faktiskt. Nu blir det onyttigheter och film, imorgon ska jag sova hela dagen lång, därefter flanera i gävle och kanske hittar nått spännande och på söndag är jag åter tillbaka på Sandvik för ett 12timmars hårt arbete...


Syns


Bohem blå tunika - H&M

Kjol - H&M

Höga vita Converse

Pilotisar - Prestige
image511


You're rubbing me the wrong way

Idag har jag shoppat som en tok, det blev den fina klänningen som ska användas flitigt i sommar med både gladiators och bergstoppar.

image506
image508


Lite smått och gått från kicks och träningskläder från team sportia.
Så då var det bara att hoppa i träningskläderna när jag kom hem och dra till SGAhallen där jag träffade frida och jenny som satt och snackade om RM-tävlingen som är i sthlm som de ska på med deras gymnaster och vara där hela helgen...

Jag och Frida kom in på lite andra banor och när jag sa:

  

-ja Frida vi ska på bio och titta på sex and the city filmen, förresten vi måste, ska på nått sätt smuggla in Cosmopolitan, det är ingen sex and the city utan Cosmopolitan...


Ett konstigt

-vaaaah, fick jag av Frida... sen sa hon

-jaha, ja vi smugglar in tidningen i väskan, men vaaah!? Ska vi läsa Cosmopolitan och titta på sex and the city filmen samtidigt?


-Vaaaaah, sa jag tillbaka och gav Frida världens hånfullaste blick

-vad snackar du om?


Och vi båda brast ut i skratt, och då menar jag verkligen vi SKREK så mycket som vi skrattade.
Jag menade såklart drinken och Frida BLOND och FEJK som hon är för tillfället, tolkar det på sitt egna lilla sätt. Men du är fan den bästa och roligaste person jag träffat så det gör inget jag älskar dig i alla fall...


ne nu fortsätter jag och tittar på skandalmatchen sen sova

här voltar en av tjejerna
image509

march as gemma ward

image504

image505

that's my minutes

image500

Uppe med (före) tuppen och halv sex på morgonen är man på jobbet i baracken en gnutta trött och lite oseriös

Det gick bra på jobbet idag, gick fort... förmiddag är nog det bästa skiftet skulle jag vilja säga...


Idag har jag tränat som en galning kan jag erkänna mina kära vänner.

Jag var ute och gick 60 minuter efter jobbet, vädret var bra till en början, men stora moln kom fort in och la sig över hela Sandvikens horisont, det såg lite läskigt ut... image501

Men sedan alldeles innan gossip girl började var jag ute på en joggingrunda i trebo, och himmelen var blå och otroligt fager...
image502

image503



Nu ska jag lägga mig och sedan ska jag bege mig till jobbet när mobilen ringer och väcker mig med låten labels or love...

Jag har planerat in en vända till GEFLE imorgon för lite shopping och sedan ska jag träna mina gymnaster...


Men som sagt sova gott nu, och ni med hoppas jag!


carrie AND ashlee

Jag ÄLSKAR SATC som de flesta säkert vet, har tjatat överdrivet mycket om filmen hela helgen. I lördags lär ju Emil ha fått tinnitus, stackars hans öron.

(jag som ville höra fergies låt till filmen, på Centro, vi letade ihjäl oss bland de olika MUSICmapparna men det gick inte så bra där för oss Emil)


Filmen är inom kort här och då jävlar tjejer kör vi Cosmopolitan på biografen, vi smugglar in på nått vis...

här är
Labels or love



Ashlee Simpson - Outta my head (Ay ya ya)

helgens evenemang

här är vippkjolen och linnet som jag sytt
UTGÅNG
image490

image491
image492
image493
image494
image495


image496
image497

image498


jobba, jobba, jobbaaaaaaaa

oj oj oj....
ne jag ska sova nu klockan är för mycket.. jag jobbar förmiddag, lite jobbigt att stiga upp imorgon men det ska nog gå bra får jag hoppas...
ska bli sjukt roligt att träffa Ida, var på tok fööööör längesen nu...

sooooooova nu

en slängkyss börjar lördagen med

image489

Oj, klockan är mycket och jag ska lägga mig nu snart, upp och rassla ska jag kl.06.00 imorgon, ska på tävling i söderhamn med gymnasterna...



På kvällen ska vi äta middag hos Stina och fira hennes 19 år, jag antar att vi ska ut och svänga om på dansgolvet därefter...

Så imorgon kväll vill jag se dansgolvet fullproppat med folk, som släpper loss med speciella "moves" precis de DU GÖR HEMMA FRAMFÖR SPEGELN


elinpelin, välkommen in i klubben, du blev sjukt snygg i luggen darling, jag gillar a lot :-D


neee, sova nu för min del


GRATTIS STINA

image488

DET HÄR ÄR TORS DAG

Ja då har man jobbat på Sandvik i en vecka imorgon, känns helt bra faktiskt...

Gick mycket bra idag på jobbet dessutom, stängernas yta blev så där fantastiskt fin, överdrivet glänsande dessutom, jag ville nästan slicka på de, men då skulle jag ju ha bränt tungan, men i alla fall. Man blir så glad och lycklig när maskinen svarvat klart och man ser en glänsande ända på stången, och alla enheterna är helt perfekta. Man vill bara hoppa av lycka, TYP!


Nu nu är jag trött och bara pladdrar en massa onödigt, imorgon ska jag till jobbet, SANDVIK (tamrock) tidigare, kl.12.00 ska jag vara där för att städa sa Niklas till mig, OKEJ sa jag då. Det är faktiskt skönt när man har någon som man känner sådär bra, jobbandes vid samma maskiner, ja imorgon är det som sagt städning i 2 timmar därefter ska det arbetas fram till kl:20.00


Ha en underbar dag imorgon gott folk, jag ska försöka ta mig upp tidigt och fixa lite grejer på stan imorgon...

EN SÖT PINGLA FYLLER 19 år imorgon... eller ja om 10 min..

men jag avslöjar det imorgon mina damer och herrar

nu ska jag SOVA


det kan sluta helt underbart

image469
image470
image471
image472
image473
image474
image475
image476
image477
image479
image480
image481
image483
image484
image485
image486
image487

en fantastisk kväll, i will remember you

god natt gott folk!
nu är jag hemma, så mycket hemma!
oj nu ska jag sova tror jag, trött trött!
sjukt rolig kväll, fick dock stressa hem efter jobbet som en idiooooot men det är smällar man får ta ibland, har blivit rätt så ofta för mig nu, men vadå jag är glad i alla fall :-D
bilder kommer imorgon, hittar inte sladden nuuuu och OJ VAD ALLA VAR FINA, MYCKET BEAUTIFUL, OTROLIGT SNYGGA, eller ja ojeeh inte alla, de flesta...
ne nu ska jag sova, sova så mycket, sova så mycket, sååå mycket så som jag aldrig sovit förr sen måste jag upp och jobba....

SES PÅ JOBBET DÅ FYLLO


efter måndag och före onsdag


Nu har jag precis gott upp, ska ta mig en joggingrunda sen iväg till stan, fika med brudarna och höra om kryssningen.

Ska även göra matlåda (usch va drygt) jobbar EM idag och även imorgon vilket betyder att jag missar balen...

men efter jobbet ska jag hämta några snyggingar i gävle för att sedan fortsätta "det stora kalaset" på Kharma.


Ne nu lär jag rusa 


MIN SÖNDAG

image463

image464

image465

image467

kofta: Sandegårds, t-shirt: cheap monday, kjol: den som jag sydde igår, skor:converse

På Karibien för en dag med underbart sällskap


Idag bättrade vi på brännan hos Frida Luuke och det var så jävla roligt. Shit vad kul vi hade det. Dock mådde inte jag så prima mitt immunförsvar är helt fucked up, sen när man får ont i magen på det blir det bara skit, men jag försökte göra det bästa av situationen. Drog i mig Ipren 400mg 2st, och blev lite bättre..


Efter att ha legat och stekt i 3 timmar med tjejerna var det en viss pingla som blev rastlös och tvingade oss till salladsbordet på ica, det blev sallad made by our own flavor för alla. Sen även återigen 2 timmars solning för att kunna avsluta dagen med att bli andfådd på studsmattan för att ha en anledning till att käka ännu mer, denna gången öste vi i oss frukt i olika färgtoner som tyvärr ledde till fruktKRIG, eller tyvärr ska jag väl inte säga, fruktKRIGET var mycket trevligt, RIKTIGT MYSIGT...


Ikväll skulle vi alla ha suttit på Kharma och avslutat den trevliga dagen där, men som sagt min mage lever sitt egna lilla liv idag så jag bestämde mig för att lyssna lite till dens ord och inte fylla kroppen med någon "otrevlig vätska" ikväll, jag som ville inviga min dress code men det får bli en annan gång, på onsdag kanske.

ajaaa men i alla fall, jag blev hemma med tekoppen i handen och blängde tv, sydde även en kjol gjorde jag.


Kjol - ginatricot

T-shirt - MQ    

Skor - gladiator, topshop
image461 image462

image468
Kommer även bilder från dagens underbara Karibien snart OCH DET VILL NI INTE MISSA, jag lovar


Syslöjdslärare på topp och även kidsen


Idag hade jag bara 3 syslöjds lektioner och den roligaste var den som jag hade med 9e där lektionen inleddes med att 7 elever deltog av 8 möjliga. Dock så började de försvinna 1 efter 1. Och när det var 1 timme kvar av lektionen så var de bara 3 kids kvar. Men 3 ack så trevliga ungdomar vid namnet Hazbia Omerovic, Erik Posett, och Sandra, som var den lugnaste av de alla. Satt vid sin plats och gjorde det hon skulle, jag påstår inte att de 2 unga herrarna var sämre, inte alls, rättare sagt väldigt flitiga och kreativa, Hazbia sydde ihop kroppsdelar av en tomte på en större tyglapp som sedan skulle bli en kudde, och Posett klippte ut olika byggnader, vägar och trottoarer som han sedan sydde på en tyglapp som skulle bli en tavla i framtiden. Dock fick en av eleverna ett lite roligt utbrott, eftersom maskinen hakade upp sig. Undertråden fastnade med nålen i och det gick inte alls att sy, men då skulle man både slå på symaskinen, med våld ta bort pressafoten, dra ut spolkapseln så att den flyger åt helvete och bryta av sprättnålen med hjälp av symaskinen fråga mig inte hur, och på vilket sätt men så var det. Och som om det inte var nog med det fick symaskinen sin plats i soptunnan. Bra gjort, helt rätt säger jag, ibland hjälper det med att avreagera sig på föremål som är hårda och förstör ens vardag på nått underligt sätt. Så min telefon åkte upp och det blev kort med en gång.

Sista dagen för mig på skolan imorgon, jag blir nästan ledsen, eller jag blir fan det...


Annars har jag själv suttit hemma och ägnat 5 timmar åt att sy en ny vippkjol och ett mönstrat linne, jag blev ruskigt nöjd och fick dessutom träningsvärk i skuldror och armar men det är vippkjolen och linnet absolut värda.


 

Aja, nu är det sova för min del, ska upp tidigt imorgon
image458

image459

image460


08.05.08

image456

onsdag

jag hann aldrig lägga in några bilder imorse mådde så jävla dåligt när jag kom hem efter springrundan hade fruktansvärt ont i magen, så jag tänkte sjukanmäla mig...
men jag blev konstigt nog bättre nästan med en gång när jag la mig ned och vilade 20minuter

så, så här såg jag ut idag
image454

och AJLA i sin nya parkas
image455

Taking Chances

Dagen började med att det ploppade ned en lapp från posten, och jag blev jätteglad när jag såg denna unika lapp. Det var MINA SKOR med rätt storlek den här gången, jag älskar DEM


Eller ne, så var det inte alls...

...dagen började med att jag gick upp tidigt och tog en kort joggrunda för att sedan gå till jobbet, men det visade sig att jag hade fått fel schema så jag börjar inte förrän imorgon, men, men det är bara veckan ut jag blir kvar på söderskolan, för att nästa vecka är man tillbaka på TAMROCK igen, jäjä men det är en annan story...

I ALLA FALL det var när jag kom hem som jag såg att det hade ploppat ned en lapp från posten som visade sig vara mina SKOR sen, uschiaaameeej gud vad jag tjatar om skorna, MEN DE ÄR SÅ SNYGGA


Annars så har jag varit till Valbo med syster hon skulle till JC och köpa en grå parkas, mycket bra köp gjort av Ajla som kanske provade jackan minst 5 gånger innan hon bestämde sig för att köpa den. Lägger in ett kort på henne och jackan imorgon innan jobbet, men kan inte lova nått, det är inte helt säker att den där tonåringen vill publiceras offentligt ute bland elaka typer som kommer att klandra ned henne och hennes kläder, eller var det inte så du sa AJLA att allmänheten gjorde på min sida?


Sen har jag tittat på Ajla när hon spelade soccer OCH hon är en prima back nästan lika duktig som Ryan Raybould eller ne förresten hon är bättre...

image451

t-shirt - Paul Frank

jacka - gammal som gatan

jeans - Filippa K

skor - svarta korta le coq sportif
image453




MINA NYA SNYGGINGAR
image452


Idag såg fröken jag ut så här...

Idag hittades inget alls ute bland storbutikerna, men jag tittade bl.a. på en hel del jeans, tänkte köpa ett par lite större och sedan klippa de till shorts, som man kan glida runt med i sommar, men jag får se.

Annars blev det fika med twins på aldo's, bjöd magen på kladdkaka med vaniljsås, (RIKTIGT GOTT) prova det mycket godare med vaniljsås än med glass/grädde och en stor kaffe till.

Och nu har jag precis kommit hem från en lång springrunda och tänkte hoppa in i duschen.
See you sugar


image450

Jeansjacka - Wrangler

T-shirt - Åhléns

Kjol - H&M

Vanliga svarta strumpbyxor - Åhléns

Skor - Converse

Väska - Mammas gamla


jeansshorts it is

image449

Fabulous, great, amazing, wonderful AND brilliant YOU ARE

image448
Vaknade tidigt imorse och kom på att jag var ledig, så jag tog en lång, lång promme...
Nu ska jag dra en vända på stan, efter det blir det Valbo AND Gävle. Få se om jag hittar någon fin lång klänning som jag tänkte glida runt med i ett par svarta eller vita gladiatorsandaler, eller på krogen med ett par bergstoppar till skor SKITSNYGGT


På eftermiddagen blir det en fika med ami och emi för att höra om deras händelserika helg...


Ses mina vänner


IDAG HAR SEMRA

SOLAT MEN DOCK EJ I CYPERN :-(

image443


TRÄNAT KIDSEN

image444


OCH SMARRAT GOTT PÅ KVÄLLEN
image445


NINE WEST har tillfångatagit mitt hjärta

image442


by Nine West if you would like to know my mate

image436

en lång klänning ska investeras snarligen

image434image435

RSS 2.0