blek men hot


Detta var ju riktigt snyggt, ooohoj så vacker!
Det var bara det jag ville säga och nu ska jag återgå till plugget för jag har så mycket så mycket just nu.



Sonia Rykiel för H&M



Den senaste gästdesignern för H&M blir ingen mindre än Sonia Rykiel som kommer att göra två kollektioner för klädkedjan. Den första kommer bestå av accessoarer och underkläder och lanseras 5 december och den andra kollektionen släppas i februari 2010 och kommer att innehålla Sonia Rykiels uppskattade randiga plagg.



Fringed leather boots with studs


GIAN MARCO LORENZI

Magnificent shoes from: farfetch.com



hårigt + bijouterier



JAK & JIL



ge mig jackan

En jacka med felfritt mönster och helt fantastisk passform, bara är sådär lagom pösig precis som den ska se ut är denna ovan. Exakt vad jag önskar mig men vart finns den, någon som har några tips?



kate + johnny



Hmmm, har precis kommit hem...
Vad ska jag göra? PLUGGA kanske, tränara senare kanske?
vi får se!
later



Your Heart Is As Black As Night

om jag inte kan få alla?
skulle jag nog iaf kunna få bjussa mig själv på 1 eller kanske till och med 2, 3par?


It's all about the shoulder


super snyggt kallas det

jag skulle verkligen vilja ha denna kavaj.
jag kanske skulle kunna göra om min svarta kavaj fast ine på detta sätt, utan bara fästa någon typ av bling bling på axlarna för att piffa till den lite? hm!?
skulle nog vara ganska hett ändå!



söndag






Jimmy Choo for H&M


Dessa två gillar jag! Mycket möjligt att de flyttar in till mitt klädskåp och blir mina framtida favoritklänningar. Nu ska jag röra på mig det blir en vända in till gävle och sedan om vi hinner ska väl SIF skådas.
later

I'll be seeing you




lördag












Bowling och middag med gänget riktigt mysigt har vi haft det synd att jag inte tog bilder på alla. Men detta lär vi göra om flera gånger när tjejerna kommer och hälsar på över en helg såhär.

Nu sitter jag och pluggar samtidigt som jag mumsar i mig bullar och cheesecake som stod och väntade på mig när jag kom hem som min syster Ajla har bakat. Hon hittade en trevlig hemsida med en massa inspirerande recept och oj vad gott det är, obeskrivligt gott, mmm! Tänk att det alltid finns plats för sötsaker i magen oavsett hur mätt man är?




hello lovers






pic. LetMeIn



fredag







trevligt...



wakin' up to find another day


Efter gårdagens sysslor i skolan som följde med mig hem under några timmar för att sedan mot kvällningen gå ut och jogga en vända, mynnade ut i att jag var världens tröttaste och segaste människa och somnade som en stock väldigt ovanligt tidigt. Vilket i sin tur har lett till att jag sitter här denna tidiga morgon och är piggare än tuppen. Skolan börjar ju inte förrän 10 så jag kommer hinna med en hel del nu på morgonen, ska iaf ta och dricka en kopp kaffe först och sen ta mig ut för att jogga en bit när detta mörker utanför blivit lite ”blondare”. hörs



Thursday




...amazing wardrobe


pic. karlascloset.blogspot.com/

En riktigt cool tjej vid namnet Klara med en fantastisk stil och helt underbara kläder gå in och inspireras.

Get inspired by Klara and her amazing wardrobe.



rainfall


pic.tfs

jag sitter i skolan och har fått en hel del gjort men jag ska fortsätta skriva lite till fram tills kl.4
ikväll blir det ännu mer plugg.plugg.plugg.plugg.plugg.plugg.plugg
hörs



onsdag





 


Åååh go morgon på er fina skor...

 
pic. wang

...och morgontrötta människor!
Jag tog sovmorgon och skolan startar inte förrän jag själv startar den dvs. eget arbete. Ska strax hoppa in i duschen, klä på mig för att kunna traska vidare till bussen. 

Och jag ska se till att jag får en hel del gjort in der schule.

Känner på mig att detta kommer bli en bra dag.




tiistai




japp detta klär jag mig i denna tiistai som de säger på finska. nu lite mer plugg innan träningen börjar.
hörs



skoene er fra Nina Jarebrink


pic. hanneli.carousel.no
Hanneli i ett par riktigt snygga 12,5cm klackar från Nina Jarebrink kostar ca.2400:-
Om jag hade råd skulle jag lätt slå till.



göteborg part 2#



2010 Alexander Wang 2010

 
Flätorna var riktigt snygga bland det snyggaste på visningen och precis som jag har sagt tidigare skulle jag vilja ha den här långa frisyren. Hur fint är det inte? Därför måste jag börja odla, ta hand om hårstriporna på mitt huvud och hoppas på denna längd till sommaren 2010.

Jill Stuart s/s 2010

 
inspiration på hög nivå

Charlotte Ranson s/s 2010

 
inspiration, inspiration, inspiration, inspiration, inspiration, inspiration

göteborg part 1#










dessa får räcka så länge det kommer fler ikväll eller imorron eller när jag hittar ledig tid.



svenska märket ERRO


pic.tfs
Under NY Fashion Week var det debut för det svenska märket Erro. Riktigt mäktigt tycker jag och jag gillar det enormt mycket. Otroligt fantastiska tyger, kombinationer, mönster, allt, allt, OCH allt. Hissnande kläder från kollektionen helt enkelt.

I'm home and my nails are blue


Jag sitter i skolan nu och har haft redovisning, har precis för 20minuter sedan slutat för dagen. Jag hoppades på att tvillingarna skulle befinner sig i huset men NEJ mina töser är lediga idag. Så jag vet inte om jag kanske skulle ta en vända ned till cityn? Vilket egentligen inte skulle behövas med tanke på helgens Göteborgs resa. Men i brist på annat tänker jag nog promenera mig dit ned ändå. När jag kommer hem lägger jag förhoppningsvis ut några bilder ifrån götet!

later

good morning red lips


Om några få timmar börjar resan till götet men innan dess ska jag göra nytta. Typ sms.a folk, väcka folk, prata med folk, äta frukost! Sen ska jag ut till trebo med mi padre och göra lite nytta där också!

hörs later

imorron säger jag hej till göteborg


today I am wearing stripes!


Jag är helt slut uppe i hjärnkontoret, har suttit och skrivit ett begripligt arbete utefter vårt lilla besök på kulturskolans institut. Buukas (alltså Lukas) åkte hem till Åland så han var inte till så stor hjälp. Dvs. att jag, Maria och Carolina har suttit och kämpat tappert i några timmar och vi lyckades till slut få till det riktigt bra.

Nu, snart äntligen ska jag få mat. Har inte ätit på hela dagen och man kan verkligen höra hur min mage skriker efter föda.
Shit sen måste det packas, packas, packas…

vagabond S/S 2010



pic.blog.styleranking.de

Shit Pommes
Frites!

Hur mycket tror ni inte att jag gillar dessa fantastiska skor. Vintern har inte ens börjat och de kommer med dessa pangnyheter som väntar oss i vår om ”några” månader bara. Vagabond jag står uppskriven på er köplista, LÄTT!

die Freundinnen

Har haft det underbart med mina freundinnen Stina och Maria, tacos och mys framför idol.


ONSDAG DEN 16 september 2009


Klassfest ikväll? JAAAAA!

Men efter många divideringar så blir det en myskväll med mina tjejer istället. Fan sista bussen från Gävle åker hem 23.24 typ eller nått? Orka festa då om vi går i skolan imorron? NEJ! Som på bilden känner jag mig just nu helt avslagen efter att ha grävt i garderoben som en dåre efter det ena och det andra inför kvällens festligheter. Fruktansvärt onödigt. Om man bara kunde konstatera saker och ting lite tidigare så man slipper genomgå världens projekt för att förstå hur en kväll kommer att sluta.

NU ÄR JAG SUR

hörs



lindex blir acne i höst?




pic.glamour.se

Modekedjan Lindex samarbetare med Acne-designern Ewa Larsson OCH jag kan knappt vänta, blev helt paff när jag läste på glamours hemsida om detta.

Den svenska modekedjan Lindex satsar på high fashion i höst och vad passar bäst in i den kategorin om inte Acne-designern Ewa Larsson? Hon skapar en kollektion med sofistikerade plagg i svart och beige. Åh som jag vill ha det svarta linnet på bilden längst ned med jätteurringningen i fram, (påminner lite om min balklänning) vill även ha den beigea klänningen, bilden högst upp på tjejen till höger. Den skulle sitta helt perfekt.



my dream rock

Jag gjorde ett utomordentligt, mycket vettigt beslut igår kväll då jag lade bort datorn och stängde av den i tid. (Eller så inte somnade halv 2, jag är sämst) Men jag är ganska pigg iaf, sitter här med mitt morgonkaffe, macka och musli för att ork med långa dagen som väntar i skolan.

Förresten så drömde jag om mitt hår inatt, att mitt hår hade blommat ut över natten och drömmen var så, såå verklig. När jag vaknade förstod jag ingenting håret var ju lika kort som igår och jag kände hur besvikelsen tog över.

Men hoooj herremin som jag skulle vilja ha mitt långa svall precis i detta ögonblick.


fina halsband från lindex


pic. lindex

Halsbandet högst upp skulle jag minsann vilja ha dinglandes runt min hals. Riktigt läckert!



dasha


pic.tfs

Vackra Dasha i vackra kläder...


Hervé Léger by Max Azria








Här har ni Hrvé Léger by Max Axria. Riktigt gudomliga är fodralklänningarna i olika vita nyanser. OCH skorna ser ni skorna, är klockrena lite Karin Wester vibbar känner jag.

Jag är riktigt trött nu efter kvällens träning vill inte ens tänka på hur ont det kommer göra i benen, armarna, magen och rumpan imorgon när jag vaknar. Nu ska jag kika tv och sova tidigt, imorgon är jag ledig, yes!

Erin Wasson x RVCA S/S 2010






hey Erin, you did this excellent!
Det här är GRYMT. Gillar det mycket, otroligt mycket.

Alexander Wang 2010 S/S 2010


Hmm Alexander Wang? Min första reaktion var rätt så klen men jag tänkte låta det ligga några dagar för att se om jag ändrar min åsikt. Det har jag icke gjort kan jag tala om. Gillar det inte alls egentligen, känns som att han håller fast vid i samma drag. Det är en sexigt sportig look inspirationen är hämtat hos den amerikanska fotbollen. BORING



fotbollgävlefotbollgävlefotbollgävlefotboll







TVÅ lyckliga killar vann 500000:-








det enda du behöver satsa är 70 spänn för att bli 499930 riksdaler rikare, ja en halv miljon kronor. det var exakt det som Anton och Basse gjorde fick vi höra igår kväll! 
SHIT det är ju en hel årslön för vissa sa Maria om och om och om igen
jag är så jävla avundsjuk betonade Erik ett fåtal gånger
fan vad Anton kommer få brudar var det någon annan som sa...
en riktigt trevlig kväll helt enkelt.

JAG hade gått ut om jag hade vunnit en halv miljon på trav men så var icke fallet. (från och med nu kör vi på den undanflykten när vi inte orkar med tillvaron så att säga)

kunde inte sova så jag är uppe nu, tänkte att jag kanske skulle ta och städa lite, göra god frukost, ut och ta en lång promenad... ne nu ska jag röra på mig för en dag som denna då orkar jag faktiskt med existensen:-P

hörs



ona zna


Jag sitter nu och är ganska trött och lyssnar på skön musik och pratar med min göteborgare.
Imorgon ska ja försöka ta mig upp tidigt för en jogging i Trebo efter det måste jag skjutsa Ajla till gävle eller det kanske var valbo? Aja, men fotbollsmatch handlar det om eftersom pappa är bortrest så vi får klara oss på egen hand i 48 timmar här framöver, men det ska ju inte vara några problems. Efter fotbollen väntar några göromål in the city för att på kvällen kunna umgås och festa till det med bästa.

Ps. jag lovar att ta kort på alla verksamheter imorgon, har varit extremt dålig med kortknäppningen, förlåt! Men det är bra att ni påminner mig och ligger i. Nu ska jag prata klart med min underbaraste göteborgare och efter det sussa.
sov gott alla


 


it's just a typical friday





fredag morgon


Nu har jag precis klivit upp för ca.15min sen! Jag ska ta mig ut en vända i naturen till trebo och det vackra vädret sen ska jag göra god frukost för att fortsätta dagen inne i gefle min underbara Emina.



den 10 september 2009


Jag kom hem för ett tag sedan efter att ha varit i Trebo med far för en joggingtur. Hur skönt som helst 1 mil jogging kombinerat med promenad och far – dotter snack. Nu väntar mat senare mys at twins.

Christopher Kane for Topshop


pic. mode.feber
Christopher Kane för Topshop, större än någonsin med hela 39 plagg, kläder och skor. Mina favoriter ser ni här ovan, jag älskar dressen med krokodilen på. Den är ju helt fantastisk och jag kommer garanterat klicka hem den. Den 23 september släpps kollektionen i Sverige.



You never truly know someone until you've walked a mile in his shoes


pic. whyred


pic. burberry

skit på dig


Så här känner jag mig nu, så här har jag känt mig hela dagen. Dvs. denna bilden är helt genuin för dagens händelser.

Veckan hittills har varit en riktig skitvecka, just nu vill jag bara att den ska nå sitt slut. Att man på nått sätt kan börja om, ta nya tag lämna det förflutna bakom sig och hoppas på lite glädje.
Det finns nått som heter skräp, avfall, kompost, värdelösa bioprodukter, föroreningar, förfärliga utsläpp…
Belasta inte denna sida med dessa.



i need






dröm sött




Pluggat en hel del idag, nu ska jag försöka sova för att ta mig upp i ottan imorgon.

Sov gott

skor och kläder överallt


Nu är jag uppe eller jag har faktiskt varit uppe sen 8 och jag började morgonen med mackor och en kopp kaffe och ett videoklipp med alexa chung och karl lagerfeld. Sen har jag bara latat mig framför tv:n.

Nu ska sätta igång med de här kläderna som ligger precis överallt, förhoppningsvis hinner jag bli klar innan jag far till gävle för att lyssna på en föreläsning…



I have an addiction sir!


Morgondagens tisdag innebär sovmorgon och jag ska verkligen sova ut. Till 10.oo åtminstone! Därefter ska jag försöka röja sommarkläder ge bort 5 par skor som bara ligger och skräpar. Låta koftorna och tjocktröjornas period ta över. Trots allt så såg jag faktiskt höstens första löv falla idag. Och jag huttrar till varje gång detta sker eftersom jag då vet att den kalla vintern snart är här.
Jag kan inte somna i detta tillstånd som jag befinner mig i nu, därför funderar jag på att damma av sex and the city boxen för att vänskapas med tjejerna för ett eller kanske två avsnitt.

Go natt



Filippa K F/W 09

pic. filippa k


ACNE S/S 2010 LONDON





pic. pause.se

fantastiska, helt grymma kläder från acnes vårkollektion...
skorna säger jag detsamma om helt makalöst estetiskt vackert, jag skulle vilja ta ett snack med designern bakom dessa enastående grejerna.


pic. pause.se



olsens







pic. olsensanonymous


koftan


såg några kommentarer nyss om denna koftan, den är min pappas. jag tror att den kommer från dressman...

saturday evening






snyggt hos ginatricot


Dessa kostar runt 400: - och jag tycker att dessa orkesterjackor är otroligt snygga. Hm, jag tror nog att jag skulle köpa den röda om jag var tvungen att välja en.



jag är sååå loj...





fotboll, fotboll och nu ännu mer fotboll hos sara på tv.

Nu lär jag rusa!



looks like an early morning...


Klev upp ganska tidigt, tog en morgonpromenad i brist på annat! Sen har jag bara suttit framför den här maskinen och druckit kaffe och ritat i paint (hur kul som helst, var ett tag sedan) och lyssnat på musik. Nu, snart om typ 15min ska jag och pappa iväg på fotbollsmatch för att se ajla spela!
later



Friday! .... I'm wearing




Numero Tokyo





pic.tobaccoandleather

Numero Tokyo October 2009



sex and the city


Japp de har börjat filma 2.an och ni anar inte hur mycket jag ser fram emot maj månad 2010. Jag längtar ihjäl mig men jag antar att jag inte är den enda.



veckan är snart slut



Jag planerar en resa till vår näststörsta stad som ska verkställas snarast och jag kan knappt håll tillbaka, saknar mina älskade där nere. Åh ska bli så kul!



H&M


pic.mode.feber

Här är ett par andra snyggingar som H&M ska få in, sammet och skinnimitation tillsammans är ju så snyggt.

DÖSKALLE




pic.passepartout

Den fantastiska ringen hittar ni på Glitter, jag ska garanterat införskaffa en till min samling. Så skynda fynda, kostar ca.60 spänn.

ska vi stressa lite?


pic.yvan rodic

Förbaskat stressig morgon har jag haft. Jag vaknade av ett ryck imorse och insåg att klockan var 07.35. Jag hoppade ur sängen och började springa omkring som en yr hörna. In i köket in till badrummet, in på mitt rum, kastade ut alla träningskläderna, drog på mig det som behövdes i ett hafs. Snubblade vidare över de andra kläderna in till köket igen haffade ett äpple och en banan, kastade på mig jackan och hoppade i conversen, slängde ned joggingskorna i väskan och sprang ut till cykeln för att spinna på som en galen dåre i hopp om att hinna på 8.00 bussen från resecentrum. För att sedan när jag väl var framme i gävle springa av bussen och fortsätta att springa till högskolan i hopp om att jag inte ska komma försent till rörelse lektionen som skulle börja 8.30.

Det verkligen finns inget värre än att komma försent.

Och vet ni vad? jag var där precis hal.

Jag sprang över gräsmattan med väskan i ena armen, ett par osnörade converse och en regnjacka som nästan nådde ned till knäna och de som gick bakom mig måste ha trott! Ja jag vet inte vad de lär ha trott! Men det var ingen vacker syn kan jag lova.

Och Dag (våran rörelse lärare) han öppnar lektionen med att säga.
Jag har aldrig förstått mig på folk i Stockholm som kommer rusandes mot tåget när det redan har börjat rulla, i hopp om att de ska hinna kliva på. Dessutom med kaffe i ena handen, bulle i den andra och en väska i armvecket. Dom ser ju inte riktigt kloka ut, det var en dam igår som hade greppat sig fast om tåget när det väl började rulla och hon hängde där alltså några meter innan hon förstod att hon var tvungen att släppa annars skulle det sluta illa för henne. Det är ju helt sinnessjukt vad folk gör för att hinna på tåget, riskerar livet! Själv anser jag att det skulle ha varit betydligt lättare för tanten igår om hon gick 2 minuter tidigare mot tågstationen, eller vad tycker ni elever?
Jag brister ut i skratt efter Dags lilla tal, en riktigt härlig filur det där!



slapp lekker




Modeälskare hör upp!



September är vår månad när det handlar om bioduken. Den 4 september har dokumentären om Vogues mytomspunne chefredaktör Anna Wintour, The September Issue premiär. Den 18 september är det även premiär för den efterlängtade skildringen av designern Coco Chanels liv, Coco – livet före Chanel. Så missa för guds skull inte årets bästa biomånad!

streaky day


höstsommarhöstsommarhöstsommarhöst?



Idag var det stekväder, eller nja inte riktigt men nästan så! Jag önskar att jag kunde ha traskat runt så här, men istället gick jag omkring i jeans och en lång skjorta + skinnjacka, lyckat? NEJ!

Nu ska jag faktiskt lägga mig och sova imorgon väntar en lång dag och sen på kvällen ska jag sätta igång med träningen på riktigt och det är Spinning/Push som står på schemat!

Go natt

boots från Carin Wester för Weekday


pic.modefeber

Luddfodrade boots från Carin Wester för Weekday, alltså jag blir helt förbryllad. Dessa är ju hur fina som helst. När jag precis har gått och sagt att Weekday är en affär som är helt okej men att jag inte tänker hylla den mer än andra butiker som ja brukar shoppa på.
Ja ni, då händer det en massa roligheter på just Weekday, dom har/ska få in fantastiska kläder i höst och sen så kommer dessa boots.
Bättre kan det inte bli, eller kan det Weekday?



AsH




pic.tfs

Ash Stymest stylad i Balmain Homme för HUgE. Satoshi Sakurai står bakom kameran. Det här är ju så, så snyggt!

RSS 2.0