DEN SISTA NOVEMBER: MIN FRUKOST ÄR VAD NI FÅR AV MIG


Så här såg det ut innan jag åkte till skolan klockan alldeles för jävligt tidigt i morse kan jag tala om. Jag kom hem klockan sex och nu sitter jag fortfarande och anstränger hjärnan. Skolan tar upp galet mycket tid just nu. Förlåt för den dåliga uppdateringen, jag vet jag är sämst just nu ni behöver inte påminna mig att min uppdatering är dålig, jag är fullt medveten. Men jag kan lova att efter imorgon kommer det bli bättre och jag kommer komma tillbaka med många förtjusande bilder.

Ni är bra fina ni mina läsare!



Stoccolma in una settimana

 

Det är väl fint med historia, tycker ni inte? Hur vi i böcker kan läsa om hur våra förfäder levde. Vår historia är otroligt viktig och speciellt din alldeles egna. Jag älskar att jag bara via ett klick kan åka tillbaka i tiden här i bloggen och se vad jag hade för kläder för ett halvt eller två år sedan. Och om jag vill läsa om mer specifika händelser, då kan jag ta fram min dagbok och förundras över hur jag upplevde och kände för saker och ting i vissa situationer.

Köp dig en dagbok! En dagbok som du kan plocka fram om några år och läsa om dom här fantastiska sakerna du har upplevt. Där du har skrivit om dom här fantastiska städerna du besökt. Dom här nya människorna du träffade på solsemestern för första och kanske sista gången. Där du i framtiden kan läsa om dom här känslorna som du upplevde när du såg ditt favoritbands spelning eller vad du exakt kände när du satt på det där mysiga fiket i Stockholm på söder med din vän. Eller att du över en sommar bestämde dig att gå från bäcksvart hår till ljusa längder av någon konstig anledning. Där du berättar om alla underbara vänner, dina bästa, fantastiska änglar som gör ditt liv så jävla bra. Alla dom där festerna som spårade som du just nu sitter och skrattar åt tio år senare. Där du har beskrivit den specifika känslan av den där fotbollsmatchen som du spelade som var så jävla viktig och så jävla avgörande för dig och ditt lag. Eller när du spontant flyttade till Stockholm för att bo där i två månader. I den här dagboken skulle du läsa om din resa till Paris där du beskrivit hur du förundrats över att du förstod vad dessa fransmän sa trots att du inte kunde ett ord av det franska språket, men att just dom hade en sådan entusiastisk förmåga att tala med händerna som skulle kunna få en man från en annan planet att förstå vad dom sade. I dagboken skulle du kunna läsa om dom här fina föremålen som du hittade på marknaderna som du starkt förknippar med personer i ditt liv.
Ja ni, i den här dagboken skulle ni skriva om mycket, dagboken skulle bli som era värdefulla handlingar. Arkivera din historia. Nu är det färdigläst. Det är din tur att skriva, din tur att vara författare.

Förresten så åker jag till Stockholm om exakt en vecka, och jag är så glad för det kommer bli sjukt kul då det kommer handla om inget mindre än FÄÄÄSHIOOON. Jag ska träffa en fantastisk modebloggare och känner på mig att det kommer bli grejt. Då det är garanterat något som jag kommer arkivera i min personliga, fina dagbok där finns dom allra finaste minnena samlade. En dagbok som mina barn och barnbarn i framtiden någon gång förhoppningsvis kommer kunna ta del av. Självklart kommer ni få en liten inblick av min dag som alltid. Men det är en vecka kvar tills dess som sagt.



PÄLSEN ALLA HAR, PÄLSEN ALLA VILL HA



För några år sedan kunde vi bara drömma och hoppas att hitta den alldeles perfekta leopardkappan i second hand. Nu finns dom inte bara i alla second hand butiker. Nu kryllar dom överallt. Du blir stencool i en leopard fuskpäls. Jag skulle bära den med ett par svarta lårhöga stövlar och måla naglarna i någon cool färg.



WANT TO SEE ME NAKED?


Nej det tror jag nog inte att ni vill, heh! Den här transparenta blusen kommer från monki och den är ju hur fin som helst men man måste ju faktiskt ha nånting under. Jag ser mig själv dansa i den här fina transparenta blusen, en fin svart spets bh under, tighta skinnbyxor och ett par läckra, skyhöga klackar. Bättre än så blir det inte när du ska ut och skaka rumpan på dansgolvet under den kalla vintertiden.

Jag önskar du var ett skrapsår på mitt knä som jag bara kunde pilla bort. Men du är betydligt mer än så. Den här gången har jag ramlat och slagit mig riktigt hårt. Och du är ärret som för alltid består.


God tidig morgon! Jag har inte sovit en blund i natt, ligger och tänker, men egentligen på allt för oväsentliga grejer och kan liksom inte riktigt hitta den där OFF knappen.

Det är lite sjukt egentligen, livet är lite udda ibland och inte riktigt som man skulle vilja att det skulle vara. När jag viker mina kläder lägger jag allting som är svart i en hög, allt vitt i en annan, färgglada plagg i en tredje. Hänger alla jackor och kavajer på en häst från den mörkaste färgen till den ljusaste. Och så vidare, ja ni förstår. Sen är man nöjd och går vidare, ser en film typ, eller träffar sina vänner, åker och tränar etc. Tänk om man kunde göra detsamma med sina tankar. Sortera dom, vika ihop dom, lämna dom och gå vidare...

Nu sitter jag här och funderar starkt på att sätta igång en film eller om jag återigen ska ta fram boken för att försöka läsa lite? Klockan är bara några minuter över halv fem shit ni förstår inte ens hur värdelöst det här är.



EN KÖLDCHOCK


Det är galet kallt, kylan är verkligen här på riktigt nu. Lite grått, mulvad, mossa och jord cirkulerar i mitt huvud. Min inspirationskälla är trendplagg med funktion det är det som gäller och då kan jag bara inte låta bli att inte inspireras av Burberry Prorsum spring 2010. Här finns mycket inspiration att hämta för att du ska hålla värmen, vara HET helt enkelt. Kom ihåg det finns alltid en anledning att klä upp sig.



Jeffrey Campbell- DET LILLA EXTRA


-I just died and went to shoe heaven. Jag skulle vilja ha alla, precis alla dessa skulle sitta perfekt på mina fötter. Som jag tidigare har skrivit är Jeffrey Campbell bra på skor. Ni vet det här lilla extra som får våra hjärnor att gå crazy. Det kliar i både händer och fötter för man vill bara ha, ha och ha. För hur jäkla snygga är inte dessa skor? Alla vi samlar på olika saker. Nu råkar det vara så att jag är helt såld på konstiga skor, ju högre desto bättre. Sitter och funderar vilka jag ska klicka hem... Vilka skulle ni välja?




FÖR ATT JAG ÄLSKAR VARJE CENTIMETER AV DIG.




En timmes promenad klockan halv sju på morgonen, kunde inte sova helt enkelt och var för rastlös för att bara softa hemma. Nu sitter jag här och värmer mig med doftljus och målar lite, knappar på datorn såklart, dricker kaffe och äter några kakor. Ska nog ta mig till badhuset och gymma lite när dom öppnar men först frukost.

Klänning från weekday. Det är i den som jag glider omkring i här hemma som sagt och försöker drömma mig bort till sommarens fantastiska klimat.



-JAG ÄLSKAR DIN GLUGG, VART HAR DU KÖPT DEN?


Det var någon i ett tidigare inlägg som hade kommenterat mina tänder. Jag kom över den här bilden och kan inte riktigt låta bli att älska det jag ser. Det är något med den här stora gluggen mellan tänderna jag tycker är riktigt speciell, sjukt charmigt. Men det kanske beror på att jag under nästan hela mitt liv har fått höra alla säga det till mig.
-Har jag lärt mig att tycka att det är charmigt? 
Jag har en stor glugg mellan framtänderna men mina tänder är väldigt raka för övrigt. När jag var liten tjatade jag på min tandläkare varje gång det var dags för tandläkarbesök att jag ville ha tandställning för att justera mina framtänder för jag skämdes så innerligt över dom. Men min tandläkare vägrade låta mig ha skrot i munnen när mina tänder helt enkelt var så perfekta och återigen så charmiga som dom bara kunde bli.


Så här sitter jag nu några år äldre och förstår lite hur alla dessa människor tänkte då. Det är dom små "bristerna" som gör att du står ut lite och inte är en i mängden.

Vad tycker ni om glugg mellan framtänderna?




HAN ÄLSKADE HENNE INTE OCH HON MÄRKTE INGET.


KLÄNNING-WEEKDAY, SKOR-NELLY.
 
Det blev en väldigt tidig uppstigning för min del då jag spenderat några timmar av min förmiddag i Ockelbo. Staden/byn som jag förknippar med min barndom som var en väldigt viktig, händelserik och känslig plats. Det är en plats som får min tid att stanna, en plats fylld med oändligt många lyckliga ögonblick som jag för evigt kommer hålla varmt om hjärtat. Jag har nämligen varit där och tittat på innebandymatch och besökt områden där jag lekte som barn, då alla bekymmer var så långt borta som ögat kan nå. Jag tror det kan vara bra men främst skönt att besöka platser som betyder mycket för en. Det kändes nästan som att jag hade rest tillbaka i tiden och åretupplevde min "barndomshistoria" som har påverkat mig och format mig till den människan jag är idag. Just för att det var då man upptäckte saker och ting för första gången. Och just den där första gången man uplever nått, oavsett vad, alla typer av grejer så glömmer man aldrig någonsin bort dom.

Sen var det dags att vakna upp igen från 90-talet och åka tillbaka hem till verkligheten. Hem till Sandviken för att köra ett styrkepass. Sedan dess har jag bara softat runt i min klänning, jag gillar den naturvita färgen för den får mig att längta till min bästa årstid, sommaren. Jag längtar till sommaren så otroligt mycket. 

Nu ska jag baka vaniljmunkar hade jag tänkt, mums!

What I give to you is just what I'm going through.


kappa-second hand, skjorta-monki, skinnkjol-frk, hatt-h&m, skor-nelly

Efter dagens träningspass tittade en fé förbi och omvandlade mig till en liten gubbe, hehe... Här har ni min tolkning av Hermés höst kollektionen som jag är totalt förälskad i. Jag gillar när man vågar mixa och matcha, våga se på plagg ur en annan synvinkel där genusperspektivet inte har någon betydelse. Kunna förmedla den här femenina känslan även fast man ser ut som en liten gubbe. Jag älskar "känslan" eller rättare sagt "attityden" som plaggen förmedlar i bilderna (om ni nu kan se den).

Jag pratade lite med snyggingen Emmi (kika in på hennes blogg här) som jag träffade på castingen för stylisterna. Shit vad nervös jag är, fortfarande inget svar...




gårdagens: cerise slips


No. 21 visade en fantastisk cerise färg på catwalken i februari. Och nu när det är sen(höst?) passar inget bättre än att leva upp till designernas önskemål. Det blev en sen fika igår med en snygging efter vattengympan och zumban. Då jag gjorde om min cerisefrägade sjal till en stor slips.

Hur som helst... Fysjutton vad zumban är kul. Helt sinnessjukt rolig träningsform. Kom förbi parkbadet nästa torsdag klockan 18.00 och shaka loss kroppen. Nu ska jag iväg och träna, idag får bli min träningsdag. Spinning, core lite gym och styrkepass. Ikväll blir det mys med mina flickor. God morgon på er!



It's a mans world


Hermés fall 2010

God morgon fina läsare! Åh snälla säg mig hur behagliga är inte draperingarna ovan? Idag skulle jag vilja se ut exakt som tjejerna från Hermés höst kollektion. A lady i en liten gubbes utstyrsel! Men jag vet inte riktigt vart jag har lagt min svarta skinnslips? Måste se till och hitta den för den här gubboutfiten är jag väldigt sugen på. Eller jag kanske kan låna en av pappas slipsar i någon läcker färg. Hm, återstår att se, jag får klura lite på det.

OCH fysjutton vad ni är söta. Tack för alla underbara mail. Jag ska försöka svara på dom så fort jag kan, men jag har ganska fullt upp med tusentals saker känns det som. Nu ska jag faktiskt skriva lite på en intervju innan jag beger mig in till gävle och den långa skoldagen som väntar där.




Do less but do it better.


Det blev en väldigt enkel outfit idag. Skjortan kommer från H&M, rosettbroschen är ett second hand fynd och svarta gubbyxor som inte syns, från monki! Nu ska jag dricka te och läsa lite (ganska mycket). Ikväll myser jag med min lilla Ajla då jag lovat att vi ska se på fotboll.



HOW TO WEAR: SKINNBRALLAN


Skinnbyxor är ett plagg som förmedlar en fantastisk känska och fin estetik. Många tycker att dom är svårmatchade och därför tänkte jag berätta hur dom kan matchas enkelt på olika sätt. Personligen tycker jag att dom är mer lättmatchade än vad man kan tro och här nedanför kommer tre tips.

-Min absoluta personliga älsklingskombination är att drapera en mjuk, stickad tröja tillsammans med skinnbyxorna. En rock eller en herrkavaj eller pälsjacka till det, ett par sköna converse eller snygga klackar och en väska som sticker ut en aning och du är så smashing och redo för dagens händelser.

-En annan väldans snygg och ytterst enkel outfit att färsta samman är skinnbyxan, tshirten och kavajen. Som jag älskar att matcha med ett par söta ballerinas vilket inte kommer hända än på några månader. Men här kan du hoppa i ett par kängor och du blir minst lika fin under vinter halvåret. Ingen svårighet alls. Väldigt snyggt och väldigt enkelt som sagt.

-Mitt sista matchningstips står skjortan för. Satsa på en herrskjorta i ljusblått eller rutigt mönster eller jeansskjortan och bär den utanför skinnbrallorna på ett lite slarvigt sätt sådär ni vet. Matcha med flera tunna armband och massor med ringar och klackar eller Converse. Sen får du inte heller glömma bort att rulla upp ärmarna på skjortan!



I've got you under my skin. I've got you deep in the heart of me. So deep in my heart that you're really a part of me.


Jag verkligen önskar att jag kunde gå klädd precis som ovan idag. Jag önskar att jag befann mig i Milano eller Paris, kanske London eller varför inte New York. Där allting är lite bättre och lite hetare just nu typ... Nej men det är vädret, hade vädret varit som det är på det där kortet hade alla mina bekymmer varit en aning lättare.

Nej men nu säger jag GOD MORGON och HEJ DÅ till er för nu ska jag titta på nyheterna och efter det väntar två träningspass på badhuset. Därefter ska jag in till skolan och ikväll väntar ännu ett träningspass. Men innan jag åker till skolan ska jag tipsa om hur man kan drapera skinnbrallan på lite olika schyssta sätt.



LAKRITS, BLÅBÄR OCH PLOMMON


skinnbyxor-gina tricot, skjorta-levis

När jag klev innanför dörren såg jag ut som en slickad katt. Vädret är definitivt inte det bästa för att gå omkring i en pälsjacka. Det får gärna vara grått lite vita fläckar här och var och se lite sådär äckligt ut som det gör för det hör vintern till. Men snälla kan det inte bara sluta snöa regn när just jag befinner mig utomhus?

Nu blir det lite julmusik och bullar och julmust och lite plugg.

BANANA IS MY BUSINESS


Åh, åååh snälla säg mig hur underbara är inte dessa klackar från Charlotte Olympias SS11 kollektion? Jag blir ju kär, ja precis som vanligt!! Inte nog med att min älsklingsfrukt är banan och jordgubbar. Men dessa skulle passa mig helt perfekt. Tänk om jag kunde få strosa runt i dessa snyggingar i vår. Det skulle vara min dröm.

The world stops and stares for awhile.


jacka-second hand, grå tröja- h&m herr, jeans-frk, skor-scorett

Försök hitta nått du gillar och fullfölj det till hundra procent. Det är viktigt att du gör det som känns rätt. Du kommer alltid ha "fiender", det är nått du måste lära dig att leva med men försöka ignorera. Dom du minst anar kommer krossa ditt hjärta, stampa på det och behandla dig som om er vänskap inte vore värd ett skit. Var försiktig vem du väljer att dela med dig av dina "hemligheter". Vissa saknar förmåga att förstå även om det inte verkar som så. Ta hand om er fina läsare. Du är din allra bästa vän, kom för alltid ihåg det.


Imorgon åker jag till Stockholm väldigt tidigt. Jag ska på castingaudition för Sofis och Frida Fahrmans kommande program STYLISTERNA. Önska mig lycka till så hörs vi när jag kommer hem.



DET HÄR KOMMER NI HITTA PÅ H&M I VÅR


pictures: LesMads

Vintern har precis kommit men trots det är tiden inne att börja tänka på våren. Norge, Danmark och Tyskland har redan haft sin pressvisning inför våren. Jag har kikat igenom några internationella bloggar och gillar det jag finner från pressvisningarna. Pumpsen med guld klacken dör jag lite för men även dom bruna shortsen med snörning. Galet snygga grejer det kan vi ju konstatera.



Love can mean many things to many different people. What does it mean to you?


En hel dag i gävle och tre timmar på ett fik med en god vän kan få dig att tänka om. Tänka nytt.



TORSDAGENS OUTFIT


En hel dag i skolan, lite mys och träning. Nu tänkte jag faktiskt lägga mig och läsa lite, sen säger vi gonatt.

Busenkel outfit idag: gubbyxor-monki, skjorta och kavaj-H&M, skor-scorett, päls-bikok, väska-friis & co

ONSDAGENS OUTFIT




Som ni kanske har förstått har jag gått och blivit förälskad i flared jenasen. Mina från filippa k är helt fantastiska, men dessa som jag hade på mig idag är lika fina dom med. Dom kommer från h&m och kavajen är second hand, den blå skjortan h&m, och mina klumpiga skor från dnsko.

På söndag bär det av mot Stockholm och castingaudition till (hemlis) men ni kanske kan räkna ut vad det är om jag skriver att det är i samband med kanal 5. Jag vill tacka alla underbara vänner och familj som tror på mig och min förmåga att förmedla mode.  JAG ÄR SÅ GLAD JUST NU OCH VÄLDIGT NERVÖS!!!

"Be reckless enough to gamble all or nothing to follow your dreams." -John Galliano




ONSDAGENS INSPIRATION


Oj vad mycket snö det har kommit, jag är inte överlycklig om jag säger så. Men lite mysigt är det ju ändå. Det här får bli dagens inspiration och den får mig att längta bort till Italien, eller Frankrike kanske.

Usch så kallt det ska bli att gå ut.

BEDÅRANDE INSPIRATION


Den här bilden har jag tittat på flera gånger denna tisdagmorgonen. För bilden är så otroligt vacker, damerna är så otroligt, fantastiskt vackra. Dom sjukt exceptionellt vida brallorna till den lilla jackan och japp låt oss ha färgfest á la blått och grönt. Galet, galet snyggt! Men vart hittar man ett par gröna skinnhandskar är min fråga till er?

Svart, vitt och allt däremellan


Jag gjorde för ett tag sedan eller ja rättare sagt i helgen en fantastisk upptäckt. Den här mannens nya album oj, oj, oj. I söndags målade jag i tre timmar och lyssnade på det här fantastiska albumet. ”Gryningspyromanen” och "Voyeuren" är fantastiska låtar. Ja nu blev det lite morgonmusik, men japp det bjuder jag på bland alla modeinlägg.

OVERSIZED KNIT


pictures:hanneli.com

Åh, åh, åh tänkte jag när jag såg dessa magiskt klädda tjejer i hannelis blogg. Åh det skulle vara riktigt snyggt med en röd oversized knit, det ser väldigt fint ut tycker jag.

today I'm wearing this



HOW TO WEAR: FLARED JEANS


Jag har gått och blivit tokkär i dessa flared jeans. Dessa jeans är ett väldigt snyggt komplement till stuprören. Men dom är mer svårmatchade än de tajtare byxorna. Jag tänkte bjuda på tre busenkla tips på hur man kan bära denna byxa, som jag kommer att använda mig utav. Dom utsvängda jeans blir oftast snyggast när man försöker hålla det så cleant som möjligt.

Tips 1.
Drapera en romantisk blus eller en enkel herrskjorta, klumpiga klackar och flared jeans är en kombination som jag är kär i och den passar de flesta. Bärs med din pälsjacka nu när vintern är på väg men när dagarna är lite varmare kan den byts ut mot den något tjockare kavajen och en stor halsduk till.

Tips 2.
För en enkel vardagoutfit tar du fram den svarta (lite längre) kavajen, ett vitt linne eller en t-shirt med något schysst tryck gör sig helt perfekt med flared jeansen. På med Conversen och outfiten är klockren. För att sedan svira om till "fest" eller "middag" kan du bara addera lite fina accessoarer, gärna en lång sjal och en stor kuvertväska och på med dom klumpiga klackarna. Inga större konstigheter alls, svårare än så behöver det inte vara.

Tips 3.
Att köra flared jeansen, speciellt den lite ljusare, slitna modellen till en randig, fin tröja blir riktigt snyggt. Men då tycker jag att det ska tuffas till lite genom att bäras tillsammans med en skinnjacka (mcmodell) och återigen dom klumpiga klackarna. Och en snygg leopardväska till.



I think this jacket is so ugly that it’s cool.


jacka:second hand, nytt lila läppstift:make up store

Ni hade en önskan om att få en näramare titt på jackan. Ibland kan jag vara snälla, varsågod fina läsare!

(Det kan vara ett grovt jobb att leta sig igenom second hand butiker. Men när man väl hittar det man är ute efter blir man väldigt lycklig.)


facebook är som mode det finns inget slut



Japp jag tycker absolut att alla ska gå coh se den. Du sitter framför sidan 24 timmar om dygnet, klart du måste veta historien bakom facebook. Spring iväg och se den så fort du bara kan.

Själv ska jag laga lite mat nu sen ska jag måla lite och ikväll blir det lite vinmys med arbetskompisarna.


GÅRDAGENS BIO OUTFIT: Mina flared kommer från filippa k. För er som gävlebor som klickar er in på min blogg kan jag informera att jag senast för 3 veckor sedan såg att dom fanns på fico. Annars är skjortan från h&m, rosetten har jag gjort av nån tygremsa och skorna kommer från dinsko.



Emma Elwins byxor kommer från Beyond Retro


Hur snygg är inte dom här byxorna och hur snygg är inte Emma!!?
Jag läste en intervju med någon designern kan inte komma på vem det var men i Instyle magazine, en väldigt intressant intervju om just dessa byxor. Byxorna har varit med i 40 år och vi kommer fortsätta se dom komma titt och tätt.
Det här får bli min inspiration för ikväll. Jag kom på att jag hade mina flared jeans från filippa k, så nu tänkte jag matcha dom till en svart skjorta och skyhöga.

Ni får en bild sen såklart. Nu måste jag skynda om jag ska hinna med allt innan Stina kommer och plockar upp mig.

MAN MÅSTE DÖ NÅGRA GÅNGER INNAN MAN KAN LEVA.


Jag funderar på page.
Men jag är ganska osäker (jätteosäker) tänk om jag klipper bort allt och ångrar mig? 
Dock skulle jag vilja göra en stor förändring.


Hur som helst, nu är tentan äntligen avklarad och jag kan andas ut lite. Ikväll blir det fika och bio med världens bästa sällskap. 

Michael Kors fall 2010 inspiration


Tjingeling för andra gången den här torsdagsförmiddagen!
Grå jeans, grå tröja, röda converse och min stora kameljacka. Nu sticker jag till tandläkaren sen till skolan.
Hörs då!

GÅRDAGENS: EN SLARVIG FLÄTA


Lite inspiration en tidig torsdagmorgon skadar aldrig. Här är gårdagens detaljer.

Klänning:weekday
Halsband:h&m
Spets bolero:h&m



lanvin for h&m lookbook


Bedårande klänningar är skapade. Fantastiska smycken och en hel del annant fint. Nu får jag bara hoppas att jag lyckas råffa åt mig åtminstone en klänning och ett smycke.

Om drygt tre veckor kommer kollektionen ut i butik, den 23 november. Vill du se herrkläderna och senaste nytt när det kommer till herrmode, kika in i Daniels modeblogg.


Massor med kärlek till kartongerna och påsarna som följer med när du handlar. Det är dom som får mig att nästan vilja stå i kö för att komma hem med en kartong eller påse. Självaste Alber Elbaz har satt sitt formspråk på både påsar och kartongerr, illustrationer och text som även finns på hans ordinarie plagg. Det låter väl fantastiskt!

no one's really sure who's lettin' go today


Morgonen är väldigt dyster det regnar faktiskt och det är fortfarande mörkt ute. Jag sitter som vanligt med mitt morgonkaffe men har för ovanlighetens skull tänt ett doftljus för att känna känslan av den harmoniska stämningen mitt i det dystra. Högtalarna spelar vacker piano-sång det är nästan så att jag vill somna om igen. Men nej det ska jag inte göra. Tänkte istället ta och koka två ägg, bre två mackor, hälla upp ett glas juice och fylla på kaffekoppen med lite mer kaffe.


Mer pärlor till folket



Mer pärlor till folket helt enkelt. Det är bland det finaste man kan hänga runt halsen. Förälskelsen för dessa pärlor började långt tillbaka, då jag var liten. Jag såg dessa vackra pärlor prydde min mammas hals. Känslan av att aldrig sett nått vackrare hade uppståt och den känslan är fortfarande kvar.

Nu tittar vi på Ebbas stil, manligt mode sänds ikväll.



I've got this feeling you're not gonna stay and it's killing me inside.


Det är nästan galet hur det fortfarande kan vara så här grönt ute, men jag klagar absolut inte. Hösten är fantastisk när den är precis så som den (är) har varit. Men jag har en känsla som säger att snart kommer ett heltäckande vitt täcke och hälsar på under några månader!

päls-bikbok, kavaj-second hand, klänning-ginatricot, skor-dinsko

SVART BUDGET


Svart (galet snygg) blus, kjol, stövletter med träklack och ringarna kommer från H&M
Klänning och jacka från Monki
Grova stövlar från WEEKDAY

Jag är sugen på svarta kläder och gröna ringar i olika nyanser. FINT!


I will always remember my mom, she made it even more enjoyable. That's why I'll always be in love with breakfast.

Vi fortsätter i samma morgon-anda. När jag kommer hem från en lång morgonpromenix står FRUKOSTEN på tur.

MUMS! Det finns verkligen inget bättre än att äta en mumsig frukost. Man struntar aldrig i frukosten det har jag fått lära mig sen jag var en liten plutt. Eftersom frukosten är den viktigaste måltiden för att du ska kunna prestera bra i skolan, på jobbet men även på dina träningar. Dessutom småäter du inte under dagen om du ser till att få i dig rejält med mat på morgonen.

Nu ska jag välja ut fina kläder och måla naglarna innan det är dags att gå till busshållplatsen. Jag kanske hinner med ett inlägg till innan jag sticker!



My morning song for no one


Hoppas ni sovit gott, det har jag!
Jag sitter här i mörkret i min morgonrock och fryser nästan lite grann trots att jag dricker mitt varma kanelkaffe och lyssnar på skön musik från Miike Snow.

Det händer mycket saker just nu men jag gillar att ha det så, det måste hända saker hela tiden och gör det inte det ser jag att det händer saker ändå. Jag skulle vilja berätta en rolig sak för er alla som kommer att inträffa snart men kan tyvärr inte slänga ut den nyheten än. Men det är på ingång så det kommer väldigt snart som sagt.

Nu ska jag dricka färdigt mitt goda kaffe (kanelkaffe finns att köpa på indiska. jag tycker alla kaffeälskare borde prova detta, ni kommer inte bli besvikna) sen blir det en lång morgonpromenad och efter det en vända in till gävle för lite plugg och ett besök på nöjesmix för att tala lite med chefen.

Vi hörs om några timmar igen.

RSS 2.0