honey, my heart's in a mess


Hej på er!
Dagen har gått obeskrivligt fort. Jag är ganska trött. Jag behöver sömn.
Jag har varit och käkat med familjen ikväll. Innan det befann jag mig i skogen med Stina då vi tog en promenad och dessförinnan har jobbet beslagtagit tolv timmar av min lördag. Nej som sagt jag är bara så trött på allt just i denna stund. Nu går jag och lägger mig.

The wind of change blows straight into the face of time.


kavaj-second hand, linne- H&M fashion agains aids, skor-scorett

Jag har fördrivit förmiddagen på jobbet när arbetsdagen började nå sitt slut ringde fina Stina och ville att vi skulle ta en promenad. Vilket även fullbordades Sen har jag avslutat kvällen i gävle på bion då jag såg inception. Fy Fan vilken film. GÅ OCH SE, NI BARA MÅSTE GÖRA DET. Nu ska jag faktiskt sova.

Tack för alla söta kommentarer, ni är så fina ska ni veta. Jag borde säga det oftare.

Varje Gång Du Möter Min Blick


Randig tröja och byxor och "miumiu" strumpor från gina tricot, väska second hand och skor från dinsko.

Det har varit lite tråkigt väder de senaste dagarna. Det känns som att sommaren börjar komma mot sitt slut man börjar känna av kylan och den kalla luften mot sina kinder. Mörkret faller över oss halv elva och de långa mörka nätterna närmar sig snabbare än vi tror. Idag har jag jobbat, sovit middag, varit ute och gått med Karin men även handlat mat som jag dessutom hann tillaga. Imorgon väntar en förmiddag med jobb och trots att det inte är slutet på veckan tänkte jag unna mig en after work med Karin och Daniel. Jag ser fram emot en trevlig kväll med dem, då vi troligast ska käka och bara mysa på någon fin uteservering. Hoppas bara på lite sol.

Cause there is no guarantee that this life is easy.


Jag har köpt världens skönaste jeans. Köpte jeansen på blå  i Gävle förra veckan ett par från cheap monday fick det bli. Den grovstickade magtröjan kommer från monki och mina underbara skor från scorett.

Idag har jag jobbat, sprungit omkring i gävle som en tok, ätit som en gris och joggat i skogen som en häst. Tänkte ta och läsa lite sen blir det läggdags. 

En konstskapelse av Jeffrey Campbell


Makalöst snygga. Svarta läder wedge stövlar med en skivad träklack. Räfflad stretch panel på utsidan av fotleden och dragkedja på insidan av vristen. Skulle passa perfekt till en transparent vit blus och en högmidjad kjol. Precis så skulle jag bära dessa snygga skor från Jeffrey Campbell.

Blow my mind



idag har jag på mig mina blå prickiga shorts kommer från h&m, sticakd tröja från gina tricot och converse

En snabb shoppingtur i Gävle med Stina och Ajla, hittade lite faktiskt. Just nu gör jag mig i ordning för kvällen. Ska till Mezopotamya och käka 3 rätters med familjen och sen bär det av till Maria då hon ska firas. Vi ses ute kanske!



do you want my advice, green suits you better than red and white, a different kind of love


Starka färger är trenden som gäller den här sommaren. Även om jag brukar leka med tanken att jag skulle vilja gå omkring i alla regnbågensfärger och helst på samma gång är det något jag inte skulle göra. Visst är det så att du får en självsäker och väldigt stark look när du bär färgglada plagg och visst är det snyggt då man verkligen kan få till det. Men på sommaren kan jag ändå tycka att det är snyggast med en helsvart look för att få den här vackra kontrasten. Allting blir som en konst i sig. Sommaren är den gröna, behagliga bakgrunden och du är det svarta motivet. Fint tycker jag. 

Klänningen har varit en väst som jag har sytt om till en klänning. Jag har en lång cardigan över som har varit en klänning som jag också har gjort om. hehe! Jag gillar att experimentera med mina plagg helt enkelt.

When My Heart Was High


kavaj-second hand, t-shirt-h&m herr, byxor och halsband-gina tricot, converse

You can lie about many things, and fake them, but you can’t fake love, that would be to fake life itself, not a good idea. - Moto Boy (Oskar Humlebo)



TYP SOM ALADDIN FAST UTAN APAN ABU OCH FLYGANDE MATTAN.


Tunika från gina tricot och converse.

Turbanen må ha haft sina riktiga glansdagar under 30- och 40-talet men i min värld såg jag den för första gången på 90-talet. Jag fullkomligt älskar Aladdin eller för att vara mer exakt jag älskade Aladdin när jag var liten. Jag minns att vi som barn hittade på olika lekar baserade på Disneyfilmerna. Alla barnen som deltog skulle vara olika karaktärer i en viss Disneyfilm. Jag minns att mina absoluta favoriter var Askungen, Pocahontas, Belle i skönheten och odjuret, Snövit, den lilla sjöjungfrun Ariel och självklart Jasmin i Aladdin. Jag minns att vi klädde ut oss, sjöng låtarna med en oerhörd entusiasm och inlevelse, och man tyckte då att man var så bra. När jag tänker efter har ingen av mina favoritkaraktärer någon mamma, allas mammor har dött under tiden de var små barn. Hur kommer det sig att det är så? Det måste finnas en baktanke! På den tiden kunde jag inte identifiera mig med dessa Disney prinsessor men idag kan jag det till stor del. Jag tänker tillbaka och minns att jag tyckte synd om dem, det var ju fullkomligt orättvist och jag bara önskade att jag kunde få dela med mig av min mamma till dem. Det jag funderar mycket kring är tiden. När man väl befinner sig i nuet går allting oerhört långsamt det känns som att man är stillastående och trampar på samma punkt. Däremot när man gör en återblick på åren som gått förstår man hur snabbt tiden passerar våra liv och hur mycket man i själva verket har implementerat. Jag får ofta höra att jag måste ha varit väldigt stark som har hanterat en stor förlust på ett gynnsamt sätt. Men bara för att ens mamma har gått bort i cancer blir man ett offer? En drabbad varelse som alla ska tycka synd om. Ja det kanske är så, man tycker synd om någon automatiskt det är en robotartad tillgivenhet som uppkommer för att folk vill vara vänlig. Som sagt när jag var liten tyckte jag synd om alla mina favoritkaraktärer. Jag är idag glad över att Disneyfilmerna som fanns på 90-talet fanns då. Det är kanske meningen att under barndomen och lekens förtrollande värld omedvetet bygga upp den här försvarsmekanismen som blir en nödvändig egenskap att falla tillbaka på när man stöter på hinder i livet, något eller någon som man kan identifiera sig med för att göra smärtan en gnutta svagare. I mitt fall behövde jag bara tänka tillbaka på mina favorit prinsessor för att kunna springa fort och ta det stora hoppet över det svåra hindret när det plötsligt dykte upp. 

Gonatt hörni för nu vill jag drömma om det ljuva 90-talet.



I lose the time, the place and everything I see.


Jag har gått bananas på någon typ av turban, min egna lilla variant? Allvarligt jag skulle kunna använda den till alla mina kläder? Bara för någon månad sedan körde typ alla på turbanen då jag valde att trotsa den av någon anledning som jag inte ens själv vet vilken. Men nu har jag som sagt snurrat ihop min egna lilla variant och jag är såld. Ni får en dagens senare.

Don't be running just give me a little bit more.


Gomorgon!
Gårdagen bjöd på en massa sol men denna morgon ligger inte riktigt på samma nivå eller vad jag ska säga, (DET REGNAR INTE MEN INGET KANONVÄDER ÄR DET HELLE). Trots det inte så uppigande vädret tänkte jag ta tag i mig själv och göra det bästa av dagen. Jag börjar nog med en promenad trots mina fotleder som gör så obeskrivligt ont.

Där uppe har ni gårdagens då jag hade klänning och kavaj från h&m, skor från scorett och väskan har jag fått av en vän, den kommer typ från second hand eller nått.

FÖR OSS NORDBOR


Jag har fruktansvärt ont i mina fotleder. Typ träningsvärk och en outhärdlig smärta i benhinnorna, just på grund av dessa hemska smärtor kan jag inte sova. Jag har överansträngt mina stackars fötter då jag i söndags sammanlagt joggat och gått typ 2 mil. Fråga mig inte varför men det blev bara så och just därför sitter jag här nu och kan inte sova. Men det var egentligen inte alls det jag skulle berätta utan visa er dessa fantastiska jackor som ni ser ovan. Burberry har gjort jackan alla drömmer om och som ni även kan se är budgetalternativen nästan identiska. Hos Topshop kommer de komma i många olika varianter men av alla som jag kikat på så är de från monki, lindex och MQ finast. Jag kommer med stor sannolikhet att införskaffa en, främst för att man kommer kunna använda den under de kallaste månaderna helt perfekt för oss nordbor, sådär härligt varmt och ulligt och SNYGGT på samma gång tackar man inte nej till.

Can't you see there's so much here to feel.



Så här har jag strosat omkring idag. Klänning från H&M, skor från scorett.

she looks so sweet


bild:modefeber

Miroslava Duma bjuder alltid på fantastiska outfits. Hon har en riktigt skön stil och vet exakt vilken detalj hon ska lägga fokus på. Outfiten ovan är somrig och chic precis som det ska vara vid den här årstiden.

JAG HAR TAGIT ÅRETS FÖRSTA DOPP OCH MYST MED VÄNNER DESSA DAGAR.



Ne nu har jag gett upp. Sommar i all ära men fy vilken varm och fuktig och jobbig natt det har varit i kombination med huvudvärk... Jag har gått omkring och hoppats på regndroppar från himlen då jag känt mig som en söndertorkad trädgård, nu må det ha regnat till och från hela kvällen igår men inte feean blev det bättre inte. Känner mig som ett slakt, natten har varit den varmaste på bra länge vilket inte alls är någon hitt direkt. Just därför är jag vaken och vandrar omkring som en tupp för det är ju omöjligt att sova. Jag kanske ska gå ut och ta en promenad!

Men hur som helst, fyfabian en sån rolig kväll det var igår!



Kärlek är ett brev skickat tusen gånger


När det är fina dagar då solen skiner, då man kan äta och dricka gott om dagarna och kvällarna, då man kan ta långa kvällspromenader eller då man bara kan mysa med sina vänner i parken vill jag helst inte sitta vid den här maskinen. Just därför blir det mindre skrivande och bloggade under denna period. Hur som helst har jag idag fördrivit min dag i Gävle då denna torsdagen har varit bra på alla sätt och vis med mysigt sällskap. Innan mina ögon bedövas här och nu och innan mina drömmar börjar styra min natt tänkte jag visa er dagens och efter det här inlägget ska jag ta fram min nya bok som jag köpte idag. Men jag får väl se hur många sidor, rader jag hinner läsa innan jag är försvunnen.

Jag har på mig byxdress från H&M, skjorta från VILA och converse.

PS. (jag vill leva ett långt och lyckligt liv).


Don't bother ordering anything BUT sushi if you sit at the sushi bar.



Jag är en sushinista för den senaste tiden har jag banne mig konsumerat denna rätt mer än vad man bör kanske. Men jag kan liksom inte låta bli, nu när sommaren är här och visar sig från sin bästa sida vill man inte äta något annat om kvällarna. När solens sista oranga strålar håller på att försvinna bakom horisonten vill man bara ha SUSHI, SUSHI, SUSHI så det fick det bli ikväll igen. 

Jag hade på mig min tunika från ACNE, shortsen är från levi's och converse.

You split my heart in two


igår hade jag på mig: magtröja-H&M, kjol-monki, väska-second hand, träskor-scorett.



I need to know what I've done wrong and how long it's been going on.


stickad tröja-gina tricot, byxor-monki, skor-sthlmDG.

Så här såg jag ut igår. Det blev sushi och mys efter jobbet.

Where Do We Go From Here...


Tjingeling!
Igår kväll spenderade jag några timmar inne i Gävle med fina Emina. Några riktigt trevliga fikatimmar innan hon skulle till Goya för att jobba. Jag hade på mig min PRICKIGA SKJORTA FRÅN VILA, BYXOR FRÅN MONKI OCH SKOR FRÅN STHLMDG.

Get up on your feet and step to the beat.


Hade jag varit ledig idag skulle jag befunnit mig i Stockholm precis, exakt just nu, då jag var bjuden på fest med minoutfit gänget och många, många andra sköna typer. Åh vad jag hatar sånt här varför måste man jobba när man helst vill göra annat...

Ja som sagt så har jag jobbat häcken av mig idag och efter det har jag hängt i Gävle då jag kikat på lägenhet och hunnit med andra ärenden men även hängt med Karin i stan. Nu kanske jag ska ta cykeln till twins men vet inte om min kropp riktigt orkar det, jag är helt slut!



There are times when I look above and beyond. There are times when I feel your love around me.


Har precis kommit hem efter att ha varit ute och gått med ida denna sena afton och det var så skönt, alldeles svalt, ni vet det där perfekta vädret då man verkligen kan vara ute och träna. Idag hann jag även med gävle då jag skjutsade syster in till tandläkaren. Jeansjackan kommer från wrangler, shortsen från levi's, linnet från french connection och träskorna från scorett.

live by the code that you gotta move on.


Så här såg jag ut idag. Kavaj-H&M, t-shirt-gina tricot, kjol-monki, skor-scorett. Men jag bytte kjolen i sista sekunden mot ett par ljusa levi's shorts, eftersom jag var tvungen att ta cykeln som transportmedel hem till ida. Då vi sedan åkte in till gävle och tittade på fotboll, riktigt mysig dag. Men nu ska jag sova.



My new favourite thing to do, is wasting my time on you.


Åh så kul vi hade igår, en underbar kväll helt enkelt. Min nya prickiga transparenta skjorta kommer från VILA.

I'm just gonna dance all night.


Jag kom hem så sent från jobbet igår, jag var tvungen att snabbt byta om till trevligare kläder och cykla ut till mina vänner vilket resulterade i att jag glömde kameran så det blev inga bilder. Men vi hade picknick i stadsparken och även lite andra roligheter efteråt här hemma i Sandviken för en gångs skull måste jag säga och det var så trevligt. Ikväll blir det faktiskt Gävle det kan jag lova, trots att några helst vill ut i sandviken så kommer det bli gävle och absolut inte goya för ikväll ska det dansas på heartan.


nu ska jag börja göra mig i ordning sen pyser jag iväg till ida... jag tror jag vill ha leggingsen ovan på mig och en magtröja skulle inte heller sitta fel. Vi får se vad jag hittar på. ikväll ska jag ta med mig kameran i alla fall.



NEWSHIT


Jag har lekt modell nu under morgonen här har ni ett av plaggen som jag fick med mig hem. Jag är ganska dålig på att visa sånt som jag shoppar. Det blev den här kavajen från H&M. Jag älskar H&M.



I want this so badly, it's my biggest wish.


Jag vill också vara röd idag. Jag vill ha röda kläder och rött hår, jag vill se ut som en brandman nästan eller ja ett vandrande stoppljus men bara för en dag liksom. Rött hår kan nog vara mer komplicerat att få till än röda kläder. 

MODELL?


Det är många som frågar och jag tar det nu en gång för alla. Vissa har fått för sig att jag är modell? Nej, nej jag skulle inte kalla mig för modell, inte alls. Jag jobbar inte för någon modellagentur heller. Jag är bara en vanlig människa precis som du. Jag har gjort några få modelljobb men inget stort alls. Det som är aktuellt för tillfället är att jag om någon vecka ska ned till Stockholm eller Malmö för ett modelljobb då jag ska vara ansikte utåt för en hemsida som jag tyvärr inte kan berätta vilken än men jag kommer hålla er uppdaterade angående detta. Men som sagt annars är jag bara en vanlig människa som råkar älska kläder och skor obeskrivligt mycket, men vilken tjej gör inte det? Jag har bara valt att dela med mig av det jag älskar på ett visst sätt och har skapat lite kontakter utifrån mitt intresse. Ni som gillar min blogg, respekterar den, inspireras av den, kommenterar, skickar fina mail och besöker den, TACK, NI ÄR SÅ FINA SÅ. JAG FÖRSÖKER ALLTID SVARA PÅ ALLA FRÅGOR SOM NI STÄLLER!


Nu ska jag faktiskt hoppa i duschen för om nån timme ska jag ta mig in till Gävle med min fina vän Ida där vi ska möta upp våran söta vän Karin. Vi ska flanera runt lite i affärerna och jag hoppas innerligt att de har lite att bjuda på så att man inte kommer hem tomhänt. Sen blir det nog en god lunch på Brända bocken skulle jag tro. 
Vi hörs!



RSS 2.0