Se upp i backen annars får du fyra hål i nacken

Har varit ute på en morgonpromenad, fantastiskt skönt lär jag ju säga. Snart kommer ida hit och hämtar upp mig, vi ska åka till Högbo alla TJEJERNA och åka pulka, hur kul ska det inte bli då? Jooooooo sååååååå kuuuuuul.

Jag lovar kameran följer med.

Nu lär jag kila


skinnbrallan + randigt


En snabb vända in till Valbo har avklarats, fick med mig dom skinnbrallorna från bikbok och den randiga tröjan från H&M som ni ser i bild.
Och när jag står där inne på BIKBOK i provhytten och sliter och funderar på hur jag ska göra med skinnpantsen kommer Nathalie och tittar in. Alltid lika trevligt att träffa henne när hon jobbar. Så jag och hon stod där ett tag och jag provade fram och tillbaka. Det var nämligen så att skinnbrallorna fanns enbart i Medium och X-small. M satt löst och det är ju inte riktigt det som är meningen, Small var slut som sagt så jag var tvungen att prova det omöjliga. XS och dom satt som ett smack, så jag var tvungen att BARA KÖPA. Har aldrig i mitt liv köpt ett par brallor som sitter så tight, så nu är det bantningsdieten som gäller.

Jag tänker mig skinnbrallorna, en Mussepigg t-shirt, en svart kavaj och skyhöga klackar, det är ju liksom felfritt.

Ssssnygga ärmlösa tröjor


Jag var precis in på linns blogg och upptäckte några t-shirts som jag tidigare spanat in och beställde bl a Mick Jagger till Ida när hon fyllde, eftersom hon så gärna ville ha den. Funderar faktiskt själv på att skaffa mig en alldeles egen SID & NANCY? Men är inte riktigt säker... Jag får väl helt enkelt sova på saken.

Nu ska jag iaf ta en tur in till Gävle med bästa gals, blir fika och bio...


skottsrutig


ring ring ring


ring in det nya och ring ut det gamla


Cold Mountain

Jag är ett stort fan av kärleksfilmer, ibland kan jag bli helt förstörd och verkligen gråta som en baby. Exakt så blev jag igår när jag såg Cold Mountain, grät långt efter att filmen tagit slut. Vackra skådespelare, vackra miljöer och helt fantastiskt vacker historia, skulle kunna se den flera gånger om.

Ska du inte ut och slira ikväll föreslår jag att du chillar framför Cold Mountain.
Just nu sitter jag själv i lägenheten på stan, funderar på att gå och hyra några fantastiska kärleksfilmer och bara krypa ned i den stora soffan med en stor godispåse och bara mysa!


en massa snyggt på nätet


var ute och letade bland bilderna efter nått läckert som jag kunde dela med mig.
hittade den här snyggingen...
snygg, snygg, riktigt snygg outfit

blame the dress

Det blev en whyred outfit för min del, stay-ups och whyred klänningen. Stay-upsen var verkligen en hit, kommer definitivt att drapera dom igen.





louis & stella



Oh my gosh, I love this book called INFLUENCE



GOD JUL PÅ ER

FOTOGRAF: Fredrik Andersson





Fotograf: Fredrik Andersson
Fler bilder finner du på fotosidan.se

det lär bli en tripp...

...till gbg snart alltså. Som jag saknar er, ni förstår verkligen inte.
Förresten imorgon ska ni få se några bilder från fotograferingen som ägde rum i fredags.
Ne nu ska jag sova, imorgon ska det köpas afil, bafucin, mucoangin, alvedon och en massa annat drogliknande mirakel. NU ÄR DET KURERING SOM GÄLLER. Och alla dessa hjälpmedel ska vara min nyckel till befrielsen. 
Jag verkligen vägrar att vara sjuk nu.


SLITEN, sliten, s l i t e n...



Jag är fruktansvärt sliten. Sjuk kommer jag att bli också, det är liksom inom räckhåll känner jag. Lite halsont just nu och jag verkligen märker att en förkylning börjar närma sig. Så nu sitter jag här och häller i mig te med honung och citron. Jag har även gjort en helt sjuk röra som Ida har lärt mig, och hoppas på att den ska göra underverk. Jag har blandat honung med riven ingefära och citronsaft så nu ska även det ätas. Snart häver jag nog fram glassdunken och smacka i mig den för att halsplågan ska försvinna. Det var nog inte så skickligt gjort av mig som gick ned och tränade tidigare idag. HALLÅ, det kan ju vara livsfarligt.


strumpbyxor med sagolik söm


Fin tröja Agyness


Be yourself; everyone else is already taken



Hello Diego Krauss


VÄSKAN ÄR JU SÅ SNYGG...

...VAD TREVLIGT ATT JAG HAR EN SNARLIK

close your eyes and count to ten


Riktigt trevligt med brudarna har jag haft det inne i gävle. Vilket lär styras på nytt innan alla tar sitt pick och pack och sticker här ifrån.


Fick med mig endast skokräm och ett par långa skinnhandskar från Carlings som jag hade tänkt matcha till min kortärmade pälsjacka. Ganska bra gjort av mig, tycker jag!

Ne nu blir det en liten sovstund, har sån huvudvärk. Är helt slut i hela kroppen och har en oerhörd träningsvärk i vaderna och armarna sen klättringen igår.

later


SOM JAG HAR FÅTT KLÄTTRA

Så här ljuvligt var det inte, isigt och kallt och eländigt.
MEN VI HADE SKOJ ÄNDÅ KAN JAG LOVA.

Jag är precis hemkommen efter att ha varit och fotograferats av Fredrik Andersson vid ett kalkbrott. Gud vad jag har fått klättra, och innan jag skulle börja klättra skulle jag först och främst våga mig ut på isen. Jag var ju helt övertygad om att jag skulle trilla igenom eftersom jag var tvungen att ta mig över det, enligt mig "tunna" isbelagda vattnet innan jag kunde börja klättra upp för det där jädrans stupet. Väl när jag fann min position långt där uppe i mina skyhöga klackar var utmaningen endast att försöka hålla sig kvar. Men samtidigt skulle jag försöka posera framför kameran och dessutom se snygg ut. Och det var inte det lättaste jag gjort i mitt liv, med tanke på dom "varma" kläderna jag hade och det fantastiska vädret som var. Jag kan ju tala om att jag var isbelagd långt innan vi ens började hela processen. Good luck pictures säger jag, ja ni kan ju tänka er. Jag måste ha sett ut som en stelopererad jag vet inte vad. Men det enda Fredrik sa var; Jaaaaa, yeeeees, fan vad snyggt, och ibland kunde han mumla något för sig själv som jag inte hörde eftersom jag var långt, långt där uppe. Enligt han gjorde jag ett bra jobb. Men vi får helt enkelt se, slutresultatet är ju det som räknas.

Nu ska jag ta och ringa mina brudar och höra läget inför ikväll. Imorgon ska jag in till Gävle och träffa mina bästa 88:or fy sjutton så längesen det var. En riktig shoppingtur och en rejäl fika ska avnjutas.

Jag får önska er en fin kväll


draperade zebran och åt zebran


Kom hem för ett tag sedan efter att ha varit hos tvillingarna och tittat på en "nagelbitare".

THE EYE såg vi, den var helt outstanding. Hyr, hyr, hyr...

Nu ska jag försöka sova, men kommer totalt att misslyckas känner jag redan nu. Måste somna efter 01.06 vill inte somna nu och vakna upp då av att jag ser en massa konstigheter. Man vet ju aldrig, måste alltid placera det säkra före det osäkra.

SNART ÄR VÄRLDENS BÄSTA TÖSER HEMMA
























We are shaped and fashioned by what we love

Fashion is not something that exists in dresses only.
Fashion is in the sky, in the street, fashion has to do with ideas, the way we live, what is happening.

hur snygga är dom inte?


God morgon!

Nu ska jag ut på en morgonpromenix, jag kanske hade världens konstigaste dröm inatt. Helt sjukt, för jag drömmer ju typ aldrig. Eller så är det så att jag drömmer men kommer inte ihåg det jag drömmer. Eller hur är det med det där egentligen? Om man vaknar under drömmen kommer man ihåg den, men om man hinner drömma klart och vaknar då man inte drömmer kommer man inte ihåg drömmen då? AJA nu var det mycket pladder här...
ha en fin morgon, efter min lilla promme ska jag nog åka och köpa frulle och överraska någon ;-)


SY OM ETT PAR JEANS


Det är så här jag vill göra med mina nya levi's jeans. Sy på den där mörkblå detaljen alldeles ovanför knäna. Kommer nog att bli en hel del knåpande, men jag tror nog att det ska kunna gå att kirras ihop. 
Håll utkik, ska försöka lägga ned lite tid på byxorna framför symaskinen imorgon.

NYA PLAZA

Promenad och träning avklarad, nu tänker jag sitta inne hela dagen och inte röra ett finger TYP. Bara lyssna på skön gammal pop musik och ta hand om kropp och själ, TESTA DU OCKSÅ. Det är så underbart att vara ledig ibland, det är jag faktiskt värd. Men imorgon är jag tillbaka på banan igen in till Gävle och se vad som kommer att hända med jobbet. Fredag likaså fast då är det fotografering som gäller, ska bli riktigt roligt, hoppas jag bara inte ramlar och slår ihjäl mig.

Ha en skön dag gott folk


MIN NYA KLÄNNING FRÅN WHYRED



Idag har jag varit och fixat med ett jobb inne i gävle. En bra början, känns skönt!
SEN VAR DET KLÄNNINGEN OCKSÅ
I sthlm försökte jag låta bli WHYRED, gick inte ens i närheten av WHYRED. För att inte tappa förståndet och få för mig att handla för mycket, har inte råd med det, har inte råd med det alls. Men när jag kom hem satte mig vid datorn och kikade in på deras hemsida förstod jag mitt misstag jag skulle ha köpt den åtminstone. Så jag var tvungen att ta en titt inne på FICO idag när jag var i gävle och fixa med jobbet. Och där hänge den, jag provade och jag var FAST. Så den fick följa med hem.


Nu hade jag tänkt se Bodyguard, har för mig att den ska vara bra? Ja annars kan man alltid förlita sig på titanic.
Imorgon ses vi på gymmet
ha det


WHYRED, H&M



Här har ni Whyred som går på 3000:- och mina kopior från H&M för 400:- påminner lite om varandra tycker jag.
Nu ska jag in till stan och fixa lite grejer på banken, efter det blir det en vända in till gävle med syster.

MYCKET FINT


Otroliga kap har jag gjort, klänningen som ni ser från beyond retro och ett par levi's jeans även så som jag ska sy om. Måste bara in till gefle och handla lite annat tyg i marinblåfärg som ska sys på jeansen alldeles ovanför knäna. Klänningen tänker jag fålla upp i den längden som ni ser på bilden, annars är den knälång. Skorna från H&M, hur fina är DOM INTE? JO det är helt sjukt att H&M expanderat sitt urval av skor till ett så otroligt bra pris också. Sen kan ju kvalitén diskuteras. MEN JAG ÄR NÖJD. Jag fick det sista paret också, hur glad blev jag inte? Sååååååååå glad ni kan ju tänka er, körde nästan en glädjes dans inne på H&M. Skorna påminner lite om de brunröda från WHYRED. Sen blev det lite annat smått och gått.
nu är det lite tv ON som gäller...


EN LÖRDAG








NU är det sova som gäller, imorgon ska jag bege mig ut på större och bättre äventyr...

SAXEN TACK FÖR HJÄLPEN

GILLARGILLARGILLARGILLARGILLARGILLARGILLARGILLAR

När man har för mycket ledig tid kan man bli riktigt uppfinningsrik, som jag blev igår. Okej, det var lite att ta i, kanske inte uppfinningsrik direkt men lite lagom kreativ sådär.

Andra kallar det för att förstöra kläder men jag väljer att kalla det för transformering av nått gammalt.

JAG GILLAR VERKLIGEN DETTA

nu ska jag ut i kylan och Träffens Sporthall

14.12.08

MEN GODMORGON PÅ ER


Är det nå sjukt eller?

Jag har sovit 3 timmar MAX, skulle kunna ha sovit 2 till men hjärnan ville inte vila mer så nu är jag uppe...
Ska in till gävle på gymnastiktävling hela dagen lång och jag kommer att se ut som en zombie, applåder till mig själv.
Så otroligt onödigt att utsätta sig själv för en sådan obetydande kväll som gårdagen bjöd på...

Lägger in lite kort när jag kommer hem ikväll, gårdagens SPEKTAKEL kan ha varit torraste kvällen i världshistorien men korten vill ni inte missa och inte dagens gymnastiktävling heller.
Ne nu ska jag klippa i några kläder eller göra nått annat kreativt innan det är dags att ta sig ut i kylan.


en repris

Hallå i stugan!

Igår kväll skickade Stina några bilder från onsdagen. Jag skulle lägga in en på min outfit imorse innan jag åkte in till gävle/valbo med twins men råkade ta bort alla av en slump. Så Stina jag vet att det tog lång tid men nu lär du skicka BILDERNA IGEN... haha


Av en annan slump hamnade jag på en tjejs blogg, sarahlinnealarsson.blogg.se/, och hittade ett inlägg med dessa bilder där hon skrev om modevisningen i Gävle. KUL




Nu ska jag på middag sen hem till Ida och se idol och planera STHLM


IDAG

Har sällskapat med bästa tvillingar idag, en massa mat och prat om dittan och dattan. Tjejerna var fabulösa i baren igår, men det är DOM alltid så det var inget nytt.

Nu ska jag dricka mitt te och glo TV

Ha det bra ALLA




Min nya svarta fusk pälsjacka från tyskland

Jeans från Acne

Skor från Dinsko

Topp H&M

Fransväska från B-young


gungaochrullaKVÄLL

Igår var det sjukt kul, Eliasson och Nava ni gjorde världens tabbe som banga i sista sekunden...
Det rockade fett yesterday. JAG OCH STINA HADE SJUKT JÄVLA KUL
Världens bästa barndomskompis Lisa Engstrand var ute och rockade fett gjorde hon med, minst sagt. Sen kommer hon fram till mig med en kille på dansgolvet som visar sig vara Emil Mårtensson. Som jag inte alls kände igen, min klasskompis för jätte, jätte längesen som jag inte har träffat på 10 år typ, jag blev chockad kan jag tala om, jävligt chockad! Förstår absolut inte hur vi inte kan ha stött på varandra tidigare. Jag hade i alla fall inga som helst förväntningar på kvällen och det visade sig vara bästa utekvällen på bra länge.
Jag glömde kameran, men min underbaraste Älsklings Stina hade sin med sig och några blixtar gick då och då.

Korten lägger jag upp senare ikväll.
Jag körade dock inte på stayupsen för dom som undrar, det var föööör kallt, så jag draperade en Erin Wasson + strumpbyxa...



BLI EN RED HOT


Idag har jag varit och tränat tidigt, tidigt på badhuset, sen tvingade jag pappa ut på en promenad, han är så komplicerad att slita med ut när han sitter vid datorn och klickar med sina aktier. Men till slut gick vi en sväng.

Jag har även hunnit med och gjort godis till oss tjejer, som vi ska glufsa i oss imorgon kväll. Nu snart om någon timma ska jag hem till älsklingsFrida och mysa med resten av tjejerna. Pizza och Kaka har jag hört att ska serveras på menyn. Perfekt.


IMORGON



Imorgon ska vi umgås på stan i lägenheten det blir perfekt nära till MillenColin...

Stayups och mina nya skor är outfiten I THINK...

Jag hopps vi ses där folks


ACNE OCH HARLEQUIN


Sthlm vill jag undersöka ganska så snart. Måste till Beyond Retro för att fynda några plagg och kanske en fin klänning till december månadens festligheter. Jag har kanske hittat världens finaste klänningar från ACNE som skulle vara de ultimata. Och när jag säger att de är ultimata så är dom också det. 5000:- styck. Tyvärr är jag bara budget Semra för tillfället.


Därför fick jag tänka om lite, jag har gjort en liten skiss på vad det är jag söker. Och det är något i Harlequin anda, någon glammig schackspels klänning i färgglada nyanser. Finns så mycket i STHLM, ska verkligen försöka söka mig till vartenda litet vrå. Men det känns som att man måste ha något hum om vad det är man är ute efter annars vet man inte vad man försöker hitta.


FANTASTISKA SKOR FRÅN H&M

 

Fabulösa klackarna här ovan kommer från H&M, och jag hittade de när jag var ute och spanade bland favorit bloggarna. Jag kikade in på hemsidan men skorna fanns inte där. Så jag undrar om dom har kommit ut i butikerna?

Någon som vet?

BRUNT?


Ja, snart ska det göras nått.
Men ska jag köra på ljust eller mörkt är frågan?

I can't take it back


Det ser ut som att hon bara haffat åt sig några plagg som låg bredvid sängen, som tog onödigt med plats på golvet. Men ändå lyckas hon se så makalöst cool ut.


Imorgon ska jag, eller rättare sagt imorgon vill jag ta mig till badhuset tidigt om benen orkar löpa lite på bandet, är så kallt ute för såna livligheter. (Hör av er brudar om ni är sugen på lite träning, så tråkigt att vistas där nere själv) För att sedan ta mig in till Gävle på lush och bodyshop, ska inhandla några ljuvliga favoriter.

Ne nu är det slafen som gäller för mig


SÖNDAG


En vända till valbo blev det lite fika och shopping. Nu snart ska jag åka in till gävle på middag.
Hoppas ni får en fin kväll

Hörs

fabulöst


://fashiontoast.com

Jag gillar verkligen de svarta tightsen med levi's shortsen och pälsen till är som pricken över i:et
later my friends

SGA's LUCIA UPPVISNING

Jag saknar gymnastiken ibland, men som tur är får jag uppliva den 1 gång i veckan med mina rytmiska gymnaster som jag tränar i fristående.
Jag tycker att du ska komma ned till Jernvallen och skåda en fantastisk föreställning med Sandvikens längsta LUCIA tåg och en massa glada gymnaster som är där, redo för att visa upp vad de har lärt sig under terminens gång. KOM och se de fantastiska volterna och de perfekta rörelserna till musiken.

IDAG DEN 6 december 18.00 på Jernvallen


gårdagensSUNK


Igår klädde jag mig i världens kanske slappaste, skönaste, äldsta och mest omsydda jeansen jag ägt. Inget smink och inte hade jag ens borstat håret efter duschen så jag såg i princip ut som ett monster hela dagen.

Nu snart ska jag till stan för att möta upp stina och elin, en fika och lite annat ska avklaras. Sen ska jag väl försöka ta mig till mitt extrema, långa spinningpass eftersom jag inte klarade av att gå upp i tid och träna i morse, lite light träning sådär. Får jag lida nu, jävligt dumt gjort!
3 timmars spinning här kommer jag

– Klättra Semra


Fotografen Fredrik
is crazy, om någon vecka ska han få mig att klättra i högklackat. Vilket jag gick med på helt och hållet, men nu i efter hand när jag tänker efter förstår jag verkligen vad jag gett mig in på. Och det sjuka är att jag var helt exalterad när han berättade om sina fenomenala idéer under en lunch här för någon dag sedan. Vi får väl se hur det slutar, inte på sjukhuset får jag väl hoppas.

Annars blir det en ganska så lugn helg, typ bio är det enda underhållande som kommer att ske (om ens det) och att Frida våran älskvärda vän fyller år, men det ville hon inte fira.

MEN PÅ onsdag är det Millencolin och jag antar att vi ska styra nått party då!

later


julmys med tjejer








pepparkakor, glögg och våra goda lussekatter...

Influence


Jag sitter och smuttar på lite te och bara myser i soffan. Men alldeles strax ska jag ta mig i kragen, det blir en vända ned till bibblan därefter bokia för att beställa Influence. Sen ska jag väl även försöka spinna lite innan vi ska hem till ida för att baka lussekatter, knäck och lite annat. JAG VILL HA GLÖGG

Ni ska få ett smakprov later


hos ida och myser


Nu sitter jag hos min älskade vän ida och jag är helt sluuuuut...
Spinning och centerboll har vi kört och nu dricker vi te och bara är...
hörs later

When it snows, you have two choices: shovel or make snow angels


OK! Kallt? JAA!

Idag har jag draperat den riktigt varma rocken och undvikit min tunna trenchcoat, hängt upp den för att hänga ner den när knopparna på träden är tillbaks. För den är besvärligt kall, och då blir jag ännu isigare.


Äntligen är jag hemma nu och OJ VÄDRET, det har snöat och regnat nå förskräckligt idag. Usch och fy, jag är långt ifrån en snövarelse. Sol, sol och sol GE MIG SOL... Spelar ingen roll vad jag önskar, jag var ändå tvungen att dra på RYSSEN en dag som denna.

Har varit hos mina bästa vänner och blängt tv och konsumerat tacos med resten av gänget. Sjukt mysigt, och helt sjukt vad jag fick ont i magen där i slutet, det är nått fel. Hoppas bara det var en proppmätt mage som tala ut och att det inte är någon krankhet på G.

Jag lär nog ta mig an slafen nu för imorgon ska jag opp tidigt på en promenad för att sedan träffa Fredrik över en lunch på Kharma, SUSHI min favorit vi mumsas imorgon.

Sov gott


Blicken på symaskinen


Jag har försökt sy in min skinnkjol, dessvärre lyckades jag förstöra mer än att åstadkomma det jag eftersträvade. Har inte använt den en endaste gång, i och för sig var den ett billigt köp så det kanske inte gör så mycket. Jag drog iaf fööör hårt och svisch sa det, nu är dragkedjan kaputt. För att den inte ska sluta i soporna ska jag ge den ett försök till. Måste hitta något som kan ersätta dragkedjan bara. Men vadå?

Har suttit här ett tag och letat lite men lyckas inte alls hitta något som jag nappar på. Och då upptäckte jag en annan rolig grej. Det är nämligen ELLE-galan snart och om du skulle vilja ta dig en vända dit finns en grej som du skulle kunna göra för att få din fribiljett. Du ska designa din egen klänning och skicka in en skiss på den. Vinnaren får inte bara komma på ELLE-galan utan får också sin egendesignade outfit uppsydd av H&M:s designavdelning och massor av andra fina priser från ELLE-galans samarbetspartners. Gå in på ELLE och ögna igenom mer.

Få se om jag sänder en skiss.


I say, bring it on. It's simply fabulous!


Pippi Långstrump har startat sin revolution. Och jag gillar det fullständigt.

HELLO Lover




Jag har en Carrie Bradshaw
moment just nu...

RSS 2.0