Småsnurrigt lite överallt

Det här har vi varit med om förut tror jag...

En snabb förfest hos Sara, och vi fick hälla i oss lite allt möjligt på ca.1h vilket gav resultatet sedan när vi även skulle förflytta oss till kharma med uppskjutande klipporna till skor.

På Kharma bjöds det på välkomstdrink och buffén som var fullpackad med välsmakande rätter av både det ena och det andra, sushi bland annat, som är typ det bästa som man kan sänka ned i sin mage. Trevligt folk och underbar atmosfär kunde inte begärt en bättre kväll, hel enkelt.

Skoj som vanligt, med lite av varje i glasen. Och en elin som inte kunde tala ett annat ord under hela kvällen förutom men gud, meeeeen guuuuuud, här har ni ett smakprov på hur hon kunde se ut när hon väl öppnade munnen för att de "underbara tonerna" skulle höras, riktigt söööt faktiskt ;-)

image413

I veckan har jag annars latat mig i solstolen och även det har givit sitt resultat, jag ser ut som en polkagris röd på framsidan och vit om rumpan och ryggen så nu sitter jag här med tomat till ansikte och äter lite nötter och funderar på om jag ska ringa till Frida Luuke och fråga om hon är sugen på en springrunda...


Annars blir det sitta och blänga sif - Vallentuna matchen imorgon med brudar och därefter blir det SKÖNHET PÅ MENYN TILL MIG SJÄLV

image414


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0