på STRAND med kleerup & krunegård (linnéas födelsedags firande)
























mÅndag och tIsdag och ons förmiddag









träning, scandic, linneas födelsedag

igår blev det en joggingrunda runt Liljeholmen och fyyfaaan vad jobbigt det var...

vi har firat linnea idag med maffig frulle på scandic till att börja med och sendan en lång förmidag på stan fram tills nu.
vi ska snart iväg och jobba i några timmar...
ikväll ska vi köra på stort i sällskap med evelina och mimmi.
UT SKA VI, FRÅGAN ÄR BARAa VART?

KOrt från veckan kommer att komma upp imorgon



tisdag

det,har,varit,en,kanondag
den,här,datorn,har,stora,problem
skriver,mer,ikväll!

the feeling










date med gamla stan










Jag sitter ute med datorn och en kopp kaffe, försöker lägga in bilderna som jag tog idag. Vad jag är grym på att fotografera, det tycker jag faktiskt! Men vad är det de brukar säga "eget beröm luktar illa" Inte i det här fallet, jag tycker bilderna är underbara med tanke på kamerans potens, och jag känner ingen stank för den delen heller. Men du kanske gör? Haha! Dock skulle jag behöva en bättre fotoapparat alltså. Min gick sönder i fredags men Mimmis magiska fingrar lyckades återuppliva det rosa hjärtat igen.


Vad skulle ni rekommendera, jag vill inte ha en stor klumpeduns.

En liten en, som man kan ta med sig överallt den ska kunna ta grymma, helt förtrollande bilder?



.littermb.






littermb.com

godmorgonsöndagfrånsängen


jag har sovit? ah vet inte hur många timmar, men bra skönt länge.

nu ska jag ta mig ut för att göra nått vettigt, tanka mobilen kanske? ringa hem till sandviken, saknar alla (lite) hah!

hörs senare



Opening Ceremony


Opening Ceremony och jag gillar det sååå.
Olika nyanser i beige är ju så klockers, likaså den blå färgen är nått jag börjar öppna sinnet för. Jag ska försöka hitta en snygg kavaj i en klarblå ton.
  

anything can happen

Igår var jag med pippi (ida) på stan och hade det fantastiskt. På kvällen hängde jag med Evelina Storm och resterande anhängare i K(H)rökarängen där Malin hade sin utställning med hennes akrylmålningar (här kan vi snacka talang, som ni själva ser). Sen i vanlig ordning avslutar man ju kvällen in the town. Eller så kanske om man har riktig otur och på vägen hem blir man förföljd av en konstig kille och klarar sig undan genom att be snälla människor om hjälp. Eller om man kanske har något larm nr. (en kompis som tror sig vara en superhjälte) som man kan ringa och hoppas på att han kan flyga som stålmannen och rädda en. Eller så använder man sig av Linnea Herrgårds röda spray, sprayar skurken i ansiktet och hoppas på att färgen fräter in i huden för resten av skurkens liv. Men det alltså om det skulle ha gått riktigt illa, och nu gjorde det ej det. Ni ser folks det är ingen fara med mig jag klarar mig i stora staden trots rånare och förföljare. Den där rånarhistorien tar vi en annan gång, ni fick tillräckligt med info. för ikväll. Njut av bilderna istället.














Förresten idag har jag jobbat och tittat på BAJEN, fy fan alltså vilken hejarklack. Snacka om att sno åt sig all uppmärksamhet. Jag tittade inte ett skvatt på fotbollen, det var hejarklacken som underhöll mig, shit vilken stämning de hyser. Jag var helt exalterad, en sådan match kan vem som helst njuta av. Nästa vecka skulle jag vilja gå på derby, inte för matchen, endast för hejarklacken.



i i i



öppet vatten...












hej hallåååå!

Just nu sitter jag på denna gatan för att skriva några inlägg och kolla mina mail.


Jag har det riktigt fint här ska jag tala om. Jag bor på Zinkensdam och jobbar inne i Alvik. Arbetet går super och idag har jag jobbat på ett event alldeles innan AIK-Elfsborg matchen. Imorgon ska jag träffa Ida som är här i sthlm och hälsar på. En vända på stan och sedan ska hon följa med mig på ett av mina korta arbetspass. Jag ska åka m,ed arbetsbilen in till Arlanda för att hämta upp ett paket och sedan leverera det till kontoret i Alvik. Efter det får vi se vad sthlm bjuder på. 

Den lilla shoppingrundan som jag och linnea gjorde var i måndags och då endast på Hornstull, då vi hittade judits second hand. Mycket mer än så har jag faktiskt helt ärligt inte vandrat runt i butikerna. Jag har inte haft tid, har jobbat så himla mycket.

Jag ska iaf försöka uppdatera er mer, men jag har SOM SAGT inte haft tid, har jobbat ganska mycket dom första dagarna. Det är inte förän nu som jag fått lite ledighet.

Imorgon kan/kommer det dyka upp mycket fina bilder.



H&M bá köööör





Det tar liksomm aldrig slut. Det bara kommer och kommer ännu fler saker från rakryggade H&M. Jag blir så glad och förundrad. BRA JOBBAT, finns inte så mkt mer att säga. 

in



Hennes och Mauritz och Dinsko




://modefeber.se
Kors i taket, jävlar vad det kommer att bli en fin höst. Budgetkedjorna jobbar sig uppåt sakta men säkert. Jag kommer definitivt att placera slantar på höstens finheter.

EXPRESSEN Fredag, köp vettja!

Förresten så pallade jag och linnea svansarna till affären då vi hade lunchrast idag, för att köpa lite tidningar eftersom tiden gick så fruktansvärt långsamt på jobbet. Och jag bläddrade igenom expressen fredag lite snabbt, där hittade jag en bild på mig själv. KÖP VETTJA!




21.21


Tjohoo!

Jag har idag hunnit med en hel del (nöjd) haha!

Bland annat umgåtts med bästa twins, vi hann även kirra "dräkt" tills på lördag då Ewe och Stina har sin födelsedagsfest, klädkod (HAVSTEMA) som gäller. Jag har även ordnat lite annat som måste vara klart innan jag och linnea åker till Sthlm på måndag. Där vi ska jobba med lite olika projekt inom försäljning under 1 månad. Efter det får vi se vad som händer men 4 veckor till att börja med kommer spenderas i huvudstaden.



blå


Underbar dag har det varit mer behöver ni inte veta, nu ska jag hämta linnea sen work.

hörs



12 05 09



I ovako i onako






morning


en promenad och dusch har jag hunnit med på morgonen, nu blir det glass och jordgubbar till frukost. sen måste kläderna slängas på för att jag ska hinna underrätta lite grejer innan jobbet.



modefeber


://modefeber.se

STOCKHOLM


Kanske blir sthlm med Linnea under en hel månad för jobb, flyttar redan på måndag i så fall. HUR KUL?



roligheter igår i värnamo














://fler bilder på facebook

Life may not be the party we hoped for, but while we're here we should dance.







mitt hår är kapat





Nu är det kapat och färgat, jag är otroligt nöjd. Efter en hel dag på skolan åkte jag och min frisör på fika.
Ikväll ska vi till Jönköping på koncert (Osman Hadzic) och ha ASKUL enligt flickorna här nere...


I never wanna see you cry





Har packat klart har även varit på ica nyss och köpt tidningar. Det kommer bli en resa men det ska bli mysigt, jag älskar att åka bil. Det syns att jag gått och blivit sjuk, är likblek och ögonen är helt insjunkna.

Hörs i Värnamo



Matthew Williamson for H&M part 2





Ja som dom flesta säkert redan vet, PART 2 släpps den 14 maj om jag minns rätt. Inte riktigt en favorit uppsättning tkr jag, men det är en smaksak. Om jag skall välja ett favoritplagg så blir det den vita tunikan, skulle inte sitta helt fel i sommar faktiskt.



SJUK


Det är ju så otroligt bra att man vaknar som en uppstoppad älg, snorig och febrig. TACK!
Så förbaskat tråkigt, därför är det tabletter, te, frukt och CITRONER som ska konsumeras till MAX, kurera, kurera, kurera som gäller (NU SNART PÅ EN GÅNG). Jag vägrar att vara sjuk när jag väl ska vara ledig någon dag och bortrest till och med. Ne nu ska jag härifrån, ska brottas med mina sjukdomsalstrande mikroorganismer.

Kanske hinner höras en sista gång innan vi hörs i vmo, om det så att säga dyker upp nått iögonfallande.



Say ohhh...





En ny H&M Divided Exclusive kollektion




Imponerande helt enkelt, (OPTIMALT) och dessa gobiter kommer till butiken i september...



idag


imorgon sticker jag till småland, yeeeeeah

I like someone who is a little crazy but coming from a good place. I think scars are sexy because it means you made a mistake that led to a mess. /Angelina Jolie



DAY BIRGER ET MIKKELSEN

If you ask people what they've always wanted to do, most people haven't done it. That breaks my heart.



She never quite leaves her children at home, even when she doesn't take them along.



den 4 maj 2009




On fire






jakandjil



nude and black






twiggy



gala gonzales in nude




in love with NUDE?





dagens, dagens!



sound




Sitter och lyssnar på lite musik och tittar på Dreamgirls. Idag har jag blängt fotboll i Gävle hela dagen, på kvällen spenderat sekunderna med mina älsklingar. Sushi och burgare och pasta och en massa läsk. Känns som att klockan ska vara efter midnatt, runt 02.00 jag är hemskt trött kan jag lova. Ska nog borsta tänderna och förse ögonen med ögondroppar.

Sov gott

GÅRDAGENS





Nu kan vi snacka lyckad festkväll grabbar, allt precis allt var sååååå suuuper.
Falun kommer det definitivt att bli fler gånger.
Kommer bilder från gårdagens (optimala) sällskap, haha!


RSS 2.0