GRATTIS TILL KÖRKORTET STINA, skicklig chaufför är du också... hah


Har inte suttit vid den här maskinen så mkt på sistone...
veckan började bra iaf =-) =-)

Gårdagen var bästa måndagen på länge, hur bra som helst faktiskt... Promenad på morgonen, biltur till Gävle med twins, träning med Stina och Karin, och mys på aftonen med Stina, Karin och Elin, riktigt mysigt var det.

Och veckan kommer att fortsätta hålla standarden om den inte blir ännu bättre.

Ne nu ska jag kila hööööörs...


SAKNAR STORMEN
image296


MITT UTTALANDE...

...3 friska, smarta, snygga brunetter......åker fel, PATETISKT! 

vi kan ju inte ta oss hem från gävle, från SÄTRA, vilket skämt, och det värsta är att vi typ kan vägen utantill annars!??

Kul, släppte av fotbollsspelaren i sätra och tar avfarten från sätra mot E4.an sen tar vi avfarten mot E4.an sundsvall... och sen kör vi på som aldrig förr... pratar om sthlm och hur kul vi kommer ha det på lovet och en massa annat shit...
-JAG SKRIKER, TJEJER VI ÄR LOST
-EMI, NE SKÄRP DIG SEMRA, JAG VILL HEM
-AMI, MEN ÄR NI DUM ELLER, VI ÄR INTE LOST, AVFARTEN KOMMER SNART
-JAG, NEEEEE FAN, VI ÅKER JUH TILL SUNDSVALL NU, FAN FAN FAAAAAAN
-AMI, NEEJ DÅ AVFARTEN KOMMER SNART
-EMI, NE MEN ALLVARLIGT TJEJER?
-JAG, ALLTSÅ VI ÄR SÅ LOST SOM VI ALDRIG VARIT FÖRR, HUR FAN KUNDE VI MISSA AVFARTEN?????????
-EMI, vaaaaaah, VÄNTA DET KOMMER EN SKYLT VAD STÅR DET??
HAHAHAHAHHA,
-ALLA, VI ÄR LOOOOOOOST, SHIT VAD GÖR VI NU????
-JAG, AAA, MEN KAN BILIDIOTERNA BAKOM KÖRA NÄRMARE ELLER???
-EMI, Semra du kör 70 på en motorväg.....

Nee, men det var sjukt kul tjejer, OCH ÄNNU ROLIGARE BLEV DET, NÄR DE SOM VI RINGDE TILL VERKILEN, VERKLIGEN BÖRJAR HÅNA OSSS, OCH DET VAR TILL STOR HJÄLP SKA NI SEEE...
(men vem hade inte hånat oss)

1 timme later
EMINAS KOMMENTAR OM ALBORGEN
ÅÅÅÅH ALBORGEN JAG HAR ALDRIG I MITT LIV VARIT SÅ GLAD ÖVER ATT SE DIG SOM NU...
HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHA HAHAHHAHA HAHAHAHAHAHHA HAHAHAHAHAHAHAHAHA HAHAHAHHAHAH HAHAHA

Det blev iaf en massa shopping i gävle och "valbo" haha
SUSHI och en massa skratt med bästa

Helgen blir lugn....
middag, fotboll, träning och sthlm

ne nu ska jag sova, upp tidigt imorgon...


LILA, lilaaaaaaaa

                                       image295

Kom precis hem, är heeeeeelt slut...
Ska ta en powernap sen ska det vankas in till gävle med twins...


DEN VITA, OCH DE BRUNA

                  image294

KÖP EN KORSETT

                 image292

Sitter på jobbet och dricker min andra kaffekopp för dagen och äter en vaniljbulle som jag fick när jag var och hejade på hemkunskapsfröken. Och OJ vad fina hemkunskaps köken har blivit, gillar inredningen skarpt.

Som vanligt var jag på push-passet igår och det var riktigt härligt, sen stannade jag på afrikanska dansen också men lyckades tyvärr inte att få Stina eller Karin att stanna. Men, men jag körde på själv med Karins mamma och mormor, OCH KARINS MORMOR ÄR SÅ JÄVLA HÄFTIG... JAG VILL VARA PRECIS SOM HON NÄR JAG ÄR SÅDÄR GAMMAL... hahahaha! Och i slutet på passet lyckades jag boka EVA för ett EXTRA PASS på SGA halv 6 idag med mina kids...

Annars så vill jag bara poängtera att korsetten är IT-plagget nu! Jag älskar min och med tanke på hur "MYCKET" jag köpte den för så gjorde jag världens KAP... så nu skulle jag helst av allt vilja ha en i alla färger, men tänkte börja spana efter en vit sådan! Lägger in en bild senare på en vit dylik som jag ÄLSKAR, men gud vet ju vad den kostar!


nu ska jag sy lite med åk.8


PUSS PUSS PUSS


Ja må hon leva uti hundrade år! GRATTIS GURRA 19 ÅR

image288

image289

image290

image291


ELINA 18/2

Årets tema: Möjligheter
Nu hamnar de egna talangerna i fokus och genom att du vässar dem skarpt kan du dra nytta av dem. Ditt ego stärks av erkänsla från olika håll och du får kanske tillfällen att klättra uppåt.

Kärlek: Det ska mycket till för att du ska släppa kontrollen, men i år kan du bli tagen på sängen av någon som inte låter sig styras.

* * *

Pengar: Balans är nyckelordet i din ekonomi och du upptäcker fördelen med att spara innan du handlar. Vill du tippa ska du prova under senvintern.
* * *
Se upp för: Att inte löpa linan ut.


SÅNGFÅGEL

image287

DÅ var helgen avklarad och en halv måndag också skulle man nästan kunna säga, men en ny vecka har kommit som serverad och kräver färska tag!

Jag var oppe tidigt imorse, kunde bara inte sova, vilket ändå var konstigt... För igårkväll var det några idioter som skrek av några konstiga anledningar, vilket inte dröjde länge innan polisen kom... ett herrans liv var det iaf, vilket gjorde att jag inte somnade förrän halv 2!


Helgen bjöd både på det ena och det andra men tänkte bara berätta om det ena, hahha

Var uppe i Högbo med SGAledarna, en massa roliga lekar, catwalk, sång och dans och 3 rätters bjöds det på, det var magnifikt. Därefter drog vi ett gäng till Kharma och jag kan väl inte påstå att det var bästa utgången i mitt liv, men det var helt OK... Förvånad över att det var så mycket folk ute, även fast det är liksom i slutet på månaden sådär!


Ja annars vill jag gå fristående kurs steg 2, fortfarande ingen som vet??


Ne nu ska jag plugga lite sen ska jag till söderskolan för att ha ytterligare en lektion.


SES BRORSHÄÄN


wild world


Hur bra är inte den här från 1971?

VAD HAR HÄNT IDAG?
idag har jag varit i skolan, som vanligt då och vikarierat :-) hahah träffade på johanna också som var där och vikarierade, och jag hoppas jag ser dig imorgon med stumpan!
Ja annars har jag tränat kidsen, blev även en vända till twins efter det... en hel del SKRATT riktigt mysigt HAhaha
Fredagen börjar närma sig, vet inte hur jag gör, men alla verkar ju vara så otaggade så jag ska nog inte ut... får göra nått annat roligt istället; ) Men lördagen kan bjuda på en livlig afton, ska FIRA VÅRAT GEMENSAMMA FÖDELSEDAGSBRAN, SGA FYLLER 70 ÅR
Men först och främst ska man ta sig an morgondagen,
-KARIN JAG SKA NOG KÖRA IMOGON, HÖR AV DIG OM DU ÄR TAGGAD... alla hjärtans dag är det ju också, tänkte inte på det, hade mitt alla hjärtans dag mys TODAY... så jag antar att vi ska styra något framför tv.n vi tjejer, varför spendera dagen med en kärlek? när den kan spenderas med fem, sex eller varför inte tolv personer HAHA

Nääe nu äre bums i säng för min del, ska opp och hoppa tidigt imorgon....

filmduken skulle passa prima nu

Sweeney Todd
image285

Historien handlar om Sweeney Todd som oskyldigt dömd sitter i fängelse och gruvar på hämnd, inte enbart för det hårda straffet utan också för den jobbiga sits hans familj hamnade i med honom bakom lås och bom. När han återvänder för att öppna sin frisersalong igen förvandlas han till demonbarberaren på Fleet Street som rakar sina kunder så bra att de försvinner.

FÖRSONING
image286

England, året är 1935. Det är varmt, den varmaste dagen hittills denna långa sommar. Trots att nazismen växer sig starkare i Tyskland och världen står på tröskeln av ännu ett världskrig, spenderar Briony Tallis och hennes familj några lata dagar ilyx i deras enorma viktorianska hus utanför London. Hettan är kvävande och de sedan länge undertryckta känslor som familjemedlemmarna bär på, hotar att brisera under det att veckoslutet fortskrider. Briony är en nybliven författarinna med livlig fantasi. Genom en rad missuppfattningar utpekar hon hushållerskans son, Robbie Turner, för ett brott han inte begått. Robbie och Cecilia, Brionys syster, är förälskade i varandra och Brionys anklagelser får inte bara konsekvenser för det unga kärleksparet, utan förändrar familjen Tallis liv för alltid.


den e riktigt party


Oh, shut the fuck up, I'm a hundred and twenty... SOON

    
    

Yes, I'd like...

image270
...underkläder från McCartney (NK) denna månad

Stella McCartney nära dig snart, vill bara att det ska bli sommar nu, vilket inte lär hända på ett tag... Vill till Stockholm och NK bara jag ser de här bilden, vilket skulle kunna vara möjligt...


Idag var jag på skolan igen och undervisade, riktigt kul var det, fick ha en idrottslektion med åk. 3 och oj vilka fotbollskillar säger jag bara. De är så små men har en sådan energi, och intresse, kommer inte alls ihåg att jag och min klass var så duktiga när vi var i den åldern. Ne men som sagt riktigt kul helt enkelt..
Tack för lunchen pappa, "jag bjuder nästa gång"

Ne nu ska jag en vända in till valbo (och fixa sladden, annars kommer NR.9 bli arg), annars ska jag bara sitta hemma ikväll och fortsätta krya.. gjorde världens miss, var ute och jogga för ett tag sedan, och nu har jag blivit snuvig igen... (TYPISKT, PRECIS NÄR DET HADE BÖRJAT AVTA)

SYNS

KUL...

... att det är så många som läser min blogg, är förvånad över besökar antalet....

Ne nu har jag sett klart på tv för ikväll, (vill prata med twins om debatten imorgon) hahaha, ringer så fort jag slår upp ögonen, ska försöka väcka ER...  ne nu är det bäst för mig att ta en sömntablett om jag ska få i mig nå sömn överhuvudtaget, ska opp tidigt imorgon.

PS. för er som är gymnastik själar... JAG VILL gå FRISTÅENDEKURS STEG 2, SNARAST, VERKAR VARA DÅLIGT MED DE NU.... helst i STHLM, meddela mig om det är någon kurs på G...

och för den personen som är i stort behov av vissa fotografier, JAG SkA KÖPA EN NY SLADD IMORGON så jag skickar de imorgonkväll, hörs på MSN då =)

SOV GOTT DE BÄSTA

DANSA, DANSA RÖR PÅ HELA KROPPEN

Fick ett mess av Emina idag när jag hade lektion med barnen och jag brast ut i skratt, eller det var mer av ett glädjerop skulle jag vilja säga, när jag såg vad hon hade skrivit... REAGGETON DANS och först trodde jag inte att det var sant, så jag lära skriva tillbaka och fråga VAD hon egentligen menade... och det var precis som jag trodde, eller ja nästan som jag trodde, att hon ändå var lite sugen på att sätta sprutt i kroppen.

Så vi får väl se om vi åker in till Gävle och tittar idag... HAHAHAHA


American Apparel

SVE-TUR... 0-0 skit tråkig match! Förstår inte alls varför jag sitter och tittar!??

Men kom att tänka på en helt annan grej, klänningen som Stina hade på sig på Tensta i fredags! Som Karin nyligen beställt på Nelly. (JAG ÄLSKAR DEN) OCH jag vet, TYP alla har den OCH den är otroligt chic. Ibland har det till och med känts som att jag har en, eftersom jag tyckt om den bra länge nu och sett den på bild allt för ofta. Men jag äger ju den inte alls, det kanske börjar bli dags nu. Grejen är den att jag inte vet vilken färg jag ska lägga min röst på.

image269


Carrie Bradshaw

     


Timbaalnd, Keri Hilson, Nicole Scherzinger


semmeldagen eller (semradagen)

Ja då var fettisdagen här, och när jag kom till lägenheten såg jag att semlorna låg på bordet och väntade på att EN ANNAN STOR SEMLA (semra) skulle komma och äta upp de, vilket jag ska göra alldeles strax. SKA STOPPA I MIG 2 I ALLA FALL

har precis kommit hem och dagen börjades tidigt, men har trots det gått rätt så fort. 

Nu är jag trött och jag fryser som aldrig förr, riktigt kallt var det ute. Hade tänkt krypa ner och gömma mig i den stora soffan och bara njuta av att jag är i andra lägenheten helt själv. Men innan jag gör det ska jag göra te och VÄRLDENS STÖRSTA OCH GODASTE MACKA. SEN SKA JAG GOTTA MIG MED SEMLORNA =D

ses

image261


SOVA, SOVA

Mår lite bättre nu, har kurerat så mycket som jag förmått!
Ätit en massa saker i alla möjliga färger, både surt, beskt, sött och salt, druckit wisky med pappa för att floderna ur näsan ska avta, haha hahaha DET VAR ROLIGT LÄR JA SÄGA och en massa annat tjafs, heh!

Ne nu ska jag sova, upp och hoppa tidigt imorgon, ska till BJ-skolan och undervisa

puss på alla där ute sov gott och dröm sött

image260

Something Kinda Funny

image259

Ja då var man sjuk igen! Och går man lättklädd 1 gång i veckan vilket oftast visar sig vara fredagar eller lördagar då får man ju det man förtjänar...
MEN VADÅ jag fick min KAKA i fredags, men man kan inte både ha kakan och äta den. eller kan man?

Yeeeh it's ironic HE IS some kind of superstar

Uppe med tuppen...


...eller så var det kanske jag som väckte tuppen en aning för tidigt!

Kunde inte alls sova så jag drog på mig kläderna och var ute och gick en vända...

Kl. 09.00 ska jag till söderskolan ska vara där till 13.00 får väl se hur det går med de äldre barnen.


Ne nu ska jag ta och äta frulle, ha det bäst så ses vi på EN FEST

image258


RSS 2.0