vi ska vara de vi vill vara, hellre nu än efteråt


såg ut så här i fredags: kavaj-secondhand,klänning&halsband-h&m,skor-dinsko.


Just nu har jag sådan huvudvärk så jag blir tokig och jag kan knappt resonera min egna tankar, har lite svårt för att plugga då. Jag får hoppas på att det inte är en förkylning som är på väg för att bombardera, har definitift inte tid med sådana fjantigheter. Men kan bero på att jag inte druckit nå vatten, ne nu ska jag gå och hälla i mig 3 liter vatten och sitta framför tv:n och titta på the hills, the city och lite sex and city sen ska jag sova tidigt som fan, hoppas bara att jag somnar lika lätt som jag vill sova.

Titta in här imorgon en trevlig, väldigt passade tävling kommer vänta på er;)


Cuz I might get drunk and fall on my ass


Igår var det party, party på Kharma med Cimon och Kristoffer. Idag mår man som man förtjänar, fy helvete vilken kväll. Nu ska jag lägga mig och titta på tv och dricka cola i massor. Lägger upp outfiten senare!



Om 12 dagar?


Jag klickade hem en tidig födelsedagspresent, tyckter jag är värd dessa snyggingar i förskott med tanke på hur mycket jag sliter med allt. Det var kärlek vid första ögonkastet, hm jag undrar hur många sådana jag har haft egentligen?

JUST NU: Undrar jag om jag kanske ska ringa runt och väcka folk, har så tråkigt!



Baby, it's cold outside

Det fick bli en morgonpromenad trots det kalla vädret och efter att ha gått 15 minuter ville jag vända om och gå tillbaka hem. Men nej det gjorde jag såklart inte, jag gick till stan och stekte kroppen varm några minuter i den farliga "kistan" (haha, min benämning på solarium) som skickar sina UV-strålar och önskar att jag får hudcancer som straff för att jag nyttjar mig av dess farligheter(då vet ni vad jag tänker när jag ligger där). Ja ja skönt var det men effektivt? Det kan diskuteras som sagt. Min spatsertur hem var inte lika skön det var så jävla kallt, vi snackar förfrysning av tår och fingrar för det kändes som att blodcirkulationen inte existerade, NADA liksom. Jag trodde på största allvar att jag var tvungen att åka till sjukhuset för att kroppsdelar skulle få avlägsnas för så mycket känsel hade jag kvar.

Nu sitter jag iaf här med två par fingervantar på vilket gör det svårt att knappa på tangentbordet och fötterna invirade i varsina halsdukar de befinner sig i full funktion kan jag förmedla så någon amputation skall jag nog inte behöva genomgå.

JUST NU: Jag värmer mig även med jordgubbste och tänkte läsa lite i boken som jag köpte igår "GUCCI KRIGEN" av JENNY GUCCI.

Snart kommer det komma upp en trevlig tävling här i bloggen.

Hej så länge!



Sen en tid tillbaka har jag varit trött, försökt att vara allt på samma gång...


päls-bikbok, halsduk, halsband, kjol-h&m, skjorta-levi's, skor-dinsko


DIAMANTER I OLIKA FÄRGER OCH LITE SUSHI


Här är mitt nya halsband från H&M, det är förtrollande vackert. Diamanter i olika blänkande färger. Imorgon ska jag matcha det till en fin outfit.

Idag har det varit lite plugg och jag har även hunnit med att avnjuta sushi i sällskap med en icke så sushi van vän, men du kommer bli ;)



Central Saint Martins


pictures:style.com

När man har en del att stå i hinner man inte med sånt som man skulle vilja hinna med. Men igår somnade jag tidigt så jag klev upp halv 7 i morse. Jag kokade gröt, gjorde mackor och gjorde en super god smoothie som jag avnjutit i sällskap med ELLE. Nu sitter jag och smuttar på mitt favorit te framför den här maskinen. Jag har hunnit att noga tittat igenom de fantastiska kreationerna som avgångsklassen för 2010 står för från Saint Martins Collage i London. Alltid lika kul att se vad de lappat ihop och varje gång blir jag överraskad. Det märks att de vill synas, men det förstår man! Fantastiska kreationer hur som helst.




Louise Goldin Fall 2010


pictures:style.com

Från New York blev jag mest inspirerad av Proenza Schouler och jag verkligen måste införskaffa en klänning i något svart/vitt galet mönster. Nu är London i full race med visningar och hittills så har mina ögon fastnat för Louise Goldin ”it's space military” som hon sa till style.com

NU: John Blund kallar. En tidig morgon väntar med en hel del plugg på schemat.



abbey lee in pop magazine

pictures:fashionising.com


APELSIN


En cirkus har det varit fram tills nu. Jag sitter här hemma och ska försöka skicka iväg några stressiga mail innan jag tar mitt pick och pack för att åka till badhuset för att träna i bassängen. Vilket jag verkligen ser fram emot eftersom jag om någon vecka skall leda egna vattengympa pass.

Orange tröja från monki och nagellacket kommer från någon marknad som jag var på i somras i Novi Pazar som ligger i Serbien. (jag vet att IsaDora har ett jättefint i liknande färg)



inspiration

Nu blir det lunch sen väntar skola och ett vattengympa pass ikväll! Igår bodde jag typ på badhuset därav den dåliga uppdateringen.



GOLDWELL TÄVLINGEN AVSLUTAD

Nu har jag valt ut tre värdiga vinnare med bra motiveringar som har vunnit de önskade hårproduktern från GOLDWELL. Kommer skicka ett mail ikväll med några frågor som jag vill ha besvarade snarast, just för att ni skall kunna få hem hårprodukterna så fort som möjligt.

Jag kommer garanterat anordna fler tävlingar där ni kommer kunna vinna hårprodukter från GOLDWELL. Och jag hoppas även då att en stor skara deltar. Kram på er.

Här är vinnarna:

LINNEA
Vad roligt! Klart man måste ta chansen att vinna :)
Jag skulle vilja vinna:
colorglow IQ Color - Shampoo
colorglow IQ Color - Conditioner Warm Brown

För att jag slog till och färgade håret brunt i januari men färgen blev jättesnabbt urtvättad och tråkigt matt tyvärr. Igår färgade jag om det, och den här gången vill jag att färgen ska hålla såklart :) Och dom här produkterna sägs "Bevarar det livfulla färgdjupet hos varma bruna nyanser" och det låer ju perfekt, och du har ju skrivit mycket bra om Goldwell Semra :)

Kramar

MODEKATT

Åhh vilken härlig tävling!!
InnerEffect ReSoft - Treatment & Innereffect Resoft-Shine shaper verkar vara himmelriket för mitt hår! Jag har väldigt torrt & ofta glanslöst hår pga för mycket färgning & lockigt hår!
Har inte råd ( som alla andra ovan) att köpa alltför dyra hårvårds produkter!
Just därför så vill jag vinna , det vore underbart att göra det!
Kram

ILDA
Flat Marvel – Flattening Balm
Sprayer – Hair Lacquer

Jag vill ha dem två produkterna dels för att jag älskar märket goldwell och dels för att jag pluggar till frisör. Inte ofta man har råd till att köpa lite dyrare hårprodukter när man är en student även om man är så intresserad utav hår/styling. Semras hår ser jätte fräsht ut, hon anväder goldwell såg jag och önskar att mitt kunde se någolunda ut..

Flat Marvel – Flattening Balm vill jag ha dels för att jag plattar håret varje dag, och det sliter som bara den på håret när man inte använder värmeskydd.

Sprayer – Hair Lacquer jag ha för att kunna få mitt livlösa hår på plats! Den hårsprayen har en bra stadga i sig som gör att frisyren håller sig hela kvällen :)
och det behöver jag. verkligen!

Jag hoppas att du fått en bra kommentar till varför jag vill/behöver dem här produkterna! Plus att jag aldrig vunnit något innan, skulle blivit jätte glad ifall jag fick den äran nu :)
men som sagt, MÅ BÄSTA MAN VINNA (:

P.S DIN BLOGG är kärlek <3 ;D





LÖRDAG



kavaj:H&M, linne:sytt själv, byxor:monki

En super duper lördag har jag haft med trerätters middag och mys.



LJUSA TIDER OCH EN LÅT


bild: Sthlm slutet på aug.

Jag vill att det ska bli torrt och snöfritt ute. Jag vill kunna vandra omkring i tunna kläder och känna hur solens strålar värmer mina kinder. Ne nu ska jag inte tjura över det jobbiga snövädret som håller på och förfaller denna planet, men jag kan tydligen inte låta bli. Här är i alla fall en skön låt som ni kan lyssna på under tiden, en låt som kommer vara med på ett av mina träningspass som jag ska köra. Ne nu ska jag nog ut i snöovädret och ta en promenad till marangoni för att träffa min tjejer.



Disel Black Gold fall 2010


pictures. style.com

Super snyggt helt enkelt. Skorna är grymma och den röda skinnjackan vill jag ha till våren. Men sen så har de ju Abbey Lee vilket inte kan bli annat än AMAZING!



where did u get that


pictures. wheredidugetthat.blogspot.com

En suverän blogg där det finns oerhört mycket inspiration att hämta. Skorna med träklacken kommer faktiskt från Jessica Simpson och är super duper snygga!



Proenza Schouler Fall 2010


Jag gillar det här för att det är så ihopkastat ser det ut som men ändå så tilldragande vilket kanske inte alls är så konstigt. Ju mer jag tittar på det här chockerande mönstret blir förälskelsen allt djupare, så jag sitter här och filosoferar om en drömklänning som jag har skapat i mitt huvud och blir just därför oerhört sugen på en klänning med ett svartvitt knasigt mönster, någon som har sett? Tänker mig en fodralklänning med knasigt svartvitt mönster, en svart kavaj över det och ett par pastellrosa skyhöga kilklackar till.



Alexander Wang fall 2010



pictures. mode.feber, style.com

Ne tyvärr så gillar jag inte det jag ser. En besvikelse och hela kollektionen känns lite långt borta ifrån det som man kan kalla Alexander Wang. Däremot tror jag att smyckerna blir en succé.



loweo.blogg.se...


...Där fann jag detta. Blev lite chockad men alltid kul att hitta sånt här en tidig morgon, tack snygga LOWE! Klicka på bilden ovan så kommer ni till hennes blogg.



Ain't it funny how a moment could just change your life



JAG ÄR TYDLIGEN KÄR I MÖNSTER



The Row




pictures: style.com, jakandjil

Det är tvillingarna Olsen som står bakom unga märket the row som endast är 3 år gammalt. Jag gillar att kollektionen är dominerad av den svarta färgen och speciellt när man blandar olika material i samma kulör. Som vi kan se här bl a siden, chiffong, skinn mm. Man kan inget annat än att bara applådera!



I DESSA SKOR VILL JAG BOSÄTTA MIG


Dessa snyggingar skulle jag vilja visa upp för alla, jag skulle sova med de, jag skulle äta med de, jag skulle även träna i de. Varför är jag en fattig student? Varför måste de vara så dyra? Jag vill klicka hem dessa snyggingar från TOPSHOP's hemsida NU. Men nej, NU ska jag springa till bussen som skall ta mig till skolan. Hörs!




I don't want nothing at all...


Just nu halvligger jag i min soffa med laptopen i knät och fötterna på soffbordet och lyssnar på alicia keys. Jag kan verkligen inte förklara hur mycket det uppskattas. Det känns som att det var evigheter sedan jag kunde slappna av och inte tänka så mycket, befinna mig i nuet och bara njuta.



TÄVLING



I samarbete med GOLDWELL ska jag låta er få möjligheten att vinna 2 valfria produkter. Ni går in på GOLDWELL's hemsidan där ni har möjlighet att läsa om olika produkter och bestämma vilken produkt som just passar er. Därefter skriver ni en kommentar i detta inlägg, vilka produkter ni valt och varför just ni skall vinna. Glöm inte att fylla i er mailadress så att jag kan kontakta er om ni vunnit. Tävlingen håller på fram tills nästa vecka på måndag då 3 vinnare med bäst motivering kommer utses kl:20.00.

Du kan vara anonym (mailadressen syns inte i kommentaren)

Klicka på bilden ovan för att komma till GOLDWELL.

Lycka till!


 


IKVÄLL



Jag är ledsen över den dåliga uppdateringen, men det har varit fullt för min del hela helgen. NU ska jag iväg till skolan och efter skolan har jag fullt upp på badhuset med en hel del träningar. Men jag kan lova er att om ni kikar in här ikväll väntar en trevlig tävling för både killar och tjejer, bloggare men även er söta själar som inte bloggar, som ni verkligen inte vill missa. Ni kommer kunna vinna nästan vad ni vill men bara "NÄSTAN" lite kommer jag att begränsa er.

Ha en superfin dag så hörs vi ikväll!





SEMRA TITTA PÅ MIG


Igår när jag klev innanför dörren efter en lååååång kväll på Göransson arena möttes jag av ett stort leende. Min söta kusin Emla 9 år är i Sandviken på visit. Under dagen och kvällen jag inte varit hemma hade hon hittat en "guldgruva", dvs. min garderob. Klänningar, Jeans, kjolar, linnen, tröjor, skor ALLTING var upp och ned och ut och in kan jag förmedla.

-Vad har du gjort Elma?
-Jag har faktiskt lekt stylist svarade hon mig.

Så jag kunde ju inte direkt bli arg. När jag själv ”leker” stylist, slutar det med att garderoben ser precis likadan ut som den gjorde igår när jag kom hem.

Efter min sena middag hoppade hon in i köket och skrek -SEMRA TITTA PÅ MIG!
Då hade hon dragit på sig mina ytterkläder, så jag kunde inte låta bli att skratta och ta ett kort.

Nu ska jag hoppa i duschen sen iväg på lite festivalmys med mina brudar.



Alexander McQueen R.I.P



Emil Eliasson informerade mig precis att den brittiske modeskaparen Alexander McQueen har gått bort. Det är ju fruktansvärt och en otrolig förlust. Jag befinner mig fortfarande i chocktillstånd.



TRILLINGAR

Sitter här och analyserar bilder på dessa tre donnor efter att ha glott några avsnitt av the hills och the city, allvarligt hur mycket påminner inte kristin cavallari, emma elwin och olivia palermo varandra. Galet lika, här snackar vi trillingar ju! Det var typ bara det jag ville säga, nu ska jag ta en promenad sen ska jag bege mig till skolan och ikväll bjuder Sandvikens uteliv på massor av skoj får vi hoppas! Melodifestivalens 2:a deltävling kommer befinna sig i Sandviken på lördag som de flesta vet. Själv skall jag hjälpa till som funktionär under repetitionen på fredag, kan bli skoj!



Takeshy Kurosawas vår och sommarkampanj 2010


picture: takeshykurosawa

Svenska modellerna Oscar Spendrup och Charlie Westerberg för Takeshy Kurosawas vår och sommarkampanj 2010. Riktigt snyggt!





EN GRÖN KJOL


Har precis kommit hem från skolan, tänkte göra mig lite kaffe och sen väntar pluggpluggplugg!



VATTEN


Vatten är viktigt för en människas kropp och hälsa. Under mina träningsperioder dricker jag mycket vatten eftersom jag känner att kroppen verkligen behöver det. Dessvärre blir det mindre av det när jag befinner mig i mina svackor då jag inte förser kroppen med träning. Jag glömmer bort att vatten ens existerar, vilket inte alls är bra. Det är viktigt att konstant rena kroppen och att dricka ca. 1Liter vatten per dag per 30kg kroppsvikt. Prova det här och du kommer känna ett otroligt energiupptag men även känna stor fettförbränning och du kommer minska hungern. Igår läste jag bla. lite i boken ”Sjuk eller törstig” av F.Batmanghlidj. Det är som att en väckarklocka ringer till i huvudet, man blir lite fascinerad av hans teser, bevis och påståenden. Så nu har jag tagit min konsumtion av vatten på största allvar. Vattnet hjälper till att få naglarna fina, håret får sin fina lyster tillbaka men även fylligare läppar, bättre hy och bättre hälsa i allmänhet. Och det bästa av allt, det är otroligt simpelt att vrida på kranen och billigt, billigt.

-Börja morgonen med att dricka 4 glas vatten.
-Drick ca. 2 glas vatten en halvtimme innan en huvudmåltid (lunch och middag)
-Drick vatten kontinuerligt under dagens gång och se till att du har fått i dig rätt mängd

Ja det var mitt lilla tips, idag har det varit dålig uppdatering men men! Skolan, träning och plugg har jag handskats med. Jag ska lägga mig och läsa lite innan jag somnar, är galet trött nu!




SVART & RÖTT



Pluggat och tränat som sagt. Jag känner redan nu att jag garanterat kommer att ha träningsvärk imorgon. Nu ska jag fortsätta fixa och trixa lite här hemma.

Snart kommer du kunna vinna schampo och balsam från goldwell här i bloggen, så håll utkik! KRAM



NECKLACE


pictures: http://saksfifthavenue.com

De har underbara smycken och dessa två halsband skulle jag inte tacka nej till. Galet snygga till en grå t-shirt.
Nu ska jag fortsätta att plugga och sedan ska jag försöka konstruera ett träningspass som jag ska redovisa i veckan, otroligt kul. 

Ni får ha en fin måndag



ALEXANDER WANG SPRING 2010




pictures: alexander wang

Här är några bilder ur Alexander Wang's (T) lookbook för våren 2010, riktigt snygg, speciellt MAN lookbooken. Jag är såld, skulle själv vilja ha ett liknande linne och har faktiskt hittat ett superfin från acne men tråkigt nog finns det endast kvar i stl.L tror att det skulle vara alldeles för stort. Jag avvaktar nog lite.


picture: acne



"someone who understands your past, believes in your future, and accepts you just the way you are"

Igår ägnade jag mig åt plugg hela dagen i princip för att senare på kvällen göra ännu en kväll hos söta vännen Frida med tjejerna och Emil där vi proppade oss mätta på tacos och härliga minnen som förgyllde kvällen. Några av grabbarna kom och sällskapade senare och det var riktigt trevligt att få träffa de eftersom det var ett tag sedan. Dock blev jag inte så långvarig utan åkte hem ganska tidigt, jag var extremt trött och kände att kroppen aldrig inte ens min vildaste fantasi skulle orka skaka rumpa på Kharmas dansgolv.




ACNE PRE-FALL




pictures: anywho



pictures: mode.feber

Acne visar alltid upp sin starka sida, FYFAN vad jag vill ha de här skyhöga.



A faithful friend is the medicine of life


Jag önskar att jag kunde strosa omkring så här på gatan, utan någon päls till jacka som får mig att se ut som en björn. Jag vill ha en varm vår NU.

Igår umgicks jag med vänner, pluggade och tränade. Idag har jag galet ont i mina vader, jag har pluggat och nu ska jag iväg för att mysa med mina vänner.



"Death is more universal than life, everyone dies but not everyone lives."





HERON CITY I STOCKHOLM



Det blev en tripp till sthlm den helgen som varit och då var det inte shopping som stod i fokus utan att hälsa på mina barndomsvänner. Vi var bland annat till Heron city, typ valbo köpcentrum fast X 5. Det var fem våningar om jag räknade rätt där man kan vistas från klockan 06.30 till 01.00 och behaga alla sinnen i princip. Shopping, nöjen, sport, restauranger, mataffärer och en hel våning med 16 eller det kanske var 18 biosalonger. Galet, aa jag vet! Det var faktiskt en helt ny del av fantastiska Stockholm som jag fick uppleva. Vi fikade på Amazon en restaurang/café som ger en sådan behaglig miljö av att befinna sig i Amazonas regnskog/djungel typ, med växter och blommor överallt ett akvarium fullt med fiskar i baren. Får helt enkelt vilken besökare som helst att känna sig som värsta Indiana Jones, fantastiskt. Senare hade vi planerat att gå på snabba cash i någon av de stora biosalongerna men det blev dessvärre ändrade planer, det får bli en annan gång. Så jag kan ju då meddela att jag fortfarande inte sett SNABBA CASH. Men en fantastisk helg var det, JA för det var det.



GOLDWELL dualsenses CURLY TWIST


Tidigare berättade jag om GOLDWELL dualsenses ULTRA VOLUME det fantastiska schampot och balsamet som gör att det känns som att du har mer hår på huvudet. Några läsare undrade vad det kostar och det är 155kr/flaska som innhåller 200ml, flaskan är dryg och räcker länge, har aldrig provat ett bättre schampo och balsam. Jag var obeskrivligt nöjd med produkterna som jag skrev då, men skrev även i bloggen att jag skulle vilja testa CURLY TWIST och vips så fick jag det hemskickat igår. Nu är jag helt lyrisk, ska hoppa in i duschen för att se om den också håller samma standard. Jag kan försäkra er om att den doftar ljuvligt och nu hoppas jag att lockarna mina visar upp sina bästa sidor med lite hjälp. TACK GOLDWELL. Gör ett litet inlägg om hur jag går till väga när jag fixar mitt hår (har inte glömt det för de som undrar).

Gå in på GOLDWELL'S hemsida där finns en massa intressant att läsa och hundratals olika stylingtips, du kan även fråga frisören om du undrar över något, som du finner på hemsidan. SÅ SÄTT IGÅNG OCH STYLA DIG SOM PROFFSEN. Jag vet att en del grabbar besöker min sida, även för er killar finns en hel del produkter. Klicka på bilden nedan för att komma till GOLDWELL.




NU: TVÄTTA HÅRET





Other things may change us, but we start and end with family



Idag efter skolan kom familjen in till Gävle där de mötte upp mig och vi spenderade lite tid tillsammans. Det första fotot tog pappa, en usel fotograf. Så jag passade på att ta lite närmare inne i provrummet där jag även provade den vita grovstickade tröjan, kostar 199:-.



Filippa K Höst/Vinter 2010




Jag är tvungen att hiva in dessa 2 bilder innan jag springer iväg till lektionen. Här är en annan visning som jag skulle önskat att jag varit på. Filippa K, jag tycker att kollektionen ser väldigt rak ut så att säga och en dämpad färgskala som överskuggas av marinblått, beige, mossgrönt och grått med en betoning i färgen röd som även smyckade modellernas läppar. Det är ju så klassiskt och mina tankar svämmar omedelbart iväg till det härliga 40-talet Hollywood. Jag får lite gåshud när jag ser på dessa bilder. Gillar även den röda stickade tröjan på stiliga herren, det är något så otroligt speciellt med den röda färgen, väldigt svårburet men oj så snyggt han bär upp den här outfiten.

NU: KUTA TILL LEKTIONEN



Cheap Monday F/W 2010


pictures: Emma Svensson RADAR MAGAZINE, mode.feber


Den här visningen skulle jag ha gått på men inte ens lite tur kan man få ha här i livet. Som ni ser är det grått och svart och vitt som framträder starkast vilket kanske inte är någon överraskning. Galet snyggt var det iaf men tyvärr längtar jag inte till hösten. Nu vill man bara ha sommar ju!

JUST NU: Sitter i skolan framför datorn och har precis blivit klar med en del jobb, så nu väntar jag bara på att lektionen skall börja.



I'm feeling tired and weepy


Galet trött är jag nu, även fast än jag sovit i några timmar. Känns som att hjärnan tar eld snart.

När jag kom hem från skolan för ungefär 4 timmar sedan, trött och hungrig väntade ett kuvert på mig. Det stod att ett paket väntade på att bli uthämtat nere på ica. Även om jag var sjuk trött i den stunden kunde jag inte låta tröttheten hindra mig för jag var så förbaskat nyfiken, så jag tog raska kliv till ica för att se vad det var som låg och väntade. Och jag är så glad nu, så otroligt tacksam, precis vad jag behövde, visar imorgon vad som fanns i ett stort paket, det vill ni inte missa.



Vogue Australia March 2010


pictures: TFS

Abbey Lee Kershaw by Max Doyle på Bondi Beach och det är vackert, vackrare och vackrast!
Här ser ni en del av Versace's kollektion och jag tycker egentligen inte att det är snygga kläder mina ögon ser men vafan hon bär upp de så jävla snyggt så de knasiga färgerna övergår till snygghet tack vare Abbey Lee’s charm och även att det är ett mars nummer så blir jag lite extra knäsvag (fyller år i mars). Jag vill själv bära kläderna trots att det är lite för mycket färg för min smak, men som sagt andra faktorer spelar större roll. Ett stort + i kanten för de gröna naglarna och de apelsinfärgade läpparna.





Karolina Skande byter adress


picture: rodeo

Sitter här framför daton och knappar lite på tangentbordet för att få till någon begriplig text till ett arbete. Och under mina funderingar slinker jag emellanåt in på fel tankar och hamnade bland annat på rodeo's hemsida.

Hotspot är en stor inspirationskälla och det vet jag att många kan hålla med om. Nu flyttar hotspot in till rodeo, kul tycker jag!

1 FEBRUARI





pictures: style.com, tfs, sthlmsreetstyle, jak&jil

Jag ska till skolan alldeles strax där jag ska fortsätta anstränga sönder hjärnan. I helgen har jag varit i Sthlm och skulle egentligen ha stannat där för att ta del av några visningar under modeveckan och andra roligheter. Men med tanke på hur hektiskt mina närmaste dagar kommer att vara var jag tvungen att åka hem i lördags för att få bukt med saker och ting. Jag ska försöka slänga in bilder från Sthlm och dagens drapering det är jag skyldig er med tanke på den usla uppdateringen de senaste dagarna. Nu ska jag kasta i mig lite mat innan jag beger mig mot bussen.



RSS 2.0