ETT NYTT ÅR OM SEXTON TIMMAR


God morgon! Jag försöker plocka fram några klänningar åt finaste Stina som ska komma förbi och ta sig en titt om någon timme. Det kan vara svårt med nyårsklänningar ibland att verkligen hitta den perfekta. Det måste verkligen klicka. Själv köpte jag mig min nyårsklänning när jag var i Sthlm sist den kommer från weekday och är helt perfekt. Transparent, lite längre på enda sidan och sen så glittrar och glimmar den lite grann.

Jag ser verkligen fram emot kvällen med tjejerna och grabbarna. Kvällens sällskap ska iväg och åka skridskor på Jernvallen nu på förmiddagen, själv kunde jag inte hitta mig ett par. Eller ska jag vara ärlig fick jag reda på det igår, vilket leder till att jag inte orkar stress-ringa till en massa folk och panikfråga efter ett par skridskor. SKITTRÅKIGT och dessutom känner jag mig SKITTRÅKIG, skulle ju vara så kul att prova på. Det var ett tag sedan sist.

Hur som helst, nu ska jag rota fram några klänningar till.

GOTT NYTT ÅR PÅ ER!



GÅRDAGENS - RUNT HALSEN


Det känns som att det hänger lite på halsen. Eller ganska ofta när det kommer till mig. Oftast knyter jag en rosett. Men läckra, konstiga halsband som ser ut att komma från en annan planet gillar jag också.



heart skipped a beat


Idag har jag varit och tränat på morgonen och därefter ägnat den större delen av förmiddagen med mina böcker. Sedan tog jag en vända in till gävle på eftermiddagen där jag träffade en fin vän över en fika.


Nu under kvällen gjorde jag mig en kopp gott te och plockade fram mina akrylfärger.
Bilderna ovan har varit min inspiration. 
Det blev konst(igt), men konst(igt) på ett bra sätt, jag blev nöjd faktiskt.
Ska försöka ta några bilder på mina tavlor sen.


ONSDAGENS INSPIRATION


Nu ska jag alldeles strax springa iväg till bussen. Tänkte ta en vända inne i gävle. En paus från böckerna och tv:n här hemma. När jag kommer hem ikväll ska jag nog måla lite, blev lite sugen nu men hoppas lusten finns kvar när jag kommer hem.
Hörs!



FRUKOSTEN


Har precis ätit frulle. Nu ska jag bege mig till badhuset för att svettas under någon timme på gymmet.

Vecka 3 börjar alla passen på parkbadet. Tänkte att jag skulle påminna er i god tid. MER TRÄNING - nyårslöfte.
Spinning och core kommer ni kunna köra med mig på torsdagar ;-)

När jag kommer hem ska jag skaffa mig skype så att jag verkligen på riktigt kan snacka med finaste KARIN som numera är bosatt i Nashville. Facebook chatten är ju värdelös...



SIMPEL DRAPERING EN TIDIG MORGON


När man vaknar LITE FÖR SENT på morgonen och inte riktigt vet vilka kläder man ska draper ska man tänka basic. Bär gärna en spetsbh under ett vitt ribbat linne. Linnet ska vara instoppat och för att du inte ska frysa addera gärna en simpel kavaj över, eller varför inte en grovstickad cardigan. Ett par grova gängor och en stor svart rock.



PÅ DINSKO


Japp dom finns på dinsko redan nu.



LOVE


by: Andreas Öhlund

Jag har gått och sparat på dessa bilder i mitt enorma bildarkiv. Jag hade tänkt publicera dom för exakt en månad sedan men helt och hållet glömt bort att dom existerade. För någon timme sedan fick jag för mig att jag skulle rensa mitt bildarkiv och ödet förde oss samman. Så nu gör jag dom officiella i min blogg också. Vackert. Kärlek.



Every gal has a shiny, sparkly cocktail dress hanging in the back of her closet.





JEANS


Dessa jeans är ett av mina många bra köp som jag har gjort i år. Cheap monday. Dessutom får dom dina ben och rumpa att se sådär smashing ut.

Nu ska jag faktiskt ta mig till badhuset och träna, ikväll ses vi på goya!



GOD JUL PÅ ER!





I'm just a soul who's intentions are good.



Idag har jag fått en tidig julklapp och är glad, för det var en väldigt fin sådan. En ny doft till i min samling som luktar otroligt gott, uppfriskande riktigt fräsch. Tack så mycket fining.

Jag är tacksam för väldigt många underbara personer som finns i mitt liv. Även fast man inte har träffat vissa på riktigt länge, då det finns saker och ting som skapar hinder mellan oss. Jag antar att det kommer en tid då visionen av det du vill ha i ditt liv kräver att du måste släppa taget om vissa underbara själar som du håller varmt om hjärtat. Det är något som måste ske ibland, livets gång liksom. Och tiden tråkigt nog passerar våra liv alldeles för fort. Det känns som att ju äldre man blir desto fortare tycks tiden passera förbi.

Men sen väl när man hittar tillbaka till varandra igen så är allting precis som vanligt. Avslappnat och härligt, man känner glädje och en härlig känsla i kroppen som inte går att förklara och man förstår hur mycket dessa personer betyder. Man känner att man kan dela med sig av allting till dessa människor.



MY FACE THIS EVENING



En lätt sminkning. Cover all mix, lite mineral puder, lite lätt rouge och lite maskara och lite lätt rosiga läppar.

Nu blir det julmys med dom bästa hos Maria.


I wish, but love can't change the weather.


KLART DET ÄR MYS, MEN DET ÄR YTTERST SÄLLAN JAG TYCKER DET. FÖRLÅT, MEN JAG HATAR VINTER.
mössa-weekday, min nya jacka-vero moda, skjorta-dressman, jeans-cheap monday, skor-dinsko

Jag har precis duschat då jag och finaste stina kämpade oss igenom ett riktigt tungt 75 minuters step up och styrke pass på badhuset. Det har varit en riktigt lång dag idag. Nu tänkte jag avsluta den här kvällen med att skriva julklappsrim och en stor kopp mumsigt te.



you just bought those brand new shoes


Så här ser mina nya snyggingar ut. Jag sa ju att jag skulle köra på silver till våren, jag kan inte ens beskriva hur bedårande snyggt det kommer vara med silver till våren. Just nu är vi ju så långt ifrån våren vi bara kan komma, men med dessa skor i min samling är jag mer än förberedd inför vårens heta trender. Nu kan jag knappt bärga mig.

Den puderrosa klänningen är ett köp som jag gjorde i oktober då jag var var i sthlm. Har aldrig använt den. Så jag ställer mig själv en fråga.

-SEMRAAAA varför har du aldrig använt klänningen? Den är riktigt söt med sina charmiga spetsärmar.



I Used to Play Basketball



FÄRGEN SOM HAR BRILJERAT 2010


skor-dinsko

Den grå färgen presenterades starkt på alla visningarna och visst har den briljerat inte bara under hösten, utan i somras kunde man se färgen på tår och naglar hos alla fashionistor. Den grå färgen fortsätter att hålla standarden och då inte bara i smink och nagellack utan alla plagg du kan tänka dig och skor såklart.

Dessa skor ovan har allt ett par klackar behöver ha. Förutom den grå färgen ser vi den eftertrktade traktorsulan framtill, även snörningen är en viktig detalj och sömmarna.



BRA INVESTERING OCH ETT PLAGG FRÅN 60-TALET


Fuskpälsen är det hetaste alternativet i vinter. Om du kräver en jacka med klass och värme tycker jag definitift att du ska satsa på en sådan. Dessutom håller vinterns hetaste trend i sig till våren också. Därför kändes den lite kortare svarta (fejk) pälsjackan som en bra investering då solen börjar titta fram till våren.

På visningarna i våras kunde vi se vad som väntade oss till hösten och vintern. De fantastiska draperingarna som våra ögon fick beskåda var tagna som ur en saga från 60-talet. Den stickade polotröjorna var ett av plaggen som jag fastnade för och hittade den perfekta på h&m för 99 kronor.



SILVER KOMMER JAG KÖRA TILL 100%


Hej!
Det här är ett tidsinställt inlägg då jag just nu sitter och pluggar för fulla muggar. Men jag ville bara säga det att strumpor i skor är bland det finaste och hetaste som finns. Förra våren sprang jag omkring med strumpor i mina klackar all the time. Tänk att en sådan simpel grej som strumpor kan lyfta din outfit. Nu till våren kommer jag garanterat köra en repris och då med ett par silvriga skyhöga klackar och ett par smashing strumpor i någon cool färg till. Hur snyggt låter inte det? Jo sjukt snyggt.

Idag när jag pluggat färdigt. Vilket blir någon gång på eftermiddagen ska jag direkt bege mig till stan för att göra en intervju med en tidning. De ska göra ett reportage om mig, min blogg och mina kommande projekt. Riktigt spännande och trevligt framför allt.



SMYCKA DIG TILL VARDAGS


Jag är helt tokig i smycken, jag älskar dom (I don't know why, I just do). Vi ser att smyckena hela tiden bara blir allt större och mer synliga vilket gäller både ringar, halband och örhängen. Dom ska synas och får gärna vara i mixade material och ju konstigare former desto bättre. Då jag igår såg en ring på lindex som hade spets över självaste stenen vilket jag tyckte var väldigt läckert och kreativt. Som jag även nämnt tidigare är jag själv väldigt förtjust i pärlor som kommer vara riktigt hypade till våren. Jag tycker även om att blanda pärlor med metall eller silver med guld.

Det är inte bara till FESTEN som glimmande smycken ska förgylla outfiten. Det ska vara dom här pampiga, alltså riktigt iögonfallande
accessoarerna till VARDAGS också.



ONSDAGENS.



slokhatt-indiska, päls-bikbok, skinntights-ZARA, munkjacka-h&m herr, randig stickad tröja-gina tricot, kängor-dinsko



the perfect hat


I höst var den heteare än hetast men den tilltalade mig inte då. Jag har istället nu under vintertid börjat älska huvudbonader. Försöker få lite inspiration till hur jag ska bära denna skönhet som ni ser i bild ovan, men det behövs ju egentligen inte för den funkar ju till allt egentligen.


Ni får en outfitbild senare.


JAG HAR VERKLIGEN FULLT UPP...


... men jag hann med en dagens och "lite" till...


Idag har jag haft fullt upp. OCH DÅ MENAR JAG FULLT UPP.

Då jag varit i skolan hela dagen, kom hem halv sju gjorde jag. Sen har jag suttit och svarat på en massa viktiga mail. Samlat ihop adresser till vinnarna av goldwell produkterna. Mailat min kontaktperson på goldwell. Avböjt årets kanske häftigaste grej (för att jag helt enkelt inte hinner ta mig till stockholm på torsdag). En inspelning som kommer ske i Stockholm på gamla stan NU på torsdag alltså med 14 modebloggare där dom ska bli sminkade av modellagenturen mikas bästa makeup artister. Mailat en annan tidning och även försökt strukturera allt plugg som jag har dom här närmaste dagarna.

Åh ibland önskar jag att jag kunde omvandlas till en SUPERKVINNA och hinna med precis allting som jag vill hinna med med. Alla roliga saker som man blir erbjuden, allt plugg, all träning, ALLT, ALLT och lite till. Men ibland räcker tyvärr inte tiden till.

Ikväll har jag även myst med mina bästa hos tvillingarna. Då vi ätit choklad i alla dess former och gråtit floder eftersom våran sötaste och snyggaste, älskade vän Karin tar farväl av Sverige i morgon onsdag den 15.e december. Hon tar sitt pick och pack och flyttar till sin hockey-KUNG Anders och Nashville där dom tillsammans fortsätter ett liv fullt av lycka, glädje och nya fantastiska äventyr. Jag kommer sakna ihjäl mig, vi kommer sakna ihjäl oss efter dig gumman. Men vi ses på skype!



PS. Jag har ett till dilemma, men det får jag ta itu med i morgon, ni kanske hjälper mig då? Nu ska jag sova för imorgon åker jag till skolan halv åtta.



three letters: R E D


Den röda färgen är verkligen en färg som jag gillar starkt. Även mer kallad säsongens it-färg i alla modebloggar och i alla modereportage. Den röda trendfärgen kommer utan tvekan även dominera efter jul. Själv älskar jag dom flesta färgerna och dom flesta starka färgerna passar riktigt bra till mörka accessoarer som väskor, skor och smycken. Men om du helst undviker röda toner är den lila färgen ett bra exempel på en snygg vinterfärg som jag kommer blogga mer om en annan dag.

Nu ska jag till skolan och plugga hela förmiddagen innan det blir dags för föreläsning klockan 13.00. Tjingeling!



EN FIN STICKAD SAK FRÅN H&M


Hittade den här snyggingen på h&m i Falun och jag kunde bara inte åka hem utan att slå till. Den är riktigt skön och den sticks inte alls som man kan tro att den gör. Ett galet förmånligt pris även, strax under hundralappen. Jag kommer även bära den med en kavaj över.



FALUN DEL1


GRYM HELG I FALUN MED FINASTE ELINA OCH STINA. DÄR VI HÄLSADE PÅ VÄRLDENS BÄSTA FRIDA OCH FICK TRÄFFA HENNES SÖTA FALUVÄNNER.



CHEERS DARLIN, IT'S FRIDAY



Tjingeling!
Jag var uppe med tuppen i morse och tog mig till badhuset där jag körde stenhårt på spinningcykeln med dom få tappra själarna som orkade ta sig upp tidigt denna fredagen. Efter spinningen blev det även 30minuters core-träning som är min specialitet. Jag älskar att träna magen och ryggen, vilket jag även tror att kunderna kunde märka. Riktigt kul dessutom att man får en sådan positiv respons efteråt, man blir så glad när människor i ens omgivning är optimistiska. Ja ni sen har jag bara hängt här hemma, chillat med böckerna i famnen hela förmiddagen.

Nu tänkte jag i alla fall ta en liten paus från plugget och läsa min bok Style Diaries som ni även kan se i bild. Köpte den på Urban Outfitters i måndags. Den är proppad med fantastiska bloggare, fantastiska foton och lite kort fakta om varje modebloggare. Skönt att kunna slappna av med lite annan läsning emellanåt.

Imorgon ska ni få följa med på en liten resa med mig och mina fina vänner till dalarna. Skön...t!

Glöm inte tävlingen längre ned, sista dagen idag hörrni!


Våga ha färgglada fötter i vår!


Idag har dagen varit helt fullspäckad med en massa plugg fast dock tog jag en "rast" på en timme och 45minuter då jag åkte till badhuset och svettas en stund. Nu några timmar senare och några timmars plugg rikare, återigen "rast" då jag bara sitter här och surfar runt lite, har kollat mailen och rotat i bildarkivet därav kollaget ovan.

Jag vill uppmuntra er att försöka hitta (fynda) ett par skor i någon färgglad nyans. Okej, jag vet det kan vara svårt att hitta ett par snygga nu. Men se till att vara utrustad med minst ett par snyggingar till våren då jag tycker att alla girls ska springa omkring i färggranna klackar som röda, gröna, gula, rosa, blå, lila etc. bara addera ett par strumpor så att fötterna inte fryser sen är du galet fashion-redo för allt vad våren har att bjuda på.

Bilderna ovan är tagna i Uppsala i slutet på augusti.



NÅGRA STEG MED MIG PÅ STAN



päls-bikbok, sjal-kappahl, jeans-frk, kängor-dinsko



vackert och fridfullt


Det var liksom inte en kotte på resecentrum imorse när jag stod och väntade på bussen som skulle ta mig in till gävle. Men det var väldigt vackert, tystnaden kan vara väldigt vacker ibland. Jag älskar effektiva dagar, men vem gör inte det. Jag har hunnit med precis allt som stod på agendan.

Kika in senare så ska ni få se på dagens drapering.

JUST NU: MISSBRUKA KAFFE OCH PLUGGA



I love dark clothing




pälsmössa-weekday, pälsjacka och knit-bikbok, klänning-h&m, skor-dinsko


ps: glöm inte tävlingen lite längre ned där ni kan vinna olika produkter från goldwell



GÅRDAGENS OUTFIT I STHLM



Päls-bikbok, kavaj-second hand, skinnbyxor-gina tricot, skor-dinsko, väska-friis & co, slokhatt-indiska.



“You meet people who forget you. You forget people you meet. But sometimes you meet those people you can't forget. A feeling of forever in the heart.”


Hon är snygg, modemedveten, en av Sveriges bäst klädda, kreativ, ambitiös, ödmjuk, glad och SMART. Tack vare sin alldeles egna unika känsla för stil, växer hennes namn och blir allt större världen över. Socialt umgänge betyder allt sägs det, men ibland är dina kläder, dina "outfits" viktigare än ord. Och om du vågar ta initiativ och ta för dig av livet kan dina "kläder" och din stil ta dig till platser och människor som gör ett fantastiskt avtryck, inte bara i ditt hjärta utan alla dina organ. Jag sitter vid datorn och är helt lyrisk i hela kroppen, jag vet inte om det beror på dom tre koppar kaffe som jag precis hällt i mig eller just för att jag idag träffade en enastående människa Sania Claus.


  

TÄVLING: VINN 3 VALFRIA PRODUKTER FRÅN GOLDWELL


Det här är mitt första tidsinställda inlägg. Just nu sitter jag säkert på nått fik eller springer runt på stan med snygga Sania Calus och shoppar. Under tiden jag är borta i storstaden tänkte jag köra en TÄVLING.

Nu gör vi såhär. - Gå in på goldwells hemsida genom att klicka på bilden ovan och välj ut tre valfria passande produkter. Skriv vilka tre produkter du önskar dig i ett inlägg och varför (glöm inte att skriva din mail så att jag kan kontakta dig om du vunnit, självklart kan du vara anonym). Dom tre bäst motiveringarna vinner.

Tävlingen avslutas på fredag.

Dualsenses FOR MEN
Jag lät en killkompis få prova herr produkterna för någon månad sedan och han älskar dom, kan inte slita sig från dom. Han kände en markant förändring då håret fick som nytt liv igen och kändes fylligare. Dualsenses FOR MEN doftar otroligt maskulint då produkterna innehåller en kombination av klassiska herrparfymer.

StyleSign
Själv använder jag StyleSign för lockigt hår när jag staylar håret. För att min frisyr sedan ska hålla sig en hel dag och kväll sprayar jag håret med Big Finish Volume Hairspray och jag är så förbaskat, obeskrivligt nöjd. Dessa produkter framhäver mina lockar och ger mitt hår ett lyft, en frisyr på ett lätt sätt. Lockarna blir spänstiga, kontrollerade och får mer liv. Gå in och läs om dessa olika StyleSign och hitta dina alldeles egna produkter. Upplev stylingkvaliet när den är som bäst – och skapa din perfekta frisyr helt enklet. 
Varje gång!


TÄVLINGEN AVSLUTAD
VINNARE: JOHANNA, ANNIKA OCH FREDRIK



Life isn't about finding yourself. Life is about creating yourself.


Nu om några timmar åker jag till staden som jag älskar. Jag ska träffa Sveriges snyggaste klädda tjej, Sania Claus som bloggar för CHIC. Vi ska shoppa, fika, prata, äta mer kanske och snacka ännu mer om allt ljuvligt som existerar på denna vackra planet men mest FASHION så klart. 
Klicka på bilden så kommer du till Sanias blogg.


Kika in här i eftermiddag en trevlig överraskning kommer ligga och vänta som ni inte vill missa. Vad sägs om 3 VALFRIA PRODUKTER FRÅN GOLDWELL!

Ha en fin dag förövrigt allesammans för det ska jag ha!


"You only live once...but if you live it right, once is enough"



HEJDÅ SVERIGE FEST, HEJ USA!



Igår började jag dagen och morgonen med Stina på badhuset. Då vi körde 45min spinning och fortsatte träningen nere på gymmet ytterligare en stund. Därefter blev det valbo och innebandymatch med familjen för att sedan stressa hem och börja göra sig iordning inför kvällen. Då vi hade avskedsfest för finaste Karin som flyttar till USA och sin hockeyman Anders. DET VAR EN KVÄLL SOM VAR SÅ JÄVLA FANTASTISK PÅ ALLA SÄTT OCH VIS. FAN NI ÄR SÅ BRAIGA, NI ÄR BÄST.





All my thoughts are of you, I am so completely yours.


The Eskimos had fifty-two names for snow because it was important to them: there ought to be as many for love.


päls-bikbok, jeans-cheap monday, skor-vagabond, halsduk-gina tricot, väska-h&m

Live your life with arms wide open.


Har varit i skolan. Åt en sen lunch. Befunnit mig på badhuset. Körde vattengympa med mina äldre träningsnarkomaner på badhuset. Stannade kvar och gymmade en timme. Imorgon väntar en hel förmiddag med träning. Vi ses på gymmet halv sju.


kappa-second hand, overknee stövlar (gamla som gatan), väska-h&m, basker-åhlens och sjal-gina tricot.



The rest is still unwritten.

Jag saknade våren och sommaren i morse när jag klev upp klockan halv sju. Så jag draperade min nya skjorta, den kommer faktiskt från lindex. Skjorta som jag inte har använt tidigare, den har bara hängt i garderoben och väntat att få känna värmen av min kropp. Det är tråkigt när man handlar grejer och glömmer bort dess existens. Men bättre sent än aldrig. Jag är även riktigt förtjust i mina blåa glittriga naglar. Nu ska jag dricka te och läsa lite grann.


RSS 2.0