Ibland behöver man tänka om!


linne-h&m, byxor-ginatricot, skor-scorett

Igår hade jag en fantastisk kväll med Stina, Frida och Emil hemma hos bästa Karin. Vi lagade mat och drack en massa gott. Då även kvällen avslutades på Brända bocken.

Jag är inte den personen som riktigt läser några specifika bloggar så. Eller ja jo, jag har ju mina favoritbloggar som skriver om mode då jag enbart går in för att inspireras. Men ibland när jag inte har något att göra kan jag återvända till människor som enbart skriver om sitt liv, låga berörande texter som verkligen får mig att börja fundera och analysera om hur jag vill ha det i mitt liv. Det kan vara intressant att någon gång då och då gå in och läsa och se hur deras händelser och företeelser påverkar de både fysiskt och psykiskt. Idag läste jag en blogg enbart av nyfikenhet eftersom en grej hände igår kväll och under min frustration tänkte jag på den här tjejen. Den här tjejen skriver om sitt liv, sina barn och hennes förhållande. Jag tänkte på henne igår och fasade för det som jag verkligen inte ville skulle hända henne. Jag känner inte henne men jag beundrar verkligen hennes styrka, jag beundrar hennes mod och tycker synd om henne ibland. När man skaffar barn är man väl två om saken. Det betyder inte att hon ska sitta hemma mitt i sena natten med skrikande barn och känna sig hjälplös i väntan på att hennes man skall komma hem från krogen. Egentligen vill jag bara säga till henne att hon förtjänar någon bättre men jag antar väl att det är lättast att bara ge upp låta allting rinna ut i sanden. Men det är inte hon som ska ge upp sina ”unga dar” när det lika bra kunde vara hon som kunde dansat loss på krogen och haft det bara så jävla kul med sina vänner. Är det hennes uppgift att hon skall göra allt som står i hennes makt för att hennes man skall kunna få den karriär han drömmer om? Hon skall finnas där och ställa upp för hans drömmar? Hon ska ge upp sin framtid och sig själv, hon skall hela tiden komma i sista hand för att det finns andra människor som suger åt sig all hennes energi. Jag tycker du ska tänka om och tänka på dig själv lite mer för om du inte tänker på dig själv kommer ingen annan göra det. Det är svårt att vara allt på samma gång!

Nu blir det träning för min del.Kommentarer
Postat av: My

SV: Åh tack så jätte mycket!

Gud vilken snygg outfit!

2010-06-13 @ 15:24:31
URL: http://myysplace.blogg.se/
Postat av: elin

snygging!

2010-06-13 @ 16:41:00
URL: http://elllismm.blogg.se/
Postat av: Madeleine

SNYGGT!

2010-06-13 @ 17:17:13
URL: http://mellstroom.blogg.se/
Postat av: Maria - mode, outfits & inspiration

Sv: hih, visst! :D

2010-06-13 @ 18:33:42
URL: http://mmiaas.blogg.se/
Postat av: Denise - personlig modeblogg

SV; Visst är dom.:D dock har jag märkt att ena skon är lite uttöjd så man skulle behöva lägga nåt så foten kommer upp mer. vet du var man kan köpa såna?

2010-06-13 @ 18:36:15
URL: http://danajs.blogg.se/
Postat av: malin

väldigt snyggt!

2010-06-14 @ 15:32:49
URL: http://malinja.devote.se
Postat av: Anonym

snyggt :)

2010-06-14 @ 21:42:01
URL: http://walkfashion.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0