If I Could Say What's On My Mind


En hel del plugg idag. Hur mycket som helst skulle jag vilja säga, dubbelt plugg eller trippelt plugg skulle jag vilja kalla det. Sen mötte jag upp fina Amra, blev en vända på stan och en fika på java.

När jag var inne på myrorna idag uppmärksammade jag en kille som hade den grymmaste sammansättningen av kläder jag sett på länge. Och hur han inspekterade kläderna inne på myrorna det var fascinerande att se, kollade igenom allting väldigt noga och man kunde nästan känna hans behov i luften, att han var ute efter att fynda något unikt. Just i dessa stunder önskar jag att jag bara kunde vara lite udda, lite modig och kunde bara gå rakt fram till honom och ge honom en stor, fet komplimang. (FAN VAD GRYMMA KLÄDER eller FAN VAD NICE KLÄDKOMBINATION eller SHIT VILKEN SCHYST OUTFIT) Hur som helst, jäkligt inspirerande. Tänk vad vi påverkas av små saker i omgivningen.

Man är liksom inte van att se dessa unikt klädda människor i Gävle, väldigt få som sticker ut. Synd tycker jag. Hur som helst önska bara att jag hade haft med mig kameran då jag kunde ha tagit en bild eller vad som helst.
Kommentarer
Postat av: Novembersara.

Hej! Jag vet att sådana här kommentarer inte brukar gillas, men just nu har jag chans att bli årets favoritbloggare på bloggfesten jag är bjuden på. Om jag vinner kommer jag att lotta ut en goodiebag till någon utav alla som röstat på mig. Det tar bara ett par sekunder, det enda du behöver göra är att skriva "Jag röstar på Novembersara" i en kommentar här

http://madeinjapan.nu/2011/january/nominerade-til.html#commentDu skulle göra mig jätteglad om du ville hjälpa till!

2011-01-19 @ 19:07:49
URL: http://novembersara.blogg.se/
Postat av: Anna

Gillar du unika smycke så tävla på min blogg http://www.accessoeramera.nu/2011/01/tavling-valj-ett-smycke.html

2011-01-19 @ 20:50:48
URL: http://www.accessoeramera@gmail.com
Postat av: Rebecca

fy bubblan vad snygg du ääär

2011-01-20 @ 10:01:04
URL: http://spaceherosuits.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0